Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3424
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2329 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
SedatMahmut AbitylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Tajitus
Guest
Tajitus

Mahmut abi merhaba

İşyerinde ilişkiye karşıyız bunda hemfikirim. çalıştığım ortamda bulunan bir kıza hafiften onetis olmaya başladım bunun farkındayım. Bu durumdan çıkmak için ne yapmalıyım?

Tarık
Guest
Tarık

Selam Mahmut abi. İş yerinde bir kızla tanıştım. İlk gördüğümde hatuna bak diyip geçmiştim. Sonra o iş yerinde başka bir kızla flörtleşmeye başladım. Öyle dışarıdan arkadaş ortamımdan takıldığım kızlarla 5 ay geçti. O güzel hatun ise 5 ay bende hiç yoktu bayağı görmezden gelmişim kız çok güzel olduğu için herhalde. İster istemez bu bana bakmaz diye düşündüm. Sonradan kızın benden hoşlandığını bana gözükmeye çalıştığını farkettim ve olaylar başladı. İş yerinde flörtleşmeler başladı. Buluştuk, sinemaya falan gittik öpüştük falan. Ve sevgili olduk. Bu esnada iş yerinde ki flört edip bıraktığım diğer kız bana çok yaklaşmaya başladı. Bir nevi iki hatun arasında… Read more »

Rıfat Ilgazoğlu
Guest
Rıfat Ilgazoğlu

Hocam merhabalar Dr redpill ile yaptığınız sohbeti dinledim çıkardığım şey erkeğin duyguları olmasına rağmen onların kafasına vurup susturmayı bilmek ve rasyonel davranmak bunu videoyu izlemeden bile kendime söylüyordum aslında ama bunların bir kapatma tuşu yok. Ben kolay öfkelenen agresif bir insanım annem ve ananem tarafından ağırlıklı büyütüldüm babamla çok vakit geçirmedim o yüzden bir kadın duygusallığına sahibim.Sadece 1 hafta flötleştiğim bir kızla aynı arkadaş çevresindeyiz ve başka erkeklerle takıldığını duyunca görünce falan hala saçma sapan triplere giriyorum içten içe bunu ona yansıtmasam bile yakın erkek arkadaşlarıma yansıtıyorum.Duygusal olmaktan çok yoruldum bugüne kadar hiç sevgilim olmadı 1 tane flörtüm oldu sadece.Kendime… Read more »

metatagdescription
Guest
metatagdescription

Selamlar. İki aydı sitede pek çok makale okudum. Beni buraya getiren Efendi Erkek 1-2-3 serisi oldu. Her makaleyi okudukça işte bu dedim, işte bu benim. Son okuduğum Kırmızı Hap Mantığı:Öfke yazısı yaşadığım hayatın açıklaması gibiydi. Keşke daha önce bulsaydım bu siteyi. Artık yaş 40, iki çocuk ve sallantıda bir evlilikle birlikte tatsızlaşan, keyifsizleşen bir hayatın içindeyim. Evet okuduklarım kafama yatıyor ama şu öfke kontrolünü bir türlü beceremeyeceğim sanırım. Bu durumda da ne POA, ne eğlenen ustalık ne de shit-testleri farkedip geçmek söz konusu olamayacak sanırım. Ne dersin Mahmut Abi?

Asker
Guest
Asker

Mahmut abi selam. Bu konularda bilgin var mı bilmiyorum ama Sence 6 ay er olarak askerlik yapmak mı yoksa 1 yıl yedek subay olarak yapmak mı ?

Mr.White
Guest
Mr.White

1.75 kaslı ve yakışıklı adam mı , .1.81 tipsiz (aşırı tipsiz değil) sıska adam mı daha çekici gelir kızlara abi

Dleed
Guest
Dleed

Mahmut abi 6 aylık bir ilişkim var şehirlerimiz farklı 1.5 ayda 1 hafta görüşebiliyoruz o benim şehrime geliyor genelde isim dolayısı ile bunlar bana değer verdiğine işaret olarak algılıyorum ama son zamanlarda özellikle cinselljkte bana bunu yaparsam bana hediye alman lazım ya da yüzüme para fırlat gibi şeyler söylemeye başladı bu bir alarm olabilir mi açıkçası fantezi bile olsa beni soğuttu bir tık
Dipnot olarak ona öyle hediyeler vs almıyorum shit testde sayılabilir mi?

Sportsman
Guest
Sportsman

Mahmut abi bugüne kadar yaptığın sporlar arasında en zorlayıcısı hangisiydi

metatagdescription
Guest
metatagdescription

Mahmut Abi (ve cevap vermek isteyen okuyucular) 1. Kırmızı hap ile tanışma ve öğretisini benimseme evli erkeklerde hep boşanma ile mi sonuçlanır veya sonuçlanmalı? Okuduğum tüm yazılar süreci bu şekilde anlatıyor. Aksi bir durum yaşayan var mı? Kırmızı hapı öğrendim ve evliliğim şimdi daha iyi diyen var mı? 2. 13 yıllık iki çocuklu bir evliliğim var ve gittikçe kötüleşiyor. Oneitis durumundan dolayı evlilik kötüleşince babalık ve hayatın geri kalanı da kötüleşiyor. Bu sitedeki yazıları okuyunca mavi haplı olmayı bırakın hayatım boyunca mavi hapın kitabını yazdığımı farkettim. Tatsız tartışmalar, kavgalar ayrılıklara geçen 13 yılın sonunda çıkmaz noktaya geldim. Eşim bir kavganın… Read more »

Scott
Guest
Scott

Mahmut abi benden yaşça büyüklerin çoğunlukta olduğu bir ortamda genç olduğum için ve arıza çıkartan bir insan olarak anılmak istemediğim için bana bağırıldığında veya azarlandıgımda ses çıkartmıyorum ama sinirime dokunuyor. Ortam takım sporu ortamı. Sence ne yapmalıyım?

Maccabi
Guest
Maccabi

mahmut abi nasıl daha karizma olabilirim

DüzelicezAbi
Guest
DüzelicezAbi

Merhaba Mahmut abi, yeni başlayan bir ilişkinin içindeyim ikimizde birbirimizle hoş vakit geçiriyoruz ve eğleniyoruz ama onun dışında sanki muhabbet dönmüyor uzunca yürüdüğümüz zamanlar muhabbeti ben başlatıyorum ya da devam ettiriyorum. Her zamanda konuşulacak konu bulamıyorum tabi haliyle. 2 Gün önceki akşam dışarıda yağmur yağarken şemsiyenin altında o güzel anda konuşulacak konu bulamadık, hadi normal biri olsa konuşmak istemese neyse de kız arkadaşım yani. Ona da o an belirttim, neden konuşmuyorsun diye o da sen neden konuşmuyorsun dedi sanki uyuşmuyoruz anlamıyorum oysa ki hoşlanıyorduk birbirimizden. Sonra arkadaşlarımın sevgilileri ile WhatsApp konuşmalarına bakıyorum kalpli aşkımlı cicimli bana bir tane bile kalp… Read more »

Fatih
Guest
Fatih

Mahmut Abi yemek yediğim samimi olduğum numarasına kadar aldığım bir kız var fakat kız eski sevgililerinden ve şuan hoşlandığı çocuğu anlatıyordu bana ( Şimdilerde anlatmıyor gereken işlemi yaptım) Bu kızla friendzonedayim deyip next mi yapmalı yoksa devam mı etmeli fikrin nedir ? (Nereye cagirirsam çağıriyim gelir planı varsa erteler )

KemalSunal
Guest
KemalSunal

Mahmut abi ben insanlarla konuşurken ciddi bir insan olduğumu karşındakine hissettiren biriyim. gerek mimik gerek ses tonu gerek vücut dili olsun. Laubaliliği hiç sevmem, karşımdaki de benim sert biri olduğumu genelde anlar. Bunun dezavantajını çekiyorum bu huyum yüzünden insanların benden çekindiğini veya mesafe koyduğunu hissediyorum. Kaynaşması ve samimiyet kurulması zor bir insanım. Yakın arkadaşlarımla ise asla böyle değilim gayet cana yakınım. İşim gereği insanları kolayca bağlamam gerekiyor bu yüzden bu huyumdan kurtulmak istiyorum. Sana sorularım şunlar ;
1. Bu bendeki huy kötü bir özellik midir ?
2. Nasıl kurtulabilirim ?

Teşekkür ederim

Ateşle Barut
Guest
Ateşle Barut

Mahmut abi merhaba, 21 yaşında bir gencim ve bu zamana kadar 2 ilişkim oldu biri 14, biri 19 yaşında olmak üzere. 20 yaşında iki farklı kızdan hoşlandım ancak ikisi de beni reddetti, ikisinin de en başta bana ilgisi olduğunu düşünüyordum zira geldiğin zaman buluşalım gibi şeyler söylüyorlardı ancak zaman geçtikçe ya bende aradıklarını bulamamalarından ya da yeteri kadar maskülen olmayışımdan (bazı beta özelliklere sahiptim) ötürü ikisi de başarıyla sonuçlanmadı. İlki ile (Ocak 2021) en başta çok konuşmuyordum, haftada bir, en fazla iki kez, ancak sonraları her gün ya ben ya o konuşma açıyorduk, kızla date vs. çıkmadım uzak şehirlerde olduğumuzdan… Read more »

1 20 21 22 23 24 73