Ev tutup gelme sözü aldığım kız son anda çark etti – Vaka Çalışması

Merhaba abi. 

Yanlış olduğunu biliyorum ama rastgele girdiğim bir üniversite grubundan birkaç kıza yazdım ve bu kızla işleri ileriye götürebildim.

Evet, üniversitede görece dar bir grupta çok kısa süre içerisinde birkaç kıza yürümen, bu grupta adının çıkmasına neden olabilir. Bu tür gruplarda isminizin çıkması ne kadar yayılır tabii şüpheli ama belli de olmaz. Bir sınıfta ya da kulüpte bunu yapmanız, o sınıfta ya da kulüpte bir daha hiç kız bulamamanıza neden olabilir bu arada onu zaten yapmayın. Bir kulübe girer girmez hızlıca 2-3 kıza yürüyen ve tüm kulüp tarafından dışlanan çok adam var. Bunu bir de kendi sınıfında yapan var ki tam facia.

2 gün içinde 1 hafta sonraya buluşma ayarladım. Buluşma gününe kadar az mesajlaştım birkaç kere de araştık. Sizin ilk buluşma ile ilgili olan yayınınızı da izledim. Buluşma sırasında da bunları uygulamam gerçekten sizin bahsettiğiniz gibi rahat bir buluşma geçirmemi sağladı. Oturduğumuz kafede ufaktan öpüştükten sonra bir parka gittik ve orada devam ettik. Kız klasik sen libidomu yükseltiyorsun çok güzel öpüşüyorsun gibi şeyler söylese de ben kafamda “lan bıragg 🤠” diyordum. Ben bu sırada senin yapmayın dediğin ama sonradan öğrendiğim, yatmadığım kızın orasına burasına ellememe olayını gerçekleştirmeyip baya elledim.

Bu seni aç abazan gösterir. Aşırı abartırsan arıza gösterir. Karşı taraf sana karşı korku ve küçümseme karışımı bir şeyler hisseder ki hiç de iyi bir şey değil.

Kız bana “keşke ev olsaydı” dedi.

Ev olsaydı daha fazlasını yapabilirdin ama genç yaşlarda ev lüks oluyor.

Biraz daha kızla böyle oturduktan sonra vedalaşırken yurda varınca yaz dedi. Alay eder gibi cevap versem de kız ciddi ciddi yaz diye diretti. Mesajlarda da ilgisi çok yüksekti. 3 gün sonra akşam aradım onu ve ilk buluşmanın 1 hafta sonrasına ev tutabileceğimi gelip gelmeyeceğini sordum. Gelirim dedi. Normalde kıza böyle sormamak gerekiyor ama kız kendisi bu kadar istekli davranınca ben de sormak istedim.

Sormamak gerekiyordan ziyade risk alıyorsun. Ters tepebilir ama bazen risk alırsın. Risk aldığını ve ters tepebileceğini bilerek yapıyorsan büyük dert değil. Yani eğer son anda çark ederse ya da bazen son anda “sen beni sadece şey için istiyorsun görüşmeyelim” falan derse sakin kalmayı bileceksin.

Ayrıca o sıra ne bir arkadaşım evde kalıyor ne de ben. Kızın evi var ancak aile evi ve pek boş kalmıyor. Kız eve gelmeyi kabul edince arayı fazla açmamak için o güne gelmeden bir buluşma daha ayarladım. Normalde buluşacağımız yere gelemeyeceğini annesinin sıkıştırdığını söyledi ve biz de ikimize de orta mesafede olan başka bir yerde buluştuk. Buluşma sırasında annesiyle telefonda falan konuştu ve kafası çok başka yerlerdeydi. Kahveleri içtikten sonra ayak üstü bir yerde öpüştük (kız uygun ortamı bulunca dudaklarıma yapıştı) ve kızı yolladım. Sonrasında ev buluşmasının bir gün öncesi yazdım ona çok geç cevap verdi hasta olduğunu söyledi ben de geliyorsun dimi yazdım.

Geliyorsun değil mi yazılmaz. Yarın görüşürüz yazılır. Bir zamanlar kadının gelip gelmediği kontrol edilmezdi, isteyen kadın gelir denirdi ama günümüzde iletişim o kadar kolay ki, kontrol etmediniz mi, kadın sizin gelmeyeceğinizi düşünüyor. O nedenle buluşma öncesi bir kontrol gerekiyor ama bunu “gelecek misin?” diye yapamazsın. Ulaşırsın, muhabbet edersin ve yarın görüşürüz dersin. Eğer gelmeyeceği varsa o zaman sana söyler.

O mesaja bakmadı.

Kötü.

Buluşma günü 2 3 kere aradım bakmadı.

Peşinden koşar duruma düşmüşsün. Kötü.

En son aradığımda bir erkek açıp “gelmiycek” dedi ve suratıma kapattı.

Hahaha. Bunu beklemiyordum. Kızın arkadaşı, kuzeni falan olabilir. Riski aldın patladı. Burada bırakacaksın. Bu kıza hiç ulaşmaman lazım. O sana ulaşacak. Peşine düşerek çok abazan duruma da düşüyorsun.

Sonrasında benim aklıma inanılmaz senaryolar geldi ve aşırı sinirlendim.

Ne gibi?

Tekrar aradım ve bu sefer kız açtı.

Sana cevap vermeyen kızın peşinde koşuyorsun. Sadece ezik ve abazan değil, bu aşamada arıza ve korkutucu oldun. Risk aldın, patladı. Sakin kalman gerekiyor. Kız o eve gelmedi diye bir daha bir yere gelmez değil ama sen kafayı yiyerek kızı korkutuyorsun, kendini küçültüyorsun.

Kıza çok yüksek sesle bağırdım.

Ohanesburger!

Yuh. Kız gelmiyor işte, hala neyin peşindesin 😮 Son anda çark etti. Normal. Bir arkadaşı ne yapıyorsun sen demiştir, sonradan “slut defense” (hafif kız kalkanları) aktif hale gelmiştir, vs. Başını, tam da hak ettiğin gibi, belaya sokacaksın. Ayrıca bu olayda kendini kaybederek, duygusal zayıflık göstererek, kızın gelme ihtimalini de sıfırladın.

Kız hastaydım sabahtan beri masada uyuyordum o yüzden bakmadım. En son tuvalete gitmiştim o sırada arkadaşım bakmış. Dedim işte geliyor musun falan o da bilmiyorum vs. Dedi. Ben bunlar olunca geceyi geçirmese bile cinsellik yaşansın da sonra evine giderse gitsin diye birkaç saatliğine gel o zaman dedim.

Abazanlık başa bela. Az önce bağırdığın kıza bunu teklif ettin.

Kız da deneyeceğim dedi.

Gelmez, telefonu kapamak için öyle diyor.

Sonra kapattık 5 10 dakika sonra kız aradı ve açtığımda aynı çocuk cevap verdi. Bana küfretmişsin şöyle böyle falan biraz gerginlik oldu. Pek uzatmadan kapattık. 

Seni iyi bir dayak kendine getirir aslında.

Ben yola çıktım bu sırada kızın gelmeme durumunu düşünerek evi de tutmuşken boş geçmesin diye arkadaşımla falan konuştum. Kız gelmezse takılalım içelim vs. Diye. Kızı aradım yine dedi işte annem telefonda seni görmüş babama da söylemiş babam okuldan almaya geldi senin için ailemi karşıma aldım falan. Ben de dedim dikkat et ne yapıyorsan yap bir şekilde bana olumlu veya olumsuz haber ver dedim. O gün 2 tane arkadaşımı davet ettim sağ olsunlar geldiler yemek içecek ne varsa onlar karşıladılar. Bir gün sonra kız yazdı bana artık konuşamayız diye.

Beklenen son.

Ben de peki yazdım. Sonrasında bu kadar mıydı gerçekten yazınca girdim konuya seni arıyorum ulaşamıyorum sonra bir tane erkek açıyor ve o cevap veriyor. Arkasına senin telefonundan arayıp beni tehdit ediyor vs. Kız da bir şeyler söyledi sonrasında bağırdığım için çocuk duymuş küfürleri ve kız da korkmuş belli bir süre konuşmayalım dedi. Ve bir daha hiç yazmadı da aramadı da. 

Beklenen son.

Burada benim yaptığım hatalardan birisi öpüşürken fazla orasına burasına ellemek ve abazan davranmak olabilir diye düşünüyorum.

Hayır. Riskli bir teklif yaptın, ters tepebileceğini, son dakika direnci olabileceğini öngörüp sakin kalacaktın.

Ki zaten hayatımda öpüştüğüm 2.kızdı ve gerçekten ilkine göre çok çok deneyimli duruyordu. İlkine göre de daha hızlı ilerlemişti her şey. Başka birisi de ev tutma işini çok erken yapmak ve acele etmek diye tahmin ediyorum. Ayrıca ilk buluşma sırasında yanlış olduğunu bilsem de eski ilişkiler hakkında kaç kere öpüştün kaç kere cinsel ilişki yaşadın gibi sorular da sorduk. Kız bakire olmadığını söyledi. O 18 ben 20 yaşındayım. Kızın instagram hesabında takip takipçi dengesi normaldi annesi babası belliydi etiketlenenlerde eski fotoları ve aile fotoları da vardı.

Ortada problem olabilecek ama yeni tanıştığımızda problem olmayacak bir şey vardı ki o da kızın ekonomik durumunun benden 3 kat falan iyi olmasıydı. Şimdiden teşekkür ederim abi kolay gelsin.

Bu olayı senin bağırıp çağırman bitirdi. Yoksa muhtemelen daha görüşür ve ilerlerdiniz. Cüretkar bir teklif yapacaksanız, sonunda olabilecek negatif durumlarda sakin kalmayı bilin, bilmiyorsanız cüretkar teklifler yapmayın diyeceğim ama arada cüretkar teklif riskini göze almanız akıllıca olabilir o nedenle siz en iyisi işler istediğiniz gibi gitmedi mi sakin kalmayı öğrenin.

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da ilişkiler setimize bakabilirsiniz. Youtube, Spotify ve Patreon kanallarımızı da takip etmeyi unutmayın.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

25
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
11 Comment threads
14 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
paralel park uzmanıEnigmaticanonimmkırmızı hap yutan adamOkkuz Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Yyy
Guest
Yyy

Bu klasik kırmızı hapçı erkek vakası ya. Önce her şeyi kitabına uygun yapıp kızın dikkatini çekiyosun ama işin içindeyken elinde olmayan sebeplerle bir pürüz çıkıyor, bu pürüzlere dair önceden plan yapmadığın için bşr anda saçmalamaya başlıyosun.

Mr.Nobody
Guest
Mr.Nobody

bilader kusura bakmada da ne hödükmüssün

Aliveli
Guest
Aliveli

Yatmadigimiz kadinla opusurken ellesmeme olayi nedir?

Bir keresinde arabamdayken bacagini falan sivazlamistim kizin ariza yapmadi hic o da benim pazularimi sivazladi.

Aklima geldi ozel yerlerini de ellesem mi diye de o kadar abartmadim.

Kırmızı hap yutan adam
Guest
Kırmızı hap yutan adam

Bu konuda Mahmut Abi eğer daha önce aranızda cinsel ilişki yaşanmadıysa kızın cinsel bölgelerini ellemeyin, vücudunu çok fazla ellemeyin şeklinde bir kural söylüyordu çünkü bu abazanlık ve cinsel açlık sinyali verir. Yani öpüşme olsa dahi memelere kalçaya cinsel bölgeye dokunmayacaksın. Bacağa dokunmak bunlara göre daha farklı ama o da riskli sayılabilir sonuçta. Tabii kızın bacağına sadece elinin değmesiyle sıkmak ellemek aynı şey değil.

Meister
Guest
Meister

Bu gibi durumlarda nasıl sakin kalınır?

benzer bir durum bende yaşadım ama ben uzatmadım direk ayrıldım ve dönüş yapmadım fakat elimdeki tek opsiyon olduğu için kafamı çok bunalttı, şükürler olsun yazmadım hiçbir şekilde ve işime okulumla ilgilendim.

Doğuştan beta
Guest
Doğuştan beta

Selam yine ben güzel yazı sürükleyici olmuş bir sorum olucak ; yeni tanışıp konuştuğumuz kadına hayatımda başka tabaklar olduğunu belli etmelimiyiz? yoksa kendimizi ona sadık hayatında başka biri olmayan biri olarak mı göstermeliyiz ?

ela
Guest
ela

İkisini de yapmayın. Bir dönem bir erkekle görüşüyordum ve çok da hoşlanıyordum hani ilişkiye gider bu gözüyle bakıyordum çok da iyiydi bana karşı ama 2 ay sonra benimle konuşurken aynı zamanda başka kadınlarla da görüştüğünü öğrendim. Şimdiki aklım olsa görüşmeyelim artık der keserdim ama o zaman neden böyle yapıyorsun aramızda özel bir şey var sanıyordum dedim bana tek bir kadınla çıkacak halim yok şu anda dedi. Ya madem böyle düşünüyorsun umut verme deme. Sonrasında da seninle güzel ilerliyoruz diğerleriyle görüşmeyi bırakacağım dedi ama hem çok kırılmıştım hem de güvenemedim ve ayrıldım. Paralel görüşme madem yapıyorsunuz belli de etmeyin umut da… Read more »

paralel park uzmanı
Guest

merhaba,paralel görüşme yapmak etik olarak iyi değil kesinlikle ama elimizde paralel görüşme yapan tabak çeviren bir kadın varsa (x diyelim) x in bana fiziksel ve cinsel ilgisi olduğunu biliyordum ama dediğim gibi sadakat ve güven vermiyordu.Kadına bariz söylemeden 2-3 çok ufak sinyaller ile paralel görüştüğümü belli ettiğimi olmuştu. ve bir süre sonra x tahmin ettiğim gibi elimde patladı,bende paralel görüştüğüm diğer arkadaş ile devam ettim.

Nükleer
Guest
Nükleer

Dostum öncelikle tebrik ederim. Bence 20 yaşında kazanılabilecek çok güzel bir deneyim olmuş; Mahmut Abi de sağ olsun olabilecek tüm tespitleri harika yapmış. Sadece iki konuda ben de naçizane tecrübe paylaşımı yapayım – 27 yaşındayım: 1) “Ortada problem olabilecek ama yeni tanıştığımızda problem olmayacak bir şey vardı ki o da kızın ekonomik durumunun benden 3 kat falan iyi olmasıydı.” Bu bence hatalı bir çerçeve ve kısa sürede değiştirmeni öneririm. Ben, ailem sayesinde çok çok iyi bir ekonomik durumda büyüdüm, şu anda da kendim bu şartları geliştirerek devam ettirebiliyorum; ve çevrem genelde o Range Rover’lı Berkecanlar; Porsche’li Ecesular tiplemelerinden oluştu 22… Read more »

Murat
Guest
Murat

Teşekkür ederim tavsiyelerin için 🙂

Enigmatic
Guest
Enigmatic

Erkek Adam okuyucuları yazıyı okurken asıl sorunun kızı eve davet etmesi gibi şeyler olmadığını çoktan anladı. Duygusal zayıflık gösterip tedirgin bir tavşana dönüşüvermişsin.😄

Murat
Guest
Murat

“Akıl almaz senaryolar” derken abi başka bir erkekle beraberken o erkeğin cevap vermiş olmasıydı. Yatakta olur kucakta olur vs. Paranoyak oldum…

Mr No
Guest
Mr No

İşin içinde kız ile buluşma olayı varsa PUA yı iyi bilmeniz gerek yoksa bu yarım kırmızı hap kafası ile abazan,özkontrolsüz,muhtaç biri olup çakılırsınız.

Okkuz
Guest
Okkuz

Neden bro kadınlar tanrıça mı? Biraz ağırlık kaldırma, biraz hedef peşinde koşma, ufak da pornosuz yaşamı 200 derecede 6 saat pişir al sana ilişki tarifi

Kırmızı hap yutan adam
Guest
Kırmızı hap yutan adam

Mahmut Abi bu yazıda ev tutup kızı davet etme ve kızın gelmemesi durumunu biraz da son dakika direnci veya kaltak kalkanı diye tabir edilen durumla açıklayabilir miyiz? Sonuçta günlük ev tutuyor ve orayı tutma ve gitme sebeplerinin cinsellik için olacağı belli. Ben üniversitede öğrenci evinde kalıyorum dolayısıyla günlük kiralama değil normal eve davet etme durumunda kızların gelme ihtimali ve işlerin ilerlemesinin ve cinselliğin tesadüfen geliştiğini düşünme ihtimalleri daha fazla değil mi?

anonimm
Guest
anonimm

Mahmut abi senin içeriklerine ara ara bakan bir kadınım. Hani bu siteden erkekler bir şeyler katıyorlar kendilerine ama kadınlar da erkekler hakkında katıyor sanırım. Dün bir beyefendiyle buluştum takipçin olduğuna kalıbımı basarım 🙂 İşin ilginç tarafı yabancıydı kendisi (tabii Türkçeyi biliyor ve 5-6 senedir buraya iş sebebiyle çok sık gelip uzun kalan birisi olduğundan çok iyi biliyor bile diyebilirim). Uzun lafın kısası iş böyle olunca daha da bir eğlenceli oldu buluşma. Teşekkürlerimi sunuyorum 🙂 Olabilecek en uygun zamanda Youtube abonelerine bakıp teyit edeceğim 🙂

Enigmatic
Guest
Enigmatic

Nasıl anladın ki?