Patreon üyelerine özel yeni yayın

Youtube kanalımızın yanında, Patreon üyelerimiz için özel yayın da yapıyorum. Patreon’a daha fazla yayın koyuyorum. Patreona istediğiniz kadar aylık ücretle (minimum 1 Dolar) ile üye olabiliyorsunuz. Hem özel yayınları izlemek hem de siteye destek için, Patreon’umuza ücretli üyelik alabilirsiniz.

Önemli Not: Banka / kart problemi yüzünden Patreon’a üye olamıyorsanız, papara ya da ininal gibi kartlar kullanabilirsiniz: ininal.com

“ininal açtım onu kabul etti. Zor da değilmiş uygulamasını indirdim sanal olarak halloluyor” – @izzettark4561

En son yayınlar:

https://www.patreon.com/erkekadam

 

 

 

 

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

76
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
23 Comment threads
53 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
32 Comment authors
Kaf kef kefKafkaskartaliAradasusmaklazimTekerlekEmin Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Hiky
Guest
Hiky

Merhaba, kız arkadaşım ve 6-7 kişilik arkadaş grubuyla toplu maç izleme etkinliği yaparken kız arkadaşım yanımda diğer arkadaşıyla uzun süreli ve durmadan gülüşüyordu ben de o an rahatsızlık hissettiğimden orta-sessiz şekilde ve dokunarak ‘Tamam Kızınİsmi’ dedim. Buna çok takıldı ve gece boyu konuşmadı, konuşma çabama sakin yaklaşmadı. Benim yaptığım sahiden de bu davranışları hak eden bir davranış mı? Tek yapmak istediğim uyarmaktı. Bu tepkisi beni kendimi aşırı sorgulamama sebep oluyor. İşin içinden çıkamayınca danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler.

Sasua
Guest
Sasua

Mahmut abi merhabalar. Bir kız ile flörtleşiyorum. İş yerinde 1 aylığına geçici görev ile gelen bir a kişisi vardı erkek. Kızla ilk flörtleşmeye başladığım zamanlar a kişisini 1 aydir tanıdığını takipleşmedigini konuşmadığı ama benim önüme gelen kızlarla konuştuğumu çapkın olduğumu filan iddia ediyordu. 2 hafta sonra a kişisinin arabasından sokağı video attı 4 5 kişi okeye gitmişler. Geçenlerde de bir kahvecide otururken bu kız, a kişisi ve başka bir iş arkadaşı olan kiz geldiler bizim mekana ve ben gerildim. Ayrılırken kız ve diğer kız gelip selam vermeye, gideceksen kizin arabasiyla seni birakalim demeye geldiler. Ben o gerginlikle biraz sert olabilir… Read more »

Bilinmeyen
Guest
Bilinmeyen

Selam Mahmut abi, 1 yada 2 aydır burada yazılanları okuyorum. Soruyu doğru kismami yazıyorum emin değilim. 2 yıldır konuştuğum biri var. Farklı şehirler de yaşıyoruz. Sadece mesajlaşıyoruz. 2 yılda 3 kere buluştuk ve sadece kahve içtik. Onun ile daha fazla vakit gecirmek istiyorum. Geçen yine bulasmak istedim ve ona ” 3 veya 4 gün kalacağım ve birlikte aktivite yaparız ve şehri bana gezdirir misin?” dedim ama o sadece kahve içeriz dedi. Ben de gitmedim. Bir yerde ben mi hata yapıyorum? Normalde kızlar ile flört eden biri değilim. Bu konuda ne yapmam lazim? Bu kız ile sosyal medyadan tanıştım. Size danışmak… Read more »

Emin
Guest
Emin

Merhabalar abi, seni uzun süredir takip ediyorum ve fikrini almak istedim. 21 yaşındayım üniversite sınavına hazırlanıyorum. bu süreçte vücut geliştirme vesaire gibi sporlar ile kendimi geliştirdim fakat bir meslek sahibi olmamak bir üniversite kazanmamış olmak kendimi çok yetersiz hissettiriyor, boğuluyorum. Kadınlar konusunda başarılıyım, sevgilim var ve benim çerçevemde ilerliyor fakat bu yetersizlik hissi öyle baskın öyle boğucu ki artık kaldıramıyorum ve bunun hissedildiğinden eminim. Kayboldum umutsuzluk içerisindeyim. önerilerine açığım teşekkürler.

Tekerlek
Guest
Tekerlek

Mahmut abi kız işlerinden anlamiyorum, kitabını da aldım siteyi de okudum yok, olmuyor. Tek istediğim seu artık ileride evlenebilmek. İyi bir unide iyi bir bölüm okuyorum, elim yüzüm düzgün. Kendimi bildim bileli spor da yaparım. Uzun ladin kısası çok muhteşem bkr erkek olmasam da kagit üstünde kötü değilim. Böyle şeylere sahip olmak ya da ileride bunları geliştirmek evlenmemi sqglar mi? Yoksa bir şeyleri degistirmezs3m sap kalır mıyım ölene kadar? Bu işlere kafa yormak bana iti gelmiyor artik

Aradasusmaklazim
Guest
Aradasusmaklazim

Mahmut abi bir kız var. Kızın ilgisi bana yüksek. Normalde sohbeti yonetirdim, aslında bunda da başlarda yönetim ancak bir noktadan sonra ipin ucunu kaçırdım. Kızın ilgisi yüksek olduğu için bana çok soru soruyordu. Bir noktadan sonra sırf ben konuştum o sadece soru sordu. Bunu biraz geç fark ettim. Kız esneyince 😐. Kızın ilgisi bitmiş midi4? Yoksa bu önemsiz bir mesele mi?

İşin açığı sohbetten ben de sıkıldım, bir noktadan sonra yolladım onu, oturası vardı. Hatta oturmak için birçok işini ertel3di.

Kafkaskartali
Guest
Kafkaskartali

Mahmut abi mesajalsrirken buluşalım dedim, olur tabi çok isterim dedi. Saat falan söyledim bir değişiklik olmazsa olur dedi. Böyle olan ilk kız değil. “Tamam x günü görüşürüz, bir değişiklik olursa yazarsın” yazdım. Bu durumda ne yazmak en doğru hareket olurdu?

Kaf kef kef
Guest
Kaf kef kef

Sakalasiyorduk sticker attı. Stickeri şaka olsun diye atti ama o.c. yazıyor. Bu büyütülecek bir şey mi sence abi? Yoksa biraz fazla mı tepki verdim sence?