Erkek Adam Türkçe Podcast – Evlilik, boşanma ve hukuk (2)

Avukat Cem Gonceli ile evlilik, boşanma, aldatma, nafaka, evlilik sözleşmesi gibi konuları ve bu konulardaki güncel hukuku konuşmuştuk. Bu ikinci bölümde buradan devam ettik, sonra nasıl girdiysek Asyalı kızlardan konuştuk 🙂

Yayınları Odysee ve Spotify kanallarından da izleyebilirsiniz.

Aşağıda Youtube linki var. Youtube kanalımıza henüz üye değilseniz, kayıt olmayı ve uyarıları (çan işareti) açmayı unutmayın.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

26
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
8 Comment threads
18 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
MertgencadamBladeBladeSoulmann Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Aydemir Kasap
Guest
Aydemir Kasap

selamlar,öncelikle podcast için teşekkür ederim.benim de evlilikle alakalı bir sorum olacaktı.29 yaşındayım,çok uzun süreli bir game deneyimi (2 sene) yaşamadım,birkaç kadın seçeneğinden birisi ile ilermeye karar verdim.sonrasında 2 buçuk senedir beraber olduk.kız arkadaşım benden 4 yaş küçük.erkekadama göre bu yaş evlilik için uygun değil fakat çocuk sevmek istiyorum artık.bu sebeple evlenmeye karar verdim,kız arkadaşım babasına söylemiş gelecekler diye babası vermek istememiş (kızın ailesi ve ben farklı islam mezhebindeniz bu sebeple).kız babasına karşı tavır almış durumda,araları bozuldu,kız bana da biraz tavır yapar gibi.sence yolları ayırmak mı lazım gelir bu durumda?babası hiç istemiyor.

Benn
Guest
Benn

Bu ses kaydı iyi oldu evlenmesemde. Uzun zamandır boyle sohbet gelmiyordu teşekkürler Mahmu Abi.

Öğrenci
Guest
Öğrenci

Mahmut abi senin daha önceleri bir soruya cevabında görmüştüm 25 sonrası falan uzun ilişkiye tercihen girilebilir gibiydi burdan da o insanla evliliğe doğru gidilebilir gibi bir cevaptı. Şimdi merak ettiğim bir konu var benim mesela bir evlilik arzum hayalim yok yaşta 26(karşı değilim ama bunu düşünüp kurmam kafada öncelik olarak daha büyük arzularım var hayatta), kırmızı hapta zaten 35 gibi yaşlardan öncesi tavsiye edilmiyor diye biliyorum yani otomatik olarak içgüdüsel şekilde bu tarafla da dengiz ama pratikte kadınlarla tanıştığımda dikkatimi çeken durum yaşıtım olan kadınlar bir şekilde hep inceden evlilik arzuluyor(kendini başka işlere adamış ve oyalayanlar dahil) bu fikir ve… Read more »

Soulmann
Guest
Soulmann

Yasim 29 herhangi bir kizla el.ele bile tutusmus değilim. Seks vs seyler cok cok hayal gibi geliyor ve bu durumdan pek de sikayetim yok. Cokca yazildigim kiz olmaasina rağmen ( beta olarak nitelendirebilirsiniz) hicbirinden olumlu dönüş almadim ve uğrasmayi biraktim. Mütedeyyin sayilabilecek bir hayat yasiyorum. Seksin, aldatmanin, ask mesk yalan dolaninin bu kadar yaygin oldugu bir cagda evlenmeye de oldukca soğugum. Nasil bir yol izlemeliyim Mahmut abi? Çözüm önerilerini alabilir miyim?

Blade
Guest
Blade

“Mahmut Abi” bir soru sormuştum ama yayınlanmamış yine soracağım. Sen kırmızı hapı alıp değişince eski eşin bu halini gördü mü ? Ki arada evladınız var eski eşin illa ki seni görmüştür seni görünce seni tekrar kazanmaya çalıştı mı ?Sana eskisinden daha bir iyi davranmaya çalıştı mı ya da ?

Blade
Guest
Blade

“Mahmut Abi” uygun bir başlık buldum buraya yazıyorum. Nazal konuşuyorsun burnundan yani burnunda bir sorun mu var ? Geniz eti, sinüzit, kemik eğriliği( ki bu pek böyle bir sorun yaşatmaz) burun eti şişmesi ( konka şişmesi), burunda et oluşumu vs bunlardan biri varsa söyle çözümü söyleyeyim. Mesela içinde “m “n” harfleri olmayan bir kelime cümle vs kur “a” ve “e” leri bol olsun özellikle “a” ları “a” harfi olsun içinde sadece o esnada parmaklarını burnuna dokundur(bastırma). Eğer titreme varsa hafif o zaman nazal(burundan) konuşuyorsun demektir. “Takatukaları takatukacıya takatukalatmaya götür” de burnuna dokun hafif titreme varsa nazal konuşuyorsun(ki konuştuğum bariz belli)… Read more »

Blade
Guest
Blade

Konka şişmesi değilse de çözümleti kolay gerçi ameliyat olmadan..

öğrenci
Guest
öğrenci

Mahmut abi yanlış görmedi isem daha önce bir yorumda evlilik konusunda eş seçimi adına en önemli kriterin kadının iyi bir anne olup olmayacağı yönündeydi… Ben içgüdüsel olarak bunu pek düşünmüyorum ama inanılmaz şekilde hamarat bir kadın(hani erkeği ile buluştuğunda ara sıra canım bak sabah poğaça yapmıştım diye laps ağzına tıkan tipler gibi) bana evlilik için dürtüsel olarak inanılmaz çekici geliyor çünkü aşırı feminen bir enerji alıyorum bunlardan ve temel kriterim evlilik bazında kadının hamarat olması(ben bu arada kendimde iyi yemek yapıyorum ) ama bu tip kadınlar azaldı, günümüzde masaya getirip daha çok kariyer falan koyuyor kadınlar(en azından benim çevremdekiler), sana… Read more »

gencadam
Guest
gencadam

Mahmut abi Merhaba. Kız arkadaşımın ablasının eşi onu evde kız arkadaşımın ve annesinin önünde darp etti. Polise gitsek daha önce bu duruma maruz kalmış bir tanıdığım eniştesi teyzesini defalarca darp etmiş hatta hastanelik etmiş olmasına rağmen eniştesinin başına bir şey gelmediğini, en sonunda salındığını söyledi. Senin bir bilgin var mı bu konu hakkında? Kız arkadaşıma ya da annesine dokunmamış sadece eşine ve izler var üzerinde kız arkadaşımın ablasının. Kız arkadaşımın ablasının ve eşinin 2 çocuğu var ayrıca. Teşekkür ederim