Anti Dump’ın Makinesi – Yedinci Bölüm: Gizemli olun.

Başlangıç : Anti Dump’ın Makinesi – Giriş

Önceki Bölüm: Anti Dump’ın Makinesi – Altıncı Bölüm: Hayatınızı Değiştirecek Üç Sözcük

Şuna bir bakın:

Alıntı:


Kendinizden olabildiğince az bahsedeceksiniz. Bunu da çok genel ve MUĞLÂK cevaplar vererek yapacaksınız. Cevabınızı verdikten hemen sonra da konuyu ona çevireceksiniz.

Kız: İlk buluşmalarda gergin oluyor musun?

Siz: Nadiren, sen?

Kız: Nereden mezunsun?

Siz: Okuması zor bir yerden. Peki sen? Üniversite mezunu musun?

Sadece şahsınızla alakalı konularda böyle cevaplar vereceksiniz. Fakat sohbeti ilerletmeniz de lazım, bunun için de istediğiniz kadar konuşabilirsiniz. İsterseniz sabaha kadar konuşun, sadece bahsettiğiniz şey kendiniz olmasın.

Kırmızı bültenle aranıyormuşsunuz gibi davranın, eğer kendiniz hakkında çok fazla şey anlatırsanız kızı kaçırırsınız.

Sizi ne kadar AZ bilirlerse, o kadar ÇOK tanımak isterler. – Terminator911

İşin püf noktası öznel meseleler üzerinde değil, nesnel şeyler hakkında konuşmak.

Müzik konuşun, yemek konuşun, yeter ki kendiniz hakkında konuşmayın.


Genel hatlarla cevap vermek burada çok büyük önem arz ediyor. Karşınızdaki kadın sizi zaten tavrınız, ses tonunuz, kıyafetiniz vb. özellikleriniz üzerinden analiz ediyor. Sizi, karşınızdaki kadına istediği BÜTÜN DETAYLARI VERMEYE zorlayan bir kanun mu var sanki?

Alıntı:


Kendi hakkınızda verdiğiniz bütün cevaplar genel hatlarıyla olsun.

Kız: Hayatında yaşadığın en ilginç deneyim ne olmuştu?

Siz: Afrika’yı gezmiştim, baya güzeldi. Sen?

Kız: Nasıldı peki Afrika gezin?

Siz: Bir gece az kalsın aslanlara yem oluyordum…

Sadece gerçekten yaşadığınız anılarınızı anlatın. Dikkat edin, buradaki örnek cevaplarımın hepsi yaşanmış şeyler veya somut nesneler hakkında, hiçbiri fikirlerim veya hissettiklerim hakkında değil. Aksi takdirde başınız belaya girer.

Becerebiliyorsanız, karşınızdaki kadının hisleriniz ve düşünceleriniz hakkında pek fazla şey bilmemesini sağlayın. Böylece size karşı olan merakını arttırabilirsiniz.

Eğer size neler yaptığınızı sorarsa hep genel cevaplar verin. “Bilgisayarlar ile ilgileniyorum. Peki sen? Sen neler yapıyorsun?

Kız: Houston’da nerede oturuyorsun?

Siz: Aşağı taraflarında.


İyi de, Anti-Dump işin başında bir aktivite yapılan buluşmaları tavsiye etmiyor muydu?

Alıntı:


Sohbetin SİZİN hakkınızda olması gizemi öldürür demiştim. Fakat çok fazla sohbet etmek AŞIRI kişisel bilgi vermenize yol açar zaten, bu yüzden aktivite içeren buluşmaları tavsiye ediyorum. Bu tarz buluşmalar düşük çenenizin emniyet kilididir.

Hakkınızdaki her şeyi öğrendikten sonra sizden soğuyacaktır. Kendinizi ona her buluşmada yavaş yavaş, olabildiğince uzun sürede, hatta mümkünse yıllarca devam edecek bir şüreçte açmalısınız.


Bazı arkadaşlar üstte bahsedilen şeylerden hoşlanmayacaktır. Fakat işin özü ilk buluşmada TALK SHOW’DA DEĞİLSİNİZ. Ona bütün hayatınızı anlatmayacaksınız. Bırakın kendi çabalarıyla öğrensin (ki BÖYLELİKLE gerçekten size karşı merak duygusu besleyecektir.)

Anti-Dump hep BAŞKA ŞEYLER hakkında konuşmanız gerektiğini tekrar tekrar vurgulamış:

Alıntı:


Yukarıda bahsettiğim gibi, buluşma sırasında yaptıklarınız veya gördükleriniz hakkında konuşun. Mesela: “Şu karşıdan geçen elemanın boyuna bak, hırsız merdiveni gibi. Kaçtır sence boyu, 2.10m var mıdır?”


Çoğu insan çabucak ciddiye bağlar. Rahat ve eğlenceli olun.

Alıntı:


İlk başlarda kişisel mevzulara hiç girmemeniz lazım. Buluşmaları iptal ediyor mu ona dikkat etmeniz gerek. Onunlayken bir şeyler ters gidiyormuş gibi hissediyor musunuz? İnsanlar istediklerini yapmayınca çirkinleşiyor mu? Huysuzluk yapıyor mu?

İlk birkaç buluşmada YÜZEYSEL olmanızı tavsiye ederim. Belki de garsona karşı tavırlarını beğenmeyeceksiniz kim bilir?  Konuşma tarzını bile sevmiyorsanız neden hayattaki pişmanlıklarını dinleyesiniz ki?

Bir keresinde çok güzel ve yaşıtım bir hatun ile buluşmuştum. Konuşmasında bir “gariplik” vardı, oysaki tanıştığımız gece kulübünde pek fark etmemiştim.

Onun hakkında bildikleriniz, SİZİN hakkınızda bildiklerinden FAZLAYSA gizemli bir hava oluşturursunuz.

Kadınlar hakkınızdaki her şeyi bilmek istediğini söyler. Fakat çok erken öğrenirlerse de çekip giderler.

Onları aşka sürükleyen meraklarıdır. Hiç sonu gelmeyen öğlen kuşağı dizileri gibi olun, dizinin finalde nasıl bittiğini ASLA bilemesinler!


Flört Etme ve İlgiyi Yaratma

İnternet aleminde, bazı erkekler ERKEK TİPİ FLÖRT savunucusudur. Fakat buna flört etmek demezler, “ilgi uyandırma” derler. Hatta bu yöntemlerle kızları KONTROL ALTINA ALDIKLARINI bile düşünürler.

Kızlar da tam olarak FLÖRT ETTİKLERİNE inanmaz. Sadece “ilgi uyandırdıklarını” düşünürler, hatta büyük bir kısmı karşısındaki erkeği KONTROL ETTİĞİNİ bile düşünür. Madem kızların bu konuda yanlış düşündüklerini biliyoruz, o zaman neden erkeklerin “ilgi yaratma” çabasının hatalı bir yöntem olduğunu söylemek bu kadar tepki topluyor? Çünkü bunu dile getirmek KONTROLDE oldukları algısını yıkıyor. Baştan çıkarma eyleminde, fiziksel dildo olmak için önce kızın duygusal dildosu olmak gerekir. Çünkü en nihayetinde size karşı gerçekten ilgi duymuyor. Bu anlattığım Ross Jefferies’in yöntemidir.

Anti-Dump’ın “flört” ve “ilgi yaratma” konusunda dediklerine bir bakın:

Alıntı:


Flört etmek ilgi çekme amaçlı kullanılan bir kadın icadıdır. Toplum kuralları kadınların erkekleri buluşmaya davet etmesine pek hoş gözle bakmaz, bu sebepten dolayı kadınlar flört ederek size karşı olan ROMANTİK ilgisini dolambaçlı yoldan belli eder.

Erkeğin ise flört etmesine gerek yoktur. Romantik manada ilgisini “söylemeden gösterme” gibi bir ihtiyacı yoktur. Bunun sebebi de davet etme işini ZATEN ONUN yapmasıdır. Erkeklerin bu konuda kafası çok karışık, flört etmek kadınlar içindir.

İlginizi kadına “belli etme” yönteminiz telefon numarasını istemektir. Erkeğin “flörtü” diyebileceğimiz şey budur.


Anti-Dump kino’ya inanmayanlardandı. En iyiler listesinde kino ile ilgili benim yazdığım bir yazı var. Artık ilk buluşmada ASLA kino yapmıyorum.

Kino İyi Çocuk için BİÇİLMİŞ KAFTANDIR, çünkü onun cinselliğini ortaya çıkartır. Geçmişteki değil, ŞİMDİKİ Pook için hiç de iyi değil çünkü şimdiki Pook’un cinsellik yönü kadınlar tarafından zaten fark ediliyor. Şimdi kino yaparsam kıza aşırı ilgi göstermiş oluyorum (Kızlar bunu neredeyse çaresizlik olarak yorumluyor, “Bu kadar çekici bir adam ama benle temas kurma ihtiyacı hissediyor, bunu çoktan kafeslemişim bile” şeklinde düşünebiliyorlar).

Alıntı:


Kızdan numarasını istediğinizde onunla ilgilendiğinizi otomatikman bilecektir.

Eğer sormazsanız, friendzone’a düşme tehlikesindesiniz. Çünkü onunla numarasını isteyerek “flört” etmemişsinizdir.

Onu bir yere davet etmediniz, gerçek hislerinizi bilmesine fırsat vermediniz bile.

İşte bu sebepten dolayı kısa, neşe dolu ve flört kokmayan güzel bir sohbetin hemen ardından kızdan numarasını isteyin.

Aynı şey buluşmalar için de geçerli. Buluşma ayarlamak için yaptığınız her arama onunla hala ilgilendiğinizin “işaretidir”. Yoksa niye buluşmaya çağırasınız ki?

Sadece direkt olarak söylemiyorsunuz.

Genelde her buluşmanın sonunda gözlerinin içine bakarak “Bugün çok iyi vakit geçirdim.” mahiyetinde bir şey söylüyorum. Kendisi de onu kastettiğimi anlıyor haliyle. Ondan hoşlandığınızı biraz dolaylı yöntemlerle gösterin, bazen tutkuyla sarılmak veya öpmek gibi. Asla ilk iki ay ne hissettiğinizi KELİMELERLE ANLATMAYIN. Üçüncü ayı bekleyin, öylesi çok daha iyi.

ASLA ilgiyi yoktan var etmeye çalışmayacaksın, büyük hata yaparsın. EN BAŞTAN SİZE KARŞI İLGİ SEVİYESİ YÜKSEK OLMALI.

Onu etkilemeye çabalamayın, sizden zaten etkilenmiştir, yoksa niye buluşmayı kabul etsin ki? Gününe farklılık katmak için değildir umarım.

İlgiyi yoktan var etmeye çabalamayacaksınız. İlgi zaten olacak, eğer yoksa kızı bırakıp tekrar en baştan başlayın.

Bir erkek flört ederse işler aleyhine işlemeye başlar. Karşıya aşırı düzeyde ilgi “işareti” yollamış olur.


Okullarda ve işyerlerinde flört eden ÇOK FAZLA erkek vardır. NEDEN? Çünkü risk teşkil etmez, asla reddedilmiş olmazlar ve HER KADIN kendisiyle flört eden bir erkek olmasını çok sever, ilgi görür.

Bir kız ilgimi çektiyse onu BULUŞMAYA DAVET EDİYORUM. Bu hareketin onda uyandırdığı hisleri flört ederek asla uyandıramazsınız (Eğer bir kadınla yeteri kadar uzun süre flört ederseniz, onu bir yerlere davet edeceğinizi düşünür. Eğer davet etmezseniz DİKKATLİ OLUN, sizi aşağılık biri olarak görecektir.)

Çoğunuz boş yere daha işi zora sokuyor. Destanlardan fırlamış bir “alfa erkek” olmanıza gerek yok, “satranç” gibi akıl oyunlarına da ihtiyacınız yok. Bütün Toplumun size hayran olmasına hiç gerek yok. Tek yapmanız gereken kızı buluşmaya davet etmek. Bu basit gerçek ile yüzleşmek yerine oturup “alfa erkek” manifestoları karalıyoruz, kadınlar ve toplum hakkında tezler öne sürüyoruz.

Mücadeleniz SEN VS Kadın ekseninde değil. SEN VS DÜNYA şeklinde de değil. Her zaman SEN VS SEN şeklinde. Hayallerinizi gerçekleştirmeniz önündeki tek engel yine sizsiniz.

Dünyayı düzeltmeye ilk kendinizden başlayın.

Sonraki Bölüm: Kadınlara Yürümek

Çeviren: Seljuk

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

37
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
20 Comment threads
17 Thread replies
5 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
23 Comment authors
gökanKaraMahmut AbikorintasGenzo Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Teğmen
Guest
Teğmen

Kino kısmı kafamı karıştırdı açıkçası, ayrıca flört kısmına katılıyorum eski mavi haplı dönemlerim de spor salonundan bir kızla flört ediyordum ama işi kağnı arabası kadar yavaş ilerletiyordum sonra ne mi oldu başka bir eleman toplam 10 dk konuşup numarasını aldı bir kaç gün sonra buluştular ve gecesine pompa ben bunu nasıl mı öğrendim eleman o geceden sonra kızın aramalarına cevap vermemiş o da gelip bana dert yandı
( uzun süre flört ederseniz kızın gözünde korkak bir meriç olursunuz) maviydim evet ama o kadar da değil kıza bu beni ilgilendirmez diyip konuyu kapattım sonra da konuşmadım zaten

John
Guest
John

hikaye çok tanıdık geliyor

Seize
Guest
Seize

“ALINTI:”dan önceki cümleler Mahmut Abi’ye mi ait?

CuziHustle
Guest
CuziHustle

Hayır değil ” SoSuave Anti Dump ” yazıp yazıların orjinaline ulaşabilirsin

KH237
Guest
KH237

Hayır, forumdan olduğu için “alıntı” olan yerleri bir mesaja cevap gibi düşün.

Çakmak Tamircisi
Guest
Çakmak Tamircisi

Hayır, ingilizce aslında da o kısımlar ” alıntı ” şeklinde paylaşılıyor.

Mahmut Abi
Admin

Pook’a ait. Pook’un Kitabını yazan Pook.

Arsogin
Guest
Arsogin

Mücadeleniz SEN VS Kadın ekseninde değil. SEN VS DÜNYA şeklinde de değil. Her zaman SEN VS SEN şeklinde. Hayallerinizi gerçekleştirmeniz önündeki tek engel yine sizsiniz.

Umut
Guest
Umut

Bu kino olayına açıklık getirebilecek var mı? olmalı mı olmamalı mı ölçüsü ne

Kaandrojen
Guest
Kaandrojen

Anti-dump, ilk buluşma da kino yapmanın kıza AŞIRI ilgi göstermek olduğunu yazmış.
Numarasını isteyerek, buluşmaya davet ederek zaten ona ilgin olduğunu FLÖRT ETMEDEN göstermiş olursun. Numarasını istemişsin hatun buluşmaya gelmiş, sana ilgisi var seni çekici buluyor ama sen kino da yaparak ilk buluşma için fazla ilgi işareti gönderiyorsun demek istemiş sanırım.

gökan
Guest
gökan

aga şimdi onlarıda yapmazsan öpüşe nasıl gidiceksin bence yapılmalı

ForZe_BaKu
Guest
ForZe_BaKu

Mahmut abi ve arkadaşlar hepinize Baküden kucakdolu selamlar kardeşlerim 🙂.Bu kısmını tam anlamadım yardım edermisiniz?

İnternet aleminde, bazı erkekler ERKEK TİPİ FLÖRT savunucusudur. Fakat buna flört etmek demezler, “ilgi uyandırma” derler. Hatta bu yöntemlerle kızları KONTROL ALTINA ALDIKLARINI bile düşünürler.

Kızlar da tam olarak FLÖRT ETTİKLERİNE inanmaz. Sadece “ilgi uyandırdıklarını” düşünürler, hatta büyük bir kısmı karşısındaki erkeği KONTROL ETTİĞİNİ bile düşünür.

Garen
Guest
Garen

Kino düşuncesi mantıklı gibi ama bilemedim

Red Man
Guest
Red Man

Şimdi kino yapalım mı yapmayalım mı zaten en başında öğrendiğimde çok gerekli bir şey olduğunu düşünmemiştim ama yok kadınlar dokunulmayı sever yok şöyle yok böyle derken kendimi kino yapmaya kasarken buldum

DonJuan00
Guest
DonJuan00

Mahmut abi bi kızla iki aydır flört halindeyim.No’sunu en başta aldim. 3 – 4 kere de dışarı davet ettim geldi ama her şeyimi anlattım onun da ben biliyorum, davetlere geliyo ama sonrasında kendisi ne arıyo ne soruyo ben arayıp sorunca gayet flört ediyo tekrar buluşuyoruz döngüye girdik. Bunun hakkında yorum yaparsan sevinirim..

Mahmut Abi
Admin

kendisi ne arıyo ne soruyo ben arayıp sorunca gayet flört ediyo Kendi ne arıyor ne soruyor değil sen aramayı kıza bırakamayacak kadar içine düşmüşsün muhtemelen. O da seni friendzone’da birgün lazım olur diye uydu diye çeviriyor DonJuan00-SAT. Kız aramadan arıyor olmanın kendisi bu işin olmaması için kendi kendine attığın bir kazık. Seni niye arasın bana bir sebep söylesene? Aramasa da arıyorsun zaten. 3 – 4 buluşmada öpmeye gitmiş ve nihayetine erdirmiş olman (ya öper, ya kendini kaçırır ya da tokat atar) lazımdı. Bunları yapmadığın için zararsız tavşan kategorisine atılmışsındır. Bu sitede ne yapacağın yazıyor ama sen muhtemelen kendi durumun standart… Read more »

DonJuan00
Guest
DonJuan00

Kızdan değil de senden bi tokat daha yedim Mahmut abi 😀 kendime geliyorum sağol yorumun için

Joker
Guest
Joker

Sizi ne kadar AZ bilirlerse, o kadar ÇOK tanımak isterler. – Joker

KH237
Guest
KH237

Şu kinoya açıklık getirmek lazım sanırım Mahmut Abi. Şimdi eskisi gibi değil galiba çünkü 2003’lere kadar durumlar neydi ben bilmiyorum 😀 Muhtemelen o zamanlarda kızın numarasını almak gayet iyi ilgi belirtisidir çünkü o günkü iletişim hızı (whatsapp, telegram, twitter vs.) bugünkü gibi değil. Bugün hatunun tekini yoldan çevir, numarasını al eğer maksimum 1-2 içinde aramazsan seni UNUTUR. Bu sürede aklına bile gelmezsin zaten ve yine yüksek ihtimalle, çevresinde online veya görüşebildiği UYDULAR vardır. Numaranı alman evet, ilgilendiğinin belirtisidir günümüzde ama YETERLİ DEĞİLDİR bana göre (yukarıda söylediğim sebepler). Bunu da ancak kızı buluşmaya davet edip, orada yapacağın kino ve nihayet kiss-close… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Bugün hatunun tekini yoldan çevir, numarasını al eğer maksimum 1-2 içinde aramazsan seni UNUTUR. Abartma. 24 – 48 saat içinde ararsan unutmaz. online veya görüşebildiği UYDULAR vardır. O adamlara UYDU denmesinin bir nedeni var. Cinsel ve duygusal olarak hiçbir şey ifade etmiyorlar. Bir kadının bir düzine uydusu olabilir ve kendisini bunlarla kandırabilir. Ama bu adamlar o kadın için erkek değillerdir ve kadının bilinçaltı erkek açlığı ile yanar. Numaranı alman evet, ilgilendiğinin belirtisidir günümüzde ama YETERLİ DEĞİLDİR bana göre. Daha kötü. Numara artık ilgilenme belirtisi bile olmayabilir. Birçok hatun erkeği yüz yüzeyken reddetmemek için numarasını verip sonra hiç cevap vermeyebilir. Bu… Read more »

KALİTELİ ERKEK
Guest
KALİTELİ ERKEK

Madem anti dump kino yok diyor, ben şöyle bir oyun düşündüm:
Aaa ne var senin yanağında? Dur bekle alayım derken yanağa öpücük oyunu. 🙂 Bir süre sora sonra öpücükler dudağa… 😁

Mahmut Abi
Admin

Anti Dumptan alacağınızı alın ama kino konusunda kendisine katılmıyorum.

Johnny
Guest
Johnny

bir de “açılmak” diye sikimden götümden bir şey uydurmuşlar, ona inanıyorlar ya taşaklarım sallanarak gülüyorum.

John
Guest
John

atomu parçalamaya gerek yok arkadaşlar. alfalar için kurallar yıkılır, betalar içinse kurallar konur. siz taşaklı bir birey olduktan sonra canınız ne istiyorsa onu yaparsınız. ama taşaklı birey olmaya çalışmak yerine taklit etmeye emek harcarsanız o zaman debelenip durursunuz. burda sosyal mastürbasyon yapacağınıza gidip ağırlık kaldırıp ter atın.

samuel eto
Guest
samuel eto

@john

sadece hatun konusunda mi ?

John
Guest
John

genel olarak hatun konusunu erkekler çok fazla büyütüyor sosyal programlamadan kaynaklı olarak. yoksa felsefe konusunda, mutluluk konusunda soru sorulabilir buna okeyim ama gidip sahada denemeden kızla ilgili öğreneceğin hiçbir şey işe yaramaz. böyle yaşayan ve haplı olduğunu iddia eden çok fazla pasif eleman var.

samuel eto
Guest
samuel eto

ilk datede

siyaset
teknik analizler
yogun sanat edebiyat

konusmayin

bu konular belirli bir bilgi otoritesini iceriyor ve anlatirken kendi dominantliginizi kaybedebilirsiniz

onun yerine daha siradan basit konular konusarak kendi maskulenliginizi daha iyi reflect edebilirsiniz

Garen
Guest
Garen

Ilk basta kino ile ilgili yazdigi sey aklimi karıstirdi ama bence yanlış düşünüyor. Numara aldik ve buluşma ayarladik diyelim. Kino mino olmazsa kızı bir ay sonra mı öpcez arkadaş. Elestirdigimiz cesaretsiz mavi haplidan ne farkimiz kalır. Flört kismı dogru ama kino kismı olmamış bence