Insel zihin yapısı

Biri redpill=bluepill rumuzu ile şunu yazmış :

Bu çocuğu https://i.hizliresim.com/00kB3Z.jpg sahaya çıkartıp cidden kadın tavlıycağına inandırıyosunuz ya işte birsürü girişimden sonra o çocuk çok büyük bir depresifliğe girecek. Sizin yaptığınız bu çocuğa mavi hap vermektir.

Asıl acı gerçekleri kabul etmeyen sizsiniz.

Şimdi kırmızı hapı oyuna indirgeme basitliğini es geçelim. Oyun paradan önemlidir gibi bir şey yazsak altına çöpten atık toplayan çocuğun fotosunu koyup “nasıl para lazım değil lan” diye itiraz edenler gibi atlamasını da es geçelim (biri buraya gelip “bu yazdıklarını Irak’ta kampta yaşayan çocuk nasıl yapsın, sen boş umut satıyorsun” gibi bir laf etmişti). Zira verdiği örnek ilginç. Kimi örnek verdiğini biliyor mu acaba?

Fotoğraftaki adam St.BlackOps2cel yani İnsellerin En Üst mertebe azizi 😀 Bu fotoyu koymuş bize siz mavi hapsınız diyor 😀

Bu adam insel azizidir, buna kız bulduranı Allah çarpar.

İnsel nedir biliyorsunuz. Burada birkaç yazıda değindik. Bunlar kötü genetik ile sonsuza kadar sekssizliğe mahkum olduklarını düşünen, involuntary celibate elemanlar (zoraki seks yapamayan). Bunlardan biri olan Elliot Roger’ın ruh halini detaylı analiz etmiştik.

Bu çocuğu sahaya çıkartıp cidden kadın tavlıycağına inandırıyosunuz ya işte bir sürü girişimden sonra o çocuk çok büyük bir depresifliğe girecek.

Bu çocuk dediği incel forumlarının en meşhur, insellere göre kızların en korkunç kabuslarındaki öcülerden daha tiksindirici bulacağı adam. Bildiğim kadarıyla Bosnalı bir gamer ve inseller tarafından meşhur edilse de kendisinin insellerle alakası yok. Bu fotoyu avatar yapmış ve olaylar gelişmiş.

Şimdi bu çocuk bu şekilde pat diye sahaya sürülmez. Bu saçla, ölü balık gibi bir surat, gülümseme yok, gym görmemiş, black ops t-shirt sahaya çıksın kızlar bunu döver tabii. Bunu o t-shirtle dövüp giyimine el atmak lazım. Saçları halletmemiz, 6 – 7 ay gyme sokmamız lazım. Gülmesi de lazım. Önden çok işi var ama Allahtan ölümüne obez değil. O tarafın işi daha zor.

Bana inanmayın, oğlumuzun daha iyi saç ve gülüş ile haline bakın (adamın Facebook’undan):

Hala gym şart, full sakal daha iyi gider yani bir 3 – 6 ay ön çalışma lazım ama bunu çevirebilirsin. Bir Amerikan futbol takımı kaptanı tipinde piliç mıknatısı olmaz belki ama şu halinden çok daha fazlası olur.

Ne dersiniz arkadaşlar, kendine el atsa düzelir değil mi?

Bu arada reklam yapayım. Ey ahali. Bu elimde görmüş olduğunuz hap, yukarıdaki gibi bir elemanı şuna çeviriyor. Yanında da bir adet kalem, bir adet çakmak ve bir kutu prezervatif veriyorum. Hepisi sadece 5,000 Lira! Mahmut pazarlama. Bu fırsat kaçmaz.

Bitmedi. 5,000 TL daha verene kırmızı fitil veriyoruz. Şuna döndürüyoruz 😀

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

131
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
33 Comment threads
98 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
54 Comment authors
anonFac/AcMahmut AbimalatyalıSinan Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Özgür
Guest
Özgür

Bu heriften kat ve kat çirkin heriflerin çuvalla kadın götürdüğünü gördüm. Ulan hiçmi sokakta leş gibi adidası çekmiş tespihli kekoların yanında taş hatunları görmediniz. Bu herifler tipini düzeltmeye kasmıyor bile. Tek sahip oldukları şey özgüven (içi bomboş olabilir. Özgüven

Vergilius
Guest
Vergilius

Ben açıkçası fazla görmedim, olanların bir çoğu da eskort. Erkeklerin çoğu buna tutunuyor ne tiplerle ne kızlar götürüyorlar diye düşünüyorlar ki 1-2 örnek akıllarında kalıyor zira çevrenizdeki her çifte dikkat etmiyorsunuz sadece böyleleri dikkat çekiyor. Ama dış görünüş, oyun arasında genelde bir denge olur. Dış görünüşü fekalet olan birinin iyi oyun inşa etmesi iyi görünen birine göre çok zordur zira kadınlar için görünmezdir, hataları affedilmez, daha sert tepki görürler vs.
Aksi ise çok yaygın; yani yakışıklı erkek çirkin ya da ortalama kız.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Yanılıyorsun dostum. Yıllarım sanayide geçti, şu anda da bir meslek lisesinde çalışıyorum.En ummadığın adamlar ne hatunlarla takılıyor bilsen.

Öğrencilerim arasında oldukça becerikli tipler var ve çoğunun elinde tesbih.

Kızların sandığınız kadar umurunda değil bazı şeyler.

Aç Alfa Gri Kurt
Guest
Aç Alfa Gri Kurt

Genetiğin oyundan katlarca daha etkili olduğunu düşünüyorum. Genetiğin kötü ama oyunun varsa yine de tinder’dan sıfır eşleşme alırsın ve sokağa çıkıp her gün 3 kıza yürüsen 1 ayda 90 kızdan 3-5 tanesiyle bir şansın olabilir istatistiksel olarak. Genetiğin iyi ama oyunun yoksa bile tinder’dan haftada 20-25 eşleşme alırsın en az biri yatakta biter. Genetiği iyi adamların zaten aldıkları ilgi ve seksle testosteron artışı oluyor ve dolaylı olarak alfa karakter geliştiriyorlar. Kazan-kazan durumu yani.

Henry
Guest
Henry

Genetiği küçümsemiyoruz eğer %1 lik tipe sahipsen ve normal bir insansan bu senin el üstünde tutulmana sebep olur. Buna hayır demiyorum. Peki böyle bir tipe kaç kişi sahip?

Konu tinderda eşleşme sayısı ise tabi olayın rengi farklı ama kırmızı hapla tanıştığımdan beri yüz yüze de çok daha iyiyim. İnternet üzerinden hayır diyecek hatta hayır demiş kızları da tavladım. Bunları sadece zihin yapımdaki değişiklikle sağladım.

Burak
Guest
Burak

Adam siteyi özetlemiş. Tinder örneği muazzam. Oyunu eşleşmeden gösterme şansın yok. Herhangi bir yüz yüze tanışma şansı olan ortamlarda da kafe bar vs. muhabbet açsanız dahi dış görünüşün iyi değilse sohbet devam etmez. Yani oyun kısa süreli ilişki ve tanışmalarda malesef o kadar etkili değil. Uzun süreli olan sosyal çevre, iş, üniversite hayatında oyun para statü gibi şeyler nerdeyse dış görünüş kadar önemli hala geliyor ama yine de hala bir dış görünüş giyim tarzı duruş vs kadar değil. (Burada kadınların öncelikleri az da olsa değişebilir %100 olmasa da geneli böyle) Zaten Trp nin hatunlarla olan kısmı olabildiğin en iyi dış… Read more »

dikiş makinesi
Guest
dikiş makinesi

Hiç görmedim. Nasıl yerlerde yaşıyorsun anlamıyorum.

Allah'ın Aslanı
Guest
Allah'ın Aslanı

O kekolarin koluna giren kizlarin hepsi varos kizi, kekolarin kiz versiyonlari, 5 dk vakit gecirmek istemezsiniz

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Bahsettiğin adamların sahip olduğu birşey daha maskülenlik. Erkek olmayı biliyolar kısaca.

kemal
Guest
kemal

güneş görmemiş, bütün gün ekrana kafasını gömmüş, vücudunun sınırlarını zorlamamış, kendine bakmamış, zayıflıklarının üzerine gitmemiş… bu saydıklarımdan en azından 2 sini yapmakta olan birisinin sahada sonuç beklemesi saçma olur. arkadaşın tipine gelecek olursak, ilk gördüğümde gözümün takıldığı tek şey zayıflığı(ikinci fotoğrafta mahmut abinin de dediği gibi gülümsemesinin ve ışığın ne kadar fark yarattığını görüyosunu; bu kardeşimiz gayet potansiyel sahibi biri), sonrasında ten renginin sönüklüğü(muhtemelen fazla mavi ışığın etkisi var.), sağlıksız görünen saçları vs.vs. 2 senedir kan ter içinde antrenmanlara giderek hayalindeki vücuda ulaşan/geliştirmeye devam eden, eskiden oynadığı oyunları, dizilerde zamanını öldürmeyi bırakmış ve boş zamanlarında kendine değer katmaya çalışmış biri… Read more »

Çevirmen Hoca
Member

Hocam kalkıp şu müptezel için yazı yazmışsın bi de ya, valla sabrına hayranım. Sanki notre dame’ın kamburu da şu adam seks yapacak kız bulur bulamaz diye ahkam kesiyorlar. Bu yazıda bahsedilen eleman bana da “kızlara sizi eleme zahmeti bırakmadan kendi kendinizi eleyen betasınız” deyince “alfalık boş kafana silah dayasalar ne yapacaksın?” demişti (sanki git uyuşturucu mafyası ol dedik silah ve alfa ne alakaysa) Sen spor yapmayıp plaj topu veya çöp adam formatında gez, eşek berberine tıraş ol, eğitim alıp işinde gram yükselme, legal yoldan gelirini artırmaya çalışma, ondan sonra ben doğarken ölmüşüm kızlar beni siklemez diye ağla. Çok şanslı yüzde… Read more »

Ercü
Guest
Ercü

Mayıs 2018 de erkekadam.org ‘la tanıştığımda yazıları büyük bir şokla, dolandırıldığını anlayan birinin öfkesiyle ve kendisini kimlerin bugüne kadar kandırdığını fark eden adamın şaşkınlığıyla okuyordum. Şimdi , o tarihlerde attığım mailleri okuduğumda kendimle taşş.k geçiyorum ve ne kadar ezik bir adammışım diye geçen günlere acıyorum.Sitenin olmazsa olmazı olan Sporu yapmasam da bu platformun gözlerimi nasıl açtığını ve hayatıma neler kattığını burada yaza yaza bitiremem. KH ile tanıştığımızda bize Brad Pitt olacağımız ya da her gün taş gibi hatunlarla yatacağımız söylenmemişti. Sadece acı olan gerçeklerle yüzleşip gardımızı ona göre almamız öğretildi. Ne kadar yapıp yapamayacağımız ise disiplinimize ,kararlılığımıza cesaretimize,kabiliyetimize ve değişimi… Read more »

Koz
Guest
Koz

Fiziksel görünümünüz için kısaca yazayım; #1- GYM #2- Giyinim, ( İllaha ki en pahalı giysileri almak zorunda değilsiniz amk, uygun fiyatlara müthiş giyinebilirsiniz. Ayrıca google’a ” Erkek giyim ” gibi gibi yazıp araştırdığınızda çok fazla bilgiye sahip olacaksınız) NOT: Beden ölçülerinizi de öğrenin, ve unutmayın. #3- Yüz tipinin belirlenmesi ve yüze uygun saç ve kaş ( Yaradılışınızı inkar edemezsiniz, ama var olan halinizi en iyisine çevirebilirsiniz. Sırası ile Google’a; a.) ” Erkek Yüz Tipi Nasıl Belirlenir ? ” b.) (Yüz Tipinize göre) ” Saç Modelleri ” > Görseller, c.) (Yüz Tipinize göre) ” Erkek Kaş modelleri” > Görseller + Forumlar,… Read more »

dikiş makinesi
Guest
dikiş makinesi

Son fotoğraftaki fotoşok kör etti abi hahahah

dikiş makinesi
Guest
dikiş makinesi

Gyme gidin; sağlıklı beslenin; her gün duş alın; temiz kıyafet giyin; saçınıza dikkat edin yeter. Kimse dişinize bakarak seçmiyor İnanın kurban pazarlarında satılan koyun değilsiniz
Ayrıca kıyafet mevzusunu da çok takmayın. Hepiniz kendi ekonomik seviyenizde insanlarla takılıyorsunuz. Senin bir tarzın yok ayşe’nin de yok Fatma’nın da yok. Efendi olun, çok çalışın, oynunuzu güzel oynayın gerisi gelir. Geri kalan her şey sizi anksiyetelerden anksiyetelere sürükler, yapabileceklerinizi de yapamazsınız.

Ameliyat falan ne amk kepçeysen kepçesin. dişlerin yamuksa yamuk temiz olsunlar kokmasınlar yeter.

Çevirmen Hoca
Member

Diş mevzusu önemli. Aşırı yamukluk varsa ben telle düzeltilmesini öneririm. Ayrıca diş bakımı da yapılıyor beyazlatma vs. Hatta parası olan direkt yaptırsın Jurgen Klopp gibi gülün.

dikiş makinesi
Guest
dikiş makinesi

aşırı yamukluk varsa zaten dişleri de çürür. bir sürü sıkıntı yaratır. beyazlatma falan da kişisel bakım zaten. banyo yapmak gibi 3 ayda 1 dişçi kontrolüne giden herkese yapılıyor diye biliyorum diş taşı temizliğinin yanında.

Çevirmen Hoca
Member

Mesele işlemlerin kendisi değil, dişe çeki düzen vermek. İnsan yüzünde burun ve saçla birlikte en çok dikkat çeken üç yerden biri sonuçta. Ne kadar güzel görünürse etkisi o kadar yüksek.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

tel olayı unbir reçbe üstat. benim dişlerin genelinde bir sıkıntı yok, biri fazla dikkat çeekmeyecek şekilde büyük ve yamuk duruyor, bunu düzelttirmek istiyorum ama, telle geçirilecek süreç düşündürüyor beni.

Koz
Guest
Koz

Bak yukarıda dediğim gibi; ” Yaradılışınızı inkar edemezsiniz, ama var olan halinizi en iyisine çevirebilirsiniz. ” Beden özelliklerinde; Kepçe kulak, diş şekil bozukluğu ( Sararması vs. ), kaş şeklin yüzüne uygun saç şeklin önemli. ” Bunları salın yav, yıkanın paklanın yeter, bir de temiz kıyafet giyin tamam işte ” denilmesi absürte kaçar. İmkan buldukça, bunlar üzerinde uğraşsınlar, ‘Kafayı takmadan’. Düşün ki, Siyah gömlek altına, gri renk bir eşofman giydin, onunda altına bir kundura ayakkabı giydin. Cümlelerine göre, bunlar temizse sorun yok ? Veya, dişlerinde şekil bozukluğu var. Alt ön dişlerin birbirine girmiş, üst dişlerinde vampir gibi biri aşağıya sarkmış diğeri… Read more »

Koz
Guest
Koz

Unutmadan, fiziksel görünüm ve bunun yanında en önemlisi sağlığınız için eklemem gereken bir kaç tavsiye daha;

#1- Düzenli ve Yeterli beslenme
#2-Düzenli Uyku
#3- Her gün soğuk duş alımı
#4- Mastürbasyon ve pornodan uzak durmak. ( Zihninizi, bu da bedeninizi etkiler.. )
#5- Sigarayı bırakmak

Allah'ın Aslanı
Guest
Allah'ın Aslanı

Erkek yüz tipi nasil belirlenir yazdim her site farkli ölcümler veriyor, hangisini baz alacagiz?

Koz
Guest
Koz

@Allah’ın Aslanı; 3 tane video bırakayım, videolar ile ilgili de kısaca açıklamalar yapayım. #1-) Kadir Alkan TV, bu adamın kanalını seviyorum. Saç ve kaş ile ilgili bir kaç şey öğrendim bu kanaldan. Yüz tipi için videosunun linki: 1.a) https://www.youtube.com/watch?v=GuR_vGnlMkE #2-) Erhan Demir, bu adamı tanımıyorum, videolarını incelemedim ama bu videosu yüz tipini belirlemen için güzel, ayrıca şaç modelleri konusunda da fikirler veriyor. NOT: Bu video diğer videolara göre uzun, ve içerik olarak daha fazla şey katıyor ( Diğerlerine göre.) 2.a) https://www.youtube.com/watch?v=9EHxLJzowI8 #3-) Erhan Demir, yine aynı adamın kanalından bir video. Direkt olarak yüz tipini belirleyebilmen için anlatıyor. Ayrıca kanalını biraz… Read more »

Allah'ın Aslanı
Guest
Allah'ın Aslanı

@Koz Tesekkür ederiz <3

AlphaGun
Guest
AlphaGun

Gerçekliği zihin kılar!

Bu insel zihniyetine sahip olan kişiler isterse ultra yakışıklı ve zengin olsun yine bir bok yiyemezler.

Hiç maval okumasınlar.

Elliot Rodger denilen katilin tipinde suratına bakılmayacak hiçbir şey yoktu ve ortalamaya göre gayet zengindi.

Ama KİBİRİ onu öldürdü.

lyku
Guest
lyku

Bu insel kafası harbiden normal değil.

Valla uzun uzun yazacaktım ama bu kafadakilere hiç bir şey anlatılmaz. He birader haklısın senin tipin kötü ve fakirsin bu yüzden ömrün boyunca kız arkadaşın olmayacak nıhaha diye karşısına geçip hain kostok gülüşü yapmak lazım.

Magnus
Guest
Magnus

Konuyla alakasız ama bir çene insanın görünümünde harbiden tam bir kilit. Sondaki fotoğrafta zaten shop kullanılarak çene filtrelenmiş, adamın ilk haline göre iyi gözükmesinin sebebi çene.
Yani, harbiden görünüm olarak fail olan varsa estetik ile çene büyütmeyi olayını düşünsün. %100 değişirsiniz beyler. Çene önemli, kemik olan çene, de diğer çenede tabi.

augustus iv
Guest
augustus iv

Şu söylediğin tam bir saçmalık. Eğer çene geriliği veya alt çene darlığı yoksa kimsenin böyle ameliyatlara ihtiyacı yok. Böyle ameliyatların sonu da yok. İlla en güzeli ben olacağım diyorsanız ayrı ama iki üç tabak çevirmek için bu kadar sancılı, uzun iyileşme süreci olan ameliyatlara girmek çok yersiz.

Koz
Guest
Koz

@augustus iv kesinlikle haklı. Ayrıca çene şekli(Görünüşü) dediğin olay da, çoğunlukla kilon ile ilgili. Fiziksel ağırlığın yeterli düzeyde değilse, yüz hatlarında buna benzer şeyler yaşaya’bilirsin’ ( Sadece buna bağlı değil. ) Düzenli ve yeterli beslenildiğinde, spor yapıldığında zaten yanakların da şişer, hafif tombiş olur ( Ben öyle isimlendiriyorum ). Çene ve yüz her ne ise, cuk oturur. O da iyidir tabii ki. Bu arada, hatırladığım kadarıyla 2015 ile 2014 tarihleri arasında bu tür çene ameliyatları 18 bin tl den 36 bin tl ye kadar bir fiyatları vardı. Şu anda durumu nedir bilmiyorum, buna da gerek yok.. 18 Bin TL yi… Read more »

Allah'ın Aslanı
Guest
Allah'ın Aslanı

Yapili bir cenenin fark yarattigi acik: https://www.instagram.com/p/BugmtGMHoeK/
Ama ameliyat yaptiracak kadar takintili olmamak lazim, cenede birakilacak sakal acigi kapatir

Aftermath
Guest
Aftermath

Çirkin erkek yoktur, gyme gitmeyip evde otuzbir çeken erkek vardır. Özet bu aslında.

augustus iv
Guest
augustus iv

Çok iddialı olsa da haklılık payı var. Geçen sene nerede gördüm bilmiyorum ama bir internet sitesi vücut geliştirme yapan erkeklerin öncesi/sonrası fotoğraflarını koymuştu. Adamlar bildiğin güzelleşmiş abi. Öyle böyle değil. Önceden şişman olup zayıflayanı da zayıf olup hacim kazananı da çok değişmiş. Gym cidden değiştiriyor.

Kevin Harper
Guest
Kevin Harper

O arkadaşların hepsine tavsiyem şu videoyu izlemeleri, çocuk bunu yaptığı sırada 13-14 YAŞINDAYDI!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=97&v=nqbFPN0SkLI

Spor salonuna gitmeye bahane üretenler bakalım bunun için ne diyecek 🙂

Dayı
Guest
Dayı

Hayır bunu söyleyerek neye ulaşmak istemiş ben onu anlamadım. Çocuk çirkin o zaman ben de bunu konfor alanımda kalmak için kullanayım mı yani? Ya da biz bunu hayatının merkezine kendini alarak ya da ona bakmayan kadınların sebeblerini bilip en azından bu konuda agresifliği azalması ona nasıl bir zararı olabilir? Bir de duyarlılık kasıyor göt sanki çok umrundaymış çocuk gibi. Allah adminlere kolaylık versin valla

cyprusmustfa
Guest
cyprusmustfa

mahmut abi fitnessa başlıycam program olarak hocanın verdiği programla mı başlıyım yoksa internetten mi veya kafama göre mi yani max verim almak için nasıl bir yol izlemeliyim bu arada judo tarzı bir spora gidiyorum vücudum yağlı değil şişman da değilim ama kaslarım belirgin değil . mesela protein tozu tarzı şeyler kullanmalı mıyım ya da diet falan yapılmalı mı
eyvallah abi şimdiden

Olaf
Guest
Olaf

Ben kişisel olarak stronglifts 5×5 ya da candito linear progression programlarını öneririm novice programları olarak. Muhtemelen spor geçmişin yok ve sedentary sınıfındansın. Bu programları yapmak gücünü ve kas kütleni artırmak için birebir. 5×5 programı haftada 3 candito haftada 4 gün ve daha yoğun. Spora ayırmak istediğin zamana göre birini seç. Ancak söylediğim programlarda form aşırı önem arz ediyor. Eğer yapacaksan ciddiyetle yap. Youtubeda bir sürü form analiz videosu var. Salonda yapmaya çalış ve videoya al kendini. Sürekli incele ve tekniğindeki kötü kısımları düzelt. Başlangıçta hafif başla ve deadlift için haftada 5(2.5 kglik 2 ayrı plaka) ve diğerleri için de 2.5kg(çoğu… Read more »

cyprusmustfa
Guest
cyprusmustfa

eyvallah abi çok yaralı oldu uygulayacağım dediklerini

Rexuras
Guest
Rexuras

Beyler hayatta ekmeği dahi çiğnemeden yutamazsınız.
Call of Pussy hahaha

Henry
Guest
Henry

Genetiği küçümsemiyoruz eğer %1 lik tipe sahipsen ve normal bir insansan bu senin el üstünde tutulmana sebep olur. Buna hayır demiyorum. Peki böyle bir tipe kaç kişi sahip?

Konu tinderda eşleşme sayısı ise tabi olayın rengi farklı ama kırmızı hapla tanıştığımdan beri yüz yüze de çok daha iyiyim. İnternet üzerinden hayır diyecek hatta hayır demiş kızları da tavladım. Bunları sadece zihin yapımdaki değişiklikle sağladım.

Ertunç
Guest
Ertunç

Abi şimdi herkes bu adamı linç etmiş ama adamın kastettiği farklı bir şey bence.

1.si hedef kitle önemli. Doğruya doğru bu adamın 18-23 yaş aralığında kızlarla şansı yoktur. Belki güzel olmayanlarla olabilir. (Gerçi instagram abazanlarımız sağolsun onların bile bir yerleri arşa değmiş.)
Eğer hedef kitlesi 25-30 yaş aralığıysa ve düzgün bir işi varsa şansı biraz daha yüksek.

Kimseye Beckham gibi olun diyen yok ama en azından düzgün yüz hatlarına sahip olabilirsiniz. Bu yüzden şiddetle estetik ameliyat tavsiye ederim. Tip olayı önemli. Ön eleme gibi düşünün, ön elemeyi geçemeden maça çıkamazsınız.

Koz
Guest
Koz

Estetik ameliyet dediğin olayı açıkla bir kardeşim. Yüz tipinin kategorisel olarak; Yuvarlak yüz ise, senin saç şeklin dikdörtgen denilen tipe giriyorsa, kaşların oval yüz için, sakalın yarrak kürrek saçma sapan ise salaklığın daniskasını sen yapıyorsun demektir. Neden mi ? Açıklayayım.. Bir çok insanda, nüfusun çok büyük bir kısmında fiziksel olarak büyük engeller yok. Göz rengin, kaş şeklin, sakal bırakıp – bırakmadığın, saç şeklin, çene ve yanak özelliklerin vs. vs. bunları ” SALAK ” gibi bilinçsizce değiştirmeye kalkarsanız; Aha bak böyle olursunuz; Amma velakin; Yüz tipinizi belirler, yüz tipinize uygun olarak fiziksel özelliklerini değiştirmeye başlarsanız, güzel sonuçlar elde edersiniz. Estetik ameliyat… Read more »

augustus iv
Guest
augustus iv

Güzel yazmışsın ama fotoğrafını paylaştığın iki kadın aynı kişi değil. İlki kim bilmiyorum ama ikincisi Donatella Versace ve o fotoğraf biraz fotoşoplu. Tamam kadının orjinali de estetikten bir değişik olmuş ama 65 yaşında biriyle 20 yaşında birini de kıyaslamayalım 😀

Koz
Guest
Koz

@agustus iv, yani diyor ki metin; Etme edepsiz estetik yoksa s…ler donatella edip 😀
Temsili canım 😀

1 2 3