Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3424
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2329 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
SedatMahmut AbitylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Nickname
Guest
Nickname

Mahmut abi selam, daha önce seninle görüşmüştük skype üzerinden. Kız arkadaşım, yakın bir “erkek” arkadaşıyla türkiye’ye geldiği için görüşecekti. ancak ben bu durumdan rahatsız olduğumu daha önce belirtmiştim kendisine. görüşeceğini söyleyince bende “bu konu beni artık çok gerdi, rahatsız olduğumu daha önce söyledim, bundan sonrasını sen bilirsin” diyip telefonu kapattım. sonra görüşmesini iptal etti. ancak bana soğuk bir tavır içinde birkaç gündür. yarın buluşacağız, soğuk tavrına karşına ne yapmam gerekir sence?

Yasin
Guest
Yasin

Abi shopierden hipertrofi programını satın aldım bugün içinde yollar mısın?

Truman
Guest
Truman

Mahmut abi selamlar. Yeni üniversiteye başladım. İyi bir arkadaş çevresi edindim. Ama bu çevreyi edinirken kendi çerçevemden(kadın merkezli) ve disiplinimden (ders, oyun) bir miktar ödün verdim. Bölümüm zor, dersleri çok çalışmam lazım, tabi bir taraftan hormonlar da sıkıştırıyor 🙂 genel anlamda mutlu ve huzurluyum ama eski disiplinime dönmek istiyorum. Kendimi biraz boşlukta hissediyorum. Sence ne yapmalıyım , böyle dönemlerle ilgili tecrübelerin var mıydı ?

merkezbankası
Guest
merkezbankası

mahmut abi erkeklerinin duygusal gücü en yüksek olan ülke ve bölge hangisi ? akdeniz erkeklerinin genel olarak duygusal kırılganlığının oldugunu söylemiştin o yüzden ben iskandinavya, spesifik ülke olarak da finlandiya diye tahmin ediyorum.

aslı
Guest
aslı

Merhaba mahmut abi, daha önce yazdınız mı bulamadığım için soruyorum. Bir kadın olarak, erkek bir arkadaşımın derdini dinlediğimde “kadınlar erkeklerden daha iyi dert dinliyor, erkekler abi sana kız mı yok gibi tepkiler verip geçiyor” diyorlar. Bana da doğru geliyor bu, ama mantıklı açıklamasını bulamadım/yapamıyorum. Bu arada bahsi geçen erkek arkadaş, uydu niteliğinde değil ya da benimle yakınlık kurmaya çalışan biri de değil, sitenin okuyucusu olarak bu durumları biliyorum. Bir de, zaten siteyle çok ilgileniyorsunuz ve redpill erkekler için oluşturulmuş görüşler evet ama, kadınlara yönelik içerikler de paylaşabilir misiniz? Çünkü buradaki içerikleri okuya okuya erkek gibi düşünmeye davranmaya başladığımı ve bunun… Read more »

Furkan
Guest
Furkan

Abi Çiğköfte Yerken Bir Kızla Tanıştım. Kızla Baya Muhabbet Ettik Tek Basinaydi. Telefonu Uzattım Instagram Hesabını Girdirdim Takiplesiyoruz Şimdi. 15-20 Dk Zamanın Varsa Kahve Içebiliriz Dedim. Arkadaşları Aramıştı Bir Proje Üzerine Çalışacakmış. Bundan Dolayı Kusura Bakma Dedi. En Son Yürüdük Biraz. Yine Görüşelim Dedim Tanıştığıma Memnun Oldum Dedim El salladım Oda Aynısını Yaptı. Vedalaştık. Sorum Şudur Sonraki Adımım Ne Olmalı Ondan Mı Beklemeli Yoksa Mesaj Atmalı Mıyım Ne Yapmam Gerekir ?

isik
Guest
isik

Mahmut Abi, bıktın artık biliyorum ama, yine ben. Ben erkeğim, karşıdaki de erkek, ama bu soruyu soran bir kızmış gibi düşünsen de olur (dinamik o şekilde). Bir kız, iki kez görüşüp F-close’a gittiği erkeğe “selam” yazdığında erkek kıza cevap olarak “selam sesin çıkmıyordu”, diye cevap verirse o erkek hakkında ne derdin?Eğer bunu diyen kendim olsaydım (“sesin çıkmıyordu”) kendime kızardım, muhtaç göründüğüm için. Karşı tarafta böyle diye düşünüp, sonra aa demekki o da istiyor görüşmeyi diye zorla oldurmaya çalışmaktan korkuyorum, ki genelde öyle oluyor. Daha maskülen taraftayken tabak çevirmeyi beceremiyordum ve itiyordum insanları, şimdi de terazinin diğer tarafına geçip aynısını yapacağım… Read more »

MadMax
Guest
MadMax

Mahmut abi o kadar ortama girip çıkmama rağmen hayatın içinde her yönden alfa bir adam göremedim. Davranışları ve karakteri en alfaya yakın olan gördüğüm adam ise kendisi sıfırdan bugünlere gelen gerçekten cok zengin ve başarılı biriydi ayrıca cok iyi bir eğitim geçmişi var ama onun da aşırı derecede kilo problemi vardı ve sportmenlikle en ufak alakası yoktu tam bir keyifçiydi alkol sigara vs. Böyle her yönüyle hem sportif hem maddi açıdan iyi , hem davranışları alfa, hem sıfırdan yüksek yerlere gelebilmiş bir adam görmek gerçek hayatta imkansız mı ? Sanki birine ağırlık verince diğeri gidiyormuş gibi , mesela benim fitness… Read more »

Furkan
Guest
Furkan

Mahmut Abi Sohbet Muhabbet Ettikten Sonra Instagram Almak Yerine Telefon Numara Kısmını Açıp Numarasını Almak Mantıklı Mı ? Çünkü Instagramda Aktif Oluyor, Olmuyor Görüyor Görmüyor Vs Garantilemek Adina Nasıl Olmalı Sence ?

Tanjant Alfa
Guest
Tanjant Alfa

Bence instagram daha iyi. WhatsAppta konuşacak bir şey bulmak zor oluyor ama instagramda kızın profilinden nasıl biri olduğunu anlayıp ona göre konu açabiliyorsun

Furkan
Guest
Furkan

Profilinde Resmi Yoksa Paylaşımı Yoksa Peki ? ☺️

Ferhat
Guest
Ferhat

Oturup Muhabbet Edip Instagramını Aldığım Kıza 1 Gün Sonra Mesaj Gönderdim Mahmut Abi. Nerden Baksan 1 Güne Yakın Sürede Bakmadı Mesajıma Sonradan Sadece “Görüldü” Attı Halen Takiplesiyoruz. Ben Geri Adım Attım Mesaj Vs Göndermedim Yani. Ne Yapmalıyım? Shit Testte Olabilir Miyim Birde ?

Fatih
Guest
Fatih

Abi Benim Mesajima Geç Cevap Verip Takmayan Bir Kız Vardı. Senin Yazıları Okuyup Tabak Çevirdim Kızlar Arttı Çevremde Baya. Şuan Bu Kız Masum Gibi Bakıyor Ve 2 Kızla Beraber Beni Izliyor. Bunun nedeni Ne ? Böyle Devam Etsem Bu Kız Bana Gelir Mi ?

Ahmet
Guest
Ahmet

Geçen gece bir kız arkadaşım beni aradı konuştuk muhabbet ettik, o sırada sevgilim aradı gecenin bu saatinde kiminle konuştuğumu sordu olay çıkmasın diye kardeşimle konuştuğumu söyledim. Ekran görüntüsü isteyince yalan söylediğim ortaya çıktı ve sevgilim beni terk etti. Üzgün olduğumu kıskanmaması için yalan söylediğimi söylesemde dinlemedi. Özür falan diledim ama nafile. Birbirimizi seviyorduk herşey yolundaydı.. Sevgilimi kaybetmek istemiyorum ne yapmalıyım

Plandemic
Guest
Plandemic

Mahmut abi masturbasyonu bırakamıyorum. En azından 40 gün boyunca detoks yapmak istiyorum dopamin ve testosteron artışı için ama 4-5 gün anca dayanıyorum. En büyük rekorum 16 gün yapmamak. Bu sorunu nasıl çözebilirim abi mesela zararlarını söylersen kendime neden bulmuş olurum

Ferhat
Guest
Ferhat

Abi Geçen Sana Anlatmıştım. Görüldü Attı Ne Yapmalıyım Diye. Sende 2-3 Gün Sonra Mesaj At Tekrar Görüldü Olursa Next Demiştin. Geçen Gün Markette Gördüm. Bana Sadece Baktı Başkada Birşey Yok Merhaba Selam Vs. Takibi Bırakmıyorum Ama Mesajda Atmayacağım Gelsin Uygun Sebeple Kendi Atsın. Senin Son Fikrin Nedir Bu Konuda ?

1 15 16 17 18 19 73