Vaka Çalışması – Aldatan Adam

Sizin Boşanan Adam’ın yazılarını –şimdilerde yazmasa da- halen keyifle okuyorum. Ben de bir Boşanan Adam’ım. Ama bana asıl yakışan isim Aldatan Adam…

Oysa ben mazbut, evine bağlı, eşinden başka hiç kimseye bakmayan, baksa bile kısa sürede gözünü çeviren, hatta baktığından dolayı pişmanlık duyup kızaran ve bu yüzden de karısına yakalanan bir adamdım.

Eşimi çok seviyordum. Hatta aptallık derecesinde seviyordum. Gözümde hiçbir kusuru yoktu. Hayatımın bütün 20’li yıllarını onunla geçirmiştim. 10 yıllık beraberliğimizin 6 yılını evli olarak yaşadık. Aldatmıyordum. Oysa cinsel hayatımız da öyle ahım şahım değildi. Bir çok kez “Bu gece olmaz” sözüyle karşılaşmama rağmen, bunu pek de kafama takmıyordum.

Ama bir gün her şey değişti…

O gün eşimin işten çıkacağı saatlerde iş yerine telefon ettim. Arkadaşları biraz önce çıktığını söylediler. Bu ilk kez oluyordu. Şaşırdım. Erken çıkmak hiç adeti değildi. Olağanüstü bir durum varsa zaten bana haber verirdi. Ben eve döndüm ve onu beklemeye başladım. Gece yarısı olduğunda hala gelmemişti. Ve ben bütün saflığımla başına bir şey gelmiş olabileceğinden korkuyordum.

Saat 2 olduğunda kapı açıldı ve o içeri girdi. Kalktım ve telaşla onu merak ettiğimi, bir şey mi olduğunu sordum. Bir anda içkili olduğunu farkettim. Aman tanrım… Bu benim karım olamazdı. Bana yanıt bile vermedi ve içeri gidip yattı. Sabah uyandığında konuşmak istediğimde ise, dışarıda arkadaşlarıyla içmeye hakkı olduğunu ve buna karışmamam gerektiğini söyledi.

Haklı gibi görünüyor değil mi?

Oysa karımın benim tanımadığım hiç arkadaşı yoktu ki. İçmeye de gideceksek hep birlikte giderdik. Demek ki yeni arkadaşlar edinmişti. Yani ben iyi niyetle öyle düşünmüştüm.

Karımın geç gelmeleri haftada 2’ye 3’e çıktığında bir gariplik olduğunu sezmeye başlamıştım. Ama özgür ve çağdaş düşünceli olan ben, bir hesap sorma olayına giremiyor, içim içimi yerken ona sadece, “Bari giderken haber ver de merak etmeyeyim” diyordum. Ama o, bunu bile yapmıyordu.

Bu durum birkaç ay daha devam ettikten sonra, onun olmadığı bir akşam ben de dışarı çıkmak istedim. Beyoğlu’nda karımın ve benim severek gittiğimiz bir bara gittim. Bardan içeri girdiğimde gözüm bir masaya takılı kaldı. Masada oturan kişi, nişanlılığımız sırasında karımı tavlamaya çalışan, bizimle aynı meslekten bir adamdı. Karşısında da bir kadın oturuyordu. Kendi kendime “Demek sonunda birini bulabilmiş” diyerek yürüdüm. O masayı geçtim ve karşısındaki kadının kim olduğuna bakmak istedim.

İşte o an bütün bar üzerime yıkıldı. Çünkü onun karşısında oturan kişi benim resmi nikahlı karımdı…

Sonrası basit…

Eve döndüğümüzde iyi bir kavga, ertesi gün benim evden ayrılışım ve 1 ay sonra da boşanma…

Boşandıktan sonra eve kapadım kendimi. Her akşam bir küçük rakı ve beyaz leblebiyle sarhoş oluyor, ancak öyle uyuyabiliyordum. Yapılanı bir türlü içime sindiremiyordum.

O günlerde karşıma biri çıktı. Alımlı, akıllı, sevgi dolu ve tabii ki güzel vücutlu biri…

Harika günler geçirmeye başlamıştım. Hep tek eşliliğe inandığımdan çok geçmeden ona evlenme teklif ettim. Etmez olsaydım… Bir anda onun aslında psikolojik rahatsızlıkları olan, kompleksli ve kıskanç biri olduğu ortaya çıktı. Ayrılmaya kalktığım zamansa yaptığı şey bana çok pahalıya mal oldu. Cinsel ilişkilerimiz sırasında hep ben korunurdum. Ama bir gece şiddetli bir kavganın sonucunda, tutkuyla sevişmeye başladığımızda ilk kez “Prezervatif istemiyorum. Zaten günüm de yaklaştı” dedi. Kandım. Bana hamile olduğunu ve artık evlenmemiz gerektiğini söylediğinde beynimden vurulmuşa döndüm. Bunu neden yaptın diye sorduğumda ise “Seni kaybetmemek için” deyiverdi. Resmen bir kez daha aldatılmıştım. Çocuğu aldırmaya razı ettim elbette. Ama bu olayın yarattığı yıkıcılığı anlatmama gerek yok sanırım.

Ondan ayrıldıktan sonra kısa süreli ilişkiler yaşadım. Ama vazgeçmiş değildim. Hayatımda sadece bir kişinin olmasını ve evlenmeyi düşünüyordum.

Biri daha çıktı karşıma…

Yine mükemmel başladı, mükemmel gelişti. Tam sırasında yine aynı aptallıkla evlenme teklif ettim. Üstüne bir de araba hediye ettim. Ama arabayı alan hatun ortalarda görünmemeye başladı. Üstüne üstlük benden soğuduğunu falan da gevelemeye başlayınca olay koptu…

Ve birden içimdeki canavarın harekete geçtiğini hissettim. Bu canavarın adı –her ne kadar kabullenemesem de- intikamdı.

Öncelikle acayip severken, beni piç gibi ortada bırakan bu kadına dersini vermeliydim. Hemen birini buldum. Bu onun çevresinden biriydi. Benim o kişiyle olduğum da çok geçmeden onun kulağına gitti. Ve telefonlar başladı. Hata yaptığını aslında beni hiç unutamadığını söylüyordu. Kozlar artık elimdeydi. Üstelik diğer kişiden ayrılmadan, onunla da birlikte olmaya başladım.

Tanrım bu ne büyük bir zevkti. Yalan söylüyordum. Yalan söylerken de keyif alıyordum. Birinin kulağına fısıldadığım aşk sözcüklerini, aradan bir saat geçtikten sonra buluştuğum diğerine de fısıldıyordum ve bu beni hiç rahatsız etmiyordu.

Biri daha çıktı karşıma. Onu da ikiletmedim tabii ki. Aynı anda üç kişiyle beraberdim. Trafiği idare etmek zor oluyordu ama aldığım keyif bu zorluğa değiyordu.

Artık Aldatan Adam’dım. Aldattıkça da değerleniyordum. Biri bana ‘İş çıkışı buluşalım’ dediğinde, “Gelemem, hem işim var, hem de yalnız kalmak istiyorum” diyor, bir başkasının kucağına koşuyordum. Böyle yaptıkça da “gizemli” biri oluyordum. Artık kadınların aradığı adamdım. Gizemli, kendinden emin, hükmeden, istediği zaman gelen, istediği zaman giden, bazen ortadan kaybolan, yatakta iyi bir aşık, sevgililerini iyi yerlere götüren, şık hediyeler alan…

Abarttığım zamanlar da oldu elbette. Hele bir kere kalabalık bir grup içinde 4 sevgilimi de aynı masaya oturtmuştum. (Bunun öyküsünü bir başka yazıda anlatırım). İnsanlar cesaretime inanamamıştı. Ama ben zaten onları baştan yok sayıyordum. Olsa da olurlardı, olmasa da… Bu rahatlığı hissettiğim için de korkmuyordum.

Aldatmaya devam ediyorum. Şu anda, yine 4 kişiyle beraberim. Hepsi mutlu. Tabii ki birbirlerinden haberleri yok. Ama benim bir tek şikayetim var. Bu trafiği yürütmek için iyi paraya ve zamana ihtiyaç var. Birincisiyle ilgili sorunum yok. Ama zamanım yetmiyor. Zaman sorununu da çözersem, sayıyı ikiye katlamayı düşünüyorum. Ne zamana kadar böyle devam eder falan diye de felsefik yaklaşımlar içine girmiyorum. Çünkü ben Aldatan Adam’ım ve aldattığım kadar yaşarım…

Unutmayın, size önemli bir ipucu, insanlar inanmak istedikleri şeye inanır. Gördüklerine değil…

Kaynak : Erkekadam.com (2000 yılında Demir Gönül tarafından yazılmıştır.)

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

217
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
35 Comment threads
182 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
89 Comment authors
spongebob squarepantsGökdenizSchwetzingenCanAnonim Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Ekin
Guest

Selamlar, 1 yıldan biraz daha fazladır ilişki yaşadığım bir çocuk var. O 28 ben de 26 yaşındayım. Çocuğun yakın ve eski bir arkadaş grubuyla muhabbet ederken sevgilimin daha önceki kız arkadaşını aldattığını ve bu sebeple ayrıldıklarını öğrendim. Eski sevgilisinden ayrılık sebebini sorduğumda bana bu şekilde anlatmamıştı. Aldatma neticesinde ayrıldıklarını bilsem ilişkiye girmeye daha dirençli olurdum. Bunu öğrenince de soğudum çocuktan hem aldatma geçmişi olduğu hem de bana yalan söylediği için. Sonra ben bu mevzuyu sevgilimle konuştum çünkü daha önce sevgilisini aldatan beni aldatır gibi geldi ve kendimi ilişkide güvende hissetmek istedim. Bu sefer çocuk daha da sıvadı. Yok tek gecelik… Read more »

nunu
Guest
nunu

Ayrıl

Burak
Guest

Selamlar. Şimdi benim 2 yıldır beraber olduğum bir sevgilim var. Arada tabak da çeviriyorum daha hiç yakalanmadım. Sevgilimle de her şey yolunda beni seven ilgili bir kız. Şimdiye kadar sınırlarımı tam çizerek yakalanmamayı başardım ama 2 gün önce bir kadınla sevişirken kadın sırtımı çizmiş yanlışlıkla. Özür de diledi ama baya iz bırakmış (uzun tırnaklıyıdı baya). Sevgilimin yanına döneceğim artık ama beni o halde görürse bir şeylerden şüphelenebilir. Sırtımı kaşıdım desem izler fazla yaygın ve kırmızı, şüphelenebilir sanki. İzler geçesiye kadar kız arkadaşımla görüşmesem benimle ilgilenmiyorsun diye huysuzluk çıkaracak. Sizce ne yapmalıyım? Bir de artık yavaştan evlenmeyi düşünüyorum kızla. İyi huylu,… Read more »

pupa
Guest
pupa

çok haysiyetsizsin

vamosod116
Guest
vamosod116

nick Solar Opposites’den mi geliyor

mother earth
Guest
mother earth

Burak umarım kızcağız seni bir an önce yakalar ve herkese rezil ederek senden ayrılır.

Doğan
Guest

Mahmut abi selamlar. Felaket sıçışlardayım. Ben 6 yıllık evliyim ve 3 yaşında bir oğlum var yani boşanmak falan zor çocuk olduğu için. 3 ay önce bir kadınla tanıştım gece klübünden ve birkaç defa birlikte olduk. Geçenlerde beni aradı ve hamileymiş. Benden olduğunu ne bileyim be diyerek görüşmeyi kesecektim ki beni fetal dna testi (anne karnında çocuk 5 hafatayı geçtikten sonra yapılabiliyormuş dna testi) yapmaya ikna etti. Daha doğrusu tehdit etti karına söylerim diye. Test de pahalı bi şey ama mecburen tamam dedim ve yaptırdık. Çocuk gerçekten benden! Allah’m ne yapacağım çok kötü bir durum. Stresimi karıma da yansıttım heralde bu… Read more »

pupa
Guest
pupa

masum mu?

Serhat
Guest
Serhat

Mahmut Hocam eline düştüm, ne yapacağımı şaşırdım gerçekten, tek başıma çözüm bulamıyorum. Ben 45 yaşındayım, eşim 35 yaşında ve 7 yaşında bir kızımız var. Son zamanlarda eşimle aramız hiç iyi değil, onunla iletişim kuramıyorum, kendisini geri çekiyor ve kız da bunu hissediyor. Eşimi bir süre genç ve güzel kadınlarla aldattım ama kısa süreli ilişki olarak, pek önemli şeyler yoktu yani, sadece zevkli ve hedonistik, geçici şeylerdi, bir derinliği yoktu. Bu da sorun olmazdı güya. Sonra eşimin bir arkadaşı barda beni bir kızla öpüşürken görmüş ve fotoğrafımızı çekip eşime bu durumu anlatmış maalesef. (Ben bardayken eşim benim arkadaşlarımın evinde erkek erkeğe… Read more »

İntrovert
Guest
İntrovert

Sırf bu yüzden evliliğe karşı çekincelerim var. Evlilik sadece erkekler için değil kadınlar için de bir dezavantaj. Ben o kadar çalışıcam, temizlik yapıcam, yemek yapıcam, hamileyken çalışıcam, temizlik ve yemek yapıcam, doğum yaptıktan sonra yine çalışıcam, temizlik ve yemek yapıcam, bebek bakmakla uğraşıcam, geceleri bebeğin sürekli uyanması nedeniyle uyanıcam, gecenin 3’ünde emzirmek bez değiştirmek için uyanıcam, sabah o gecenin uykusuzluğuyla işe gidicem, vücudum doğumdan sonra deforme ve çirkin olacak, sonra çocuk okula başlayacak, okul dertleriyle uğraşıcam. Sonra kocam teşekkür etmek yerine gidip elimde olmayan/kontrolümde olmayan sebeplerden dolayı beni aldatacak. Cidden kendimi hem işime, hem evime, hem kocama, hem çocuğuma adayacağım,… Read more »

nurr
Guest
nurr

evet benim de gordugum evlilikler hep bu tarz.sanirim cok küçük bir erkek kitlesi ödül gerçekten.sadece yaşlanman da sorun değil genç olsanda bi süre sonra hep sıkılıyorlar maalesef.

İntrovert
Guest
İntrovert

O yüzden sanırım evlilikler sadece belli bir süre birlikte çocuk yetiştirmek üzerine bir sözleşmeden ibaret, daha fazlası değil. Çocuk 18 yaşına geldikten sonra evliliği sürdürmek için bir sebep kalmıyor sanırım. Galiba beklentileri yüksek tutmamak gerekiyor herhalde. Büyük ihtimal çocuk(lar) 18 yaşına geldiğinde çiftlerden ya birisi ya da her ikisi boşanmak isteyecek. Eskiden adanmaya ve fedakârlığa inanırdım ama herhâlde gerçek bu değil. Bilmiyorum…

Denathrius
Guest
Denathrius

Bunların hepsini belki daha fazlasını yapan kadınları ; çok seven , yanında olan , değerini bilen erkekler var merak etme ve gelecekte bu şekilde davranacak erkeklerin çoğu şu anda kız arkadaşlarından darbe yemiş şekilde bu siteyi okuyor.

yılmaz
Guest
yılmaz

Bu yazdıkların erkeklerin aldığı riske göre YOK hükmünde. Bir erkek evlenirken yılların birikimini harcıyor, evliliğinde ailesi için deli gibi çalışıyor, tüm ailenin sorumluluğunu alıyor, senin yazdığın ALDATILMA RİSKİ ERKEKLER İÇİN DE VAR. Hem de erkekler için aldatılmanın maliyeti ÇOK DAHA YÜKSEK. Ömür boyu başkasının çocuğuna bakma riski var. Sadece nafaka bile, yani boşandığı eşine ölene kadar her ay maaş ödemesi bile hiç bir kadının alamayacağı bir risk. Evlendikten 3 ay sonra boşanabileceğinizi ve bundan sonra ölene kadar boşandığınız kişiye nafaka ödeyeceğinizi bilseniz evlenir miydiniz? Ya da çocuğunuzun velayetinin eşinize verileceğini bilseniz? Bir de dikkatimi çekti o kadar çok temizlik ve… Read more »

nurr
Guest
nurr

erkek icin sifir risk dememis ki zaten gereksiz tetiklenmissin.ve sence ortalama bir erkeğin mi aldatılma riski yüksektir bir kadının mi?nafaka olayında da haklısın bir erkek olsam bende baya seçici davranırdım evlenirken.ama kendisinden fazla kazanan, hiçbir zaman ona maddi manevi ihtiyac duymayan,boşansalar nafaka dahi talep etmeyecek kadına çoğu erkek de yaklaşmaz. bu da bir gerçek.ve ayrıca boşanma sonrası kadın da pek karlı değil zaten. özellikle 35 üstü ise cinsel pazar çok daha zorlu olacak kadın için.adamin toparlanip hayatına yeniden devam etme şansı yüksek ki bu sebeple zaten cogu erkek ikinci evliliğini yaparken çoğu kadın yap(a)mıyor.

yılmaz
Guest
yılmaz

Erkekler için kadının daha fazla kazanması bir sorun değil. Bu kadınlar için bir sorun, kadınlar, kendilerinden daha az kazanan, daha düşük statüdeki erkekleri istemezler. Evlilik içerisinde bile, kadın çalışma hayatında terfi aldığında, daha fazla kazanmaya başladığında neredeyse ilk yaptıkları iş boşanma davası açmak oluyor. Bununla ilgili istatistikler var, isteyen araştırıp bakabilir. Aldatılma riski iki cinsiyet için de var, fakat aldatılma sonucu erkeklerin başına gelecek olan şey, kadınların başına gelecek olana göre çok KORKUNÇ. Ömür boyu başkasının çocuğunu, kendi çocuğun sanmak…Kadınlar için böyle bir ihtimal olmadığı için bunun ne kadar büyük bir risk olduğunu anlayamayacaksınız büyük ihtimalle. Hiç çalışmadan başkasının maaşının… Read more »

nurr
Guest
nurr

sen erkekleri hic gozlemlememissin galiba gayet de çoğu sorun ediyor.kadınlar kadar etmiyorlar sadece.ayrica senin dediğin araştırmanın erkek versiyonu da mevcut sonuçları inceledin mi?mantigina göre erkek yükseldikçe daha mutlu olmaliydilar ama aksine tamda o dönem aldatmalar tavan yapmis. ailesiyle mutlu huzurlu YÜKSEK STATÜLÜ erkek olmak varken baya gözü disari kaymis çoğunun maalesef ki.nafaka konusunda da haklisin zaten erkekler evlenirken çok dikkatli olmalı.ama yine de boşanan erkeğin maddi açıdan kaybı her türlü geri alınabilir ve toparlama şansı yüksek.ama ZAMAN geri alınamaz ve çoğu kadının yeniden kaliteli bir iliski evlilik vs bulmasi baya düşük bir ihtimal.ben erkeklere hicbisey olmuyor deniyorum sadece kayıpları halledebilir… Read more »

Amber
Guest
Amber

@yılmaz takmışsın başkasının çocuğuna babalık yapma kısmına. Orta çağda yaşamıyoruz. DNA testi yaptırırsın çocuk senin mi değil mi öğrenirsin.

Soulmann
Guest
Soulmann

Sana tamamen katiliyorum dostum. Bir de su var ki kadin istemedikten sonra erkek hicbir sey yapamaz. Aldatmak bana gore tamamen olmamasi gereken bir sey ama erkekteki yikimi.cok.cok daha fazla olur. Cevremden görüp duyduklarim evlenmemeye yemin ettiriyor resmen beni. Aldatmanim haddi hesabi yok. Herkesin orasi burasi ayri oynuyor. Akli basinda adam bu devirde evlenmez. Gercekten sadakat le bagli bir kadini bulmak.icin kili kirkbin yarmak.gerekiyor.

Soulmann
Guest
Soulmann

Abi bana göre bu sekilde. Tabii ki senin görüsün, düsüncen farkli olabilir. Ama benim tarzimda adamlar icin tam bir intihar. %1.000.000 boynuzlaniriz. Allah mutlu mesut etsin Allah hayirlisini versin senin icin diyeceklerim bunlar. Ben evlenecek kadar güven duygumu yitireli cok oldu. Duyduklarim gördüklerim de üstüne fazlasiyla tuzu biberi oldu. Her insan evlenmemeli her insan ebeveyn olmamali diyelim.

Soulmann
Guest
Soulmann

Yasim 29 abi. Ancak mevzu bununla alakali degil. Basima gelecekleri ve olabilecekleri az cok tahmin ediyorum diyelim. Öngörüsel bir durum yani. Güven duygusunu yitireli baya zaman oldu. Evlenme isi ben gibiler icin sikinti. Basimiz her türlü belaya girer.

Soulmann
Guest
Soulmann

Bu dünyaya cocuk getirme gibi bir kaygim yok. Genlerim aktarilmasa sa ölmem. Cocugun benden olmamasi bir risk ama o benden olsa bile gidip baskalariyla yatip kalkmayacaginin garantisi yok böyle bir devirde ki benim pek hosuma gidecek bir durum degil. O yuzden ugrasmak istemiyorum.

Dorian Gray
Guest

Selamlar, yaşadığım duygu durumuyla ilgili birtakım tavsiyeler almak üzere buraya geldim. Öncelikle biraz kendimden ve hayatımdan kabataslak bahsedeyim daha iyi analaşılabilmek için: 34 yaşında bir mühendisim, evliyim bir kızım var 4 yaşında, karım da 33 yaşında, mimar . 5 yıldır evliyiz ve 2 senelik de bir sevgililik sürecimiz olmuştu. Şimdi boşanma arefesindeyiz maalesef. Eşime sadakatsizlik yaptım ve başka bir kızla geçici bir süre duygusal olmayan ama birkaç defa görüştüğümüz bir ilişkim oldu. Karıma sadakatsizlik yaptım ama onu aldatmış olmak istemediğim için karıma söyledim. Karım benden biraz zaman istedi. 2 haftaya yakındır konuşmadık çocuk da anneannesinde kaldı. 2 haftalık süreç içerisinde… Read more »

Mr. Confused
Guest
Mr. Confused

Mahmut abi, eskiden platonik aşık olduğum ve ardından uzun süre friend zone’unda kalıp yakayı zor kurtardığım bir kız vardı, şimdilerde ise çok sevdiğim bir sevgilim var. Şimdiki sevgilim benim eski platoniği öğrendi ama basit cümlelerle geçiştirdim. Şimdi bu benim platonik arkadaş, “bitirdiğimiz muhabbete yeniden devam edelim” diyor “kız arkadaşın ile tanışmak istiyorum” falan diyor. İsim soyismini falan bulmuş, bir sonraki buluşmanızda masanıza falan gelirim, seni zor durumda bırakırım falan diyor. Abi benim bu platonik arkadaş kafayı bana takmış durumda, aklımda bir yöntem var; eski platonik ile kız arkadaşımdan habersiz konuşayım ama bu sefer de platoniğin radarına da girersem sevgilim ile… Read more »

Jakoben
Guest
Jakoben

Yazıya dair analiz olacak mı? Ben de açıkçası bu şekilde yaşıyorum yani evlenmeyi filan da düşünmüyorsanız bu tarz ideale en yakın olan ı oluyor ama 3 den fazlası sürüdürülebilir değil eğer kadroya yenisini alıyorsanız 1 tanesini çıkartmanız iyi olacaktır

Teoman
Guest
Teoman

Mahmut Abi bu konudaki yorumlarına binaen bir sorum olacak, kırmızı hapı yeni öğrenen biriyim oyun kitaplarınızı da aldım okuyorum bir yandan. Birden fazla kadına yürümenin, kadına sahip olmanın erkeğe özgüven verdiğini söylüyorsunuz, bolluk mentalitesi önemliyken aldatma konusunda bu kadar net konuşmanızı tam anlayamadım. Evliliklerde aldatma konusunda size katılıyorum ancak evlilik dışı ilişkilerde birden fazla kadına yürüyeceksek bu durum nasıl olacak peki bu konuda kafam karıştı.

Saliha
Guest
Saliha

Elindekinin kıymetini değerini bilmezsen değerini bildiğin gün yaninda olmaz karısını fiziksel olarak aldatmayı normallestiren yorumlardaki erkekler sizin sadece kafanız sikinize takılıdır hicbir boka faydanı yoktur sadece sex yapar yemek yer nefes alırsınız ve eşinizi çocuğunuz evliliginizi ilişkiniz dağıtır başka bi boka yaramazsınız umarım sizin gibi kötü yaratıkların ise yaramaz minicik bir yerlerniz kopar bide bu tur dusuncelerin oldugu o boş tenekeniz vücudunuzdan ayrılarda rahatlarız etrafınızdaki kalbi temiz kadınlar ferahlar

Rodman dennis
Guest
Rodman dennis

Mahmut abi bu son olaylarla alakalı ne düşünüyorsun ? twitter da olay patladıktan sonra insanlar buraya gelip yorumlarda bulundu ve bazı yorumlarda seninn de sabrının tükendiğini gördüm kırmızı haptan ve siteden uzaklaştığını söyledin. Bu tarz şeyler nadiren yaşanıyor, belki yılların bıkmışlığı olsa da böyle olaylardan dolayı gerçekten siteyi bırakmayı düşünüyor musun ? Bizi bırakma abim..

Sevim
Guest
Sevim

Merhabalar, yaşadığım durumla alakalı tavsiye almak için buradayım. Kadınların da sorularını cevaplıyorsunuz sanırım. Ben 37 yaşındayım 2 kızım var (büyük olan 10 , küçüğü 6 yaşında), özel sektörde öğretmenlik yapıyorum. Eşim de 44 yaşında avukat. 25 yaşındayken evlenmiştim onunla, 12 yıldır evliyiz. Eşimin beni aldattığını biliyorum. Hayatında bir kadın var ve eşimin yakın tanıdıklarına kadar bilinir bir durum haline geldi. Sanırım uzun süredir ilişkileri var 1 yıldır beraberlermiş. Kocamın beni ilk aldatması değil aslında. Daha önceden de kısa süreli ilişkileri olmuştu ve ben bir şekilde öğrenmiştim. Benden özür diliyordu her defasında ve ben de belki bir daha yapmaz diye düşünerek… Read more »

Halil Sezai Betacıkoğlu
Guest
Halil Sezai Betacıkoğlu

Sevim hanım,

Bence işi ona bırakmadan siz çekişmeli davanızı açın ve koparabildiğiniz ne varsa koparın. Size bunları yapıp üstüne bir de davayı onun açması sizi ruhen kötü etkileyebilir, özsaygınıza zarar verebilir. O bunları yapıyorsa en azından davayı siz açın, kızlarınız da yaşları ilerlediğinde annelerinin saygısızlığa gelmeyecek, ayakları yere basan bir kadın olduğunu görsünler ki size olan saygıları şekillensin. Bunlar naçizane fikirlerim, ciddiye almaya da bilirsiniz. Umarım mümkün olan en küçük hasarla süreci atlatırsınız.

Cem
Guest

Merhabalar. Bundan 2 ay önce son yaşadığım kısa süreli ilişkiyi karım öğrendi maalesef. Beni affetti aslında çok kavga falan olmadı. Boşanmayı düşünmüyoruz. 2 küçük çocuğumuz var. İkisi de kız. Ama cinsellik 2 haftada 1e düştü o da benim zorumla resmen. Hiç kendisi yanaşmıyor. Eskiden seks hayatımız daha güzel ve tutkuluydu. Sık sevişiyorduk şimdi çok seyrekleşti. Ben istemezsem hiç olmuyor. Korku oyunu da oynadım ama pek işe yaramadı. Karıma onu sevdiğimi hayatımdaki tek önemli kadının kendisi olduğunu, duygusal olarak ona sağdık olduğumu söyledim. Cinsel meselelere çok takılmasının anlamsız olduğunu doğamızın böyle olduğunu anlattım. Yine de özür dilediğimi yaptığımın doğru olmadığını da… Read more »

Alaska
Guest

Mahmut abi bir şey soracağım. Ben dr redpill ve onun türevi diğer redpill kanallarını takip ediyorum. Erkeklerin cinsel sadakatsizlik yapması ilişkiye ihanet sayılmaz erkekler cinsel olarak aldatmazlar , sadakatlerinin ölçüsü cinsellik olmamalı diyorlar genel olarak. Ve bunu bilimsel bir altyapıyla desteklemeye çalışıyorlar. (Bence yaptıkları biraz bilimi manipüle etmek gibi çünkü o mantıkla kadınların da başka erkeklerle ilişkiye girmesinin biyolojik açıklamaları ve doğada örnekleri bulunabilir. Bize çok aşırı yakın olan bonobolar ve şempanzelerin dişilerinin üreme döneminde çok erkekle ilişkiye girmesi ya da insan dişilerinin aylık döngüye göre cinsel isteklerinin ve hoşlandıkları erkek tipinin sürekli değişmesi gibi.) Ama erkeklerin aldatmasının meşrulaştırılmasındaki bilimsel… Read more »

Selvi hayal
Guest

Merhabalar size bir şey danışmak istiyorum. Psikolojik olarak bir çıkmazın içinde gibiyim. Benim 3 yıldır sevgili olduğum bir adam var ve ilişkimiz de çok güzel gidiyordu. Fakat bundan 2 hafta önce sevgilime testis kanseri teşhisi kondu. Sevgilim 29 ben de 27 yaşlarındayız. Henüz çok genç bir adam ama maalesef testis kanseri zaten daha genç yaştaki erkeklerde çıkıyor. Sevgilime destek olmaya çalıştım elimden geldiğince. Kanseri neyseki metastas yapmamış kurtulma şansı yüksek. Ameliyatını oldu. Önümüzdeki süreçte 3 kür kemoterapi alacak. Sevgilime çok aşık ve bağlıydım. Hasta olduğunu öğrenince çok üzüldüm ama belli etmedim yani daha çok moral vermeye çalıştım. Bunun geçici bir… Read more »

Mazlum
Guest
Mazlum

Mahmut abi selamlar benim yaklasik 1.5 yillik iliskim vardi 8 aydir da nisanli idim ben amator bir sekilde twitterda bir kiza yazdim ve o nisanlimi takipcilerimden bulup onunla iletisime geçti ve iliskimiz bitti. Ekstra detay vermem gerekirse kiz son 2-3 aydir gelecek kaygisi maddi kaygı icinde idi surekli ne is yapacaksin babamlar soruyor vs. Durumundaydik hayatımda ilk defa amatorluk yaptım o da elimde patladi kiz ve ailesi muhafazakâr ve gelenekci dindar sence geri dondurmeli miyim yada geri doner mi saygılar