Insel zihin yapısı

Biri redpill=bluepill rumuzu ile şunu yazmış :

Bu çocuğu https://i.hizliresim.com/00kB3Z.jpg sahaya çıkartıp cidden kadın tavlıycağına inandırıyosunuz ya işte birsürü girişimden sonra o çocuk çok büyük bir depresifliğe girecek. Sizin yaptığınız bu çocuğa mavi hap vermektir.

Asıl acı gerçekleri kabul etmeyen sizsiniz.

Şimdi kırmızı hapı oyuna indirgeme basitliğini es geçelim. Oyun paradan önemlidir gibi bir şey yazsak altına çöpten atık toplayan çocuğun fotosunu koyup “nasıl para lazım değil lan” diye itiraz edenler gibi atlamasını da es geçelim (biri buraya gelip “bu yazdıklarını Irak’ta kampta yaşayan çocuk nasıl yapsın, sen boş umut satıyorsun” gibi bir laf etmişti). Zira verdiği örnek ilginç. Kimi örnek verdiğini biliyor mu acaba?

Fotoğraftaki adam St.BlackOps2cel yani İnsellerin En Üst mertebe azizi 😀 Bu fotoyu koymuş bize siz mavi hapsınız diyor 😀

Bu adam insel azizidir, buna kız bulduranı Allah çarpar.

İnsel nedir biliyorsunuz. Burada birkaç yazıda değindik. Bunlar kötü genetik ile sonsuza kadar sekssizliğe mahkum olduklarını düşünen, involuntary celibate elemanlar (zoraki seks yapamayan). Bunlardan biri olan Elliot Roger’ın ruh halini detaylı analiz etmiştik.

Bu çocuğu sahaya çıkartıp cidden kadın tavlıycağına inandırıyosunuz ya işte bir sürü girişimden sonra o çocuk çok büyük bir depresifliğe girecek.

Bu çocuk dediği incel forumlarının en meşhur, insellere göre kızların en korkunç kabuslarındaki öcülerden daha tiksindirici bulacağı adam. Bildiğim kadarıyla Bosnalı bir gamer ve inseller tarafından meşhur edilse de kendisinin insellerle alakası yok. Bu fotoyu avatar yapmış ve olaylar gelişmiş.

Şimdi bu çocuk bu şekilde pat diye sahaya sürülmez. Bu saçla, ölü balık gibi bir surat, gülümseme yok, gym görmemiş, black ops t-shirt sahaya çıksın kızlar bunu döver tabii. Bunu o t-shirtle dövüp giyimine el atmak lazım. Saçları halletmemiz, 6 – 7 ay gyme sokmamız lazım. Gülmesi de lazım. Önden çok işi var ama Allahtan ölümüne obez değil. O tarafın işi daha zor.

Bana inanmayın, oğlumuzun daha iyi saç ve gülüş ile haline bakın (adamın Facebook’undan):

Hala gym şart, full sakal daha iyi gider yani bir 3 – 6 ay ön çalışma lazım ama bunu çevirebilirsin. Bir Amerikan futbol takımı kaptanı tipinde piliç mıknatısı olmaz belki ama şu halinden çok daha fazlası olur.

Ne dersiniz arkadaşlar, kendine el atsa düzelir değil mi?

Bu arada reklam yapayım. Ey ahali. Bu elimde görmüş olduğunuz hap, yukarıdaki gibi bir elemanı şuna çeviriyor. Yanında da bir adet kalem, bir adet çakmak ve bir kutu prezervatif veriyorum. Hepisi sadece 5,000 Lira! Mahmut pazarlama. Bu fırsat kaçmaz.

Bitmedi. 5,000 TL daha verene kırmızı fitil veriyoruz. Şuna döndürüyoruz 😀

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

131
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
33 Comment threads
98 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
54 Comment authors
anonFac/AcMahmut AbimalatyalıSinan Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Serdar
Guest
Serdar

Selam mahmut abi, ben de 21 yaşında kelleşmeye başlayan bir incelim. Her şey iyi gidiyor ama bu kellik bende kompleks yaptı. Kafayı yiyorum. Kelliğin kadınlar üzerinde ne kadar büyük bir dezavantajı var? Incel ölmek istemiyorum

Anonim
Guest
Anonim

Bende kellerin algısı nötr veya olumluya yakın, sokakta bile gözüme hoş görünen keller oluyor, öyle yakışıklı oyunculardan vesaire bahsetmiyorum.

Bir erkeğin kellik yüzünden incel olmasını kadın olarak ihtimal dahilinde görmüyorum.

Sinan
Guest
Sinan

Ben de üniversite öğrencisi bir incelim. Bu abazanlık olduğu için hayallerim hep karşı cinsi etkilemek üzerine. İstesem de kendimi hayatımın merkezine koyamıyorum bu kız eksikliğinden dolayı. Özgüven dışa bağlı bir etken olduğu için de özgüven de oluşturamıyorum. Her gün ağlıyorum böyle tipsiz doğmayı ben istemedim hayal ettiğim gençlik bu değildi diye. Her ne kadar giyimimi düzeltmeye çalışıyor, kilo veriyor, sosyal hayatımı ilerletiyorum ama her şeyi düzetliyorum bu sefer de kellik başlıyor. Böyle olmasını ben istemedim. Hayatım boyunca kadına ulaşamayacağım. Onlara dokunmak nasıl bir his, bir ilişkide olmak nasıl bir his bilemeyeceğim. Onların bana sarıldiğını hayal edince bile kasılma geliyor. 21… Read more »

Fac/Ac
Guest
Fac/Ac

Benim yaşım 22, hiç sevgilim olmadı. Saçım da seyrek, doğal olarak özgüvenimi çok etkiliyor. Bu kız işlerini çok takıyorum gençlik böyle geçip gidecek diye hayatım cehennem oluyor, ki zaten böyle olunca hayatım tam bir çöl. Ne yapacağım abi kızlar seyrek saçlı erkek sevmez mi?