Erkekadam sitesi 3 yaşında …

Erkekadam sitesi, 24 Mart 2017’de En büyük hata : O çok özel kadının peşinde koşup durmak, Duyarlı Erkek ve Erkek adamın en önemli 12 özelliği yazıları ile yayına geçti. Tam üç sene ve 781 yazı olmuş.

Üçüncü yıl vesilesi ile, bu yazının yorumlarında siteyi nasıl keşfettiğinizi ve hayatınızda (olduysa) nasıl değişiklikler yarattığını paylaşmanızı istiyoruz. Hadi klavye başına.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

63
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
54 Comment threads
9 Thread replies
7 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
54 Comment authors
derlerDarkwolfSedat AcarMahmut AbiAbdül Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Pembebulut
Guest
Pembebulut

Senden önce 🐴
Senden sonra 🦄

UzaktanAlfa
Guest
UzaktanAlfa

Ben siteyi tanıdığımda 2 yaşındaydı (küçücüktü daha kerata :D).
İstediğim kadınlarla oluyordum fakat sonrasında işer pek yolunda gitmiyordu. Bir de kadınlara açılmanın ne kadar doğal ve nasıl olması gerektiğini öğrendim. Erkeğin işi yönetmesi gerektiğini falan… İlişki başlatma ve sonrası için güzel tavsiyeler edindim.
Aslında bazı şeyleri otomatik yapsakta bu site daha sen tecrübe etmeden bir şeyleri sana “Al kardeşim şunları cebine koy, ileride yavaş yavaş harca. Hem kendi (iş-okul-arkadaş) hayatında hem de kadınlarla ilişkilerinde lazım olacak diyor.
Bunları bana kattığı için sevgili Mahmut hocaya emeklerinden ve her şeyi yüzüme çatır çutur söylemesinden ötürü teşekkür ederim. 🙂

Ata Devrim
Guest
Ata Devrim

İyi ki doğdun Erkek Adam, iyi ki varsın Mahmut abi! Bugün bu rehber niteliğindeki önemli sitenin ortaya çıkışının yıldönümü. Lafı fazla uzatmadan birkaç söylemek istiyorum.Bu site benim erkek olarak Kırmızı hap ile tanışmamı sağladı.İtiraf etmem gerekirse çaresizlik içinde bir yaz gecesi internetten berbat giden hayatıma çözüm ararken keşfettim siteyi.Sanki maden bulmuştum.Yıllardır arayıp da bulamadığımı bulmuştum. O günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı hayatımda.Sanırım sitede okumadığım yazı kalmadı,hatta birçok yazıyı birkaç kez okudum,notlarını çıkardım,saklıyorum,internet tarayıcımda arşivi görmeniz lazım. Manosphere,Sosuave vb bir çok önemli ingilizce sitedeki yazılar arşivimde mevcut. Babam sağ olsun, okumayı seviyorum.Işık hızıyla dönüşüm yaşadım mesela mastürbasyon askerden geldikten… Read more »

Sensei
Guest
Sensei

Siteye yolum 2 sene önce, mezun senemde dershaneden bir kızdan çok hoşlanmamla düştü. Fişten çekilmekle ilgili olaylarla bağlantım TCMA’dan beri vardı ama erkekadam.org benim için bambaşka bir boyut oldu. Kızdan çok hoşlanıyordum ve o da dershanenin en güzel kızlarından biriydi tabii 🙂 Ben de tipim gayet düzgün olduğu kızı tavlayabileceğimi düşünmüştüm ve başta her şey güzel gidiyordu tabii friendzoneye düşene kadar. Sitedeki yazıları okuyup saha pratiği yapmaya başladığım sırada kanser teşhisi kondu ve üç ay tedavi sürecine girdim, sonrasında dökülen saçların çıkması ve tekrardan kilo alıp ayağa kalkma sürecim altı ay sürdü ve mezun senemin son iki ayıyla beraber üniversitenin… Read more »

alakurt
Guest
alakurt

İki sene önce mavi hapın hayal dünyasında gezerken tesadüfen sitedeki Testosteron nasıl yükseltilir yazısına denk geldim, okudum ve hoşuma gitti. Diğer yazılara da bakayım dedim fakat çok fazla yazı vardı, biraz gözüm korktu ama bi merakla başladım, en alttan en son çıkan makaleye kadar 1 haftada okudum. O zamanlar da boşluktayım, okudukça gerçekler yüzüme çarpıyor, şok etkisi yaşıyordum. Kendimi Fight Club filmindeki şu sahnedeki tokatları yiyormuş gibi hissediyordum (www.youtu.be/tkxdYULV5bk). Spora başladım, Zihnimdeki mavi hap zincirlerini kırdım, prangalardan kurtuldum, sancılı bir süreçti ama sonunda kurtuluşa erdim. Şu an gayet iyi giden 2 senelik ilişkim var. Her şey için teşekkürler Mahmut Abi.… Read more »

Aurelius
Guest
Aurelius

İlk defa yaş kutlaması yaptığım bir internet sitesi olarak erkekadam.org dan herkes gibi bende kendime bir çok şey kattım. Günlük tutup geçmişten bugüne kendimdeki değişimleri ayrıntısına kadar gözlemlemek güzel olurdu. Fakat ayrıntılı olmasa da genel anlamda baktığımda bile değişimin kendisi ben olmuşum. Uzun bir işsizlik ve onetish sürecimde benim aslında geriye çekilip tekrar yenilenme sürecimde bana destek olan siz sevgili yazarlara teşekkürü borç bilirim. Erkek böyledir, ağır hasar alır geri çekilir. Gerekirse ağlar, sızlar, nefret dolar fakat bir şekilde kendini yenileyip, yeni doğmuş gibi hayata geri döner. Önemli olan geçmişteki bu ağır yaralardan darbelerden ders çıkartıp aynı duruma düşmemektir. Bu… Read more »

Mtf
Guest
Mtf

İşlettiğim otele gelen 2 misafir vasıtasıyla keşfettim daha doğrusu ben salyalarım aka aka bir kadını yatağa atmaya çalışırken iki arkadaş gelip beni uyardı ve o geceden sonra hayatım kademe kademe kaliteli olmaya başladı şimdi ise salyaları aka aka peşimden koşan kadınlar var teşekkürler cemiyet.

Erkek
Guest
Erkek

Antalya, Muratpaşa ilçesi barlar sokağı gibi bir yer var, işlettiğin otel orada mı? O bahsettiğin kız otel çalışanı mı?

Crow
Guest
Crow

Mutlu yıllar, büyüklerimizden çok şey kattı erkek adam olma konusunda..

Pull The Trigger
Guest
Pull The Trigger

İlk açıldığı sıralarda keşfettim, muhtemelen ekşideki kırmızı hap başlığından geldim. O sıra yeni aldatılmıştım, verilen bilgilerin hepsi tecrübelerimle parelliklik gösterince hapı sindirmem zor olmadı. Zamanla okurken, sitedeki london Daygame model konusundan tom torero’nun YouTube kanalını keşfettim. İzlediğim anda ben bu işi yapacağım dedim. Son 3 senede bin küsür set açtım, yüzlerce date, onlarca kadınla birlikte oldum. Kadınları daha yakından tanıma fırsatım oldu, Daygame bağımlılık yapınca da hayatım kayma noktasına geldi. Sözün özü tüm yaşadığım deneyimler ve hayatın bana öğrettiği, kırmızı hapın evrimsel psikoloji tabanlı öğretileri bana tek bir yolu gösteriyordu: İslam. Politik doğruculuktan mıdır, yoksa feminist lincinden gelen korku mudur… Read more »

Çevirmen Hoca
Member

Bu siteye rastlamadan önce zaten fişten çekileli çok olmuştu ama Mahmut abinin yazıları sayesinde çözüm bulamadığım bazı hataları da törpüleme yolunda çok yol aldım. Bir yanda da yazılara ve çevirilere katkı vermek kendimi de daha iyi keşfetmemi sağladı. Siteyi tavsiye ederek mavi hap çıkmazından kurtardığım erkekler de cabası. E daha ne olsun?

benlark
Guest
benlark

Üni radyosunun bebek sahildeki bar partisinde yürümeye çalıştığım kız beni umursayarak diğer erkeklerle konuşmaya devam etmişti.O gün hayatımı değiştireceğime kendime söz verdim.Yapmam gereken ama yapmadığım birçok şeyi yapmaya başladım.
Kuzey kampüste açık havada sabaha kadar siteyi okudum.Yaz okuluydu temmuz ayıyıdı
Sonra spor kitaplar daygame derken kendimi başka bir seviyede buldum.
Teşekkürler Mahmut Abi sadece sana reşekkür etmeliyim.Bu siteye en çok emeği sen verdin.

Baciziplatan
Guest
Baciziplatan

Çoğu kişi gibi oneitis sebebiyle geldik. Iyi ki de geldik. Hayatımı büyük oranda değiştirdi. Şarampole yuvarlanmak üzere olan bir araca fren yaptırıp doğru tarafa yönlendirdi.

Red
Guest
Red

Ayrılık sonrası. Kadınlar üzerine düşünürken google ‘kadınlarla tanışma’ yazdım. Ekşi sözlükte genel mantığı anlatılan red pill başlığını gördüm. Sonra benimle aynı durumda olan bir arkadaşıma anlattım. Aynı bizim düşüncelerimiz gibi değil mi dedik. Bir hafta sonra o erkekadam sitesinden bahsetti. Malesef salladım. Önce okumadım. Birkaç kızla mavi oyunla yerlerde sürününce hiç unutmam 15 saatlik otobüs yolculuğunda, hiç durmadan okudum, okudum. O gün otobüse binen kişiyle, inen kişi aynı değildi. Zamanımı daha iyi değerlendirmeye, kendime katkı yapmaya ve en önemlisi kendime daha fazla saygı duymaya başladım. Disiplini hayatımın her alanına yaydım. Başarı anlayışımın kadınlarla eşdeğer olduğunu fark ettim ve bunu “kendi… Read more »

Yavuz
Guest
Yavuz

Oncelikle nice mutlu yillara ve Mahmut abi’ye sonsuuuz tesekkurler. Benim siteyle tanismam gecen sene oldu. Yanlis hatirlamiyorsam nisan ayi. Neler ogrenmedim ki bu siteden; oneities, hipergami, solipsizm, cerceve nedir, kirmizi alarmlar, iliski materyali olup olmamasi, next, shit testler ve daha niceleri. Kadinlara olan bakis acimi tamamiyla degistirdi daha acik bir ifadeyle bana iliskiler konusunda epey bir vizyon katti. Kendime donup yaptigim hatalari acikca gormemi sagladi. Artik kadinlara kizmiyorum, onlari suclamiyorum cunku hipergamiyi ogrendim, kadinlar cok bencildir demiyorum, cunku onlarin solipsist yapilarini biliyorum. Kirmizi alarmlarin ne oldugunu biliyorum. Cercevenin ve onu korumanin ne kadar onemli oldugunun farkindayim. Fakat butun bunlardan daha… Read more »

yiikim
Guest
yiikim

her bir yazısını büyük ilgiyle tekrar tekrar okuduğum, daha önceden böyle şeyler olsa dediğim, hayata, insanlara bakış açımı değiştiren, değişimin her an olabileceğini öğreten bir siteden de öte.

1 2 3 4