Erkek Adam Türkçe Podcast – Uzun süreli ilişkiler için 16 buyruk

İsmi talihsiz olsa da sitedeki önemli bir uzun süreli ilişkiler yazısını konuştuk: Amcığın 16 buyruğu

Yayınları sitemizin Odysee kanalından ya da  spotify kanalından da izleyebilirsiniz.

Yayını Youtube’da izlemek için.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

27
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
7 Comment threads
20 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
DexGalyalıMahmut İnalMahmutBRK Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
nilmem
Guest
nilmem

sohbet kıvamında konuları işlediğinizi lafın lafı açtıgını biliyorum ama sunu zamanı kısıtlı olanlar için editleyebilecek, dikkat çeken noktaları kesip birleştirebilecek bi yiğidiniz yok mudur? her video yaklaşık iki saat x2 yapıp dinlemek de istemiyorum helyum çekmiş minionlar gibi oluyor

ChanChin
Guest
ChanChin

Selam yine ben abi. Daygame ile gündüz oyunu aynı şey sanırım. Onu bu hafta yükleyecek misiniz acaba? Haftasonuna yüklerseniz çok iyi geçer nasıl olsa evdeyiz. Bi de oyun hakkında podcast gelecek mi acaba ?

ChanChin
Guest
ChanChin

İnfield – daygame-gündüzoyunu sanırım aynı anlamdaki tabirler doğru mudur ?

Pan
Guest

Üstat katılırmısın bilmiyorum ama, bu seviyorum-ölüyorum-bitiyorum demeye bahane arayan adamlar içlerindeki mavi hap canavarına icazet arıyorlar gibi geliyor bana. Bunun için de icazet istiyorlar. biri olur verse de sahibime şirinlik yapsam modunda Romeo’lar. Edimsel koşullanmayla öylesine koşullanmışlar ki, bu zehri atamıyorlar.

Misafirrr
Guest
Misafirrr

Merhaba. Biriyle tanışıyorum. Olay bazen ilişki boyutuna geliyor, bazen olmuyor. Fakat ilişki boyutuna gelince hayatım elinden alınmış gibi hissediyorum, sanki eski hayatım hiç olmayacakmış gibi hissediyorum. Bu neden olabilir? 20’li yaşların başında çok hareketli bir özel hayatım olmadı, fakat yeni 30’a bastım şu an iyi gidiyor. İlişkiler konusunda yeterince şey yaşamadığım için mi?

Jack of Spades
Guest
Jack of Spades

Mahmut abi selam, geçen haftaki 20 yaşından 30 yaşına erkek adlı podcastte mizah anlayışını ve amused mastery yeteneğini geliştirmek için hayal gücünüz geniş olmalı demiştin. Örneğin fantasik romanlar okuyun tarzı bir şey dediğini hatırlıyorum ve sitcom dizileri vs… Fantastik roman olarak önerebileceğin romanlar var mıdır? Bir de sitcom diziler.

BRK
Guest
BRK

Mahmut abi selam daha yeni keşfettim İnstagram sayesinde bu dc grubuna herkes katılabiliyor mu çünkü bir katılma linki falan göremedim

Galyalı
Guest
Galyalı

Bomba bir soruyla karşınızdayım. Çevremde ya da genel olarak kendimde de fark ettiğim bir durumdan bahsedeceğim. Bizim cidden hızlı bir arkadaş grubumuz var. Kısa süreli ilişkilerde takılıyoruz ve gerçekten rahat yaşıyoruz. Biz henüz genç olduğumuzdan uzun ilişki ya da nişan-evlilik gibi kavramlara meyillenmeyi tercih etmiyoruz. Yalnız ciddi bir kesim kızlarla uzun ilişki yaşadığında ya da değer verdiği bir kız hayatına girdiğinde hep sürekli bahsettiğimiz disiplinli yaşama kavuşuyor. Hatta aramızdan birkaç arkadaş sırf hayatı düzene girsin diye sevgili bile yapıyor. Yani kız için değil , hayatı düzene geçsin diye 😀 Ve ciddi anlamda bu şekilde disiplinli yaşama da girebiliyorlar. Çok enteresan… Read more »

Dex
Guest
Dex

Aynı mantıkla kız hayatından cıkınca da düzeninin bozulması lazım. Tekrar yeni bir kız bulana kadar düzensiz ve disiplinsiz yaşayacak yani. Acizlik tamamen.

Galyalı
Guest
Galyalı

@Dex, Senin yorumlarını okuyorum ve seni sitede övenler var. Kafa yapın yeşil çam filmleri gibi. Siyah – beyaz. Dini vahiy emirlerine ters gelen bir yorum yazmıyorum. Arada bir karşıt fikirle bildiklerimizi pekiştirmek her zaman iyi değil midir? Bence iyidir, biraz rahatla. Broman mevzuyu ” kız bulmak” olarak yorumlaman harbi enteresan. Bu saydıklarım ben de dahil düzenli bir ilişkiye girince düzenli bir hayat yaşıyoruz. Sürekli ilişkileri gömüyoruz, artılarını da söyleyelim dedim. Bunun sebebini sen acizlik olarak yorumluyorsun. Hadi zayıflık de gene eyvallah, sonuna bence ekle gene eyvallah. Hiç mi düzenli ilişkin olmadı? Parayı bile sağa sola har vurmuyorsun. Düzenli bir hayata… Read more »

Dex
Guest
Dex

Dostum ben senin fikirlerine karşı çıkmak ya da kötülemek için yazmadım. Diğer bir konuda daha böyle bir yorumda bulunmuşsun ve beni yanlış anlamışsın. İyi ya da kötü tabii ki herkes fikirlerini söyler ve hepsine saygımız var. Siyah-beyaz düşünmüyorum aslında ben gayet ılımlı yaklaşıp dengenin kurulması gerektiğinden yanayım. Sadece bazı spesifik konularda daha net olunmasından yanayım. Senin verdiğin örnekte düzenli hayata geçmek için bir kıza ihtiyaç duyma konusu acizlik ve zayıflık gibi geldi bana. Düzene sokabilir mi? Sokar, evet. Katıldığım noktalar kesinlikle var. Sadece bunu kendin oluşturmak yerine bir kıza ihtiyaç duyarak sağlamak düşüncesi bence zayıflıktır. Burda benim söylemek istediğim, bunu… Read more »