Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Not : 22 Nisan Pazartesi’ye kadar yeni görüşme için müsait değilim.

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu koçluk servisini standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3164
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
1001 Comment threads
2163 Thread replies
163 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
964 Comment authors
Mahmut AbiDenikienKuzeyBerkoworst person Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Genzo
Guest
Genzo

Hayırlı uğurlu olsun Mahmut Abi. Bazı durumlarda gerçekten bazı kişilerin acilen yardıma ihtiyaci olabiliyor ve o anda mudahalede bulunmak gerekebiliniyor. Yardımcı olabilecek ideal kişilerden birisin bence. Senden iyisi Sam’da kayisi:).

sikici
Guest
sikici

senden tavsiye dilenenler kendi paralarını kazanabilecek kadar “erkek” olsalar zaten sana ihtiyaçları kalmaz. yine de hayırlı işler…

hoodie
Guest
hoodie

hayır

ali
Guest
ali

Sende tıpkı feministlerin beta utandırma yapmaları gibi erkek olsalar diye konuşmussun. Senden öğreneceksek erkekliği bir blog aç da bize öğret, bizde bu paragöz mahmuta kalmayalım :)) ne dersin ?
Ya da git tedavi ol, internetten bilgi almak ne zamandan beri dilenmek oldu. Bu kafa yapısı 100 sene önce bile yobaz olarak sayılırdı.

Orhan
Guest
Orhan

Abi aldığın parayı son kuruşuna kadar hak ediyorsun, öğrenciyim fakat ben de bir yolunu bulup seninle konuşmak isterim

Rispetto
Guest
Rispetto

Az bile. Elinizi cebinize atın len !:) hayatınızı değiştirdi bu adam.

Joko Willink
Guest
Joko Willink

abi stajyerin olabilir miyim. Beni de joko kardeş diye tanıtalım sitede. Sen emekliye ayrılınca ben devam ederim. Yeni iş kolu resmen. Freelancer olarak ek gelir mis 😀

Yalnız şaka maka sırf mahmut abinin tipini ve sesini görebilmek adına bile alınır bu yav 😀

Allahsız mahmut!
Guest
Allahsız mahmut!

Mahmut abi kimliğin açığa çıkmaz mı ama?

Torata90
Guest
Torata90

30 USD değil de atıyorum 25 USD ile 2×45 gibi bir seçenek daha mantıklı olmaz mıydı Mahmut abi? 🙂

Genç
Guest
Genç

görüşmeler skype dan mı olacak? 2×22.5 dk gibi seçenekler yaratabilir miyiz?

Özgür
Guest
Özgür

Mahmut abinin sesini duyanlar yazsın nasıl bir ses tonu var? 🙂 Bir derdim, sorucagim soru yok ama görüntü de olsaydı verirdim 15 amerika dolarini

insan
Guest
insan

Siteye toplamda 10 dolar katkı sağlamıştım. Ama nedense hiç özelden sormadım 🙂

Bulbus
Guest
Bulbus

Ben kendisinden yardım aldım 30Y+ ve 10bin üstü olarak gayette yararlı oldu takıldığınız şey yaş ve para ise eğer… finansal güç ve tecrübe sorunlarla başa çıkmanızda elinizi rahatlatır ama onu çözmesi gereken gene sizsiniz Mahmut bu yolda elinizdeki Fener doğru kullanırsanız önünüzü aydınlatır! Son olarak bu dünyada eşini ve işini yanlış seçen bir adamdan daha sefil biri olamaz işinizi şansa bırakmayın

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Bu olay güzel olmuş. Keşke çoktan olsaydı. Rian Stone’un falan da benzer bir danışmanlık olayı var. 15’i gibi falan ben de iletişim kurmak isterim eksik hissettiğim noktalarda.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Bu arada diğer arkadaş gibi ben de bu tavsiyelerden paylaşılabilecek olanların makale halinde burada yer almasının verimli olabileceğini düşünüyorum.

yeniciib
Guest
yeniciib

Öncelikle Mahmut abiye nekadar teşekkür etsek az . İlk görüşmemi gerçekleştirdim ve Erkek olmanın mantığını çok iyi anlamış olduk birkez daha . Denge kurmayı ilerletmeyi ve bunu tamamen kendi mantelitemiz üzerinden ilerletmeyi kendimizin ödül olduğunu çok iyi anladım . Buradaki arkadaşlara bol şans korkulacak birşey yok 👊🏻

KEREM
Guest
KEREM

Bu siteyle ilk tanıştığımda:arkadaş ortamındaki klişeler: “Sana kız mı yok-hepsi orospu-o kaybetmiş” gibi klişe ve arabesk tavsiyelerle karşılaşacağımı düşünmüştüm.. önyargılıydım. Ama Mahmut Abi gerçekten şaşırttı beni… tribünlere oynamak yerine gerçeği yüzümüze vuran yorumlar ve tavsiyeler verdi… Bu yüzden bu sitenin müdavimi oldum. Hemen hemen bütün yazıları okudum… Ben bir sürü kızla buluşmuş olan biri olarak kafamda bir sürü vardı Ve bu yüzden Bu sitede sanırım en çok soru soranlardan biri benim. Bu sorulara da sağolsun Mahmut abi ve bazı arkadaşlar cevap verdi bundan dolayı Mahmut abiye çok müteşekkirim. Gerek kendi sorularıma verilen cevaplar geeek diğer arkadaşlara verilen cevaplara bakıp bolca… Read more »

1 2 3 67