Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3424
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2329 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
SedatMahmut AbitylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Valhalla
Guest
Valhalla

Mahmut abi benim mavi haplı zamanlarımda pandemiden dolayı 1 yıl sanal üzerinden konuşup ara ara sexting yaptığım bir kız vardı ama hiç buluşmadık. şu an aynı şehirdeyiz onun da benim de sevgilim var biz bu kızla konuşmayı keseli 1 sene geçti ve ben bu kıza karşı ağır sünepelikler yaptım zamanında. kızı takipten çıksam kuyruk acım var gibi mi anlaşılır nasıl olur sence takipten cıkmalı mıyıım

Mehmet
Guest
Mehmet

mahmut abi lütfen dalga geçme benim bir sorunum var bir ortama girdiğimde oradaki erkeklerin cpd sini kendimle karşılaştırıyorum yani bununboyu benden uzun bu benden daha yakışıklı bu benden kaslı gibi gibi bu kafadan nasıl kurtulurum ve ortama girdiğimde doğru bakış açısı nasıl olmalı ‘en iyisi benim’ gibi mi ?

Marcao
Guest
Marcao

mahmut abi bundan 1-1.5 yıl kadar once instagramdan kızlara yazarken bir kız denk geldi biraz konuştuk buluşacakken pandemi patladı. daha sonra bu kız zaten mezun oldu ama ara ara benim bulunduğum şehre geliyor ve geçen geldiğinde bana mesaj attı bende tamam buluşuruz dedim ama başka işlerim vardı pek buluşasım da gelmedi buluşmadık. kız da bana trip attı abi ama kızla hiç görüşmüşlüğümüz yok trip falan garip geldi bana neyse umursamadım şimdi yine bulunduğum şehre gelecek ve bir kız arkadaşında kalacak beni de çağırdı 1 gece kalırsın dedi ben ayıp olmasın arkadaşına dedim yok yok olmaz dedi sence ne yapayım

Marcao
Guest
Marcao

Mahmut abi troll değilim, bu durumda ne yapılır bilmiyorum o yüzden sana danıştım

Kmm
Guest
Kmm

Selam mahmut abi, 1. Nietzsche’ye ait olduğu söylenen(söylenen diyorum çünkü İnternet alemi malum, güvenemiyorsun) “erkeklere özgü kendini hor görme hastalığının tek ilacı zeki bir kadın tarafından sevilmektir.” sözü hakkında ne düşünüyorsun? 2. Ben kızlarla arkadaş bile olmayan bi tipim. Şimdi bi kız var güzel bir kız, eğitim seviyesi bana çok yakın, dindar değil. Yani tam aradığım kız. Ancak kendisi de söyledi çok fazla arkadaşı var, çok sosyal. Benimle sohbeti de o başlattı, o benimle yakın oldu zaten. Yani sevgililik falan durumu yok normal arkadaşız. Sorum şu: Ben bu bendeki aşağılık kompleksini, kendini hor görmeyi bazı kızlar tarafından friendzonea atılmaya katlanarak… Read more »

mystic
Guest
mystic

Mahmut abi gülüm kelimesini çok kullanıyorum , sence feminen mi veya kro mu bu kelşmeyi kullanıyor olmam.

Furkan
Guest
Furkan

Abi Diyelim Ki Belli Yolu Katettiğimiz Bir Kız Var. Fakat Bu Kız Başka Kızlara Beni Sorarak Aniden Soğudu Diyelim ( Kizlar Beni Kötüledi) Veya Kızlar Buna Gidip Sıkıntılı Olduğumu Söyledi Mesela.Sebep Vs Söylemediğinide Varsayalım. Bu Durumda Kızı Arkaya Bakmadan Bırakıp Gitmek Mantıklı Mı Bu Duruma Stratejin Nedir ?

Jeremy
Guest
Jeremy

Mahmut abi bazen diğer kızların wp üzerinden bana bariz yürüdüğü mesajları ya da eski sevgili/flörtlerin tekrar konuşma isteklerini kız arkadaşıma şakayla karışık gösteriyorum. Sence bunu yapıyor olmam yanlış mı?

jsjsksks
Guest
jsjsksks

Daha kötüsü kizin korku oyununu iyice tetikleyip paranoyak şekilde sürekli bu konudan dert yanmasını görürsün. Sürekli bu konudan tartışma olur o kızı ortak bir yerde gorunce falan. Bu sefer ya gönlünü alim derken taviz manyağı olursun ya da ilişkinin hızla yipranmasini izlersin veya ayrılığa giden sürece doğru adim atmaktan korkmazsın.

AmusedMastery
Guest
AmusedMastery

Mahmut abi bir oran vermen gerekse %kaç ciddi %kaç eğlenen usta olmamız lazım bazen ben bokunu kaçırıyorum ciddiyet hiç olmuyor

Fatih
Guest
Fatih

Abi az önce bakışlarla alakalı yazını okudum. Kız zor kızı oynamasına erkekler çevresinde olmasına rağmen boynunu hafif eğerek gözleri yukarıya bakmayacak şekilde bakıyor. Yanına gittiğimde ise konuşmaz bakmaz soğuktur yani. Senin dediklerinle beraber kafam karıştı. Dersle alakalı yardım isteyerek muhabbet etmek istiyorum bu kesin çözüm sağlar mı bana veyahut bir kafeye oturmaya çağırsam teke tek . Ne dersin ?

F.enstian
Guest
F.enstian

Abi ciddi, soğuk,zor görünümlü olan muhabbet etmedikçe pek etmeyen kızlara karşı fiziki tabak çevirmeme rağmen ürpertim, çekingenliğim, bir sıkıntı olacakmış hissi oluyor devamlı. Bunu nasıl yenebilirim tavsiyen nedir ?

Whyaq
Guest
Whyaq

Mahmut abi ben 30 yaşıma giriyorum genel hayatta da başarısızım kızlar konusunda ise über başarısızım . İkisininde birbiriyle bağlantılı olduğunu düşünüyorum . Tipik psikolog sözleri dinlemek yerine sizinle bir genel bir irdeleme yapsak bir yol haritası falan çizmek isterim. Bu konularda da rehberlik yapıyorsanız sizden seans almak isterim. Mailimi bırakacağım aşşağıya

Kirmızıhaplıgenç
Guest
Kirmızıhaplıgenç

Yaklaşık altı ay önce Mahmut abi ile skype üzerinden konuştum. Kafama takılan soruları güzel bir şekilde cevapladı. Verdiği tavsiyeleri not alıp, kendi eksiklerimi yazıp karşısına yapmam gerekenleri yazıp pratiğe döktüm. Benim için güzel ve verimli bir konuşma oldu.

Alone
Guest
Alone

Abi instagramda bir kızla konuşuyordum. Muhabbet iyiydi kızın bir sözü hoşuma gitti bilerek ss aldım dedim. Direk aniden “sen kimsin, benden izin aldın mı, ne sıfatla vs. ” demeye başladı. Bende geri çekilmeden verdim ayarı en son beni küçük görüyorsan takipten çık ben bilirim vs diyerek. Sorum şu kız o sen kimsin vs diye yazdığı mesajların hepsini silmiş takiptende çıkmamış bir mesaj attım görüldü atıyor sadece. Bende mesaj atıp peşinden koşmuyorum bunun anlamı nedir ?

Ferhat
Guest
Ferhat

Abi daima bir kızın yörüngesinde olan samimi olan bir erkeğin o kızla sevgili olma ihtimali nedir sence ? Veya friendzone’de mı kalır ?

Ragnar
Guest
Ragnar

mahmut abi maskülen benliğimi geliştirmek ve bir spor yaparak vücudumu zinde tutmak adına amatör kümede oynayan bir futbol takımına girdim. üniversite son sınıf öğrencisiyim. sence iyi yapmış mıyım yoksa futbolun vücudu zinde tutmak adına yanlış tercih olduğunu mu düşünüyorsun?

1 16 17 18 19 20 73