Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Not : 18:00 sonrası görüşme için müsait değilim.

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu koçluk servisini standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3178
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1006 Comment threads
2172 Thread replies
164 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
967 Comment authors
Muhendis177Mahmut AbimustafaVatandaşın biriSorucu Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Hancıya Üzülen Eski Yolcu
Guest
Hancıya Üzülen Eski Yolcu

Mahmut Abi İsa Mesih’liğini ilan edip güzin abilik yapıp milletten para istemeden buralardan siktir olup gittiğimiz iyi olmuş. 2017 2018 senelerinde peak yapan sitenin, 15 16 yaşındaki veletlerin ebeveynlerinin zorla kazandıkları 3 5 kuruşu tecrübe sahibi olduğu için tavsiye veren bi adama yedirildiği halleri görünce üzülüyorum. Malum Para işin içine girince mertlik bozuluyor her yerde.

Herkesin zamanı değerli. Umarım herkes bunu geç olmadan farkeder, başkasının zamanına talim olacağına kendi zamanını yaratır. Tecrübeli birinden bilgileri hap gibi alacağına, bol kitap okuyup bol gezip hayatın kendisini ve gerçekliğini sindirir.

Ali
Guest
Ali

Bu bir hastalik. Dunyada insanlar/şirketler nasil şeylerden para kazanabiliyorlar görsen şaşarsın. Mahmut abi en azindan tavsiyeleriyle bir deger uretiyor. Her şeyi gectim adamin yillardir karsiliksiz bir sekilde bu siteyi olusturmada harcadigi zaman ve enerji var ! Şu ciddiye alinamayacak derecede basit, cocukca serzenisin hayatinda dogru durust bir şey uretmemis, zamanini enerjisini kullanarak bir seye merhem olamamis birinin kaleminden ciktigi o kadar belli ki zaten bu kisiler toplumda belli bir yuzdeye sahip ayni protatipteki parazit beleşcilerden olusuyor. Peki sen neden boyle bir site acip bizi bilgilendirmedin cok biliyorsan ? İmkani olan siteyi okuyarak çare bulamadigi konuda gider parasini odeyerek mahmut abiden… Read more »

Yusuf
Guest
Yusuf

Sana yazacak cok sey var inan kendimi yoramam. Keske siktirip gittikten sonra hic gelmeseydin.

Certix is God
Guest
Certix is God

40 yaşındayım, 10 senelik evliyim, 7 yaşındayım bir kızım var. Evliliğim kızım doğduğundan beridir kötü gidiyor, seks yok, ilgi yok ve sevgi yok. Hipergaminin zirvesinde, evlilik materyali bulunmayan, frijit bir hatun ile evli betalığın zirvesinde bir adamım. Yaklaşık 5 ay önce bu siteyi buldum. Evliliğim en kötü zamanlarını yaşıyor, boşanmak için ciddi hazırlıklar içindeydik. Daha doğrusu eşim benden boşanmak istiyor ve ben bir deli kafasında onu seviyordum. Niye böyle oldu diye sorarken, karşıma bu site çıktı. Bir olay sonrası eşime bu boşanma işini bitirelim, seni artık istemiyorum dediğimde hipergaminin zirvesinde olan o kadının kedi gibi benden boşanmak istemediğini gördüm. Tekrar… Read more »

Pringles
Guest
Pringles

Neden USD?

Onur M.
Guest
Onur M.

Küçük görünsün diye

evlibey
Guest
evlibey

Önerdiğiniz kitapların çevirileri yok, derhal ingilizcemi geliştirmeliyim.

andy
Guest
andy

kitap önerilerini bulamadım, yazabilir misin?

Ali
Guest
Ali

99.51 kuruş verip 45 dakika balık tutmanın yollarını dinlemek mi?
100 tl verip orospuya gitmek mi?
100 tl verip spora yazılmak mı?
100 tl verip kitap almak mı?
100 tl verip kıyafet almak mı?
100 tl verip en kaliteli yemeği yemek mi?
100 tl verip fakire yardım etmek mi?
Ben olsam 31 çekip 70 tl spora verip geri kalanıyla tavuk göğüs alıp yerim.45 dakika mahmut abi tecrübesi tamamen distopik alan alsım arz talep meselesi sonuçta.Hapın mantığı kendini geliştirmek flört falan hikaye oyunmuş cartmış curtmuş paran vücudun zekan ve kendinde gördüğün diğer eksikleri tamamlar iyileştirirsen mahmut abi beni sev demezsin

Trifexxinsomewhere
Guest
Trifexxinsomewhere

Sen sikinle oynamaya devam et sanmıyorum ama hayatta başarılar

Sifirbir01
Guest
Sifirbir01

Abi gundemimizde erkek adamin hayatini mahfeden olagan ustu bir durumla karsi karsiyayiz corona virusu. Spora gidemiyorum. Evde sinav mekikle idare etmeye calisiyorum. universitedeyim okul yok. Evden cikamiyorum ailem yasli oldugu icin ihtiyaclarina yardim ediyorum. Hatunla telefonda gorusebiliyorum. Ve bu durumdan cok rahatsizim tartismalar yasamaya basliyorum. Erkek adam olarak bu surecte destegine daha cok ihtiyacimiz var… Saygilarla

Sifirbir01
Guest
Sifirbir01

Oncelikle ben derdimi paylasmak istedim. Aglama gibi durum yok. Benim gibi hissedenlerin oldugunu dusunuyorum.Yogun bir hayattan sonra, dersimden cikip isime ordan sporuma giden birisiydim. 1 aya yakin evdeyim. Ve kendimi kotu hissediyorum bunun icin tavsiyeni merak ettim. Evde film izleyip kitap okuyorum oyun oynuyorum bu durumdan rahatsiz olmam normalmi ?

ID-44100
Guest
ID-44100

Bence bir erkek olarak pes edip şikayet etmemek lazım. Yani savaşan bir asker olup her gün cephede kuru ekmek ve su yemek gibi düşün bunu.
Savaşı kaybedenleri tarih hep kötü yazar 🙂
Bu dediklerim düşününce hiç rahatlatmayacak seni, işinede yaramayacak kesin ama kendini sürekli savaş halinde hissetmek güzel bir motive kaynağı bir erkek için bence.

Akın Alpha
Guest
Akın Alpha

Bir yandan Mahmut abiye katılıyorum adam o kadar zamandır bir sürü yazı çevirdi aramizdaki çoğu kişiye çok katkı sağladı ama biraz pahalı değil mi 15 usd veya 30 usd fiyatlar biraz daha ucuz olsa çoğu kişi katılırdı ama fiyatların günümüz kuru yüzünden pahalı olmasından insanlara para çok fazla görünüyor

Bro
Guest
Bro

Gordugum kadariyla evde fazla kaldigi icin kotu hiss eden bi nevi vicdan azabi cekenler cokmus. Bende baslarda oyle hiss ediyordum ama sorun edilecek bir sey degil sonucta kendi rizamizla yapmiyoruz tedavi bulununcaya dek keyif çatmaya bakin çunki sonrasinda pek zamaniniz olmayacak.

Alexander
Guest
Alexander

Doların düşmesini bekleyeceğim 😀

Yekta
Guest
Yekta

Al beğendin mı yaptığını

Norman
Guest
Norman

yorumlara bakıyorum da ne ağlak , emeğe saygısı olmayan insanlar varmış , bir de bunca şeyi ücretsiz şekilde sunmuş size adam diğer sitelere bakarsanız aylık paketler şeklinde sunmalar mı dersiniz telegram gruplarına abonelik mi dersiniz ve ücretsiz neredeyse hiçbir şey yokken ek olarak yaptığı insanların keyfine bağlı bir duruma bu kadar saçma eleştiriler ve bok atma kültürünüze sıçayım

dh incel ve pro simp.
Guest
dh incel ve pro simp.

İnsan zamanla ektiğini biçmeli tabi. Bir insan sıfırdan bir şeyler inşa edip başkalarına da faydalıysa niye iş ekstra hizmetlerden para alınmasına gelindiğinde kıskanılıyor ki? İsteyen gelir istemeyen gelmez! Youtube kanalları bile temelde para kazanma maksadıyla açılmıyor mu?

BB
Guest
BB

mahmut abi geçen 2 hafta içinde yazmıştın 15 dakıkalık görüşme olanağı vs olacaktı. öğrencilere ideal olurdu.
ayrıca doğruca seninle iletişime geçiyoruz değil mi? görüntülü mu oluyor yoksa sesle mi abi?

MEG
Guest
MEG

Arkadaşlar selam ben üniversite hazırlık öğrencisiyim ve bu siteyi de bu sene hariç 2 senedir makalelerini dikkatlice okuyup araştırmalar yapıyordum. Mahmut abinin yazılarına ve çevirilerini hepimiz biliyoruz ki üst düzeyde. Size az önce okuduğum ve beni bir solukta kendini bitittiren bir kitaptan bahsedeceğim. Bu kitap öyle bilgi amaçlı bir kitap değil,bildiğin kısa bir hikaye tarzı. Yalnız eğer kitabı okuyacaklar olursa emin olun kitapta geçen kurguyla Mahmut abinin anlatmaya çalıştığı şey çoğu yerde örtüşmekte.
Kitap: pierre louýs – kadın ve kukla
Bu karantina günlerinde iyi okumalar..

Abdül
Guest
Abdül

Merhaba sitenizi yeni keşfettim ve şunu söylemeliyim ki erkekler için altın değerinde bilgiler veriyorsunuz teşekkürler . Size ( yazarlara ) 2 sorum var
1) Bu sitedeki yazıları okumak istiyorum ama nereden başlamam gerektiğini bilmiyorum .
2) yaşım 19 kız arkadaş olması değil bir kızla konuşmadım bile 19 yaşıma kadar hep kendime yatırım yaptım ( spor , dil vb şeylere ) sizce ben geç kalmış birisiyim ? ( bunu 2.kez yazıyorum 1. yazım gelmemiş ) saygılar

Fuat
Guest
Fuat

Ufuk açıcı bir konuşma oldu. Mahmut Abi ile konuşmanın zevki yanında hep dilimin ucunda olan ama bir türlü söze dökemediğim sorunumu 15 – 20 dakikada bulup kelimelere dökmesi beni şok etti. Daha önce aramadığıma yandım.