Eski sevgiliyi geri kazanma

Eski sevgiliyi geri kazanma konusunu 2 kısımda inceleyeceğiz: Daha kolay olan ayrılık öncesi eski sevgili olmadan hemen önce gidişatı tersine çevirme ve ayrılık sonrası.

Eski Sevgili Olmadan Hemen Önce

Bir erkeğin kadınların davranışlarına değil de sadece dediklerine bakmasının en fazla zararlı olduğu zamanlardan biri de ilişkinin son haftalarıdır. Birçok erkek, davranış okuyamadığından ya da okuduklarını doğru yorumlayacak cesaretleri olmadığından, pat diye terk edildiğini sanır. Oysa kadınların resmi olarak eski kız arkadaşınız olmadan yaşadıkları kısa bir geçiş dönemi vardır. Eğer illa ayrılmamak istiyorsanız, kızın fikrini değiştirmek için bu dönemde kısa bir şans pencereniz var.

Bir kadınla ne kadar süredir birlikte iseniz o kadın size o kadar fazla “ben yakında gidiyorum” mesajı verir. Çoğu kadın 2 yıllık ilişkiyi bir gecede bitirmez (bitirenini gördüm ama bunlar sayıları az ve gittiğine ilerde sevineceğiniz rahatsız insanlardır); 2 yıllık bir sevgili, size en az bir ay “ben gidiyorum” sinyali verir. Senin görevin Jim, bu tehlike sinyallerini yakalamak ve ona göre tavır almaktır. Seks sıklığının azalması ve kızın sekse isteksizliği tabii ki bir alarm. Ama asıl alarmlar kadının aramalarınıza ve mesajlarınıza geç ve eskiye nazaran soğuk cevap vermesidir. Sizi aramayı çok azaltması hatta bırakmasıdır. Gülerken gözleri de gülüyor mu? Bu da bir sinyal. Kızların ses tonları da asla yalan söylemez : kız mutlu iken sesi müzik gibidir, kedi iken sesi kız çocuğuna döner, azdığında nefesi kesilir gibidir ve size saygısı bittiğinde tamamen monotonlaşır. Yaptıklarınızın ona batması (gözlerini küçümser şekilde çevirmesi, onaylamaz manada şeyler söylemesi ya da sesler çıkarması, dırdır, vs …) bir başka işarettir. Eğer size enteresan sorular soruyor ve konuşma garip yerlere gidiyorsa, bu da bir alarm. Aslına bakarsanız, kendinizi kandırmazsanız ve kızların davranışları ile söylediklerinin ağızlarından çıkandan daha önemli olduğunu yakalarsanız, bu tür ipuçlarını hissedersiniz. Eğer “Merve’ye birşey oldu, eskisi gibi sıcak değil” diyorsanız, 90% doğrudur.

Kadının bu tür davranış değişikliği, hatunun sinsiliğinden olmaz. Bir bocalama dönemi olur. Eğer tabii siz inanılmaz feminenleşmemişseniz (mesela “o çok sevdiğim küçük parmaklım saçlarını her duştan sonra kuruttuğum” gibi). Normalde dedim zira günümüzde erkekler o kadar betalaşabiliyor ki, hatrı sayılır sayıda erkek, yenisi bulunmadan terk ediliyor. Yanlızlık bu adamlarla çıkmaktan daha iyi!

Neyse, bu geçiş döneminin farkına varmak işin yarısı. Bunu yakaladığınız an ise tamamen soğukkanlı davranmanız gerekiyor. Önemli birini ya da bir şeyi kaybetme ihtimaliniz yüzünüze çarptıktan sonra kafanıza üşüşecek hain duygusallıklara karşı koymanız lazım. Eğer bunlara karşı koyarsanız, hala kazanma ihtimaliniz var ama karşı koyamazsanız, kazanma ihtimaliniz SIFIR! Kazanmak mı istiyorsunuz (kaybetme ihtimali olsa da), duygusallaşıp (ve siz nasıl kendinizi kandırırsanız kandırıp pratikte “beni terk etme” diye yalvarmak olan şeyler yapıp) kaybetmeyi mi?

Şimdi yapmanız gereken şey : Kadının sizinle ilişkisine olan şüpheleri kesinleşmeden HEMEN BAĞLANTIYI KESİP ULAŞILMAZ OLUN! Sahayı terk eden siz olmalısınız! Kadını arayıp ayrılın demiyorum, kaybolun! Tamamen değil ama yüzyüze görüşmeyi minimuma indirin. Kızı aramayın ya da mesaj atmayın. Kız ararsa kibar olun, neşeli olun ama uzun uzun konuşmayın. ASLA ONUN HAYATINI ARAŞTIRMAYIN! Yanılıp şaşırıp buluştuğunuzda gördüğünüz saçma hareketlerine gülün. Ve HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ DAVRANIN. Sakın ha ilişkinizin geleceği ile ilgili konuşmaya çalışmayın.

Eğer kadın sizin soğuduğunuzu sezerse, ayrılık sonrasının daha iyi olacağına dair inancı kırılabilir. Zira bu inancın büyük kısmı bilinç altında sizin onun peşinden geleceğiniz ya da en azından bir süre onu bekleyeceğiniz inancı üzerine kuruludur. Siz daha el altında ve değersiz olansınız ama öyle iseniz neden değersiz biri gibi davranmıyorsunuz? Sizin onu elde etmek için çabalamanız, o sizden soğuyunca onu ısıtmak için eksta romantik hatta arabesk olmanız lazım gelmez miydi? Ha siktir yoksa siz daha değerli misiniz? Kendisi seksi, sıcaklığı, kediliği ve muhabbeti soğuttuğu için sizi kaybetmekte mi? Bunun sonu her zaman olmasa da kadının kendi değerlendirmesini sorgulamasına ve size geri dönmesine sebep olacaktır. Burada Oyununuza devam edin. Kesinlikle oyununuzu ele vermeyin : yani kızın size soğuduğunu bildiğinizi asla belli etmeyin. Asla bu konuda konuşmayın.

Feminen öncelikle beyni yıkanmış bir erkek (çoğunluk) bu konuları konuşmaya meyillidir. Açık iletişimin ilişkinin temeli olduğu yalanına inanan bu erkek, açık iletişim ile babayı alır.

Yukarıdaki ideal tepkiyi vermek zordur. Bitmesini istemediğiniz bir ilişkinin bitmek üzere olduğunu bilmek, ancak ciddi duygusal güce sahip bir erkeğin dayanabileceği bir baskıya neden olur. Bu baskıyı azaltmanın yollarından biri, asla Disney masalı hikayelerine kanmadan, böyle bir ayrılığın ihtimalini her zaman bilerek yaşamaktır ki, olay bu aşamaya geldiğinde sadece yakalayabilmekle kalmayın, şaşırmayın da.

Öncelikle şunu kabul edin ki, aksine duygusallaşır ve arabeskleşirseniz şansınız sıfır iken yukarıdaki gibi davranırsanız şansınız 100% değil. İstatistiki bir sonuçla karşı karşıyasınız, size düşen iyi oynamak ve beklemek.

Peki Kız Zaten Ayrıldı Ne Yapacaksınız? İletişimi Kes Kuralı (No Contact Rule)

Çoğu insan bu yazıyı sevgilisi ayrıldıktan sonra okuyor. Bu durumda ne yapacaksınız?

Ayrılık anında hemen şunu söyleyerek kabul edin : “Seni seviyorum ve ayrılmak istemiyorum ama tamam, ayrılalım. Eğer fikrini değişirirsen beni ara.”

Ve hemen buhar olun. Kızı asla aramayın, mesajlamayın, mümkünse görmeyin. Sosyal medya takibi, like atma, vs … yapmayın. Whatsapp veya Insta storylerini izlemeyin. Onun için siz buhar oldunuz gittiniz.

Kızın size ulaşım kanalları ise açık olsun. Ama siz bu no contact evresini kız sizi arayana kadar onu aramayacaksınız. Kız sizi aramazsa siz onu aramayacaksınız. Gerekirse aylarca.

Siz hemen kendi hayatınıza odaklanın, başka kızlara yazın, arkadaşlarınızla buluşun. Kız sizin için yok. Doğum günü, özel gün, annesi ölse bile aramıyorsunuz.

Eski Sevgili Nasıl Geri Döner? İletişimi Kes Kuralı
Eski Sevgili Nasıl Geri Döner? İletişimi Kes Kuralı

Araştırmalar gösteriyor ki, terk eden kişinin ayrılıktan sonraki ilk 1 – 3 hafta hissettiği şey rahatlama. Çoğu erkek bu evrede geri dön diye yalvararak, ağlayarak, kavga ederek vs … kızın içinde aslen varolan ama bir iki hafta hissetmeyeceği özlemi ve sevgiyi SIFIRLIYORLAR. Böylece rahatlama evresi geçince ortaya çıkabilecek özlem ve nostaljiyi kendi elleri ile bitiriyorlar.

Ama yanlızlık ve nostalji duyguları, eğer yeni bir dal yoksa, ayrılmanın 3. haftasında tavan yapıyor ve artık kızın görmezden gelemeyeceği bir noktaya geliyor. Kızın zaten gelecek olan bu nostalji ve yalnızlık hissini, arada kızı araya araya bastırmazsan yangına çevirirsin. Gerçi ayrılıktan ayrılığa değişir bu süre. Örneğin 3 hafta da olabilir 3 ay da. Genellikle ilişki ne kadar mutlu ve uzun, ayrılık ne kadar acısız ise o kadar kısa sürer.

Kız sizi aradığında nazik, ikiniz hakkında olmayan kısa muhabbet yapın. Kız zaten genelde “çoook pişmanım lütfen bana dön” diye aramayacak. Eğer kaybolduysanız, sizin tarafınızdan reddedilme ihtimali olduğundan genelde basit bir “merhaba nasılsın” ya da “dün markette mango gördüm, seni hatırladımö nasılsın” (abiniz bunu bizzat duymuştu), “tshirtüm sende mi kalmış” gibi dolaylı bir şey olacak.

Sakin, neşeli, flörtöz olun. Unutmayın, ayrılık size koymadı hatta şu an kendinize odaklandınız sizin için iyi bile oldu. Ve yine ERKEK olduğunuzu unutmayın. Siz kayasınız. Sevecen ama sağlam. Sağlam ve güçlü bir baba gibi düşünün kendinizi. O nedenle sinirlenmeyin, “nasıl olabilirim, terk ettin bir de soruyor musun?” gibi ezik çıkışlar yapmayın, duygusallaşmayın, karşı tarafa şuçluluk hissettirmeye çalışmayın.

Mesajlaşıyorsanı ileri – geri 5 hafif mesajı geçmesin. Mesaj arkadaşı durumuna düşüp saatlerce mesajlaşmayın veya konuşmayın. Hem kızı kovalamış gibi olursunuz, hem kızı sıkarsınız hem de kendinizi friendzone’a atarsınız.

Size tavsiyem siz kızı uzun süredir aramıyor ve buhar olduysanız ve o sizi arıyorsa kendinize güvenin ve kız benimle buluşmak istiyor diye varsayın. Zira 80% durum bu. Kadınlar erkekten liderlik beklerler, çok az kadın çıkıp “buluşalım mı” der.

Kısa mesajlaşmanın sonunda “senden haber almak güzel. Buluşalım, ne zaman müsaitsin?” gibi bir şey söylersiniz. Kabul ederse buluşma ayarlayın ve sanki yeni bir kızmış gibi kur yapın. O mesajlaşmayı orada kesin. Buluşmaya kadar mesajlaşma olacaksa kızın başlatmasını bekleyin, flört edin ama süper uzatmayın. Hatun sizin hala kendisine ilginiz var mı onu yoklayacak ama ilginizin onun ilgisinden çok daha yukarda olduğunu düşünürse soğuyabilir.

Eğer hatun buluşmak istemezse “tamam fikrin değişirse bana haber ver, kendine iyi bak” deyin ve konuşmayı bitirin. Ve yine tamamen aramayın ve sormayın. Kız büyük ihtimalle 3 – 14 gün içinde bir daha arar. O zaman da aynı şekilde mesajlaşın ve buluşma teklif edin. Buluşma teklifini kabul etmezse, yine kısa kesin.  2 kereden fazla buluşma teklif etmeyin. Ondan teklif gelirse buluşun. Ama sürekli öylesine arıyorsa kısa kesin. Bir süre sonra ya buluşmak isteyecektir ya da aramayı bırakır. Bu süreç boyunca kibar ve neşeli olun.

Bazen hatun buluşmayı kabul eder ama son anda eker. Bu durumda ne yapacaksınız? “Lan kaltak, neden gelmedin lan buluşmaya” ya da “yaaa Necla neden böle yapıyorsun, çok üzüyorsun beni neden böyle zalım” gibi abuklamayacaksınız tabii ki. “Buluşmak güzel olurdu ama sorun yok.” Buluşmama bahanesi eğer bir işinin çıkması ise “Zamanın uygun olursa ve buluşmak istersen bana mesaj at”. NOKTA. Yeni buluşma teklif etmeyin. Ve yine buhar olun.

Eski kız arkadaşı geri döndürme olayı zordur, emek ister. Bu sinir harbine çok az erkek dayanabilir. O nedenle zaten size gidin kendinize yeni bir kız bulun diyorum. Ama yok ben Necla’yı istiyorum diyorsanız Necla mutlaka ama mutlaka opsiyon olsun. Yeni kadınlarla buluşmayı ihmal etmeyin! Zira ilişkiyi Necla bitirdi ise başlatmak için iş yapması gereken o. Siz ayrılığın acısından iyileşip, yeni ve daha iyi bir hayata yürüyün. Yeni kızlar ile buluşun. Bırakın yukarıda yazdığım gibi o size ulaşıp durdurmaya çalışsın.

Ve arkadaşlar friendzone’un  en berbatı, eski kız arkadaşın friendzone’a sokması olayı. Bunu konuşmamız lazım. Eski kız arkadaşınız sizi friendzone’a atmak isteyebilir. Sizi terk eden o olsa da sizin hayatınızdan çıkmanızın açtığı boşluk onun için acılı olacaktır. Özellikle de buhar olduysanız. Bu nedenle sizi hayatında tutmak isteyebilir.

“Seni kaybetmek istemiyorum, arkadaş kalalım lütfen.” (Meali Seni yeni birini bulana kadar kaybetmek istemiyorum, arkadaş kalalım (ve bana seni unutmam için destek ver) lütfen.)

Kabul etmeyin. “Teşekkür ederim ama hayır. Ben seninle romantik ve fiziksel olarak görüşmek istiyorum, bu arkadaşlık işi benim için yürümez. Ama ilerde fikrin değişirse ve arkadaşlıktan fazlası aklına yatarsa bana haber ver.” deyin ve yine buhar olun.

Bazılarınız bunu kıza elini göstermek ya da zayıflık olarak algılayabilir. Ama unutmayın, siz bir erkek olarak bir şeyi istiyorsanız onu açıkça belirtip daha azına boyun eğmeyeceğinizi söylüyorsunuz burada. Buna çerçeve denir, zayıflık değil. Özellikle de birçok erkeğin zayıflık göstererek arkadaşlığa razı olduğunu düşünürseniz.

Ve son olarak arkadaşlar, eğer hatun sizi aldattı ise, o hatundan kız arkadaş materyali olmaz. Eğer onu geri kabul ederseniz ona “beni aldatman mühim değil, bir daha aldatabilirsin” mesajı verirsiniz. Aldatma varsa o iş bitti. Acı da olsa erkek olup acı ilacı yutun ve önünüze bakın.

Bütün bu yazdıklarımın, terkedilen tipik bir erkeğin yapacaklarının tam tersi olduğunu farketmişsinizdir. Tipik bir erkeğe bunları yapmak mantıksız gelir. Ayrılık sonrası genelde yapılanlara bakalım :

-Konuşarak veya mesajla kızı ikna etme çabası : İstediğin kadar cool olmaya çalış,kıza beni terk etme diye yalvarmaktır. Kıza vereceği tek mesaj, sizin sandığından da beta olduğunuzdur ve ne kadar doğru bir karar verdiğinin onaylanmasıdır. Özellikle ayrılığın ilk haftaları sonradan çökecek olan özlemin tersine rahatlama olduğundan, o evrede bu çabalara girerseniz, sonradan başlayacak özleme dönemini kendi ellerinizle öldürürsünüz.

– Uzun bir ayrılık sonrası maili : Yapmayın! Yukarıdakinin daha tescilli versiyonu. Ben  o kadar alternatifsizim ki, oturup bu maili yazmaya mesai harcıyorum.

– El yazması mektup ya da şiir: Yaaa napıyorsunuz ya!

– “Seni benim kadar seven çıkmayacak ve geri geleceksin ama o zaman çok geç olacak” arabesk cooluğu : Favorimdir. Memleket sınırları içinde çok yaygındır. Feminen fantazisi Türk filmlerinin ve dizilerinin vazgeçilmezi. Gerçek hayatta beyler bu arabeskliğin anlamı açıktır. Bir kızı, hayatına giren en ezik ve en feminen erkek en çok sever. Bana sorarsanız bunu yazan adamı terk eden kız, kendisi için çok hayırlı bir iş yapmıştır. Bir de tam o anda olay sizin onu ne kadar sevdiğiniz değil, onun sizi ne kadar sevdiği olayı!

-Kendi hayatını salmak, dondurmak: Arkadaşlarından uzaklaşır, aktivitelerden ve işinden uzaklaşır. Bunalıma girer. Kadına “sensiz bir hiçim” mesajını gönderir ve tabii ki bu mesajın temel anlamı “bir hiçim iyi ki terk ettin beni” dir.

Bir kadın, ancak terk ettiği adamın hipergami değerini yanlış hesapladığını düşünürse geri döner. Yukarıdaki gibi davranışlar ise kadının bu değeri çok doğru hatta fazlasıyla yüksek hesapladığını gösterir.

Durup düşünün. Diyelim ki kadın bir erkeği yanlış hesapladı. Adam aslında alfa ama kadın beta sandı terk etti. Bu adam ne yapar? Hay salak karı der, kendi hayatına ve arkadaşlarına odaklanır, işine odaklanır, spora odaklanır, gider kendine başkasını arar ve bulur. Bunu yaparken ise kadına ayıracak vakti olmadığından, terk eden kadın için adam ortadan kaybolmuştur. İşte bu nedenle bizim verdiğimiz tavsiyeler çalışır : bunlar hipergami için yüksek değerli erkeklerin göstereceği ilgisiz davranışlar.

Birgün yeterince taşak büyütürseniz bir tavsiyem daha olacak. Kız geri geldiğinde ona pis bir sırıtışla şunu deyin : “Biliyorsun, seni geri kabul etmemeliydim. Bu ilişki muhtemelen yürümeyecek”.

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da ilişkiler setimize bakabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

1884
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
442 Comment threads
1442 Thread replies
69 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
478 Comment authors
Mahmut AbiOğuzUğurAkrosahmet Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
kralkobra
Guest
kralkobra

Merhaba mahmut abi; Güzel giden bi ilişkimiz vardı kız arkadaşımla çok sık yazışıyor ve konusuyorduk görüntülü sohbettede en sonuncusunda biraz ileri gittim ona ceza verdiğimi tişörtünü çıkartmasını istedim (belki bu çok abes değil gibi görünüyor olabilir ama seks muhabbeti bile çok az yapıyorduk) sonrasından ilgisi azaldı ne olduğunu sorduğumda çok bunaldığını ailevi sorunları olduğunu sahibi olduğu iş yeri kapalı olduğu için ve teyzesi eniştesi kuzeni koronaya yakalandığını bunların sonucunda kimseye yazmadığını vs söyledi ve en son mesajıma cevap vermedi yaklaşık 2 gündür iletişimi kestim ve ara ara baktığımda wp ye çok olmasada giriyor 23 nisan doğum günü hediye göndermeliyim sence… Read more »

Çevirmen Hoca
Member

Uzaktan foto, video vs isteyen adam olursan aç abazan gibi görünürsün. Kızı ısındırmadan da böyle bir istekte bulunursan yine kız muhtaç görüp soğur. Üstüne bir de kızın hayatımda şu sorunlar var vs lafları genelde senden soğumasına bahane bulmaktır. Bütün olaylar kızın soğuduğunu gösteriyor. Hediye falan gönderme, sana ulaşmasını bekle. Ama çok da ümitlenme erken soğutmuşsun kızı.

kralkobra
Guest
kralkobra

Abazalık konusu karşılıklı ilk o istedi sonra ben..bugün wp den durum paylaştı ben gördükten sonra kaldırdı durumu, biraz soğuduğu konusunda katılıyorum ama bu saydığım sebeplerin etkisi olmuş olabilirmi çünkü kredi çekip işyeri açtı ve aşşa yukarı 1 aydır kapalı dükkanı ben bazen kendimi onun yerine koyuyorum çok sıkıntılı bir durum bir olay daha var bana devamlı evlilikle ilgili shit testi yapıyor örn. annenle karın kavga etse karının arkasında dururmusun vs. bunun gibi şeyler soruyor çoğunu net cevaplamadan geçiştirmeye çalıştım ve hayatının düzensiz olduğunu vurguladı birkaçkere arada ablasında arada annesinde kalıyor bana sanki evlenmek istiyor gibi geldi.

Çevirmen Hoca
Member

Sen bu kızla ne zamandır berabersin?

kralkobra
Guest
kralkobra

Mazi derin 5 yıllık aranın ardından 4-5 aydır konuşuyoruz son birbuçuk ayı sevgili modunda

Çevirmen Hoca
Member

Süre kısa. Yani kadında herhangi bir bağ oluşması için yeterli değil. Yoksa derdi olan kadınlar eğer karşıdaki erkeğe ilgisi varsa kedi gibi kucağına gider ve ondan teselli arar, derdim var deyip uzaklaşmaz.

kralkobra
Guest
kralkobra

Bilmiyorum üstad normalde çok derdini paylaşıp kendisini aciz göstermeyi sevmeyen bi karakteri var. instagramda bi paylaşımından dolayı kızdım (kıskançlık içeren bi paylaşım değil) instagramı facebooku kapattı ben kapatmasını söylemediğim halde bana sanki bu da bir test gibi geliyor süre kısa gibi ama yıllar önceki birlikteliğimizden dolayı beni iyi tanıyor bilmiyorum en azından korona bittikten sonrası için bi şehir dışı planımız vardı onu hatırlatıp koronodan sonra arasammı sence ?

Çevirmen Hoca
Member

Seni son mesajında ya da aramanda cevapsız bıraktıysa ulaşma, bırak o gelsin. Olmazsa karantina bitiminde hiçbir şey yaşanmamış gibi bir defalığına planını söyleyip katılmasını iste. Yok derse üsteleme.

kralkobra
Guest
kralkobra

Tamamdır üstad birde 6 sene öncesinden bende bir atkısı kalmıştı hala haberi yok onu bi koz olarak eşyalarımın arasında buldum gibisinden kullanılabilirmi.

Askigrenctir
Guest
Askigrenctir

Mahmut abi selam. Kız arkadaşımın bana gecmisi hakkinda büyük yalanlar söyledigini öğrendim ve terk ettim. Ama egom cok ezildi su an geri dönsünde hırsımı alayım istiyorum. Hiç msj atmadim her yerden engelledim. Onun donup mesaj atmasini saglamak icin ne yapabilirim?

Estheim
Guest
Estheim

6 aydır iyi giden bir ilişkim vardı. Bitmeden önce son 2-3 haftadır tam anlasamadigimiz bir konu vardı. Bir de alfalikla biraz aşırıya kaciyordum. (%80 alfa, 20% beta kuralını tam dengeleyemedim sanırım) Kiz bana iki gün yazmadığı için ben de yazmadim. O iki günün sonunda ayrılmak istediğini, ben soğuk davrandığım için kendisinin de sogudunu ve karakterimin böyle oldunu değişmeyeceğimi söyledi. Yanılıyorsun ikimizin de hataları var duzelebilir dedim.neyse uzatmayalım dedi. Ben de tamam diyerek Instagram’da takipten çıkarıp numarasını sildi. Anında görüp, ” 🙂 hemen de numaramı silmissin. Tamam açıklama yapmana gerek yok” dedi. Ben de “arkadaş kalmayacagimiz için gerek yok” diye cevap… Read more »

Destroyer
Guest
Destroyer

Abi 11 gündür ayrıyız kızla sadece bi yokladı mesajla ona cevap verdim bi hafta önce. Daha önce ayrılık olmuştu bi hafta sonra ben ikna edip devam etmiş idik tabi hataydı şimdi bu sessizliğim devam ederse sonuç alır mıyım sabretmek gerçekten zor…

DavyJones
Guest
DavyJones

Abi merhaba. Ben 24 yaşıma gireceğim birkaç ay sonra. Liseden sonra hiçbir kızla flörtün f’si olmadı. 2019 eylülden kasıma bir kızla takıldım. İlk o hoşlandığını söyledi. İlk zamanlar resmen peşimden koştu. Sonra başkası mı var dedim, kızdı. Bir hafta sonra görüştüğümüzde sevmediği birçok özelliğim olduğunu ve görmezden geldiğini ama o soruyu sorunca tamamen soğuduğunu söyledi ve zaman istedi. Birkaç gün sonra bitirelim yazdım. 2 gün sonra pişman olup aradım. İstemiyorum asosyalsin sıkıcısın güçsüzsün pasifsin hedefsizsin vs yardırdı. Geçen ay instadan ekledim. Arada o da yazdı ama eskisi gibi yazışmıyordu. Geçen hafta bir yere davet ettim karantina olayları sonrası için. Gideriz… Read more »

Grind
Guest
Grind

Abi selamlar. 1 ay önce kız arkadaşımdan ayrıldım. Bunun benim ağır betalıklarım sonucu oluşan ve kıza kendini vazgeçilmez yaptırmam sonucu olduğunu sonradan anladım. Abi bu kız benim çocukluk aşkım. Ben de onun çocukluk aşkıyım. Yaklaşık 10 senedir de seviyodum. 21 yaşındayım ve lisedeyken bu kızla ilişkiye başlar gibi olduk. Olmadı. Aradan 3 sene geçti. Ben yazdım. Yalvar yakar kızla barıştık. Başlarda bana karşı aşırı ilgiliydi derken shit testlerden kalarak ipleri kıza verdik. Tartışmalar vesayre derken. Ayrıldık. Kısa süre sonra yine barıştık ama bana karşı aşırı acımasız ve dominanttı. Boyun eğdim. Sonra yakın arkadaşım kızı arayıp beni sormuş( benden habersiz ).… Read more »

Charles
Guest
Charles

Kendini seviyorsan oneitis yazılarını oku kesinlikle

Grind
Guest
Grind

Hepsini okudum. Bu durumda karşı taraftaki imajın yeterince zedelendi. Umursadığımdan değil ama kız ortak arkadaş çevresinden. ( ortaokul ). Bu çevredeki imajımı sarsabilir. Bunu lehime çevirmek istiyorum

Jony06
Guest
Jony06

Abi kız arkadaşım benden aşırı paronoyam yüzünden bıraktı ve ben kendimi azda olsa paranoyadan uzaklaştırdım ve iletişimimi kesip hediye yollayarak onun benle iletişime geçmesini sağladım. Kendisi onu çok yorduğumu bir süre yalnız kalmak isteğini söyledi. Artık bu süreçten sonra nasıl davranmam gerekiyor onu gerçekten çok istiyorum bunu biliyorum

aks
Guest
aks

Mahmut abi merhaba Korona yuzunden memleketlerimize döndükten beri, kız arkadaşımla sanal takılmak zorunda kaldık. 2 hafta önce ilgisiz olduğum için gün icinde bana cevap vermemeye başladı, ben de 2 saat içinde 3-4 kere ulaşmaya çalıştım, çünkü haklıydı. Cevap vermeyince umursamadım. Birkaç saat geçtikten sonra büyük bir trip yedim. İligiszlikle suçladı beni. Gün içinde sıkıntılar yasadigimdan ulaşamadığımı, ulaşmak istediğimde de reddedildigimi söyleyip, ben de onu ilgisizlikle sucladim. Karşılık olarak beni suçlamaya devam edince, iyi geceler deyip son mesajimi attım. 2 gün sonra yine mesaj attı, yolun açık olsun gibisinden. Yine cevaplamayinca, engel yedim. Zaten engelleyecegini biliyordum, çünkü daha önce ufak tefek… Read more »

Htere
Guest

Merhaba Mahmut abi. 4.5 aylık bir ilişkim var. İlk ciddi ilişkim diyebiliriz bu yüzden ara sıra yanlışlar yapsam da gayet iyi ilerliyorduk. Son dönemler her gün seni seviyorumlar sana aşığımları duyuyordum. Bundan 5-6 gün önce twitterdan sevgilimi kızdıracak bir mention attım başka bir erkek arkadaşıma Twitter’ı yoktu ama tweeti birileri ulaştırmış. Haksız olduğumu bildiğim için alttan aldım fakat bunu aşırıya kaçırdım sanırım bizim ilişkimize göre onu fazlaca arayıp üstüne düştüm erkek olmayı bıraktım (Elimden geleni yaptım ne zaman iyi olacağız diye sızlandım bile :d).Hatalarımın farkına varıp 3-4 gündür yazıdaki eski sevgili olmadan hemen önce aşamasına ulaştığımızı fark ettim. No contact… Read more »

NRL
Guest

Merhabalar, Bundan 4 yıl önce ikimizin de ilk ilişkisi olan bir kadınla sevgili olduk. O zamanlar neyin ne olduğunu The red pill in veya mavi hapın ne olduğunu bilmiyordum ama kızlara karşı hep soğukkanlıyımdır ozamanlar da öyleydi. Uzatmak istemiyorum değerli vaktinizden çalmamak için. 4 yıl boyunca ara ara ayrılık lar oluyordu o yazıyor ben yazıyorum barışıyoruz güzel güzel vakitler geçirdik ama hep utanırdık birbirimizden. Sonrasında bana ha bire ters yapan mesajlar atıoyordu fotoğraf atıyodum kendisine iyi mi diye hayır bu ne felan sen daha ergenlikten çıkamamış sin cümlesinden sonra ben de kız bitti ayrıldım 2 yıl sonra yeni bir hayata… Read more »

Redd
Guest

Mahmut abı kız arkadasımla 1 ay once ayrıldık 1 ay No contac uyguladım sure sonunda gayet neselı ve bısey olmamıs gibi beni aradı ben de neselı ve kıbar konustum konusmayı cok uzun tutmadım kilo verıdıgını soyledı resim attı. bir arkadas gıbi bu kilonun yakıstıgını ve bunu korumasını soyledım cok fazla ıltıfat etmedım ve ısım oldugunu soyleyıp kapattım bır davet gorusme talep etmedim tekrar ıletısım baslatmasını beklemelımıyım?

lensi
Guest

Abi 3 hafta önce iki senelik ilişkim bitti yani o terk etti bi kez aradı ama acamamis idim mesaj çektim vs sonra da aramadı no contact uyguluyorum ama iki sene içinde bazı şeyler yaşadım bunlar alarm mıdır sormak istedim Bi keresinde buluştuk ama ikimiz de öğrenci çulsuz bendeki para bittiğinde sen de atarsın biraz bisiler yeriz tarzında bir şey söyledim ve o günü mahvetti ağladı zirladi küstü küfür etti vs. Neymiş erkek bunu hiçbir şekilde söyleyemez imiş. Yine başka bir zamanda işim varken aradı bisey konuşacak idik sonra konuşuruz onu dedim yok söz vermiştin konuşacaz vs diyerek sürekli aradı yetmedi… Read more »

Tarı KAKAN
Guest
Tarı KAKAN

Oğlum kız seni kendinden kurtarmış daha no contact uyguluyorum diyorsun. Böyle davranan bi kızın geri dönmesini istemek gibi bir saygısızlığı kendine neden yapıyorsun?

Iensi
Guest
Iensi

Dimi dostum… Bi kızı 15 ay hatta 18 aydan önce tam manasıyla taniyamazsiniz arkadaşlar size tavsiyem işleri evlilik boyutuna getirmeden önce bu süreyi mümkünse tanımanız. İlk sene kendilerini gizliyorlar ilişkiyi korumak için ama zor bi anda veya öfke anlarında ne yaptıkları empati kurup kurmadiklarina bakın…

Huux
Guest
Huux

Hocam dün gece 3 yıllık saçma ilişkimi kendimce karar alıp bitirdim. Önceden vicdan azabı çekerdim içimdeki iyi çocuk ona dönmemi söylerdi (Bu boynuzu yediğim zamanda böyleydi (O isteyerek yapmıyor sana ihtiyacı var gibi kendi benliğimi ayaklar altına alan ezikçe düşünceler..)). Bu siteye geliş amacım o kızın hayatımın aşkı olduğunu düşünmek ve onunla nasıl ilişkimi düzeltirim kafasıydı. Bundan ayrıldığım zamanlarda kızlı ortamlara giriyordum bir şeyler yaşıyordum fakat inanılmaz özgüven düşüklüğü yarattığı için kendi eksikliklerimden başka bir şey görmüyordu gözüm. İlişki boyunca farkettirmeden bende öyle bir özgüven eksikliği yaratıyordu ki kendimi işe yaramaz zannediyordum. En dibe düştüğümde sudan sebeplerle götüme tekmeyi vuruyordu.… Read more »

Huux
Guest
Huux

8 gün önce 3 yıllık ilişkimi bitirip bu yazıyı yazmıştım, bugün zaten Nisan ayından beri farklı şehirde olan bir çocukla aldatıldığımı öğrendim.

Açıkçası canım acıyor ilk öğrendiğimde elim ayağım titredi, bir buçuk hafta önce sigarayı bırakmıştım bir tane yaktım ama kesinlikle iletişime geçmeyi aklıma dahi getirmedim canları cehenneme.

Bu duruma bu kadar tepkisiz kalmamı okuduğum, öğrendiğim şeylere borçluyum. Hayatta çok büyük sıkıntılar var bu devede kulak ve ve ve kulağıma çok büyük küpe oldu bu olay.

Tarihe not benim hayatımın dönüm noktası da bugün. 13/05/2020 aşk adamı, sünepe çocuk bugün öldü.

Menete
Guest
Menete

No contact rule da iletişimi kestik tamam. Peki wp da hikaye paylaştığımızda (onla ilgisiz de olsa, yada başka hatunla çekilmiş resimler vs olsa) ve o da hikayelere bakıyorsa, yine iletişime geçmiş mi sayılırız ?

Menete
Guest
Menete

Mahmut Abi ve saygıdeğer diğer yorumcular, biraz çetrefilli biraz ibretlik bi durum, fikrini almak istiyorum; Yorumlarken redpill i ilk defa keşfeden ve 40 yıllık mavilikten henüz uyanan biri olduğumu bilerek davranınız. Artık yaşım gereği, kendimde kişisel gelişim, özgüven, cesaret, statü gibi sorunlarım yok, fakat hatun ne kadar güzelse o kadar sıçıp batıran, süreci yönetemeyen biriyim. Bu fikir akımını keşfedene kadar. Tinder da resimsiz bi kızla eşleşip, bikaç ay geyik muhabbeti yapıp, sonunda buluştuk. (O zaman kırmızı hapın icadından bile bihaberim- Ağır mavsmaviyim ama nasıl mavi) Hatunla zaten epey samimi olmuştuk öncesinde ama ilk görüşme farklı tabi. Yüzü hb8,5, vücut 9… Read more »

Gemisizkaptan
Guest
Gemisizkaptan

İyi akşamlar. İlişkimiz bundan 2-3 hafta önce bitti benim gereksiz davranışlarım vardı hiç hatamın farkına varmadan yaşadım ilişkiyi hatalı dahi olsam o tekrardan barıştı benim ile. En son bir konuyu uzatıp 1 hafta görüşmek istemedim ve 1 haftanın sonunda bana ulaştı ve neden özlemediğimi sordu , ve 3 kez ilişkiyi bitirip bitirmek istemediğimi.Bende aslında istemesem de bitsin dedim.sonra bir anda sosyal medyasını kapattı ben idrak edemedim baktım gerçekten soğumuş kalktım yanına gittim mesajlar attım hep sonumuzun olmayacağı yönünde mesajlar aldım . cinsel olarsk birbirimizin ilkiyiz ve çok güzel anılarımızda oldu ama artık bendrn soğuduğunu öğrendim 3 gün önceye kadsr konuşuyordum… Read more »

1 5 6 7 8 9 30