Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3424
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2329 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
SedatMahmut AbitylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Johnny Günahlar
Guest
Johnny Günahlar

Abi merhaba, bir süredir takıldığım bir kız var ve yedi-sekiz kez falan buluştuk ancak sarılmadan öteye geçmedik şimdiye dek. Başka kızlara pek vakit ayıramıyordum ancak bu kızdan pek hayır gelmeyecek muhtemelen. Başka bir kızla buluşma ayarladım, sürekli vakit ayırdığım kız buluşma ayarlamaya çalışırken (pek de bir şey değişmeyecekti aramızda buluşsak) ona başka bir kız arkadaşımla buluşacağımı söyledim. Galiba nextledim onu. Takılın siz, başka zaman takılırız dedi, sanırım kıskandırdım onu. Başka kızlarla buluşmak asıl kızı kazanmak için işe yarar mı?

Furkan
Guest
Furkan

Abi sevdiğim kız beni takmıyor yanına gidince konuşuyor bir. Fakat devamlı bakıyor bana hep hemde fazlaca. Yani hem öyle hem böyle yapıyor. Kararsız belirsiz kalıyorum. Şeytan diyor git sevdiğini söyle ama 16 kuralı okudum sabrediyor aynı şekilde devam ediyorum takmıyorum bakmamaya çalışıyorum vs. Ne yapmam gerekli üstelik tabak çeviresimde gelmiyor yavaştan.. Amacı shit testin bokunu çıkarmak olabilir mi ? (Instagramda takiplesiyorduk takipten, takipçiden çıkmıştım önceden) Sanırım bu bana yapılan birşey bu kız tarafından.

Hasan Affan
Guest
Hasan Affan

Kız arkadaşım ile 13 gündür ayrıyız kıskançlığım ve güvensizliğim yüzünden ayrıldı benden ilk aşamada çok direttim kabaca değil ama pişman olduğum için direttim kabul etmedi uzak kalmamız daha iyi ikimiz için dedi ayrı olmamız gerekiyor dedi alkol aldığım bı gece ayrılmıştık bende alkolün etisindeydim hakaret yok bağırma yok sadece güvensizligim onu çok rahatsız etti sürekli yazıp aradım o gece sabah ayrildik 10 gün yazmadım sonrasinda aradım geri döndü biraz süre gecince yazacam demiştim ama aynı gün gece yazdım yine aynı cevaplari aldım . Sonra ona kendime herşeyi düzeltmek için zaman verdigimi söyledim sürecin sonunda onu da beklediğimi söyledim ve tekrardan… Read more »

DüzelicezAbi
Guest
DüzelicezAbi

Mahmut abi, belki beni kullanıcı adımdan hatırlarsın sana uzun uzun durumu anlatmıştım sen de bana; ”Bu kızla yüzyüze geldiğinizde sanki hiçbir şey olmamış gibi sıcak davran ama asla peşinden koşma ya da çevresinde dolanma. Bir daha o sana ulaşmadan ona ulaşma. Sana hiç ulaşmazsa ona hiç ulaşmayacaksın. Sana ulaşırsa ki iki kere ulaşsın, kızı buluşmaya çağır. Kıza yürü ama sünepe pardon efendi erkek gibi değil erkek adam gibi. 2 buluşma teklifini reddederse ya da 1-2 buluşma bir yere gitmezse NEXT. Pipisiz mesaj arkadaşı, mahsun premsese doğumgünü yapan pembe masalların erkeği, saatlerce konuşan terapist, vs. rollerini de bırak. Bunlar seni itici… Read more »

Ropdissamber
Guest
Ropdissamber

Merhaba Mahmut Abi,
Daha pandemi yeni yeni başladığında dünyada uzun süre bir ekonomik kriz yaşanacağını önlem alınmasını tavsiye etmiştin. Güncel durumda ülkemiz bu krizden daha fazla mı etkilenmiş oluyor senin görüşlerine göre? Bu konu hakkında yazı gelirse iyi olacağını düşünüyorum çaresizliğe düşen çok genç arkadaşlar var

Kmm
Guest
Kmm

Mahmut abi kararsızlık ve sevmediğin işi yapma konusunda ne düşünüyorsun? 1 yıldır işsizim, sevdiğim iş(müfettişlik) olması zor, çalışmaya da dermanım yok artık açıkçası, bir yerden başlamak zorundayım galiba, sevmediğim işi yapmaya gayret edeyim mi sence.(gerçi işi daha yapmadım hiç ama sevmediğimi tahmin ediyorum) ne düşünüyorsun acaba?

Tanjant Alfa
Guest
Tanjant Alfa

Mahmut abi. İnstagramda üniversite sınavına çalışan bir kızla konuşuyorum. Yeterli mesajlaşmadan sonra dışarı davet ettim. Şu aralar hiç sanmiyorum bir sürü yere davetliyim ekip duruyorum çok sıkı çalışıyorum falan dedi. Bunun gibi bir durumda ne demeliyim? Böyle mesajlaşarak devam etmek bana göre değil ben buluşmak istiyorum sende istersen söylersin tarzı birsey söyleyip nextlemek olur mu?

shady
Guest
shady

Mahmut abi selamlar. Öncelikle bize bu yolu gösterdiğin için teşekkür ediyorum. Yaşım 22, üniversitenin en iyi bölümünde 5. sınıf öğrencisiyim. Bu sene sanırım en dibi gördüğümü düşünüyorum. 6 aylık bir ilişkim vardı, Mavi haplı bir kafayla giriştiğim bir ilişkiydi bu ama farkında olmadan ilk 1-2 ay tamamiyle kırmızı haplı davranmışım(şimdi görebiliyorum bunu) memleketlerimizde aynıydı, ilk zamanlarda ilişki dinamikleri kırmızı hapa tam olarak uyuyordu ama ne zaman ki ben kızın üstüne çok düşmeye başlayınca hayatımın merkezini o yapmaya başlayınca kız benden uzaklaşmaya başladı. Buluşmalara gelmemeye başladı(canım hiçbir şey yapmak istemiyor seninle alakalı değil vsvs diyerek ekiyordu beni.) Ben ise yapılabilecek en… Read more »

GençAdam
Guest
GençAdam

Selam Mahmut Abi, Lise 12. Sınıftayım, birkaç lise ortak bu akşam parti düzenleniyor. Parti için bilet aldım. Fakat bizim okuldan arkadaşlardan giden pek yok. Giden 1 arkadaş aracılığıyla bilet almıştım onlar loca ayarlamış başka okuldan gelen arkadaşları falan varmış loca doluymuş benim son dakika haberim oldu. Arkadaşa ben de oturayım locaya diye konuştum bir olur dedi bir olmaz dedi. Onun benim tanımadığım arkadaşlar olmaz demiş durumu söyledim bakarız falan dedi böyle bir durumda ne yapmamı önerirsin? Partiye gidicem oraya oturamazsam tanıdık yok kiminle oturacam ve ek olarak partide kızlarla nasıl konuşabilir sohbet edebilirim? Ve muhabbet ettikten sonra direk numara almalı… Read more »

Hyundai
Guest
Hyundai

Mahmut abi 23 yaşındayım, tanıştığım hemen herkes göstermiyorsun 19-20 gibisin diyor bu bir avantaj mı dezavantaj mı ? Hattageçen sakalları sinek kaydı yaptığımda birisi 16-17 desen inanırdım dedi

Ahmet
Guest
Ahmet

Mahmut abi daha önce bir kere buluştuğum kıza tekrar buluşma teklif ettim, dediğim güne mazeret sundu ve başka günde anlaştık. Sonra buluşma günü hava soğuk deyip buluşmayı haftaya erteleyelim dedi 😀 Bu geçerli bir bahane mi? Haftaya bir şey yazayım mı o yazmazsa bırakayım mı sence?

Elraen
Guest
Elraen

Mahmut abi sıfırdan bir müzik aleti öğrenmem ne kadar sürer? Gitar veya saz öğrenmeyi düşünüyorum. Ana amacım hatunları etkilemek. Emek/ maliyet oranına göre değecek bir iş mi ?

British
Guest
British

Mahmut abi merhaba Anadolu lisesi mezunuyum ingilizcem ilkokulda ilk İngilizce dersi almaya başladıgımdan beri iyidir. Her zaman sınıfın en iyi 2-3 kişisinden biri oldum İngilizcede. Bugüne kadar okulda gördüğüm hariç herhangi bir kursa gitmedim ve hatta İngilizceye özel olarak calısmışlığım da yok. Neden İngilizcem iyiydi sebebini bilmiyorum. 3 sorum var 1: Bu benim İngilizceye yetenekli olduğumu gösterir mi 2: hiç yurtdışına çıkmadığım için speakingte sıkıntı yaşıyorum ayrıca ingilizcem iyi diyorum ama kendi klasmanımda iyiyim. Profesyonel çalışma yetkinliğim yok , benim düzeyimde biri bu yetkinliği ne kadar sürede kazanabilir ? 3 : bunu profesyonel seviyeye çıkaracağım güne kadar şu an ki… Read more »

karaveli
Guest
karaveli

Mahmut abi bu erkek arkadaşlar arası birbirimize takılma olayında çizgiyi nasıl belirleriz. Şahsen ben bana erkek arkadaşlarım tarafından shit test atıldığında gülüyorum onayla abart yapıyorum hoşuma gidiyor sinir olmuyorum böyle şeylere. Fakat ben bir arkadaşıma takılacağım zaman o sinirlenebiliyor veya ona dokunabiliyor bunun sınırını nasıl belirlerim

Travis
Guest
Travis

mahmut abi kızlara yürüme konusunda kendimi eksik hissediyorum yani cesaretim yok çünkü birkaç defa day game yaptım ve sonucu kötü oldu. iyi terslendim ve travma kalmış gibi hissediyorum artık yürüyesim gelmiyor day game veya başka bir şekilde. beni neden beğensinki bir kız diyorum çünkü dışarda benden daha iyi alternatifler kaynıyor cpd olarak. neden tutup da beni seçsin ki bir kız bilmiyorum. sence ne yapmam lazım

1 18 19 20 21 22 73