Erkekadam sitesi 3 yaşında …

Erkekadam sitesi, 24 Mart 2017’de En büyük hata : O çok özel kadının peşinde koşup durmak, Duyarlı Erkek ve Erkek adamın en önemli 12 özelliği yazıları ile yayına geçti. Tam üç sene ve 781 yazı olmuş.

Üçüncü yıl vesilesi ile, bu yazının yorumlarında siteyi nasıl keşfettiğinizi ve hayatınızda (olduysa) nasıl değişiklikler yarattığını paylaşmanızı istiyoruz. Hadi klavye başına.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

63
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
54 Comment threads
9 Thread replies
7 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
54 Comment authors
derlerDarkwolfSedat AcarMahmut AbiAbdül Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Naughty B
Guest
Naughty B

Yeni yaşımız kutlu olsun 🙂 Ben bu siteyi güzel bir aldatılma hikayesiyle keşfettim. 2 yıllık bir ilişkim vardı kıza tabiri caizse köpek olmuştum resmen. Sitede yazan çoğu kırmızı alarmı hem görünüş hem de davranış olarak taşıyan bir kızdı tabii ben bunların farkında değildim. Ben ise bu sitede yapılmaması gerekenler kataloğu gibi bir çocuktum. 19 yaşındaydım 2 senenin 1 senesinde aynı evde yaşadık. Her şeyi ben yaptım ev işleri vs. aklınıza ne gelirse. Okuluma gitmedim, aileme rest çektim, arkadaşlarımı sattım kız için. Sonunda kendi evimde kendi yatağımda aldatılmam ile serüven sona erdi. 1 sene kendimi toplamaya çalıştım çok dağılmıştım. Şimdi durumum… Read more »

BSS
Guest
BSS

Siteyi bulmadan önce ruh ikizimi arama mantığıyla hareket ediyordum. Nerdeyse yaklaştığım her kızı dağlara çıkarıyordum. Ama hoşlanmadığım bir kıza karşı oldukça başarılı eğlenen usta kafasında takılıyordum. İnternette kendi sorunuma cevap ararken burayla karşılaştım. Bu site bu çelişkiyi ve daha çokşeyi ortadan kaldırdı. Kaldırmaya da devam ediyor, daha çok yolum var. Hatta ilk zamanlar burada yazılanları okumak istemedim çünkü çok fazla “gerçek” vardı. Bana kattığı en önemli şey kız elde etmek değil, 3ö: Özgüven, özsaygı ve özsevgi. Yatırımlarınız her zaman kendinize olsun. Kendinize değer verin ki karşı tarafa da “hakettiği” değeri verin.

Mahmut
Guest
Mahmut

Mahmut abi,şöyşe söyliyim ,bu siteden önce ve sonrası olmak üzere ikiye ayırıyorum hayatımı,40 yaşındayım,ikinci evliliğim .bu siteyi keşfettikten sonra ilk evliliğimdeki hatalarım yüzüme çarptı,ne olursa olsun herşeyin bizim yaptıklarımızın bi sonucu olduğunu öğrendim,kendi yaptıklarımla kötü yada iyi şeyler yaaşadığımıöğrendim.şimdiki evliliğimde mutlu ve huzurluyum,oyunu yavaş yavaşda olsa öğrendiğimi düşünüyorum.bu site sayesinde okuduklarımla kendime bişeyler katmam gerektiğini öğrendim,2 senedir spor salonuna gidiyorum,ingilizce öğrenmek için çabalıyorum,evde kendi kendime çalışıyorum.arkadaşlarımla daha dengeli ilişkilerim var,cesurum,korkumu yenerek bişeyler yapmaya çalışıyorum,ağlamıyorum,herşeyin çalışarak olacağına insnıyorum,hayatın hep bir mücadele olduğunu düşünüyorum..inançlı bir insanım Allah a şükrediyorum,beni senin yazılarınla buluşturduğu için..bende emeğin büyük hangimiz abi bilmiyorum ama benim adımda mahmut… Read more »

anakonda ziya
Guest
anakonda ziya

ekşisözlük’te “sonsuzluk ve bir gün uçurulsun” başlığıyla karşılaşıp “adamın günahı ne ola ki” diye entrylerini incelemiştim. orda ilk defa red pill ile tanıştım. sonra skeptico’yu keşfettim. bloguyla, twitter’ıyla, okunacak kitap listesiyle çok şey öğrendim kendisinden.

o sırada twitter da önerilenlerde çıktı erkekadam. o gün bugündür sitenin müdavimiyim. mahmut abinin bizzat kaleme aldığı yazılar özellikle kadın/erkek ilişkilerinde bana çok şey kattı. yinede ben hala skeptico tarzı daha hayatın içinden, kişisel başarı, tatmin ve saygınlık temalı yazılar yazmasını isterdim mahmut abiden, sağlık olsun. mahmut abime teşekkür ediyor, güzellikler diliyorum

Xadre
Guest
Xadre

Merhaba. Ben siteyi 1.5 yılı aşkın süren ilişkimde kızı Oneitis yaptığımda keşfettim. Benim için her şeyi göze alacak ve bana inanılmaz saygı duyan kızın, benden tiksinerek. “Bir daha seni görmek bile istemiyorum” demesiyle uyandım. Hayatım boyunca hep mavi haplı Alfa oldum. İlgisi olan kızlara yürümekten çekinmedim ama o ilgiyi sıcak tutmak için hep mavi haplı hareketlerle devam ettim. 1-2 tanesi hariç çoğu ilişkimde bu yüzden terk edildim. Siteyi keşfedeli daha 2 ay oldu ama inanılmaz şeyler öğrendim. Siteyi çoğu insanın aksine kadınlarda başarılı olmak için değil, bilinçlenmek ve bir daha mavi haplı olmamak için kullanıyorum ve etrafımda benden tavsiye isteyen… Read more »

Dayı
Guest
Dayı

Hayatımda çok fazla değişiklik olmadı. Bunun nedenlerini şöyle sıralayabilirim(hem yeni site ile tanışanlar ve benim gibi uzun süredir bulunup da fazla değişiklik göremeyenler için tavsiye niteliğinde olur) : En başta son yazılardan birinde görmüştüm düşünceler ile sınırlı kalmayın davranışları değiştirin diye. Çok doğru bir söylem. Bunu hayatımızdaki her şeye yaymalıyız. Bir şey kağıt üzerinde bize çok mantıklı gelebilir. Ama bunu davranış olarak sergilemezsek, yani bilgiyi kullanmazsak ne kadar önemi olabilir dimi yani? Hatta şöyle belirteyim 2 yıldır siteyi takip ediyorum davranışlarıma özellikle dikkat ediyorum ve harika sonuçlar almaya başladım diyebilirim. İkincisi ise tekrar edin arkadaşlar. Yani belki biraz tuhaf gelebilir… Read more »

Ahmet
Guest
Ahmet

Yeni yasiniz kutlu olsun 🙂 TRP’de uzun sure gecirdikten sonra acaba bunlarin Turkcesi var midir diye ararken buldum siteyi. Ama Mahmut Abi’nin bu olaylari kendi tecrubeleriyle ve gencliginde bizim yasadiklarimizi da yasayarak anlatmasi hayatimda donum noktalarindan biri oldu. O havada kalan TRP postlarindan baslayip Mahmut abinin bu olayi Turkiye sartlarina da uyarlayip anlasilir ve kendi tecrubeleri de ekleyerek,yeri geldiginde isin zor kisimlarina(disiplin) odaklanarak anlatmasi eksiksiz bir kaynak olusturmus durumda bence. Yabanci siteler dahi bu kadar konunun ozune inen bir site gormedim. Cok kitap okudum ama hayatim ve davranislarim uzerinde en cok etkisi olan yazilar Mahmut Abininkiler ve tavsiye ettigi kitaplardaki… Read more »

Konyak
Guest
Konyak

Kız arkadaş ararken kendimi burda buldum. Sonra bu işi bıraktım ve kendime odaklandım ve sürekli yeni kızlarla takılıp flört ettim. En son beni birisi kendiliğinden bir ilişki içerisine süreklendiğimi hissettiren birisiyle tanıştım. Ancak kızı başkasıyla görünce içim bi cız etti ve onu bıraktım ve her kızdan bi ders çıkardım. Daha sonra ise kültürel anlamda ve vücut geliştirme anlamında kendimi zayıf gördüğüm için bu alanlara yönlendim hep kendimle meşgul oldum ama ara sıra yine flörtlere devam ettim. 1 ay öncesi yeni biriyle tanıştım ve yine kendi önceliklerimi düşünerek ve erkek adam olarak kızla takıldım. Şu an onla sevgiliyiz. Bu sitenin yararını… Read more »

Alaattin
Guest
Alaattin

Siteyi 2016 da oglumu kaybettikten sonra yasadigim depresyon sonrasi arastirmalarim da once redpill kavramini sonra skeptico yu ve en sonunda erkekadami kesfettim Çıkabileceğim bir düzlük arayıp en sonunda tüm külliyatı yorumları ile birlikte okudum hayatıma gecirebildiklerim oldu geciremediklerim oldu ve en sonunda once 23 yıllık evliliğimi bitirdim sonra 14 senelik işimi anlasarak biraktim annemin yanina tasinarak 1 yil boyunca para biriktirdim 1 yida 40 yaş üstü kadınlarla birlikteliklerim oldu bu sitenin tüm tavsiyelerini sonuna kadar kullandım Şu an 2018 8 ayda tekrar evlendim çocuksuz ve bana çok saygısı olan bu kadın ile evlenirken sadece 25 bin tl nikah ve mobilya… Read more »

TFA
Guest
TFA

Kralsın

Yarı Kırmızı
Guest
Yarı Kırmızı

Tcma sikicidede okudum sonra bir şeyler okumaya devam etmeliyim diye düşünüp google’a “trp red pill” tarzı bir şey arattım. İlk sonuçta erkekadam sitesinin bi yazısı çıktı, okudum önceki sonraki derken baya bi vakit geçirmişim. Sonra yavaş yavaş hayatıma uygulamaya çalıştım. Sonuç olarak bu yorumu yazıyorum 🙂

Şarkıcı
Guest
Şarkıcı

Site iyi ki var. Erkekleştiğimi damarlarıma kadar hissediyorum. :)) Bir de sorum var. Sesim gayet güzel ve şarkı söylüyorum, bunun da beni farklı kıldığına inanıyorum. Aynı zamanda kızlar da dahil olmak üzere çevremden takdir topluyorum. Gel gelelim şarkılar kadınlara ibadet, tapınma niteliğinde. Bana tavsiyeniz ne olur?

Söyle
Guest
Söyle

Sesinin güzel olması seni diğer insanlardan ayırdığı için avantajlı. Bence önemli olan arabesk bile söylesen hayatta nasıl biri olduğun, nasıl davrandığın. En betaca şarkılar söyleyip alfa olan adam yok mu sanki :))

Frina
Guest
Frina

Siteyi twittirdan şans eseri buldum. O kadar teşekkür ve mutluluk borçluyum ki size. Buradaki yazılardan önce beta kavramının en dibiydim. O kadar rezil ve sorunlu bir gençmişim onu fark ettim. O kadar fazla şey öğrendim ki gene bunları buraya sığdıramam. İçtenlikle teşekkür etmekten başka yapacağım şey maddi destek olmak olurdu, ancak 18 olduğum ve daha üniversiteye geçmediğim için belli bir gelirim yok. Olunca elimden geldiği kadar destek olacağım. Bir ezikten bir erkek yarattınız. Başka bir şey söyleyemiyorum. Uydu erkeğin kelime anlamıyken şimdi hangi kızla beraber olacağımı ben seçiyorum. Muhteşemsin Mahmut abi.

adamların füzesi var
Guest
adamların füzesi var

Facebookta beden dili ile ilgili bir postta görmüştüm. Yıllardır çevreme verdiğim tavsiyelerin daha tutarlısı ve çok daha iyileri vardı. İlişkiler konusunda olmasa da hayata genel bakış olarak çok şey kattı. Hayatımın en zor zamanından geçerken (kanserden babamı kaybettiğim süre) Hayata 4 elle sarılmamı sağladı. Yüksek derece alkol bağımlılığımı kontrol altında tutmama yardımcı oldu. Kendim için güzel bir şeyler yapmanın alkolden daha fazla dopamin salgılattığını deneyimlememi sağladı. Teşekkürler mahmut abi. Teşekkürler erkek adam kardeşleri <3

TFA
Guest
TFA

Nice güzel yaşlara öncelikle, 2018’de kız arkadaşımdan ayrıldığımda neden sorularını sorup durmuştum kendime. Eften püften salak saçma şeyler, her kızda da aynısı oluyordu. Lan dedim burada bi olay olmalı… Derken 2 senedir buralardayım işte, tüm yazıları okudum uyguladım. Daha çok maskülenite (fitness, kickboks beraber) PUA’ya hiç girmedim. Önemli olanın disiplini kazanmak olduğu kanaatine vardım. Doktora’ya başladım vs vs. Teşekkürler herkese, sitemiz daim olsun.

Mammamia
Guest
Mammamia

Daha yeni tanıstım ve su anlık cokta bir şey yok, zaten korona falan baya sıkıntı, 6 ay sonra (tabi site kalırsa) bu yorumun altına yazıcam.

baciziplatan
Guest
baciziplatan

tek bir kıza fazla yatırım yapıyorsun… yapma 🙂