İlgisi Yetersiz Kız

Bazen bazı kelimeleri kullanırken, aslında anlatmak istediğinizin çok yanlış anlaşıldığını farkedemiyorsunuz. Karşınızdakinin çerçevesi, aynı kelimeleri tamamen farklı anlamasına neden olabiliyor.

Örneğin “bir kadının ilgisi yetersiz … NEXT” derken kastettiğim şey ile anlaşılan şeyin farklı olduğunu yeni farkettim. Youtube’da şu videonun altındaki soru – cevaba bakın :

Varnalı Pua : Buluşmaya gelmeyen kıza cevap olarak ne yazılmalı? Buluşmada 2 normal 1 flörtöz kuralındaki flörtöz kısmında neler denilebilir?(Sevgili pualar video özelinde gereksiz konulara değiniliyor içeriği vasat gibi)

Erkek Adam : Kızın ne yazdığına bakar. Eğer bir şey yazmadıysa NEXTlersin. Eğer bahanesi sudansa veya saygısızsa yine bir şey yazmadan nextlersin ya da dalga geçip nextlersin. Kız eğer makula benzer bir neden belirtiyorsa (belki yalan ama en azından aranızdaki etkileşime saygısı var gibi davranıyor) dert değil ben de zaten bir arkadaşı gördüm ona takıldım gibi bir şey söyler savuşturursun. Nextlemek ya da bir daha denemek sana kalmış. 2 kere eken kızı nextle.

Varnalı Pua : Gelebileceğimi pek düşünmüyorum u nasıl yorumlarsın Mahmut abi ve ne denmeli birde ikinci buluşma kaç gün aradan sonra teklif edilmeli.

Erkek Adam : “Gelebileceğimi pek düşünmüyorum” eğer seninle buluşmayı düşünmüyorum anlamında ise yani “bir planım var o nedenle o gün gelebileceğimi düşünmüyorum” şeklinde bahaneli değilse ikinci buluşmayı teklif etmeye gerek yok. NEXT! Kız seninle ilgilense şansını azaltmamak için bir bahane koyardı, seninle buluşup buluşmamak umrumda değil ve kesine yakın reddetmiş.

Eğer şansını devam ettirmek için bahane üstüne bunu söylüyorsa “yarın bir planım var gelebileceğimi pek düşünmüyorum” diyorsa bir hafta sonra yine teklif et. Yine gelemiyorsa şansını kaybetti.

Burada temel probleminiz kafa yapınız. Kız sizinle şansını arttırmak için hiçbir şey yapmıyorsa illa peşinden koşup kendinizi kıza bedavadan peşkeş çekmeye çalışmayın. Bu kendinizi kendi kafanızda çok ucuz / değersiz gördüğünüze işaret ki sizin bilinçaltınız bunu söylerken size kimse değer vermez. Kendinizi az ya da çok bir ödül olarak görmeniz lazım. O zaman kime ne zaman ne kadar teklif edeceğinizi otomatik ayarlarsınız. Siz ödülsünüz derken kız değersiz demek istemiyorum. Ama bu etkileşimden bir ilişki çıkacaksa o size ne kadar ödülse siz de ona o kadar ödülsünüz. Hatta kadınların verdiği bazı şeyleri piyasadan alabilecekken erkeklerinki satılmadığı için siz bir miktar daha fazla ödülsünüz.

Varnalı Pua : Mahmut abi şunu belirtmedim kıza ilk önce şu zamanda film var ona gidelim dedim o da gideriz dedi fakat o tarihten önce farklı bir yerde buluşma teklifime (Tel nosunu aldığım günün hemen ertesine) bu cevabı bahane belirtmeyerek verdi.

Erkek Adam : Sana ilgisi yok denecek kadar az. Diğer kızlara bak. Çok istiyorsan bir kez daha teklif et ama pek bir dönüş bekleme.

Varnalı Pua : ilgisi az ise ilkini niye kabul etti

Erkek Adam :

Gördüğüm kadarıyla henüz kabul ettiği bir buluşma falan olmamış. İlkinde zaten reddetmiş, ikincisinde gideriz demiş ama yer – gün – saat teklif veya kabul yok. Bir kız için bu kadar akıl yürütmeye değmez. Çok istiyorsan yer – gün – saatli filme çağır, geliyorsa git. Gelmiyorsa nextle. Bir kıza bu kadar kafa yorma.

Kızın neyi neden yaptığı onun problemi. Akıl yürütme ile olmaz. Yer – gün – saat vererek davetine tepkisine göre varsayım yapacaksın. Hepsi bu. Bir kız 2 teklifte bir yere gelmiyorsa ilgisi yetersiz deyip nextleyeceksin.

Sanırım sen ilgisi yetersiz kelimelerini kızı merkeze alıp anlıyorsun. İlgisi, kendine değer biçen bir erkeğin ilgisine değecek seviyede görünmüyor diyorum. Kız seni istiyor mu acaba şeklinde ilgiden bahsetmiyorum. NEXT ile bazen aslında size ilgisi olan kız, ilgisini zamanında, yeterince gösteremediği için sizi kaybeder şeklinde bakmanız lazım. Ben 100% elinin altındayım yeterki biraz da olsa ilgisi olsun şeklinde değil.

Kızın yanlış adımlar atması, zamanında adım atmaması, vs … ile aslında istese de şansını kaybedeceği adamlar olun.

Evet, “ilgisi yetersiz … next” (1) kendisini merkeze koyan, (2) satışı oldu kabul eden ve (3) “ben ödülüm” zihin yapısındaki biri için “ilgisi benim ilgimi hakedecek kadar yeterli değil o zaman ben de dikkatimi, ilgimi daha hakedenini aramaya yöneltirim” diye algılanır. Eğer kızı merkeze koyar ve kendinizi ödül saymazsanız “beni (yeterince) istemiyor o zaman ben de mecburen next” olarak algılarsınız.

Tekrar ediyorum : Kızın yanlış adımlar atması, zamanında adım atmaması, vs … ile aslında istese de şansını kaybedeceği adamlar olun.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

279
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
77 Comment threads
202 Thread replies
11 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
97 Comment authors
MiracleJon JonesBerkovicAtabeyNegan Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
jakoben
Guest
jakoben

gözlemlerime dayanarak söylüyorum kadınlar eskisine (20 yıl öncesinden başlayarak) göre daha netler istedikleri zaman eskisine oranla daha net mesajlar veriyorlar bilhassa yeni nesil kızlar fenalar. yani kadın size ilgi göstermiyorsa hiç kafayı karıştırmanın anlamı yok bırakın geçin.

Əli Fərhad Vəlizadə
Guest
Əli Fərhad Vəlizadə

Mahmut abi üniversitede bi süredir bakıştığım bi kıza yaklaştım gayet normal konuştum işte tanımak isterim falan kız ilk son sınıfım böylü şeylere ayıracak vaktim yok dedi tamam dedim gittim ama sonra pişman oldum ders çıkışı gittim yine konuştum ben de son sınıfım benim de pek zamanım yok ama boş zamanlarımızda konuşuruz falan dedim tamam dedi intagramını verdi 1 gün bekleyip yazdım ilk başlarda normal konuştu ama sonralar açtığım konulara ilgisiz davranmaya başladı sorduöum sorulara cevap verip sustu bana sormadı aynısını kısacası isteksiz olduğunu hissettim en sonunda da aha ıhı hmmlı cevaplar geldi ben de hiç bi şey söylemeden instagram profilimi… Read more »

Dfa19
Guest
Dfa19

Mahmut abi 2 haftadır takıldığım bir kız var. Ilk buluşma tanışmadan 3 gün sonra oldu. Yemek yiyip , çarşıda dolaştık. Hersey güzel sorun yok. İlk bulusmada eski sevgili si hakkında dert anlatmaya kalkıştı hafif alaya vurup konuyu değiştirdim. Ayrılmadan önce o gün 2. Buluşmayı kendisi teklif etti. Bende bakarız uygun olursam yeri zamanı haber ederim dedim. 2 gün sonra şehre 100 km uzaklıkta tatil köyüne gideriz dedm. kabul etti fakat buluşma günü ekti. Hicbirsey demedim 3 gun sonra tekrar söyledim, tatilköyünü kabul etmedi ve çarşıya kafe tarzı yerlere gidecegini söyledi. Ve kız 15 gün sonra kıbrıs a gidecek. Bende başta… Read more »

Erkek
Guest
Erkek

100 km kısa mesafe teklifin için kabul etmemiştir. Biraz daha uzun 1000 km teklif etseydin gelirdi.

“Çünkü bahanesi saçma uzak ta napacaz diyip duruyor.” Bu bahane değil haklı, daha ikinci buluşmada tanımadığım birisiyle bende 100 km uzağa gitmem.

Manyak mısın 100 km ne? haha, gelmemesi çok normal. Kız zaten gel çarşıya kafeye gidelim demiş, kabul etmeyerek hata yapmışsın. Next edecek bir durum yok. Bir kez daha teklif et.

Tanjant Alfa
Guest
Tanjant Alfa

ilk buluşmada yemeğe gitmek pek doğru değil

Diktrof
Guest
Diktrof

Merhaba mahmut abi bir kizin gozleri dolu dolu bakip konusmasi kizin asik oldugu anlamina gelirmi?

Sensei
Guest
Sensei

Bunlar benim yeşilçam entrikası olarak adlandırdığım oyunlar ve dolaylı bir şekilde test. Durum şudur, bu kadının “flörtlerinden” bir tanesisindir ve o her flörtüne böyle yapıyor olabilir. İlla gözleri dolu dolu bakması senden çok hoşlandığı anlamına gelmez.

Olayın arka planında kadınlar konusunda az çok tecrübe sahibi bir erkek bu gözleri dolu dolu bakma olayının çok yüksek bir ihtimal entrika olabileceğini düşünür ve ona göre hareket eder. Böyle oyunlara gelmemek lazım, zaten eğer sende kızdan hoşlanıyorsan çizgini bozmadığın müddetçe, zaman ilerledikçe neyin ne olduğunu anlayacaksın.

Erkekliğin tasarrufu olmaz
Guest
Erkekliğin tasarrufu olmaz

Mahmut abi, Kız buluşmaya bahaneyle ret yanıtı veriyor. Sonra bahanenin yalan olduğunu öğreniyorum. Sonrasında ise bir partide kızı kenara çekip bu yalanı kızın yüzüne vuruyorum, bilmiyorum hatalı mı bu tavrım, sonrasında kız özür diliyor, durumu tekrardan açıklıyor. Bu bahanesi geçerli ve gerçek. Kızın benim ondan hoşlandığımı biliyor olduğunu not düşelim. Ben ona, seni daha yakından tanımak istiyorum dediğimde eski sevgilisinden yeni ayrıldığını, yeni bir ilişkiye hazır olmadığını, bu sebeple de yakınlaşmak istemeyeceği mavalını okuyor. Ancak ben bir şey yaşamaktan çok tanışmak istediğimi, daha yakın tanıdığımda ne olacağını zamanın göstereceğini yeniliyorum. Kız bunu (nihayetinde) kabul ediyor. Sonrasında ise benim yanımda iken… Read more »

radar adam
Guest
radar adam

Hocam merhaba, Genellikle tabaklarda yasadigim bir sorun var. Konusmalar ilerlerken yanlislikla, pot kirdigim zamanlar oluyor. Bunlar genellikle ben isteyken, cok yogun olmamdan dolayi olmakta. Bir sekilde, kiza tepkisiz kalmamdan kaynaklaniyor. Ve nedense genellikle kiza bir daha ulasamiyorum. Cevap vermemeye basliyor. Bu durumda uyguladigim bir teknik var. Olaydan bir kac gun sonra bir resim paylasiyorum. Ardindan genellikle hemen hedef tarafindan begeni aliyorum veya yorum aliyorum. Bu sekilde red degil agir shit test yedigimi anliyorum. Kararlilikla ve araliklarla, bir sey yok gibi yazarak cerceveme sokuyorum. Bir sey yokmuscasina shit testlere karsi saglam duruyorum. Bunu daha da kolaylastirmanin bir yolu var midir? Her… Read more »

Fatih
Guest
Fatih

Kızın yanlış adımlar atması, zamanında adım atmaması, vs … ile aslında istese de şansını kaybedeceği adamlar olun.
Mükemmel bir ifade ile durumu özetlemişsin Mahmut abi. İyi ki varsın.
Ben de bir ekleme yapayım: “Hayat kısa, değmez bir kıza”:)

Ballack
Guest
Ballack

Malum karantina günleri, yeni bir arkadaşlık uygulaması olan makro music kullanmaya başladım. Uygulamanın temel prensibi, o an aynı müziği dinlediğin insanlarla seni eşleştirmesi. Güzel bir kızla eşleştim konuştuk, en son muhabbeti hep ben iteliyor gibi hissettiğim için fazla üstelemedim. O günün akşamı bana şu grup şu sayfada canlı yayın yapıyor izle istersen diye mesaj attı, teşekkür ettim yayın hakkında sorular sordum konuştuk sonra üniversitesini sordum söyledi beni sordu ben de söyledim ama yine çok soru cevap şeklinde gittiği için sohbeti orada bıraktım.

Sabah hangi bölümde okuyorsun diye mesaj atmış pek anlam veremedim kızın hareketlerine.

KALİTELİ ERKEK
Guest
KALİTELİ ERKEK

MAHMUT Abi, fikrin değişirse bana haber ver demek uygun mudur? Gelemem, işim var diyen kızlar için.

Dex
Guest
Dex

Mahmut Abi selamlar. Bu konuda da benim başımdan şu tarz bir olay geçti ve yorumlarını merak ediyorum. Instagram DM üzerinden tanıştığım bir kız kendisi (18, hb 7-7.5), ben (22) bu arada. Üniversite sınavına girecek 1 hafta sonra pandemi sürecine denk geldiği için mesaj oyunu üzerinden gitmek zorunda kaldım bir süre konusup araşıyorduk kızla flörtleşiyorduk (burada fazla mesaj arkadaşlığı yapmıs olabilirim ama pandemi sürecini de göze alırsak ve kızın yaşı küçük diye çok büyük bir handikap oldugunu düşünmedim açıkçası ama belki yanlıstır yine de bu.) İlgisi ve merakı üst düzeydeydi. Bunun sebebi de bence fiziksel ve mental olarak çevresindekilere göre üst… Read more »

Yngwie Malmsteen
Guest
Yngwie Malmsteen

Bir süredir hoşlandığım bir hatun vardı bir vesileyle arkadaş ortamında tanıştık sohbet, muhabbet ayrılırken sarıldık. Sonra instagram üzerinden telefon numarası alma 2-3 gün sohbet (sohbetleri ben başlattım toplamda 3 ya da 4 kez) her şey tıkırında. Bugün buluşmaya çağırdım, annemle bir yere gidicem gelmeye çalışırım dedi ben de gelecek olursan ararsın dedim tamam dedi dönüş yapmadı.
İlgi seviyesinin düşük olduğunu anladığım için nextledim ama bu kız çok hoşuma gidiyordu. Kendime hep o kaybetti diyorum gerçekten o kaybetti ama, o kaybettiyse ben niye kendimi üzgün hissediyorum?

Haydar
Guest
Haydar

Selam Mahmut Abi, 20 gün önce bir kadınla Tinder’de tanıştım,belli bir çekim yaratıp bağ kurdum,ordan hızlı bir şekilde WhatsApp geçtim.10 gün kadar bir mesajlaşma oldu,kadın bir yandan proje üzerine çalıştığı için,bölük pörçük te olsa devamlı bir mesajlaşma oldu,çok fazla mesajlasmadan, buluşmaya gitmek gerektiğini bildiğim halde,bulusamadım.çünkü kadının zamanı yoktu.mesajlasmalar sonunda bir yakınlaşma doğdu,ilk buluşmada el ele tutuşma ve kiss close oldu.daha ileri gidemedim çünkü ,kadın devamlı herşey yavaş ilerlemeli,ilk buluşma filan dedi.Bulusmadan sonraki mesajlasmada ise,dikkatimi çeken şey ise kadın duygularından pek bahsetmiyor,halen tanımaya çalışıp,temkinli davranıyor.ama bu şekilde duyguları üzerinde aşırı kontrollü oluncada,pozitif cinsel gerilim oluşmuyor, yakınlaşma bir türlü tam anlamıyla başlamıyor..düşük… Read more »

modernthug
Guest
modernthug

abi bugün aynı sınıftan bi kızla yürüyorduk konuşmanın akışına göre nereli olduğumuzu falan konuştuk kız durağa ben de onun gittiği tarafa gidicektim bir yer sordum o da tarif etti işte sonra ders konusunda konuştuk yapamadığını falan söyledi tabi ben sordum,sonra dedim ki 2 hafta sonra seni çalıştırabilirim *gülerek* niye 2 hafta dedi ben de olduğum konuyu ve geride olduğumu söyledim sonra gideceğim taraftaki yeri (çok iyi bilmiyorum) yolun karşısında durak vardı o sırada kıza dedim ki (gideceğim yerde de durak var aslında ) merkezden binsene dedim o da niye ordan biniyim dedi ben de bana eşlik edersin dedim o da… Read more »

Cem
Guest
Cem

Kızın ilgisi yok…

modernthug
Guest
modernthug

salıyom o zaman bugün benzer bi girişimim oldu ama başarısız oldu

Cem
Guest
Cem

Abi selamlar.
Terk eden kadına NO CONTACT, reddeden kadına NEXT. Peki aynı çevrede yaşadığın tanışıp bir süre sohbet ettiğin ve haftada 2-3 kez rastladığın reddeden kadını NEXTledikten sonra, NO CONTACT (karşılaşmamak ve ona görünmemek için mümkün olduğunca dikkat etmek) yapılırsa, etkili olur mu.

Theodor
Guest
Theodor

Abi ” İlgisi, kendine değer biçen bir erkeğin ilgisine değecek seviyede görünmüyor diyorum” kısmını kaçıncıya okuyorum bilmiyorum çıkarımım doğrumu merak ediyorum . Erkek kendisine atıyorum 100 puan değerinde bir değer biçiyor ama kız siz 100 puan değerinde olmanıza rağmen 80 puanlık değer gösteriyor . Bu mudur ? Yani yazının devamında ” eğer bir kız doğru yerde, doğru zamanlamayla sizin hakettiğiniz değeri size göstermiyorsa NEXT ” mi demek istiyorsun ? Yoksa bu az önce yazdığımı NEXT ‘ ten ayrı tutulan bir next olduğunu mu belirtiyorsun anlayamadım . Çıkarımım bu ama eğer bu yanlışsa kısa bir örnek vererek belirtirsen sevinirim .