Anti Dump’ın Makinesi – Sekizinci Bölüm: Kadınlara Yürümek

Başlangıç : Anti Dump’ın Makinesi – Giriş

Önceki Bölüm: Anti Dump’ın Makinesi – Yedinci Bölüm: Gizemli Olun

Kadınlara Yürümek

Bu kişiden kişiye değişen bir şey. Anti-Dump kendi yönteminden bahsetmiş:

Alıntı:


Ben hep “istenmeden verilen tavsiye” yöntemini kullanıyorum. Hiç sormadığınız bir konuda size tavsiye verildiği oldu mu? Çok sinir bozucuydu değil mi? Fakat kadınlar üzerinde işe yarıyor. Verdiğiniz “tavsiye” pozitif olmalı, kadının tercihini onaylamalı.

Mesela mağazanın birinde ceket baktığını farz edelim. Ben olsam yaklaşıp “bak bu kışın seni baya sıcak tutar.” derdim. Dönüp bana bir karşılık verdikten sonra da adını sorardım.

Dikkat edin, “Bu üstünde çok iyi durur.” gibi bir tavsiye vermiyorsunuz. Kızı pohpohlamıyorsunuz. Verdiğiniz tavsiye tamamen İŞLEV ODAKLI. Ayakkabı cilası tavsiye eder gibi.

Bir saat önce bir mağaza otoparkında yanından geçtiğim kadının biri alışveriş arabasındaki malzemeleri bagaja yüklüyordu. Arabanın ALT KISMINDAKİ sebze meyveye uzandığı sırada az kalsın: “İyi bak alttakileri unutmadın. Hiç alta koyduklarını unuttuğun oldu mu? Gerçekten çok sinir bozucu bir durum değil mi? Adın neydi bu arada?” diyordum.

Kadının gerçekten İŞİNE YARAYACAK pozitif bir tavsiye verin. Verdiğiniz tavsiye GERÇEK ve SAMİMİ olmalı: “Kırmızı otobüsleri dene bence, Londra’ya yarım saat önce giriyor.” gibi.

 “Adın neydi?”

 “Pardon, arka lastik çok inik duruyor bence en kısa sürede şişirmen lazım. Bu arada adın neydi?”

Adını sormanız sizin “Romantik modda” olduğunuz mesajını karşı tarafa verecekir.

Niyetinizi bilmesi gerekir. Niyetinizi bilirse ona göre ya sizinle konuşacak ya da (düşük ilgi göstererek) “reddedecektir”.

Bu yöntemi kullanabileceğiniz en iyi yerler etkinlikler, konserler vb. çok büyük kalabalıkların olduğu yerler. Size verdiğim örneklerin sokaktan olmasının sebebi gerektiğinde her türlü ortamda kullanılabileceğini göstermek için.

Size verdiğim örnekler kullanılması EN ZOR yerlerden.

Ondan sonra da NUMARASINI isteyin. Numara istemeden önce konuşacağınız şeyler tamamen kendi İCADINIZ olmalı. Bu konuda size bir tavsiye veremem, tamamen kişiliğinize ve karakterinize uygun olmalı.

İlk buluşmanız eğlence veya eylem üzerine olmalı. “Hadi komedi filmine-stand up şovuna gidelim.” gibi, pek aksiyon içermiyor fakat EĞLENCELİ. Bütün amacınız “derin konulara girmemek” olacak.

Yazın yüzmek iyi bir teklif. Bende mesela ufak bir sandal var: “Cumartesi denize açılalım diyorum, saat 4’de alıyorum seni?”

Siz: “Pazar günü bi tekne kiralayıp denize açılalım. Saat 1’de yanındayım (Arabanızın olmadığı senaryo).”

Saçma sapan fikirleriniz ile canının sıkılmasını istemiyor (Neyden bahsettiğimi anladınız). Hele bir size âşık olsun, ondan SONRA fikirlerinizle onun canını sıkabilirsiniz. Olgular hakkında sohbet edin. “Şu köpeğe baksana, kocamanmış.” veya “Ufak kardeşime sözüm var, hadi balon almaya gidelim.” Fakat anlattıklarınız tamamen GERÇEK OLMALI. Asla yalan söylemeyin.

Ondan sonraki üç buluşma bowling, mini golf, yapay duvar tırmanışı(Fikrin sahibi: Obidexx), eskrim(Fikrin sahibi: Cecil) vb. şeyler olmalı. Buluşma sonrası onu evine bırakın, usulüne göre yapın ve ona hala ilginiz olduğunu belli edecek şekilde davranın.

İlk buluşmada öpüşme yok. Öpüşmeyi sadece sizinle kötü vakit geçirdiğini düşündüyseniz yapacaksınız. Bunu bir test yöntemi olarak görün, bazı zamanlar kötü vakit geçirmiş gibi durur, ama aslında EĞLENMİŞTİR.

Bu sebepten dolayı, kendini geri mi çekecek veya yanağını mı uzatacak, anlamak için öpmeye çalışın. Eğer zaten iyi vakit geçirdiyse hiç öpmeyin, bir dahaki sefere öpmenizi bekleyecektir.

Ya da, ikinci buluşma için o çabalasın! Ne ikinci, ne de birinci buluşma teklifini yüz yüze yapın. Telefon üzerinden olsun. “Bir ara buluşalım. Yemeğe çıkarayım mı seni?”

ASLA BUNU YAPMAYIN. Numarasını alın, ondan sonra onu ARADIĞINIZDA buluşma teklifini yapın.

Seks konusunda ise: Becerebildiğim kadar öteliyorum. Ne kadar ileri bir vakitte olursa o kadar iyi. İlk hamleyi yaptığımda onların da deli gibi istiyor olmalarını istiyorum ki işe de yarıyor: “Kadının biri beni kendi yatak odasına kadar itekleyip yatağa atmıştı, beklemekten bıkmıştı! Başka bir tanesi “E daha bekleyecek miyiz?!” diye hırlamak ile söylenmek arası bir tepki vermişti.

Karşı taraf da bunu İSTEYİNCE daha güzel oluyor. Bunun için biraz işaretlere dikkat edeceksiniz, ben bir ay boyunca “fiziksel teması” yüksek tutuyorum. Hazır olduklarında size belli edeceklerdir.

Benle birlikte olacak bütün kadınlardan AIDS tahlil sonucu talep ediyorum. İstisnasız hepsinden.

Gördüğünüz üzere burada hiçbir yerde cinsel tacize dair bir şey yok. Verdiğim tavsiyelerin hiçbirinde kadın, yapmak istemediği bir şeyi yapmaya zorlanmıyor. Telefonunu vermezse çekip gidiyorum, siz de böyle yapın.


Anti-Dump’ın Makinesinin özü budur. Anti-Dump’ın öpücüğü ve seksi ötelemesi de baya ilgimi çekti, bu durum KESİNLİKLE karşı tarafı delirtir.

Alıntı:


İlk 3 ay çiçek, kartpostal, hediye falan yok.

Geçirdiğiniz eğlenceli vakitler bunların yerini fazlasıyla tutacaktır. “İyi çocuk” düzeni artık bitmiştir, Size “seni seviyorum” dedikten SONRA, alacaksanız ona çiçek alabilirsiniz. Fakat onu da çok abartmayın.


Dee-Zy’nin ilk buluşma hakkında soruları olmuş. Anti-Dump’ın yanıtı:

Alıntı:


Para harcamayacağın şeylere yönel sen de.

Kanada’da yaşıyorum demişsin. “Wanda, hadi Cuma günü buz patenine gidelim. Saat akşam 7’de oradayım.” Eminim oralarda girişi bedava, bedava olmasa da 2$ tutan buz pateni pistleri vardır. He şu an Yaz mevsimindeydik, doğru…

O zaman yüzme? Ya da Voleybol? “Hadi voleybola inelim akşam. Akşam şu saatte yanına geliyorum…”

Tamam, belki de bunlar o kadar da ilgi çeken aktiviteler değil, Ama en baştan seni biraz yaşlı biri olduğum konusunda (Yaşlandık be!) uyardım zaten. İlgi çekici bir şeyler uydur. Etrafınızda konseri bedava rapçi konseri de mi yok hiç? “BEDAVA Eminem konseri varmış Toronto’da. Akşam gidiyoruz, Babam arabayla bırakacak.”

 “Hadi bi buluşup kahve içelim.” Diye buluşursan o gevşek ağzın yüzünden kızı kaçırırsın.

Sen: “Eminem iyi ya, tarzı da güzel hem.”

Kız: “Nası ya, öyle bir şerefsizin nesini seviyorsun? Sevdiğin tarz bu mu yani? Pislik herif, ben gidiyorum ne halin varsa gör!”


İyi de kadınlar yaratıcı erkekleri sevmiyor muydu? Kadınların istediği şeyleri yapmamız gerekmez mi?

Alıntı:


Ne zaman kazara da olsa “kadınlar yaratıcı erkekleri sever.” veya  “KADINLAR …….. ERKEKLERİ SEVER” tarzı bir cümle kurduğunu fark edersen kendinize bir tokat at.

Mevzuyu tersinden anlamışsın. Kıza en baştan “Kayak yapmayı severim, peki sen?” “Bowling oynamayı severim, peki sen?” şeklinde yaklaşman lazım.

Kıza ONUN istediği şeyi bahşetmeyeceksin. KENDİ YAPMAK İSTEDİĞİN ŞEYLERİ DE SEVEN BİR KIZ BULACAKSIN. O seni kabul ettikten sonra gidip neylerden hoşlandığını sorabilirsin.

Bir kadın ile nişanlı değilsen ASLA ona yemek yapma! Parmağında yüzük olacak! Kıza yemek pişirdikten 1 hafta sonra başka bir erkekle kol kola gördüğünü düşün.

Beyninin yaratıcı kısmını, sevdiğin şeyleri kıza da nasıl sevdirebileceğini bulmaya çalıştır.

Aksi takdirde o ilişki kimsesizler mezarlığına doğru tapa gaz gidiyordur.

Moralini fazla bozmadığımı umuyorum. Ben de aynı hataları yapıp duruyordum, o yüzden sana bir tüyo vereyim:

 “Kadınlar bu denilenleri umursamaz. Bir erkekte aradıkları yegane özellik gecenin köründe karanlık bir yolda arabaları bozulunca ona güvenebilmeleridir veya başına bir felaket geldiğinde onu DİNLEMESİDİR (KONUŞMAYACAK). Girişken bir adam, kaya kadar da sert. Gerektiğinde YANINDA OLACAK bir erkek.

Bunun üzerinde biraz düşün.


Şimdi direkt Vassago’dan bir alıntı yapacağım. Anti-Dump ile alakalı bir yerde kendisinden alıntı yapmama çok sinirlenecek ama olsun:

Alıntı:


Kişisel fikrim, oyunu bilen ve uygulayan bir adamın uzun süreli bir ilişki bulma ihtimali çok daha yüksek. Sonuçta daha fazla kadınla görüşüyor yani daha fazla seçeneği var, oyunu biliyor yani istediğini elde etmede daha başarılı, ama en önemlisi bolluk psikolojisine sahip. Çok fazla kadınla takıldığım dönemlerde uzun süreli ilişki potansiyelim çok fazlaydı, fakat hayatımı bir düzene oturtup uzun süreli bir ilişki aramaya başladığımda işler zorlaşmaya başladı. Takıldığım hatunların hepsiyle, aklımdan geçen son şeyin sevgililik olduğu zamanlar tanışmıştım. Kadınlar muhtaçlığın kokusunu hemen alıyor ve bence en güçlü etken de bu. Tabi işin bilinçaltı yönleri de var, vahşi beygiri evcilleştirme fantezisi, tehlikeli adama karşı duyulan ilkel çekicilik vb. şeyler çekicilikte hep artı puan. Fakat şu da var, eğer çizgiyi aşar da erkek orospusuna dönerseniz geçmişiniz peşinizi bırakmayacaktır.

En yüksek kalite hatunları kapan adamların, aslında hiçbir kategoriye uymayan adamlar olduğunu fark ettim. Sürekli tek bir hatun ile görüşen, en sonunda gerçekten uyumlu olabildiği bir hatun bulana kadar birkaç ayda bir kız değiştiren tipler bunlar. Kadınlara her zaman iyi davranıyorlar, fakat en iyisinden başkasına da razı olmuyorlar.

Oyunu gerçekten çözmüş erkekler aslında bunlar. Onlarla konuşarak bunu anlayamazsınız, fakat kadınlarların onun hakkında konuşurken görürseniz anlarsınız çünkü hepsi bir sonraki kişi olmak için can atıyorlardır.


Bu tespit Anti-Dump’ın Makinesiyle direkt örtüşüyor. İlk olarak ne istediğinizi çözüp, KIZIN KARŞISINA MUHTAÇ BİRİ OLARAK ÇIKMAMANIZ GEREKİYOR.

Hayatının tamamını seks aramaya adamış bir erkek acınası bir pozisyondadır. Fakat görüştüğü hatunlar arasından istediğini seçen ERKEK doğru yoldadır. Bunun sağlam bir “oyuncu” olmak anlamına geldiğini pek düşünmüyorum ama öyleyse, sağlam bir oyuncu olduğumdan eminim.

Kendinizi geliştirmek her şeyi kolaylaştırır fakat YİNE DE dışarı çıkıp, SOSYALLEŞİP, hatunlarla tanışmanız lazım. Seninle tanışmak isteyeceklerdir, ONLARA bir şans ver.

Baştan çıkarma sanatıyla alakalı yazılar sizi DIŞARI ÇIKMAYA (Kızlar orada çünkü) itme ve eski sosyal bariyerlerinizi yıkma konusunda çok işe yarar fakat *son derece* az bilgi veriyorlar. Kesinlikle ciddiye alınmamalı, hele hayat felsefesi olarak hiç düşünülmemeli.

PUA olmanın iyi yönü çok sayıda hatunla tanışmaktır, Vassago’nun değindiği nokta da bu. Fakat bu aynı zamanda Anti-Dump’ın Makinesinin ana öğelerindendir. Muhtemelen bir PUA kadar, hatta belki de daha fazla kız görecek ve eleyeceksiniz. Aranızdaki fark ise PUA kızı yatağa atmaya çalışırken Makine sizin dünyanıza uygun bir kız bulmaya çalışıyordur.

Bu da çok büyük bir fark.

Sonraki Bölüm: Her zaman hazırlıklı olun

Çeviren: Seljuk

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

44
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
16 Comment threads
28 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
20 Comment authors
KenzoukanadskiejustinianosYalazgıDaygame Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
MonkMode
Guest
MonkMode

Bazı kısımların üslubu pek iyi olmasada genel anlamda doğru diyebiliriz anti dump ın fikirlerine

NickYok
Guest
NickYok

‘benle birlikte olacak her kadından aids testi istiyorum’.Bundan sonrasını okumadım bunlara ciddi ciddi inanıyor musunuz siz?Oyun okey,seduction okey,fast seduction onada okey.Ama tutup da aids testi istiyorum derseniz sağlam bir ziyaaa çekerim.Onlar batılı vs. diyebilirsiniz ama dünyanın neresinde olursanız olun bu söylem palavranın dibidir , yalandır ,cemiyete ihanettir.(eskortlarla birlikte olmadığınızı varsayıyorum.)

Mahmut Abi
Admin

Batıda bunu yapan var. İlk defa duymuyorum. Geçenlerde 90 Days Fiance programında kameralar önünde Amerikalı Kalın Boyunlu amca Filipinli eş adayından istedi 😮 Bence aptalca bir hareket.

nickyok
Guest
nickyok

Yapabilirler zaten onda herhangi bir problem yok , Türkiye de bile yapılabilir sonuçta özgür insanlarız. Ama böyle bir hareket karşıdaki kadını kurutmakla kalmaz büzüştürür.Adeta bir ‘cinsel gerilim yokedecisi’ hareketi.Sorun şu ki böyle bir hareketten sonra o kadınla yatağa gittiğini iddia etmek bu anti-dump denen herifin ya çok abarttığını(bizim camiada herkesin yaptığı gibi) ya da hayal aleminde yaşadığını gösteriyor.(tekrar edeyim kadınların eskort olmadığıı farzediyorum)

VOLGA
Guest
VOLGA

no neck ed 😀

Mahmut Abi
Admin

23 yaşındaki Filipinli hatunun 50+ yaşındaki amcadan daha olgun olması. İzlemesi tam bir işkenceydi.

samuel eto
Guest
samuel eto

sirf OPUSME ile gecen bircok kanser riski tasiyan virus var

ilerde hasta olursan alacagin ilaclar bagisiklik baskilayinca cat diye goturecek cinsten

acin bakin EBV , CMV ve HIV viruslerinin nasil olumcul olduguna …..!

ben zevkime bakarim diyorsaniz secim sizin !!

nickyok
Guest
nickyok

Öyle düşünürsen trafiğe çıkınca da kaza yapabiliriz ; uçağa binersek bindiğimiz uçak düşebilir.Risk hayatın her anında her zaman vardır.Ancak bunlar çok düşük riskler ; tabi ne taraz kadınlarla iletişim halinde olduğunu bilemem , en azından benim için düşük riskler.Korunmak bana yetiyor senelerdir de en ufak bir problemle karşılaşmadım.Bir yazıda buna benzer bir şey vardı bin kadınla yatıp hiçbir şey olmayan insanlar ve bir kadından hastalık kapan insanlar gibi bir şeydi.Tam hatırlayamadım şimdi de bir araştır onu oku bence.

nickyok
Guest
nickyok

Bu kadarı abartı ve bir kadından böyle bir istekte bulunmak senin o kadınla son konuşmanı yapman demek.Bunu zaten az biraz oyunun içinde olan arkadaşlar çok rahat anlarlar.Zevk düşkünlüğü ile alakası yok.Dediğim gibi düzgün kızlarla öpüşürsen veya aşk yaparsan bu riski minimuma indirirsin.(emin ol uçağın düşme riski kadar küçük oranlara)Ama klülerde-barlarda kuçaktan kuçağa atlayan kevaşeler için aynısını söyleyemem.

samuel eto
Guest
samuel eto

bu virüsler kişide konak halinde bulunuyor ve kişi farkında bile olmuyor latent halde kalıyor ama ilerde bağışıklık zayıflayınca kişide ciddi problemlere yol açıyor öpüşme veya sekste seçici olmayan adamın kalitesinden şüphe ederim bu yüzden PUA lara saygı duymam-daha çok sebep var hele eskorta giden adam HIV kapmadım diye sevinsin ama geçici heves maalesef mesela kısa dönemli çok ilişkisi olmuş kişiden sağlıklı ilişki beklememek için bir geçerli sebep gerçi insan hayatı öyle ya da böyle bitecek ha sikiş ha titizlik hepsi aynı son ama bu virüs konusu ciddi konu özellikle psikolojik olarak red flaglarını gizleyen hatunlardan kaçın bir tane pasif agresif… Read more »

nickyok
Guest
nickyok

@Mahmutabi bir forum kurunda hepimiz huzura erelim artık.Bu şekilde sayfa içerikleri ve yorumlar çok alakasız oluyor farketmişsindir heralde 😀

SomeBodySomeOne
Guest
SomeBodySomeOne

O bölüm bana da cok saçma geldi. Ama yurt dışında yaşayan benden 20 yaş büyük kuzenim hayatı da oldukça hızlı yaşayan biri. Torun sahibi olmasına rağmen, son karısından ikinci çocugunu yakın zamanda yaparak aradaki farkımızı arşa çıkardı 🙂 hala ondan 10 larca kat gerideyim bu konularda ki ben daha baba olmaya bile cok uzagım 🙂 Hayatı hep ti ye alır ve Dünya’yı gezer. Bundan 15 yıl belki daha fazla bir süre kadar önce denize gittiğimiz bir zamanlar ben daha cok gençken bana çapkınlık dersi veriyordu. Deniz de iki tane cok güzel yabancı kızın yanına yüzdük ve 1 saat kadar sırf… Read more »

Tarı KAKAN
Guest
Tarı KAKAN

Öpücüğü ve seksi mümkün olduğunca ötelemek benim de sık sık yaptığım ve yapmaktan büyük keyif aldığım bi olay, asıl senin isteyip istemediğin önemli denilip dursun, kızı o halde görmek aşırı keyifli 😀 Buradaki yazılarda daha önce hiç rastlamamıştım buna ilginç şekilde, Mahmut sanırım biraz karşı bu olaya, ama söyleyeceklerini merak ediyorum Mahmut?

Mahmut Abi
Admin

Giriş bölümünde yazdım. Bu rehber uzun süreli ve ilgisi maksimum kadın bulmaya yönelik özelleşmiş bir yöntem. Ben ilk buluşmada öpmeyi tavsiye ediyorum : ADM herkes için değil. Ben (Mahmut Abi) örneğin bu sitede (erkekadam.org) ilgi seviyesi çok yüksek olmayan hatunları kendi hallerine bırakıp onlarla ne zaman gelirlerse o zaman birlikte olmanızı tavsiye ediyorum. Fakat eğer sadece uzun süreli ilişki ya da sağlam ilişki arıyorsanız, ADM sizin çok işinize yarayacaktır. Doğrusu hangisi diye bir şey yok. Amacınıza bağlı. AD bunu yazarken ayak paspası olduğu bir kadın tarafından boşanmış ve muhtemelen 20lerini sonunda ya da 30larında bir adamdı. Kendisini zerre sevmeden kendisi… Read more »

Tarı KAKAN
Guest
Tarı KAKAN

Yine de tavsiye ettiğim bi olay; tek riski kantarın topuzunu kaçırırsan zararsız tavşan olarak görünmek, dengeyi kurmak çok önemli. Ancak AD bunu karşıdakini tartmak ilişki materyali mi bakmak için yapmıyor zaten, olayı daha çok keyif alıp eğleneceği hale getirmek için yapıyor.

BSS
Guest
BSS

Bu kitap olaya biraz daha farkı yaklaşıyor. Daha iyimser buldum. Ama birçok kitapta olaylar belli noktalarda birleşiyor; Kendin ol, kendini geliştir ve ilgisi olmayana yol ver.

KALİTELİ ERKEK
Guest
KALİTELİ ERKEK

Açılış yöntemi olarak tavsiye vermek güzelmiş. Ama ilk buluşmada öpmemek, seksi ertelemek falan bunlar bana pek doğru gelmedi. MAHMUT abi de bana hak verecektir.

Akdeniz
Guest
Akdeniz

Mahmut Abi’ nin dediği gibi, ADM daha çok uzun ilişki yaşayabileceğin bir kadını bulma üzerine. Yani amaca yönelik.

Sensei
Guest
Sensei

İşi fiziksele götürmezsek, zararsız bir tavşan olarak görülüp friendzone’ye düşmüyor muyuz? Peki neden anti-dump seksi ve öpüşmeyi bu kadar ertelemeyi savunuyor? Seks arada duygusal bir bağlantı kurmak için güçlü bir yol.

Tarı KAKAN
Guest
Tarı KAKAN

Aradaki cinsel tansiyonu düşürmeyeceksin zaten hiç yoksa tavşana dönüşürsün. Anti-dump’ın dediği, ilk buluşmada öpücüğe ya da sekse taşımaktan daha keyifli bir yol sadece. Buradaki fark bunu sen istediğin için böyle yapıyorsun ve kızı iyice bu konuda kızıştırıyorsun, iyice hayal gücüne oynuyorsun, gardını düşürtüyorsun ve o almak için çabalıyor bu da bayağı zevkli olay sadece eğlence. Ve bu gerçekten çalışıyor. Uzun süreli ilişki için olayına da hiç katılmıyorum her kızda geçerli, olay kızı tartmak değil.

Mahmut Abi
Admin

Friendzone’a düşme riskin artar ama davranışların yeterince erkekse ve kızın ilgisi yüksekse burada manevra yapabileceğin bir alan var. Ben AD’nin yöntemini tavsiye etmem ama AD burada ne yapmaya çalışıyor anlıyorum. Uzun süreli ilişki için yüksek ilgili kadın arıyor ve bu fizikseli erteleme de bu amaç için eleme yöntemlerinden biri.

Zeki ama çalışmıyor
Guest
Zeki ama çalışmıyor

Ulan bu anti dump kafamı karıştırdı

kanadskie
Guest

Kafa karişmalik bir olay yok . Ilişki kadinin istedigi gibi degil senin istedigin şekilde (buluşma) yada (seks) vb şeyler olacak . Ve senin fikirlerini önemsemeyen sana ilgisiz kadinida elersin . Hepsi bu kadar.

VOLGA
Guest
VOLGA

Mahmut Abi sen ilk buluşmalarda bir şeyler içmeyi öneriyorsun genelde ama bu rehber buna ters aktiviteler öneriyor. Sen ne düşünüyorsun bu ilk buluşmada ki aktiviteler hakkında?

Mahmut Abi
Admin

Giriş bölümünü okursan AD’nin motivasyonu ile benim tavsiye motivasyonumu yazdım.

kanadskie
Guest

Anti dumpun birşey içmeyi önermeme sebebi dedigi gibi çenenizi tutamayip çok fazla konuşursunuz yada sikici ortam yaratirsiniz . Çok fazla konuşuluncada muhtemelen kendin hakkinda bilgi verirsin . Daha çok eglenceli aktivitelere gitmek bu olayi önler ve sikici olmadan 2inizde eglenirsiniz .

Burak
Guest
Burak

Mahmut abi merhaba yaklasik 2 yil önce instagramdan bir kizla takiplesiyodum kiz benim resimlerimi begeniyodu fakat yanlis mesajlastigim icin kiz benden sogumustu ve takipten cikmisti simdi tekrar o kizi instagramdan eklesem ve dogru mesajlar atsam geri dönüs yaparmi bana ?

Mahmut Abi
Admin

kizi instagramdan eklesem ve dogru mesajlar atsam geri dönüs yaparmi bana Bu sorunun cevabını ben, kızın kendisi ya da herhangi başka biri bilemez. Bu soru resmen “bak eğer dönecekse atayım” diye standart iyi çocuk temkinliliği sorusu.

Kızı ekle, mesajını at. Geri dönüş yaparsa yapar, yapmazsa yapmaz.

Burak
Guest
Burak

Tamamdir abi 👍🏻

Joker
Guest
Joker

Eğer Redpilli Tonlara ayırcak olsak Anti-Dump Daha Açık Kırmızı
Pua ise daha Koyu kırmızı biri birinden daha iyi ya da daha alfa değil
Sadece Ton farkı.

ÜniliRedpillci
Guest
ÜniliRedpillci

Aids ve kino olayları zaten yorumlarda belirtilmiş de , nişanlı harici yemek yapmayın da bence saçmalık. 3 kere gel sana yemek yapayım diyerek fclose yapabildim. küçük mutfakta sağa sola koştururken ortam ısınıyo ve sevişme başlıyo zaten. (iyi yemek yaparım :D). tabi yaranmak için yemek yapın demiyorum da, kızla ikinci buluşma mesela bu şekilde olabilir. kız zaten sevişme ihtimalini bilerek eve gelir hatta umarak. bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum?

Mahmut Abi
Admin

Bence de saçma. Ben yemek bahanesi ile bir çok kızı eve çağırdım ve olaylar gelişti.

kanadskie
Guest

Makine biraz eski oldugu için bazi şeylerin devri geçmis . Ev numarasi sormak gibi 😀

Daygame
Guest
Daygame

Mahmut abi bir sorum var
soruyorum daygame yaparak kaliteli kız tavlamak mümkün mü? Yoksa bana mı böyle oluyor genelde psikolojisi bozuk rahat ve yabancı kızlarla bişeyler oluyor ve kısa sürüyor daygame kısa ilişkiler için mi daha iyi. Tecrübeme göre normal ilişkide 2 3 haftada olan şeyler 1 haftaya sığıyor. az sevgilisi olmuş ve psikolojisi düzgün kızlar sıcak bakmıyor daygame yürümesine genelde istisnalar kaideyi bozmaz tabi benim düşüncem sizler ne düşünüyorsunuz birde statü kariyer ne kadar önemli daygame için ortalama bir vücut iyi bir tarz sıkı bir oyun yeterlimi?

Mahmut Abi
Admin

Kaliteli kız mantığın AFC ise hiçbir yerden sonuna kadar kaliteli olan kız bulamazsın. Bu devirde hızlı dating bulabildiğin her ortamdan daha çok kısa süreli ilişki çıkar. Bu kızlardan daha azı ile ilişki yaşarsın. Daygame, Tinder, Instagram, hayat oyunu, vs. Zira insanın uzun süreli ilişki yaşayabileceği kadın karşısına maksimum senede 2 kere çıkar. O da fazlaca kadına yürüyorsan. Ortalama bir AFC için bu rakan 2-3 senede birdir. Bu kızların çoğu kısa süreli ilişki materyali olmadığından değil, o kızlarla erkeğin uzun süreli ilişki uyumu olmamasından. AMA sen ilişki öncelikli erkek moduna girip erken de terk ediliyor olabilirsin ya da fazla tekinsiz piç… Read more »

Daygame
Guest
Daygame

Anladım abi son kısmı cevaplarmısın

Yalazgı
Guest
Yalazgı

İlk buluşmanın aksiyon öncelikli olmasına karşıyım ben sonuçta oturup konuşarak kızda çekim yaratabilirsin. İlk buluşma da öpüşme bazen kızları korkutuyor gibi ben genelde 2.-3. buluşmaya öteliyorum. AD kızın sana olan ilgisinin başta çok yüksek olması gerektiğini vurguluyor hep ama bu ilgi başta yetersiz olsa da biz oyunumuzla arttırabiliriz. Böyle kızları başta nextlemek bazı fırsatların kaçmasına neden olmaz mı?

Mahmut Abi
Admin

Girişi oku.

justinianos
Guest
justinianos

Merhaba abi iş yerinde yan yana çalıştığım kıza nasıl yürürüm? İş haricinde kino + eğlenen ustalık yapıyorum. Biraz da neg yapıyorum. Ama umutsuz vaka olmaktan korkuyorum. Önerin var mı ?

Mahmut Abi
Admin

İş yerinde yan yana çalıştığınız kıza yürümeyin.

justinianos
Guest
justinianos

Ayrılcak abi 1 ay sonra. Onun pozisyonunda çalışacağım. Ondan dolayı yan yana çalışıyoruz işi anlatıyor. Ama aramızda samimiyet oluştu hem de bir günde.

Mahmut Abi
Admin

Ayrılmasına yakın dışarı davet et. O zamana kadar bir şey yapmana gerek yok.