Türkçe Podcast – Toksik kadınlardan korunma

Bu bölümde, toksik ve ruh hastası kadınlardan nasıl korunacağınızı tartışıyoruz.

Konuyla alakalı videolar:
Sınırda kişilik bozukluğu
Modern, iyi kocalar ve psikolojik şiddet uygulayan kadınlar cehennemi
Gaslighting nedir? Bu psikolojik şiddet nasıl anlaşılır?
Aşk bombardımanı (love bombing) nedir?

Yayınları Odysee ve Spotify kanallarından da izleyebilirsiniz.

Aşağıda Youtube linki var. Youtube kanalımıza henüz üye değilseniz, kayıt olmayı ve uyarıları (çan işareti) açmayı unutmayın.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

61
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
19 Comment threads
42 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
23 Comment authors
Hasan abiYaniTony sopranoİskenderİskender Büyük Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
İskender Büyük
Guest
İskender Büyük

Hocam olayları abartan vesveseli bi kız arkadaş vardı toksik olma ihtimali yüksek yani sürekli okula falan aynı servisle gidip geliyoduk arkadaştık ,kız da iyiydi. Şimdi Spotify a çalma listesi oluşturup ismini “i Just wanna f*ck all night” yapıyor sonra değiştirip ,”really,i just fuck all night”yapıyor adım atmak mantıksız olur mu , mantıksız da olsa vereceği yanıtı merak ediyorum nasıl bir adım atabilirim

Tony soprano
Guest
Tony soprano

Mahmut abi merhaba. Görüşlerine ve yazılarına çok değer veriyorum o yüzden bu soruyu yazdım. Kadın çevresi nasıl yapılabilir? Yeterince özgüvenliyim pısırık değilim ama teknik üniversitede mühendislik okuduğum için kız sayısı az. Neler tavsiye edersin?

Yani
Guest
Yani

Love bombing yapan her kadın toksiktir diyebilir miyiz

Hasan abi
Guest
Hasan abi

Abi birde bu tip kadinlarin koruyuculari olyor sevgilileri vs. Ve adres bulup seni oldurucem falan gibi tehdit savuruyorlar biliyorsundur artik birinin yerini tespit etmek cok kolay hele de numarani whatsapp ini bildigin birinin buna karsi ne onlem alinmali bir tavsiyen var mi sitede alakali bir yazi bulamadim bir iki kere basima geldi direkten dondum sokakta bile sevgilisi olan kiza denk geldiginde bazen cok psikopat korkusuz insanlar cikabiliyor benim basima 1 kez geldi ama bilemiyorum tekrar gelir mi ve ne yapmali eger gelirse mesela kavgada korktugunu belli etme kac dava ile tehdit et ya da senden korkmuyorum de gibi bir strateji… Read more »