Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Not : 18:00 sonrası görüşme için müsait değilim.

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu koçluk servisini standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3178
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1006 Comment threads
2172 Thread replies
164 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
967 Comment authors
Muhendis177Mahmut AbimustafaVatandaşın biriSorucu Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Onur duyarım, böyle birşeyin sitenin canlı kalması açısından da sizi motive edeceğini düşünüyorum.

alesta
Guest
alesta

isterseniz micheal webb in ya da corey wayne nin kitabından istediğiniz yerleri çevirebilirim. ayrıca black label logic in de “game and manipulation ” yazısının çevirisi elimde mevcut.siteye patreon gibi yerleden katkı yapmak gibi bir şansım yok maalesef ancak içerik anlamında bi katkım olursa çok mutlu olurum

naur9
Guest
naur9

hayırlı olsun öncelikle, bu siteyi zamanında çok okudum destek olmak isterim ama öğrenciyiz be abim ahahahas. mesleğimi elime alınca ilk paramı yatıracağım yerlerden biri.

bu patreon’da seçeneklerden bir aylık 15 USD verip daha sonra aboneliği kesebiliyor muyuz onu göremedim. yani bir kereliğine 15 dolar yatırıp konuşma ihtimalimiz var mı mahmut abi?

naur9
Guest
naur9

abi tamamdır yanlış yere bakmışım, bir kerelikmiş zaten

Yusufcuk
Guest
Yusufcuk

Abi şuan ödeme yapsak hemen konuşabilir miyiz?

lyku
Guest
lyku

Biz seni alabildiğine anonim, alabildiğine bağımsız sevdik ve mahmut abi. oldu mu şimdi bu patron ayakları 😀

Hani dertleşmeye çağırıp, rakı balık ısmarlayacak, mezerele gömüleceğimiz bir abi olarak kalman daha iyiydi sanki.

Xadre
Guest
Xadre

Birebir görüşmelerin faydalı olacağına inandığın kısımları makale olarak paylaşma şansın var mı hocam. Ben onların da çok yararlı olacağına inanıyorum. İlla ki extrem durumlar, bilinmesi fayda sağlayacak bilgiler çıkar 🙂

Vesar
Guest
Vesar

Yeni kızlar ile tanışmak için yeni öneriler var mı? Tinder ve game haricinde olanlardan bahsediyorum. Biraz saçma olabilir ama ne bileyim yeni kızlar ile tanışmak için yeni yollar var mı merak ediyorum. Çünkü bulunduğum şehirde Tinder kullanılmıyor ayrıca game çok tehlikeli.

Aftermath
Guest
Aftermath

Game sadece day game değil ki hayatın kendisi. Evet bulunduğun yerde yeni insanlarla tanışmak baya zor olabilir ama artık bu da senin yaratıcılığına kalmış doğaçla bir şeyler:D Tabii onun dışında internetten çeşitli sosyal aktiviteleri araştırıp sezonluk seyahatlerle de başka şehirlerde çevreni genişletebilirsin oyunun iyi ise. İnstagramdan yeni insanlarla takipleşmek etkileşime geçmek de yine mantıklı bir çözüm. İyi şanslar..

ryu
Guest
ryu

boşverin onu hocam sizi iç işleri bakanı olarak alalım 2 yılda ülkeyi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmasa şerefsizim

GoatMessi
Guest
GoatMessi

Hahahaha,allahsız güldüm.

Ali
Guest
Ali

Yaklasik 3 ay once, oneitisim’den kurtulmak icin yazmistim Mahmut Abi’ye. Yaptigimiz gorusmeler sayesinde oneitisim’den cok daha erken bir sekilde kopup hayatimi yoluna koymaya basardim. Yeri geldi erkek muhabbeti yaptik, yeri geldi is konustuk (ayni sektordeniz), tecrubelerinden hayatima adapte edebileceklerimi cumlelerinin icinden secip aldim ve almaya da devam ediyorum. Kisaca basimdan geceni anlatayim: 29 yasindayim, kirmizi hap nedir bilmezdim 6 ay oncesine kadar. oneitisim harici iki sevgilim oldu, onun disindaki herkes ile sadece eglence amacli gorusurdum, genelde de asik olurlardi, iliski isterlerdi ben de istemezdim ve giderlerdi (bunlarin yonetimini hic yapamiyor musum :D). Son iliskim iyi baslamis olmasina ragmen, hamilelik vakasi,… Read more »

GoatMessi
Guest
GoatMessi

Paşa,twitter var mı? Yaşadığımız bazı şeyler paralel oradan sorayım sana.

Ali
Guest
Ali

Dostum mail veya Twitter paylaşırsan yazayım.

GoatMessi
Guest
GoatMessi

Mahmut abi,senin sürekli ısrarla derslere asılmanız lazım tavsiyesi verdiğini biliyorum.Örneğin,kızlarla ilgili bile biri biraz anlatınca derslere asıl yada gyme asıl diyorsun.Bunun neden olduğunu düşündüm. Yaklaşık birkaç gündür sevgilimden ayrıldım. Acayip derece de mutsuzdum demiyorum da böyle bi enerjim düştü,kızdan bağımsız.Oturdum böyle üzülüyorum,dedim kalkıp derslere asılacam,senin söylediğin söylemler aklıma geldi ve derslere kapattım kendimi.Ciddi söylüyorum dersleri felan bitirince kendimi çok iyi hissetmeye başladım ve hiçbişey umrumda olmadı.

Neka
Guest
Neka

Merhabalar dostlar ben bu olaya dahil olacağım fakat anlamadığım birşey var mahmut abi 45 dakikayı bi kerette mi bitirmemiz lazım ve 45 dakika konuştuk diyelim ve farklı bi olay ile karşılaştım patrondan yazıp cevap alabilecek miyim tabiki ek konuşma olmayacak sadece özel mesaj hesabı

Erkoman
Guest
Erkoman

Mahmut abi, bu 3 haftalık karantina sürecinde kendimizi geliştirmek için neler yapabiliriz?

Ngn
Guest
Ngn

Üstad aklıma uzun zamandır takılan bir soru var. Dikkat ettim kızlarla flört aşamasındayken takmıyorsun bir süre sonra oltaya geliyor. Sorular falan soruyor. Bu kısmı önemli değil bir kaç defa şunu yaşadım kız eski sevgilileri ya da neyse işte onlar hakkında alttan alttan bir şeyler söylüyor. “Sen beni siklemiyorsun ama ben de boş adam değilim aslında sen de benim umrumda değilsin” demeye getiriyor. Bunun nedeni ne abi. Oyunum fena değil diye düşünüyorum ama yeterince iyi mi değil? Mükemmel oyunu olan bir adam bununla karşılaşır mı? Ya da ikinci planda diye düşündüğüm tip veya para mı sebep? Konuyla pek alakalı olmadı galiba… Read more »

Eski Alfa yeni beta
Guest

ANLAYAMIYORUM BEYLER. ANLAYAMIYORUM AMK . OLM BAKIN 30 YAŞINDA ADAMIM SİZE SAMİMİYETLE SÖYLÜYORUM .. ÇEVREMDEKİ İNSANLARIN OLM VARYA BİR DE BOYUN UZUN OLSA (1.74) BRAD PİTT GİBİ ADAMSIN AMK DEDİĞİ BİR ADAMIM.AMA SİZE YEMİN EDERİM ŞU YAŞIMA GELDİM ESCORT DIŞINDA YATTIĞIM HATUN SAYISI SADECE 4.BEYLER SIKINTI VAR. ABİ SALAKMISIN DİYECEKSİN AMA ODTÜ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ MEZUNU ADAMIM AMK . ŞİMDİ EVRİMSEL AÇIDAN YAZILAN ŞEYLERİN ÇOK DOĞRU OLDUĞUNUN FARKINDAYIM.BİR DÜNYA KADININ BANA SHİT TEST ATTIĞININ FARKINDAYIM MESELA BOYUMLA İLGİLİ.VEYA KISKANDIRMA. AMA BİR MAKELE OKUMUŞTUM BEN. TESTESTORON A MARUZ KALMIŞ BEYİNLERİN YANİ ERKEKLERİN MANTIK DEVRELERİ KADINLARA NAZARAN ÇOK ÇOK DAHA GELİŞKİN OLUYOR. YANİ… Read more »

Çevirmen Hoca
Member

Bu tarz sorular biraz da hem erkeğin ne tarz bir ilişki ve kadın istediğini bilmemesinden hem de her kadına hitap edeceğini sanmasından kaynaklanır. Sen nasıl bir ilişki istiyorsun? Tek gecelik, sevgili, evlilik? Bunların hepsi ancak senin isteğine göre hamle şansı verir. Ya da nasıl bir kadın istiyorsun? Sarışın, esmer? Evlilik öncesi sekse sıcak bakan, açık giyinen, daha muhafazakar? Bunlara karar verip bu tarz kadınlar arasında seni beğenenlere yönelince olumlu sonuçlar da gelmeye başlıyor. Sen o mu bu mu diye kafanı karıştıracağına kendine hedef kitle ve strateji seçmelisin önce.

haylaz_prens
Guest
haylaz_prens

@Neym usta nerelerde, bilen var mı? 🙁

Neym gg
Guest
Neym gg

Müslüman oldu. Namaz kılıp oruç tutmakla meşguldür…
Yazdığı her boku da sildi incide. Dini manifesto yayınlayıp tarikat kuracakmış.
5 sene sonra görüşürüz deyip ayrıldı. Twitter’da bulabilirsin.

Alfakal
Guest
Alfakal

Twitter adresini paylaşabilir misin bulamıyorum

haylaz_prens
Guest
haylaz_prens

Ey o zaman, sevindim. Boş herifin tekiydi zaten. Yazdıkları da bir bok değildi. Ergenin tekiydi. İyi olmuş. Pühhhh bi de inciciymiş ha? Yazıklar olsun. Tüüüü

Neym gg
Guest
Neym gg

Yazdıkları gayet tutarlı davranış yorumuna yani sizin deyiminizle ili işaretlerini gösterir somut yazılardı.
Antropoloji ve evrimsel psikolojiyi de işin içine katıp güzel çıkarımlar yapan psikoloji öğrencisiydi kendisi.
İncide yazmış olması adamın değerini düşürmez ayrıca. Hayatı siyah-beyaz görmeyi bırakın. Altın kuyumcuda da 350 lira, bakkalda da, inci sözlükte de, erkek adamda da.

haylaz_prens
Guest
haylaz_prens

Neym olup olmadığını kontrol etmiştim, değilmişsin. Hayal kırıklığına uğradım.