Anti Dump’ın Makinesi – Birinci Bölüm: İlgi Seviyeleri

Önceki Bölüm: Anti Dump’ın Makinesi – Giriş

Anti-Dump’a “Kadınları mutlu etmek için ne yapmalıyım?” sorusunu sorsaydınız size cevabı şu olurdu:

“Ne?!  Kadınları mutlu etmek mi? Konuya kızın tarafından değil, kendi tarafından yaklaş ve önce KENDİNİ nasıl mutlu edersin onu düşün.”

Çoğu insanın Anti-Dump’ı yanlış anladığı nokta burası. Bu adamlar (Hızlı baştan çıkarıcılar (speed seduction) ve türevleri) romantik bir ilgiyi sıfırdan UYANDIRMAYA çalışıyorlar. “Kadınlara beni daha iyi tanıması ve etkilenmesi için gerekli ortamı sağlayacağım.” gibi bir düşünceye sahipler. Anti-Dump’ın ise böyle bir kaygısı, ilgi ortamını YARATMAK gibi bir derdi yok, çünkü ilginin varlığını önkoşul olarak belirlemiş. Bu durum da çoğu kişinin kafasını karıştırıyor.

Çekici bir erkeğin Anti-Dump’ın Makinesini kullandığını varsayalım: Bu şahıs en nihayetinde kendisini seven bir kadın bulacaktır. Bir de berduşun tekinin bu Makineyi kullandığını varsayalım: Bu şahıs ise kendisini seven bir kadın bulamayacaktır.

“Bak gördün mü? Makine bozuk işte!”

Ahmak herifler! Başarı kıstasınız İLGİSİ YÜKSEK bir kadın elde etmek değil, sadece bir kadın elde etmek olmuş. Bu dünya siyah-beyaz, “Başarı = Kadınlara erişmek” “Başarısızlık = Bekâr kalmak” denklemine göre işlemiyor; asıl denklem “Başarı = YETERSİZ İLGİ SEVİYESİNDE bir kadına bağlı kalmamak” ve “Başarısızlık = YETERSİZ İLGİ SEVİYESİNDE bir kadına bağlı olmak” şeklinde. Mutsuz bir evliliği idare etmek bekâr olmaktan çok daha zor.

Çekici olan erkekte de, berduşta da Anti-Dump’ın Makinesi tıkır tıkır çalıştı. Makine’nin işi size kadın bulmak değil, ilgisiz kadınları elemek, SAPLA SAMANI AYIRMAK.  İpsiz sapsız herifin tekiyseniz sorunu Makine’de değil, kendinizde arayın.

Eğer bu berduş hayatını bir düzene koyup kendini adam ederse, makine eninde sonunda karşısına ona karşı ilgisi yüksek bir kadın çıkartacaktır.
Olay bu kadar basit.

Alıntı:


Kadının ilgisi SİZE olmalı, sizin yaptığınız şeylere değil.

Eğer bir kadın buluşma planını değiştirmeye kalkarsa bu KIRMIZI ALARMDIR.

Altı üstü bir buluşma için bile “pazarlık” yapan kadının, ilerleyen süreçte ne kadar büyük taleplerde bulunacağını siz hesap edin.

Yeminler olsun ki tamı tamına ON farklı ikinci buluşma teklifini reddeden bir kadınla nişanlıydım.

Bir ilişki yürüttüğüm belki de EN İNATÇI hatundu kendisi. Evliliğe doğru giden bir ilişkimiz vardı ve pazar günlerini annesinin evi dışında bir yerde geçirmeyi kesinlikle REDDEDİYORDU. Boston’dan da nefret ederdi ki ben Boston’ın HASTASIYIM. Keşke ikinci buluşma yerini Boston yapsaydım!

Eğer öyle bir teklif yapsaydım kendisiyle yolları çok daha erken ayırabilirdim.

Git kıza direkt: “Senle bilardo oynamayı planlıyordum, başka zaman haberleşiriz o zaman” cevabını ver geç.


KENDİ istediğiniz buluşma planını yapın. İlk başlarda, karşınızdaki kız sizin tarzınızı sevecek biri olmalı.

Alıntı:


Bir hafta sonra APAYRI bir buluşma teklifi yapın. Onun söylediği değil, kendi belirlediğiniz bir plan olsun. Unutmayın, sınadığınız şey İLGİ SEVİYESİ. İkinciyi de kabul etmezse numarasını bile unutun. İkinci teklifim reddedilse “ Biz apayrı insanlarmışız ya, neyse belki sonra görüşürüz.” gibi bir cevap verirdim ben olsam.

Sadece ilk değil, ikinci ve üçüncü buluşma teklifiniz da kabul edilmeli. Ondan sonra taviz vermeye başlayabilirsiniz.

Başka bir yöntem de teklife teklif ile karşılık vermektir.

Ron: Hadi paraşütle atlamaya gidelim. Cumartesi öğlen 1’de alırım seni.

Dediğim dedik kız: Aman, ben korkarım atlayamam uçaktan. Akşam yemeğe çıkalım onun yerine?

Ron: Olmaz, daha yeni 5 kilo verdim, Jet Ski’ye ne dersin? (KARŞI TEKLİF). Amcamın sözü var, onun jet skiyi alacağım. Saat 3 gibi alırım seni

Dediğim dedik kız: Olmaz ya, ben çok korkuyorum ondan düşerim diye.

Ron: Belki başka zaman buluşuruz o zaman, şimdi gitmem gerek görüşürüz.

Bütün mevzu şu: Kız ilk üç buluşmanızı kabul edecek biriyse gelecekte de esnek ve anlayışlı bir partner olacaktır.

BÜTÜN buluşmaların ortak bir ilgi alanı üzerinden olmasını bekleyen kadın benim gözümde başa beladır.

Yıllar önce kızın birini sinemaya davet etmiştim, aldığım cevap: “Film izleyecek HAVADA değilim ya şu sıralar.” olmuştu.

Şimdiki Anti-Dump “İyi o zaman, o havaya girdiğin zaman seni tekrar ararım.” derdi, yani HİÇBİR ZAMAN.

Bu konuda taviz vermeyin. Çaresiz biri olmadığınızı, ERKEK ADAM olduğunuzu gösterir. OMURGASIZ olmayın.

Sadece iyi vakit geçirmek için sizi kullanmaya çalışanları ya da sizi “sadece takılmalık” görenleri ayıklarsınız böylelikle.

ÖNCELİĞİNİZ kendiniz olsun.


Aynen öyle! Odak noktanız KENDİNİZ olacak, kız değil. Sizi olduğunuz kişi olarak seven biri olmalı, sevdiği kişi oldurmaya çalışan biri değil. Aksi davranışlarla da ilgi falan “uyandırmıyorsunuz”, sadece kendinizi kandırıyorsunuz. Bir insan niye kendini kandırır? Egosunu tatmin etmek için.

Alıntı:


Bir stratejinin işe yaraması için, taraflardan birinin stratejisiz olması şarttır.
Bu cümleyi tekrar okuyun.

“Strateji yapan tarafın” kazanması için diğer tarafın savunmasız olması şarttır.
Bu cümleyi de tekrar okuyun.

Efendi çocuk bir kadını defalarca arar çünkü “kurallara göre” bir kadın asla bir erkeğin cevapsız çağrısına dönmez.

Başka bir tabirle, (kurallara göre) bir erkek bir kadına buluşma için “yalvarmalıdır”. Hayır, erkek adam yalvarmaz.

Benim yöntemi kullanan birinin yalvarması teknik olarak mümkün değil, çünkü sadece iki kere arama sınırı var. Yani savunmasız değilsiniz.

Eğer hem kadın, hem erkek strateji yapıyorsa tıpkı bir satranç oyunundaki gibi çıkmaza kalırsınız, oyun kitlenir.

İki taraf da MAĞLUP olur.

Bunun çözümü basit: Strateji yapmayan hatunlarla buluşun. Bunun bir güzelliği de şu: Kadınlar strateji kurmayı pek sevmezler. YÜKSEK DÜZEYDE İLGİ uyandıran bir adamla tanışır tanışmaz kuralları ilk onlar çiğner zaten!

Bu yöntemi istisnasız uygulamanız biraz da bu sebepten dolayı gerekli. -Ufak da olsa- İlk tavizi veren her zaman kadındır.


Erkeğin önderlik etmesine (ilk başta) imkân vermeyen kadın, kadın olmaktan korkuyordur. Böylelerinden uzak durun.

Alıntı:


Şu dünyadaki erkeklerin neredeyse hepsi kadınları AŞIRI derecede ilgiye boğuyor. Bu artık olağanlaşmış, böyle gelmiş böyle gider diyebileceğimiz bir hakikat. Kadınlar ise bundan sıkılmış vaziyette, kendilerine milyonlarca iltifat yağıyor zaten. Siz kadınların yeterince ilgi görmediğine inanıyorsunuz, fakat bu inandığınız şey külliyen yalan. İlgiye aç olduklarını düşünüyorsunuz, ama öyle bir şey yok. Her gün bir erkek bir kadına “şu gün buluşalım” teklifiyle geliyor. Her gün bir erkek ondan numarasını istiyor, Her gün bir erkek ona ne kadar güzel olduğunu söylüyor.

Yukarıda verdiğim örneklerdeki gibi, bir kadına ilgiyi İLK gösteren taraf olduğunuzda kadın ilgisini KAYBETMEYE BAŞLIYOR. Yönteminiz, kadınlara hiç kimsenin yaklaşmadığı bir dünyada yaşasaydık işe yarardı sadece. ANCAK O ZAMAN, ilgi seviyesinde ani bir ARTIŞ olurdu. Fakat gerçekte olan, ona ne kadar güzel gözüktüğünü veya konuştuğunu söylediğiniz anda ilgi seviyesinin DÜŞÜŞE GEÇMESİ. İlgi görmek onun için ÇOK SIKICI.

Yani vardığımız sonuç ortada bir “Döngü” falan olmadığı. İlgi göstermek bütün işi bozuyor. Haksızlık etmeyeyim, belki çekici olmayan bir kadında bu yöntem işe yarayabilir. Fakat çekici ve güzel birinde bana kalırsa GERİ TEPER.


İlginç bir durum aslında, sanki çirkin kadınlar güzel davranışlar, güzel kadınlar çirkin davranışlar talep ediyormuş gibi.

Aptal âşık gibi davranmayı bırakın ama güzel bir hatun bulmada işe yaramadığından değil, aslında kendinize saygısızlık yaptığınız için bırakın. Yaptığınız şey hak etmeyen kadınlara çiçek almaktan farksız.

Alıntı:


Don Juan yöntemi, senin de dediğin gibi, aldatmaca değil. Bunu sen de biliyorsun. Çok sık rastlanılmayan, sağduyu içeren bir yöntem. Bunu yüksek düzeyde ilgi uyandırıp, kızı yatağa attıktan hemen sonra terk etmek için de uygulayabilirsin tabi. Ama bu düşük bir ihtimal.

Bu metotları kullanan erkekler sadece seks değil, SEVGİ de arıyor.

Dikkatsizlik problemi çeken insanlar değiliz, Bize ilgisiz kadınlar hariç tabi!

Devlar’ın DJ yöntemini ahlaksızlıkla suçlaması da gülünç. Kız bize ilgi duymazsa zaten seks yok, onun yaptığı gibi kızı yatağa attıktan sonra kaçmıyoruz. Bizim kaçtığımız zaman dilimi seks aşamasından çok daha önce.

Asıl ahlaksızlık nedir söyleyeyim size: Gerçek “ahlaksızlık” erkeklerin KERİZ muamelesine maruz kalması. Gerçek ahlaksızlık, Kadınların -umurlarında bile olmayan erkekler tarafından- hediyelere boğulması, istediği konsere ücretsiz girebilmesi, erkeklerin KULLANILMASI.

Seks oyuncağı olarak kullanılmayı da buraya ekleyebilirim. Evet, erkekleri sadece seks için kullanıp atan kadınlar da MEVCUT. Bu tarz hatunlardan uzak durmanız şart çünkü kendileriyle sağlıklı bir ilişki kurabilmeniz imkânsız (kadın veren taraf olmalıdır, alan değil).


Özetlersek:

Alıntı:


Ko-B bile meseleyi çözdü. “Eninde sonunda ambalajı açıp asıl ürünü gördüğün an gelir.” Demişti ki olay tam da bu işte! İlişki müessesi emlak borsasına benzer, hiçbir şey bilmeden piyasaya giren büyük kazık yer. İlerde değerlenecek yalanlarıyla, dağın başında bir arsa ile kalıverirsiniz.


Sonraki Bölüm: İlgi Seviyeleri Hakkında Daha Fazlası

Çeviren: Seljuk

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

22
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
10 Comment threads
12 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
The SilverEmreZubizarettaKeanuwickHamit Avcı Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Garen
Guest
Garen

OMG!! Ben acayip beğendim. Belli ki sen de begenmişsin mahmut abi ama katilmadığın ya da aşırı gelen yerler var mı?

Sean
Guest
Sean

Özetle, kendine saygın olsun, önce kendin sev, ve “seni seveni” sev.

MonkMode
Guest
MonkMode

Bence temel problemimiz kendimizdeki eksiklikleri bir kadınla dolduracağımızı düşünmemiz.İşlerimizin iyi gitmemesi,mutsuz olmamız veya hayattan zevk alamamız vs bunların hepsinin hayatımızda bir kadın olmayışından kaynaklandığını düşünerek deprem anında yardım çadırı ararcasına kız arayınca karşımıza çıkan her kıza “Ahh balpeteğim bir tanesin” durumları oluyor.Erkek adam önce hayatının merkezine kendini koyup sorunlarını halletmeli ve kendi zevkleri çerçevesinde yaşamalı.Sonrasında zaten karşısına çıkan kadını kafasına takmayı bırakacak ve opsiyonlarını da değerlendirmeyi öğrenecek ve böylelikle ilgisi yetersiz kızı kendiliğinden elemek isteyecektir.

DildoVatandaş
Guest
DildoVatandaş

Isin ilginc yani bizden onceki nesiller butun bu kurallarin literaturunu ve icerigini bizim gibi incelememelerine ragmen konuyu bal gibi de biliyorlardi.Mesela ben babamin maskulin bir adam oldugunu gayet net bir sekilde biliyorum.Kendisi de zamaninda hem zeki hem de sert bir erkek oldugundan dem vururdu,bunu eylemlerine yansitirdi da.Peki bu bilgileri neden bana aktarmadi?Kendisi 65 yasina geldigi icin bu konuyu onunla oturup tartismanin abes kacacagini dusunuyorum.Eminim ki benim gibi babasini rol model olarak goren ama ondan tecrube olarak fayda saglayamamis bir cok insan vardir.Demem o ki buyuklerimizi bu konularda biraz suclu buluyorum.

KALİTELİ ERKEK
Guest
KALİTELİ ERKEK

MAHMUT Abi Eğer bir kadın buluşma planını değiştirmeye kalkarsa bu KIRMIZI ALARMDIR. Burada kız çerçeveye girmediği için mi kırmızı alarm yoksa ilgisi düşük olduğu için mi?

Mahmut Abi
Admin

İlgisi yetersiz olduğu için. Ama şunu unutmayın: Anti Dump’ın Makinesi sağlam ve uzun süreli ilişki için kullanılan bir yöntem. Bu şekilde daha başında sizinle uyuşmaya direnen kızları eliyor. O nedenle eleme sistemi daha dar. Bkz. Anti Dump’ın Makinesine giriş.

KALİTELİ ERKEK
Guest
KALİTELİ ERKEK

Peki Mahmut Abi çarşamba müsait değilim cuma buluşalım diyen bir kızında ilgisi yetersiz midir? İlk bulusma teklifimi reddetmiş mi oluyor?

Mahmut Abi
Admin

Reddetmiş olmuyor.

Niklaus
Guest
Niklaus

Yeni tanıştığımız birisi herşey iyi giderken birden soğuk yapan ve görüpte bilerek geç cevap veren kıza ne yapılmalı abi,kızdan soğumaya başladım normal mi ? kızın bize olan ilgisi azaldıysa sahadan geri çekilip önümüze mi bakmamız gerekiyor ? Birde bu kaçan kovalanır taktiği dedikleri şeye mi başvuruyor yada bir Test mi. ne yapmalıyım kovalamak mı olduğu yerde bırakmak mı ?

Mahmut Abi
Admin

Yeni tanıştığımız birisi herşey iyi giderken birden soğuk yapan ve görüpte bilerek geç cevap veren kıza ne yapılmalı abi, Muhtemelen resimde senden daha önde giden başka bir erkek vardır ya da seni beğenmemeye başlamıştır. Kız seni arayıp sormadıkça buhar ol. kızın bize olan ilgisi azaldıysa sahadan geri çekilip önümüze mi bakmamız gerekiyor ? Kıza arkanı dönüp sahaya çıkıyorsun ve başka kızlara yöneliyosun. Zaten bu kıza yürürken ve kız yüzüne gülerken paralelinde başka alternatif yaratmadıysan yani tabak çevirmiyorsan tabak çeviren hatunun listesinde alt sıraya inince böyle kalakalırsın. Birde bu kaçan kovalanır taktiği dedikleri şeye mi başvuruyor yada bir Test mi. Sebep… Read more »

Beatle
Guest
Beatle

Selamlar makine işe yaramadı sanırım, burda çoğu kişinin aldığı şikayeti aldım ve ilişki bitti. Sanırım 1 ay oluyo biz kızla tanışıp konuşmaya başlayalı, sık yazmadığım için başlarda şikayet etti. Gündüz yazmıyosun yaşıyo musun ölü müsün bilmiyorum dedi. Ben de yoğun olduğumu fırsatını bulduğumda yazdığımı söyledm sonra onun çerçevesine girmemek için yine geç günaydınlar yazmaya başladım kendide yazıyodu günaydın bazen 2-3 saat sonra cevap veriyodum bazen de o öyle cevap veriyodu. En son görüşmemizde bişey var sennle görüşürken konuşurken falan mutluyum ama bi pürüz var bi yerde tutmayan bişey var dedi, çok ilgilenmediğimi sosyal biri olduğumu ve kendisinin kıskanç bi yapıda… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Bir aydır konuştuğun kıza ilişki diyecek kadar kendini kandırmaya meyilliysen evet seni makine falan kurtarmaz.

Türk kızlarının hepsinde bu yok. Sizin çoğunuz anca bunu bulabiliyorsunuz ve ondan her kızı böyle sanıyorsunuz. Maalesef olay bu.

Makinenin çalışmaması ne alaka? Onu anlamadım. Neden sana ilgisi olan kıza 3 saat sonra mesaj atmalar gibi taktik oyunlar oynuyorsun?

Haydar
Guest
Haydar

Arkadaş,30/70 konuşma,3/2 mesajlaşma, kızdan önce yatırım yapmama,ilgi göstermeme vb oyun içindeki ince taktikleri uygulayıp maskulen olacam,kız pesimden koşacak diye, kızı ilgisizlikten soğutup kaçırmış…doz çok önemli ,bir kimyasal karışımı dozunda verirsen ilaç olur iyileştirir,dozunu kacırırsan zehir olup öldürùr

Hamit Avcı
Guest
Hamit Avcı

Vay. Güzel!

Keanuwick
Guest
Keanuwick

Abi kız ile tanıştığım ilk günden beri bana karşı ilgisi olduğunu biliyorum. Direkt numarasını falan da aldim. Ilk buluşmaya çağırdım ve direkt geldi. Ikinci buluşmaya da geldi. Fakat şöyle bir sorun yaşıyorum; kesinlikle hicbir şekilde mesaj atmiyor. Önce ben yazarsam cevap veriyor biraz konuşuyoruz sonra görüldü bırakıyor. Konuştuğumuz zaman çerçevesinde çok samimi konuşuyor, buluşmaya çağırınca da gelmeye çalışıyor ve orda da samimi davranıyor. Goruldu bırakmasına bu kadar takmamın sebebi whatsappı aktif olarak kullanıyor olması. Aktif kullanmasa zaten sorun yok ve çok mesajlaşmaya önem veren biri de değilim. Baska erkeklerle konuşmadığını da söyledi ama ben anlam veremedim. Sence goruldu bıraktığı halde… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Bir erkeğin “görüldü attı” diye buraya yazması utanç verici bir şey. Senin durumunu bilmem ama abi görüldü attı diye bana örnek verenlerin çoğu kızı konuşturacağına kendinden konuşup kızdan konuşmayı sürdürmesini bekleyen şişkin egolar. Senin spesifik durumunu bilmem ama muhtemelen kız görüldü atmıyordur, sen konuşmayı sürdürmeyi beceremiyorsundur. Görüldü bırakmasına bu kadar takmanın nedeni umursamamayı becerememen, bunu takacak kadar boş olman, vs. Kendini kandırma. Başka erkeklerle konuşup konuşmadığı sorusunu sen sorduysan, o kendine güvensizlikle kendi ayağına ekstra sıkmışsın. Sence goruldu bıraktığı halde mesaj atmalı mıyım? Bence sadece kızlardan duyulması gereken görüldü attı feminenliğini komple bırakmalısınız. Bakın hakaret için söylemiyorum ama görüldü attı… Read more »

Zubizaretta
Guest
Zubizaretta

Merhaba,

Benim anlam veremediğim bir konu var. 9 aylık bir ilişkim var. Hatun benim için birçok şey yapıyor. Ev temizliği, yemek, iyi bir seks, bir şeyi yapma dediğim zaman yapmıyor, bunu giyme dediğim zaman giymiyor yada şuraya gidelim dediğim zaman sen nasıl istiyorsan tarzı durumlar çok oluyor. Ancak 3-4 defa ciddi şekilde karşılaştığım bir durum var. Akşam bi yere gittiğimiz zaman başka elemanlara baktığını görüyorum. Gözü sürekli bir yere kayıyor. Bunuda gururuma yediremiyorum. Sürekli karşılaştığım bir durum değil ama adama koyuyor tabi. Bu durumla karşılaştın mı hiç Mahmut abi, yorumun nedir

Mahmut Abi
Admin

İnsanın gözü arada mekandaki çekici insanlara takılıyor. Genelde bir erkeğin duruşu esas oğlan benim rahatlığı olmalı. Sevgilisi olayı abartmadığı sürece.

The Silver
Guest
The Silver

Abartıya kaçtığı durumlarda nasıl tavır alınmalı, neler söylenmeli Mahmut abi ?

Mahmut Abi
Admin

Bir kere uyarırsın, yine abartırsa bırakırsın.

Emre
Guest
Emre

Alıntı : “…, bir kadına ilgiyi İLK gösteren taraf olduğunuzda kadın ilgisini KAYBETMEYE BAŞLIYOR. ”
Mahmut abi tanımadığımız kadınlara yüz yüze tanışmak için teklif yapmaya giderkende durum böyle olur mu? Yahut ayrımı nedir?

Mahmut Abi
Admin

Hayır ilişki ilgisinden bahsediyor.