Saha Raporu – Hapı Yutmak

Mahmut abi bayadır bunu yazmamı istiyordu benden. Ben hapı nasıl yuttum onu anlatıcam size. Bu aslında biraz da Erkek Adam’ın nasıl doğduğunun da hikayesi.

Hikayeye başlamadan önce, Mahmut Abi ile tanışmadan önce nasıl bir hayatım vardı onu açmam lazım. Mahmut Abi ile tanıştığımızda 20’li yaşların ortalarında, hayatında toplamda 6-7 hatun girmiş bir adamdım. Ortalama bir tipim, fena sayılmayacak bir işim vardı.

Özellikle son 3-4 yılda kadınlarla olan ilişkilerim aşırı dengesizdi. Bazen bir kızı kafaya takıp 6 ay mal gibi peşinde koşuyor, kırk yılda bir de hatun düşürüyordum. Ortam olarak bir sorunum yoktu, çevremde her zaman yazılmaya uygun bir hatun bulunurdu ama bende sonuca gidecek ekipman yoktu. Daha doğrusu yokmuş, sonradan öğrendim.

Bu noktada, dönüp baktığımda yaptığım hataları çok net görebiliyorum. Aşırı alkol tüketimi, düzensiz yaşam, kendine bakmama gibi bir sürü etmen o dönemki başarısızlığımı tetiklemiş. Ama en önemlisi, erkeğin hayatı düzenli olmayınca, psikolojisi de düzenli olamıyor. Düzenli olarak depresif, kaygılı bir ruh hali ile yaşayınca da hatunlar ile ilgili başarılı olma şansı pek olmuyor.

Gelelim asıl hikayeye, Mahmut abi ile tanışmam aslında o dönem Türkiye’den taşınma planları ile başladı. Taşınmayı planladığım ülkeye Mahmut abi’de düzenli olarak seyahat ediyordu, o dönem bana baya bir yardımcı oldu bu konuda.

O dönem gidip gelirken tanıştığı HB7 bir sarışın doğu avrupalı hatun ile tanıştırdı beni. Bir akşam denk getirip bir etkinliğe gittik. Hatun gayet hoş, hatta baya da pas veriyor olmasına rağmen gerizekalı ben hiçbir sinyali alamadım tabi. Kız en sonunda facebook’umu istemese belki de bu hikaye orada son bulacaktı. Ama o gece kızla konuşurken ne kadar tedirgin olduğum hala aklımda.

Neyse ki, kendi adım atmış bir kıza yürümeyecek kadar salak bir adam değildim, kızla bir yemeğe çıktık, gayet de güzel geçti ama tabi o zaman ilk buluşmadan adım atmak falan ne haddime! 2 gün sonra Türkiye’ye geri döndüm ama kızla iletişim devam etti. 2 ay sonra taşınacaktım ve kızı “sıcak” tutmalıydım. Her gün mesajlaşmaya başladık, tabi o zaman oyun falan da yok, mal gibi aklıma ne gelirse yazıyorum falan. 1 ay kadar sonra Mahmut abi ile denk geldiğimizde kızı sordu, “süper gidiyor her gün konuşuyoruz” dedim, “oğlum her gün mesajlaşmak iyi birşey değil kızı soğutursun kendinden” dedi. Hala unutmam içimden “siktir lan ordan sen ne biliyon sanki” dedim. Pişmanım!

Neyse, kızla ilk yemeğe çıktığımızdan 2 ay sonra falan valizimi topladım ve tek yön bilet ile taşıma işlemini gerçekleştirdim. Bu arada muhabbet o kadar ilerlemişti ki kız beni havaalanında karşıladı. Hatta 1 hafta sonraki bir konsere plan yapıp bilet falan da almıştık, hatun cepteydi yani. Daha doğrusu salak ben öyle zannediyordum.

Aslında burası biraz şanssızlık ama kızın çalışma izni ile ilgili bir sorunu oldu ve 3 hafta kadar ülkesine dönmesi gerekti bn taşındıktan 1 hafta sonra. Neyse dedim bekleriz, ne olacak. Kız ülkesindeyken de muhabbet aynen devam etti, ama o zaman beta olan ben, muhabbeti hiçbir zaman tam olarak flört etme kıvamına getiremiyordum. Baya kendi kendimi friendzone’a itiyordum ama farkında bile değildim.

Bu arada taşındıktan sonra Mahmut abi ile fazlaca zaman geçiriyorduk, o ara ara beni eğitme girişimlerinde bulunsa da umursamıyordum, her şey yolundaydı nasılsa. Hatun döndüğünde ben “bir şekilde” bu işi çözecektim. Şimdi dönüp kendime bakınca beni bir gülme alıyor.

Neyse hatun döndü, ilk buluşmayı yanağa güzelce bir öpücük ile kapattım. Ama ikinci buluşmada bir sorun vardı, kızın istediği restaurant’a gidip, onun istediği yerlerde takılmıştık ama kız pek de memnun gözükmüyordu. Hatta kız buluşmanın sonunda açıkca “ben daha dominant, güçlü bir erkek istiyorum” cümlesini açıkca kurdu.

Bu noktada kıza bir parantez açmak lazım, Doğu Avrupa (Rusya ve civarı diyelim genel olarak) kültürü bu konuda baya sert. Erkekler genel olarak aşırı dominant ve mental olarak sağlam. Bizim hatun biraz spirituel ve hafif feminist olmasına rağmen bu kültür ona da net bir şekilde işlemiş durumda. Garip olanı çoğu kadının aksine bu hatun ne istediğini açıkca söyledi. Bunun tam olarak nedenini hala çözebilmiş değilim.

Tahmin edeceğiniz üzere bu buluşma çok daha soğuk bitti ve ben eve kuruldum. Eve gitmeden kıza “ya noldu sorun ne?” gibisinden bir mesaj attım ve konuşmaya başladık. Bu arada eve vardığımda da güzelce içmeye başladım. Kıza gel konuşalım sorun ne diyince, “gel burda konuşalım” dedi, kalktım evine gittim. Kız alkollü olduğumu anlayınca, “eve çıkmayalım arkadaşlarım uyuyor” dedi, apartmanın bahçesinde konuşmaya başladık. Tahmin edeceğiniz üzere kız “bizden sevgili olmaz arkadaş kalalım modunda noktalandırdı konuşmayı. Ben de mal gibi “tabi olur” diyerek kabul ettim bu durumu. Kafada hala bir yerlerde ben bu kızı döndürürüm düşüncesi var tabi.

Kafam allak bullak olmuştu, 3 ay emek verdiğim kız 2 buluşmada kıçıma tekmeyi basmıştı. Birkaç gün sonra Mahmut abi’ye anlattım olayı, adam resmen suratıma kahkaha attı. Sonra biraz neden böyle olduğunu anlatmaya başladı bana, “dur lan bu adam hakatten birşey biliyor galiba” dedim kendi kendime.

Mahmut abi’nin anlattığı şeylerden yola çıkarak aramaya başladım internette, sadece bu adam biliyor olamazdı ya bu işleri. Reddit’te The Red Pill’i bulduğumda altın madeni bulmuşa döndüm resmen. Ben Mahmut abi’ye reddit’i, o da bana eskiden kalma kaynakları göstermeye başladık.

İlişki Sihirbazı kitabının ilk 20 sayfasından sonra kafayı kaldırdıp “hassiktir lan bu adam haklı” dediğim anı unutamam. The Red Pill bugüne kadar ilişkilerimle ve kadın davranışları ile ilgili anlamlandıramadığım her şeyi açıklıyordu. Neden peşinden koştuğum hatunlardan sonuç alamadığımı, neden çok kötü davrandığım hatunların peşimden ayrılmadığını, neden 3 yıllık kız arkadaşımın benden tiksinerek benden ayrıldığını.

İnsan bir konuyu teorik olarak öğrendiğinde o konuyu çok rahat uygulayabileceğini sanıyor. Ben konuyu çözdüğümü düşünüyordum ama asıl sancılı süreç yeni başlıyordu.

Sarışın hatun ile bağımı kopardım, yürüdüğüm hatun ile arkadaş olmanın bir mantığı yoktu. Hayatım çok da dağınık değildi aslında, yakşalık 15 yıldır ailemle yaşamadığım için her işimi kendim görmeye alışmıştım. Kilolu bir adam değildim ama yıllardır bilgisayar başında olmaktan postür konusunda baya bir kötüydüm. Spora başlamam gerektiğini farkettim.

Aslında bu kararları aldıktan sonra, herşey iyileşmeye başladı. Yalan söylemeyeceğim, ilk 3 ay en zor kısmıydı. Hem yıllardır spor yapmamış bir bünyeyi haftada 3 gün ağır spor yapmaya zorluyordum, hem de Tinder, bar v.s. gibi ortamlardan date kovalıyordum. Buluştuğum ilk 10 hatundan falan hiçbir sonuç alamadım. Shit testleri anlamak ve onlara buluşma esnasında modunu düşürmeden cevap verebilmek en zoruydu başlarda.

Zamanla işler güzelleşmeye başladı. Yatağa atabildiğim ilk hatun kendime olan güvenimi baya bir yerine getirdi. Ordan aldığım gazla da devamı geldi. Tabi çok reddedildim, moralimin bozulduğu zamanlar da oldu, ama her kötü giden buluşmadan sonra dönüp nerde yanlış yaptığımı anlayıp kendimi geliştirmeye devam ettim. Bu noktada sağolsun Mahmut abi ile baya bir mesai harcadık. O da konuya yıllardır uzak olduğu için bir anlamda onu da canlandırmış oldum.

Benim için konuyu tam anlamıyla iki şey oldu. Birincisi, tabak çevirmeye başlayınca insanın kafası çok daha rahat oluyor buluşmalarda. Bu olmazsa yarın başkası nasıl olsa olacak düşüncesiyle, erkek çok daha özgüvenli hareket edebiliyor ve bu kadınları çok ciddi anlamda etkiliyor. İkincisi de reddit’de okuduğum “Bir kadın sizinle buluşuyorsa kafasının bir yerinde sizinle yatma fikri vardır. Bu fikri ancak ve ancak sen mahvedebilirsin” lafıydı. Bunu kafama koyduktan sonra herhangi bir kadın karşısında çok daha rahat ve özgüvenli olabilmeye başladım ve başarı oranım inanılmaz arttı.

İşte tam bu sıralarda Mahmut abi 2000’lerin başında erkekadam.com diye bir site olduğundan bahsetti, site falan kalmamış tabi. Farkettik ki bu konu ile ilgili Türkçe çok çok kısıtlı kaynak var, dedik biz neden yapmıyoruz birşeyler, hiç olmazsa çeviri yapar ingilizcesi olmayan erkeklere okuyacak kaynak yaratırız diyerek başladık yaklaşık 3 sene önce. İyi de yapmışız.

Kendi adıma konuşmak gerekirse, benim açımdan hapı alıp dönüşümümü geçirip sonuç almaya başlamam yaklaşık 2 ayımı aldı. Tabi bu kişiden kişiye farklılık gösterebilecek bir durum. Ben çevremde kadın olmasına alışkın bir adamdım, sadece oyun konusunda beceriksizdim. Oyunumu biraz geliştirdikten sonra ortaya çıkan sonuçları eski saha raporlarımda görebilirsiniz zaten.

Bu arada sarışına ne oldu onu da anlatmadan bitirmeyeyim. Birkaç ay sonra bir mekanda karşılaştık, yanıma geldiğinde ben başka bir hatuna yürüyordum. Sarışın biraz ilgi göstermeye başlayınca diğer hatun ortadan kayboldu, kadınlar sarı saçlı, mavi gözlü ve kendilerinden daha güzel bir kadın ile yarışmaya girmeyi pek sevmezler. O gece dudaktan güzel bir öpücük verip gitti, ama 2 gün sonra hatun “sen beni öptün ben öpmedim, yok ben seni arkadaş olarak görüyorum” deyince, hayatımdan temelli çıkardım gitti.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Hank Moody

Ekşisözlük: @stormshadow

104
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
31 Comment threads
73 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
55 Comment authors
anonnyılmazHlnYasinHarry S. Truman Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Aqwert
Guest
Aqwert

Abi türk kızları 18-22 arası fuck close konusuna ne diyorsun? Özellikle zengin ve profili yüksek olanları. Red üzerine red. Acaba sorun bende değilde onlar mı cok kapalı?

Mahmut Abi
Admin

Neden özellikle zengin ve profili yüksek olanları soruyorsun bilmem de sürekli deniyorsan ama hiç s-kapanış yapamıyorsan sorun sendedir. X kızıyla neden s-kapanışı olmadı kısmı ise illa seninle ilgili değil.

Zengin ve profili yüksek kısmı sıkıntılı zira karşı cinste aradığın şeylerin temel kriteri kadınsı yani sende bir feminenleşme var gibi. Aslını bilemem tabii ama kızlar demesen “zengin ve yüksek profilli” dediğin için seni kadın sanardım.

20 sene önce de 18 – 22 arası ile s-kapanışı oluydu, şimdi de. Hatta şimdi ortam daha müsait. Ortam dediğim tabii çok küçük bir kasaba falan değilse.

Tanjant Alfa
Guest
Tanjant Alfa

Eline sağlık hocam çok iyi bir motivasyon ve rapor olmuş. Ben henüz 20 yaşındayım ve bu işlerde yeniyim. Benzer bir süreç geçirmeliyim.

Sizce gözlük kullanmak erkeği itici ve feminen gösteren bir detay mıdır?

C1 atlas
Guest
C1 atlas

Hahaha kardesim gozluk kullanmanin feminenlesme ve iticilikle ne alakasi var yahu ?
Yuzune yakisan bir gozluk bulabilirsen aksine cekici olur ama bak feminenlesme acisinden bakmiyorum bile. Gozluk genel olarak sana yakismiyor da olabilir ki bu da bi sorun degil. Lens kullanmaya baslarsin olur biter.

Mahmut Abi
Admin

Cidden gözlük, feminen ne alaka?

Tanjant Alfa
Guest
Tanjant Alfa

Hocam gözlük bir zayıflık belirtisi değil midir? bunu demeye çalışıyorum Hitler mesela gözlük kullanmasına rağmen halk karşısına gözlüksüz çıkarmış zayıflık addettiğinden. Pek takmıyorum ama bi yandan da aklımda olan bir şey

Mahmut Abi
Admin

Saçmalık. Aşağılık kompleksli psikopatın saçmalaması, şaşırtmadı.

Murtaza
Guest
Murtaza

Hâl, hareket ve tavırların alfaca olduğu sürece feminen göstermez.
Ha bi de
SPOR SPOR SPOR

Zerkes
Guest
Zerkes

Kırmızı hapı yutali 6 ay oldu. Kadınlar harici her konuda geliştim ama etrafımda pratik yapacak çok az kadın var. Sezonluk yerde olduğum icin bar vs açık degil zaten profesyonel vücut geliştirme yapıyorum ( kaslı olmak kadınları doğrudan size cekmiyor :p ) biraz da kadınları ben ittiğim icin uzaklar tabii. Kırmızı hapı ilk okuduğumda annemi bile sorgulamaya başlamıştım 😀

Fatih
Guest
Fatih

Anlattıklarınız baya eğitici.Şu anda üniversite 2.sınıftayım benim için inanılmaz faydalı

yeşilzeytin
Guest
yeşilzeytin

İnsan bir konuyu teorik olarak öğrendiğinde o konuyu çok rahat uygulayabileceğini sanıyor. Ben konuyu çözdüğümü düşünüyordum ama asıl sancılı süreç yeni başlıyordu.

Burası muazzam bir detay. Shit testler olsun oyunun diğer ögeleri olsun kafanda canlandırırken aşması geçmesi kolay. Amma velakin aksiyona gelince tık yok. Seni kimyasal olarak engelleyen bir şeyler var. <a href="http://erkekadam.org/2017/09/22/kirmizi-hapli-cocuk-mavi-hapli-cocuk/"Şu yazıyı okuyunca zannediyorum ki tamam kızıl oğlanın mantığı çözdüm, ama buluşma öncesinde bir bakmışım aynı yazıdaki maviş oğlan gibi davranıyorum. Kendimi telkin etsem de kanım başka akıyor vücut bambaşka tepkiler veriyor.

Mahmut abi diyor diyor inanmıyoruz bak ne oldu işte =D

Rocky
Guest
Rocky

İşte sıkıntı burada başlıyor bende çevremde kız var,özgüven yeterince yok dolayısıyla oyunumda zayıf işi flört boyutuna getiremiyorum arkadaşlık alanlarında durmak için kendimle yarışıyorum bu süreçte birilerine yürüme deneyiminiz nasıl oldu nasıl başladı.Kendiliğinden gelişen bir süreci mi kontrol etmeye çalıştınız yoksa süreci siz mi başlattınız ?

ErkekEvladi
Guest
ErkekEvladi

Hank şu yazdığım yazıyı bir yorumlar mısın? Oneitislik bir durum yok kızı saldım. Ama bu durumda ki kızlara yürünmelimidir? İş çıkar mı? Bidaha karşılaşırsam böyle bir durumla öğrenmek açısından zira yd belli kalıplarlarda olmuyor genelde. Mahmut abi şimdi olay şu; Ben tabak çeviriyordum ama aynı arkadaş grubuna da denk geldim yani 10 kişilik bir arkadaş grubu düşün bunların 2-3’üne tinder-instagram vs vs yürümüşüm işte,ve açıkçası sonuç alamadım ,saldım. Şimdi bunların arasında da bir kız var ben mekana gidince orada kıza bakıyorum. Lavaboya gidiyordum kızı gördüm oda bana baktı kafasını çevirmek zorunda kaldı ama sonra tekrar çevirip baktı. İşin garip yanı… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Şimdi yürüyeceğim de gerçekten riskli sence değer mi? Yoksa kız gerçekten kötü şeyler mi hissediyor çünkü ben böyle bişey hissetmedim de bide aksine hani kızın duygularıyla oynadığım için onda etki yaptığımı düşünüyorum. Seviyorsan git konuş bence 😀 Sen çok yanlış gelmişsin, azıcık siteyi okumuş olsan böyle karın ağrısı soru sormazsın. Oku azıcık ondan sonra sor.

insan
Guest
insan

Bu kadar kasmaya gerek yok. Alt tarafı herhangi bir kız. Hatta 3-4 tabak olacaktı bu belki düşecekti belki de sevgilin olmak için seni ikna etmeye çalışacaktı ya da fb olarak devam ederdin. Sende bunun davranışlarını izleyip durumuna göre karar verecektin. Baktın yamuk yaptı başkasına yürüyecektin. Ayrıca aynı ortamda birine yürümek iyi değil, test edildi, onaylandı 🙂

Alpha
Guest
Alpha

kadın sana bakıyorsa zaten bu bir yddir daha neyi kurcalıyorsun haftalarca oraya gelip bakışıp gazınızını alacak haliniz yok git muhabbetini et hiçbişey kaybetmezsin anlattıklarına bakınca yeterince öz güvene sahip olmadığını düşünüyorum biz kızla konuşmak için masadan kalkacağın zaman midene giren ağrılar uyuşan dizler karıncalanan sırtın… hayat beklediğin için sana ödüller sunmayacak ikinci dünya savaşında almanlara pusu atmıyorsun bir av kucağına gelmez sen ava gideceksin

Zelda
Guest
Zelda

Selamlar Hanky abi,

“Aslında bu kararları aldıktan sonra, herşey iyileşmeye başladı. Yalan söylemeyeceğim, ilk 3 ay en zor kısmıydı. Hem yıllardır spor yapmamış bir bünyeyi haftada 3 gün ağır spor yapmaya zorluyordum, hem de tinder, bar v.s. gibi ortamlardan date kovalıyordum. Buluştuğum ilk 10 hatundan falan hiçbir sonuç alamadım. Shit testleri anlamak ve onlara buluşma esnasında modunu düşürmeden cevap verebilmek en zoruydu başlarda.

Zamanla işler güzelleşmeye başladı.”

Bu kismi biraz daha acabilir misin? Spora baslayip kizlara yurumeye basladiginda guzellesmeye mi basladi hersey? Bu gecis surecinde baska neler yaptigini hangi konulara yogunlastigini anlatabilir misin?

Alpha
Guest
Alpha

spor insana her zaman özgüven kazandırır giydiğinin yakışması vücut detaylarının başka insanlar tarafından farkedilmesi…bir durumu rutin olarak yaşamakta onun senin hayatında bıraktığı izi sadeleştirir sayılara bağlı kalmak istemiyorum hayatında sadece tek kızdan red yemiş bir erkek ile yüz elli kızdan red yemiş bir erkeği ele alalım hoş bir kadın gördüklerinde sence hangisi daha rahat ve başarılı olacaktır ? 🙂 tabiki cevap reddedilmeyi basite almış tam yüz elli defa bunu tatmış o atılgan ve girişimci eleman, diğer çocuğumuz yüksek ihtimalle daha harekete geçmeden hatun mekandan veya menzilden uzaklaşmış olacak.

Jau
Guest
Jau

Kadının neden açık açık ben daha dominant bir erkek istiyorum dediğini biliyorum. Çünkü ne istediğini biliyor ve feministlerin geri kafalı tarzı aşağılamalarına aldırmıyor. Ayrıca sizlere dominant olmanız gerektiğini kimse söylemiyor, hatta tam tersi söyleniyor. Yani ne istediğini çıkıp açık açık söylemediği sürece birçok erkek tarafından tam tersini istediğinin varsayıldığının farkında. E zaten hepimiz biliyoruz ki söylenmeyen şeyleri anlama konusunda baaazı insanların biraz eksiği var. Bir de o an kadın yanında o kadar rahat ve güvende hissetmiş ki bu cümleyi kurabilmiş. Rahat ve güvende hissettirmenin bir kısım erkekler için hedef olması trajik. Demek istediğim biz nasıl erkek istediğimizi kız arkadaşlarımızla konuşuruz.… Read more »

Mahmut Abi
Admin

O dönem gidip gelirken tanıştığı HB7 bir sarışın doğu avrupalı hatun ile tanıştırdı beni. Bir akşam denk getirip bir etkinliğe gittik. Bu 25 yaşındaki Doğu Avrupalı kızla Starbuck’ta nasıl tanıştığımı anlatayım. Baktım güzel bir hatunun yanı boş ve bir YD attı, gidip kendimi yanına yerleştirdim. Ben kendim de bir konuşma açacaktım ama kız daha hızlı çıktı ve 3 – 4 dakika sonra çikolata açıp yemeye başladı ve bana dönüp “çikolata ister misin?” diye sordu, “istemem mi (yavrum)” dedim öyle tanıştık. Bazen tanışmak için sadece kendini doğru yere yerleştirmek ve normal bir insan gibi davranmak da yeterli oluyor. YD olmasa bile.… Read more »

Kürşad
Guest
Kürşad

Vay beee neye niyet neye kısmet 🙂 Yalnız Mahmut abi hani evliyken başka hatunlara yürümüyorduk gerek yoktu? 🙂

Mahmut Abi
Admin

Tutup denize atıyordum işte maksat spor olsun. Övündüğüm bir şey değil. Yanlış bir şey. Yalnız yanlış anlaşılmasın kızı etkinliğe Hank ile tanıştırmak için çağırdım. Benim kızla tanışmam ile Hank ile tanıştırmam arasında yıl var neredeyse.

Kürşad
Guest
Kürşad

Mahmut abi çok eşlilik konusuyla ilgili olabilir mi bu durum bilinçaltı düzeyde? Ya da kendini test etmek maksatlı paslanmış olabilirmiyim diyerekten?

Mahmut Abi
Admin

Evliliğim boşanma aşamasındaydı. Ondan olabilir.

anonn
Guest
anonn

Dümdüz aldatma olmasa dahi aldatma girişimi bu.Bence siz bu bilgeliginize son yıllarda erişmişsiniz.Eski yazılardaki,yorumlardaki üslubunuzdan bile belli oluyor.

BenLark
Guest
BenLark

Bir de eğitimli olup iyi ünilerde okuyan ve hafif muhafakar/ılımlı aile ortamında büyüyüp bu yüzden hatunlardan uzak kalan bir kitle var.
“Oluruna bırak kardeşim” kitlesi…
Okul iş koşuşturmasının arkasına saklanıp onları bekleyen acı sonun farkında bile değiller.

girayhan
Guest
girayhan

acı son ne bro?

BenLark
Guest
BenLark

Doğru hatunu bekliyor bu erkek tipi.
Halbuki doğru insan sana gelmez çünkü doğru insan diye bir şey yok.Zamanla tecrüben arttıkça kafa yapına uygun insan bulma ihtimalin artar ki o da doğru insan sayılmaz şartlar değişince çaaaaaat diye yanlış insan oluverir.

Sana iyi davranan,ilgi veren,kuyruk sallayan birine anında dibin düşecek bir kıvamdaysan ki -tecrüben olmazsa düşersin – hatunun niyetini anlamadan nikah masasında bulursun kendini.
Sonra bir bakmışsın ki red flag 🚩 üstüne oturmuşsun.

Yavuz
Guest
Yavuz

……. “sartlar degisince caaaaat diye yanlis insan oluverir.” Cok guzel yazmissin burada BenLark. Sonrasinda da “Seni yanlis tanimisim” gibi sozler ediliyor.

Murtaza
Guest
Murtaza

şimdi sıra evlilikte deyip bok gibi seçim yapmak.
bir kadını oneitis yapmak.
kadının naptığına değil ne dediğine bakmak.
kadını mutlu edeyim diye kendini unutmak.
aldatılmak.
vs.vs.

EUTHANISE
Guest
EUTHANISE

aslına bakarsanız hapı yuttuğumu düşünüyorum ben fakat geçen süreçte 13-22 yaş) tam bir beta, porno bağımlısı, online oyun bağımlısı, psikolojik problemli bir adam olduğumdan fiziksel ve ruhsal anlamda çok fazla dejenere oldum. ve sayacağım bir kaç şey gerçekten beni intihar fikrine itiyor. bunu depresif anlamda değil, rasyonel bir değerlendirme olarak söylüyorum. yani bundan sonrası yaşamaya değmez babında. 1 numaralı neden – fiziksel, duygusal, psikolojik anlamdaki kayıpların ve dejenere oluşum. üstüne bir de kendime hiç bir şey katmadığımdan bu süreçte boş ve dejenere bir adama dönüşmem. potansiyelimi çöpe atmam.gereğinden fazla çürüdüğümü görebiliyorum ve bu da artık yaşamanın ne anlamı var sorusunu… Read more »

Mahmut Abi
Admin

yani bundan sonrası yaşamaya değmez babında. Oğlan çocuğu olarak oğlan çocuğu geçmişine bakıp saçmalamışsın. Asıl bundan sonrası yaşamaya değer. Özellikle 27 – 37 yaş arası. bizim loser boylar olarak taptığımız o kızların zamanında dominant erkekler tarafından nasıl dize getirildiği, bı baksa bize ona ne kadar iyi davranacağımız tanrıçalarımızın çoğunlukla piç yer yer kekolar tarafından hükmedildiği gerçeği. bunu kaldırmakta çok zorlanıyorum. Loser boy olma sen de? Sana ol diyen mi var? en güzel zamanları kaçırmışım gibi geliyor En güzel zamanların başlamasına daha 5 yılın var. Bana şimdi hangi yaşına dönmek istersin deseler 27 derim. 17 değil. madde bir sebebi ile zaten… Read more »

EUTHANISE
Guest
EUTHANISE

Mahmut abi senin hayata bakış açına az çok hakimim, okuduğum yazılar vesaire. eğer cevap verirsen bu tarz bir şey yazacağını biliyordum. fakat benim mesele cidden derin. ben tepeye oynama arzusu olan ama nasıl olduğunu anlamadan dipte bile kalamayan bir adamım. 27 yaşa dönemk isterdim demişsin, benim 27 yaşım, muhtemelen kaliteli bir erkeğin 27 yaşı gibi olmayacak abi. gerek fiziksel, gerek mental, gerek tipsel. hem bu lanet porn-masturbation yuzunden bir kızı layığıyla sikebilir miyim bundan bile emin değilim. şu an 23 üm ve hali hazırda pek de iyi durumda sayılmam. tip eşgale döndü gibi bir şey. sağlıkda bazı kusurlar var, hadi… Read more »

Mahmut Abi
Admin

fakat benim mesele cidden derin. Sen daha önce geldin buraya ve uzunca bir sürü tavsiye aldın. Meselen derinse psikologa gideceksin. Buralarda vakit öldürmeyeceksin. Sende narsisist bir şeyler var, adamı dibe çeken cinsinden. Yok benim meselem derin de yok en kötü durumda olan benim de. ben tepeye oynama arzusu olan ama nasıl olduğunu anlamadan dipte bile kalamayan bir adamım. Tepeye oynamaya lüzum yok. Ortalamanın biraz üstüne çıkın, azıcık sapık ya da dengesiz davranmayın yeter. Senin gibi dipte veya dibe yakın adamların hatası, tepeye oynamazsan olmaz sanmaları ve sizin tepeniz de tepe binde 20, yüzde 20 değil. kaliteli bir erkeğin 27 yaşı… Read more »

EUTHANISE
Guest
EUTHANISE

eyvallah Mahmut abi. mesajını aldım. evet problemli taraflarım var, farkındayım. fakat binde 20 ya da yüzde ikinin bizden farkı nedir onu da anlamış değilim. hepimiz insanız yahu. neyse, sonuçta “durum bu ister çık ister boğul” diyorsun, ki haklısın. intihar olayını da dikkat çekmek için yazmadım. olaya duygusal değil mental yaklaşırsak eğer dedim, yani istediklerim olmayacağına, hiç bir şey olmasın benim için daha iyi olur gibisinden. o tripkar dönemler geride kaldı abi. durumun savaş ya da öl olduğunun farkına vardım geç de olsa. sanırım aradığım şey devam et buna değecek, her şey iyi olacak cinsinden bir garanti. ama bunu bulmamın imkanı… Read more »

C1 atlas
Guest
C1 atlas

Abi bizim neslin buyuk problemi bu ya . Surekli sikayet ediyoruz ve cozum uretmiyoruz . Halbuki ayni konuda surekli sikayet edip dert yanacagimiza o problemi cozmeye ugrassak olacagiz biseyler de ..

Ben bu kardesimize Jordan Peterson – Once odani topla videosunu tekrar izlemesini oneriyorum. Sorunlari adim adim en basitten cozmeye baslayarak ortadan kaldirmak varken neden bu gibi sorunlar yuzunden yasamina son veresin ki .

EUTHANISE
Guest
EUTHANISE

C1 atlascım, aslında emek gösteriyorum ama elimde kalan potansiyelin sınırlarının çok geniş olmadığını farkettim anlatabiliyor muyum. yani çok hasar gördüğümden, artık orjinal bir araba olamam gibi düşün. yani çok çalışıp didinsem, geleceğim yer belli az çok. bunu dile getirmek istedim. lan azarda kızlarla konuşuyoruz. ev arkadaşım yakışıklı mesela. kızlar dedi ki biz arkadaşını çok beğendik. dedim ananızı sikeyim. yani tip çok önemli.

Redired
Guest
Redired

Son dediğine göre senin sorunun kalıtsal. Kalıtsal da olsa değiştirebileceğin şeyler var. En kötü ne olmuş olabilir. Türk dizilerine çok ehemmiyet veriyor gibisin bence ordan başla

Güleç adaö
Guest
Güleç adaö

Abi iyi güldüm “belediye parkındaki demirler”e 😂 Allah da seni güldürsün 😁

sentinel
Guest
sentinel

Şu derin olan mevzuları aç bakalım bi sen bence biraz. Neden gelecek yokmuş mesela. Neyi isteyipte başaramayacağını, neden başaramayacağını düşünüyorsun mesela? Ayrıca sürekli spor spor yazılıyor burada biliyorsundur, spor gerçekten etkili. Sana her seferinde yavaş yavaş özgüven verir. Aynaya baktığında iyiyim lan dedirtir. Önce çıkar bir güzel traş olursun, gömlek giyiyorsan temiz bir ütülersin, ayakkabını bir temizlersin, ufaktan bir parfüm sıkarsın mesela, bunlar ciddili özgüvenini artırır. Ayrıca sağlık sorunlarının gerçekten çok büyük bir yüzdesi psikolojik durumdan kaynaklanıyor. Psikolojin iyi değilse sürekli bir hastalıklar hastalıklar. Kısır döngüye sokuyor. Spordan başlamak en iyisi yine burada. Hem sağlığını hem psikolojini düzeltmek için mükemmel… Read more »

Kaptan
Guest
Kaptan

Hanky Mood, bir kizla muhabbet baslatip ilerletebiliyorum ama devamini getiremiyorum. Bu konuda ne yapabilirim?

Mesajlasmayi sevmiyorum, bu devirde artik her sey mesaj yoluyla oluyor. Bu konuyu da aşmam gerekiyor. Gerci kadinlarla sık mesajlasmamak da gerekiyor.

Murtaza
Guest
Murtaza

Paylaşım için teşekkürler. Harikulade. Benim Mahmut abi gibi arkadaşım yok malesef. Yine de burdan okuyarak faydalanıyoruz, eyvallah. Yazan arkadaşa “iki ay” konusunda sonuna kadar katılıyorum. Evet iki ayda sünepe beta halimizden diğer uca doğru savrulma başlıyor. Ben iş sebebiyle küçük bi şehirden Ankara’ya taşındım bu sene. Tam bu geçişte erkekadami okumaya başlamıştım. Ankara merkez Çankaya da kalmaya başladım. iki ay sonra tayinim netleşecekti. Geldiğim günün ertesi gününden itibaren spora başladım. Her sabah soğuk su ile duş aldım. Düzenli uyudum, düzenli beslendim. Erkekadami okuyup notlar aldım, kızlara yürüyüp hatalarımı yazdım. Çoğu iş için kıçımı kaldıramayan ben, ertesi gün spora başlamıştım, bu… Read more »

Alwuhush
Guest
Alwuhush

Bu siteyi kurararak öyle iyi bir şey yapmışsınız ki, bazen sizin bile düşünemeyeceğiniz kadar uzakta bir insana yardımı dokunmuş olabilir veya bu siteyi okuyan bazı insanların ailelerinde gerçek bir baba figürü olmaması,ailede bu tür konuları çocuk ile bir kere bile konuşmamış olanlar yüzünden zayıf olarak büyümüş ama bu durumdan kurtulmak için kendi başına çare arayan insanlara yardımcı olmuş olabilirsiniz.

Diş Hekimi
Guest
Diş Hekimi

Yetiş ya Severus Snape! Kırmızı hapı yutalı 1 sene oluyor. 25 yaşımdayım ve 20’li yaşlarımı tamamen kendime adamaya karar verdim. Düzenli kickboks, fitness, kariyer, network çalışmaları, 2. yabancı dil, resim, müzik falan derken günde 1-2 saatim boş kalıyor. Bu arada MGTOW’a girmemek ve kendi oyunumu geliştirmek için tabak çeviriyorum. İnanılmaz yol kat ettim lakin bir sorun var. Tabaklarımın tamamı sürekli ilgisizlikten şikayet edip bütün gün dırdır ediyor. Shit test falan değil. Ne zaman arasalar meşgul oluyorum. Buluşmak istiyorlar, çoğu zaman yapamıyorum. Tabii ya dırdırdan sıkılıp nextliyorum ya da terk ediliyorum. Ama bu sorun canımı sıkmaya başladı. Acaba kendi özel hayatımdan… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Cevabını bildiğin bir şeyi soruyorsun. Hava atmak ya da içini dökmek için yazdın sanırım. Herşeyin abartısı zarardır. Kızlarla hiç ilgilenmezsen giderler. Çok ilgilenirsen de giderler. Sen zaten istesen de bu şekilde yıllarca devam edemezsin.

1 2 3