Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3424
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2329 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
SedatMahmut AbitylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Furkan
Guest
Furkan

Mahmut Abi kadın hoşlanma belirtileri deki yazdığın herşeyi kız yapıyor (iyi anlamda) numarası vs var. Sıklıkla buluşuyoruz oturuyoruz. Fakat benden net olmamı istiyor ne yapmalıyım ? ( Öpmeyi Dokunmayı Vs Yaptım) Dediğin gibi sevdiğimi söylemedim davranışlarımla belli ediyorum onunda ettiğini düşünüyorum.

Tajitus
Guest
Tajitus

Mahmut abi merhaba, Ben kariyerle ilgili bir soru soracağım. Finansal kiralama (leasing)şirketinde 6 ay önce çalışmaya başladım. Öyle büyük bir banka değil. Referans sayesinde girdim. bölümün müdürü kendisi beni aldı işe yani.Tanışlık ta vardı önceden. İşe başladığımda sözleşmeli 6 ay çalışırsın sözleşme bitimi yeni yıl kadroya geçişin sağlanır demişti müdürüm. Sözleşme bitiş tarihi yaklaştı. 2022 kadro bütçesi iptal edilmiş. Kadroya alamıyoruz sözleşmeli devam edersin kadro alımı açılınca ilk seni alıcaz dediler şimdide. Tabi burada her işten biraz yapıyorum. Başka bir banka ile ( ilk 3 e girer bu sektörde) referans aracılığıyla görüşme ayarladım. Ama buranın iş yoğunluğu daha fazla tabi.… Read more »

hidro
Guest
hidro

abi paralel yürümenin öğrenilmesinin ne gibi sonuçları olur? bir de şöyle bir durum var belli bir ortam herkes birbirini tanımıyor ben bir kıza yürüdüm olmadı, şimdi benim sırf bunla olmadı diye o ortamda başka kıza gitmemem saçma olmaz mı? fakat başka kıza yürüdüm oldu bu kız kısa bir araştırmayla öğrenebilir bu bilgiyi o zaman ne olacak? biz kıza alternatifsiz olmadığımızı bilmesini istiyoruz ama böyle olunca niye sorun oluyor? (ortamdan kastım bir bina ve bu binaya gelen kişiler, yoksa arkadaş grubu vesaire değil)

Noname
Guest
Noname

İyi günler hocam sevgilim 10 aylık harika bir ilişkim var fakat ikimizin de sınav senesi olduğundan ben biraz ilgiyi azaltıp kendi hayatıma yoğunlaşmak istedim. Dün bana neden soguksun vs tarzı şeyler yazdı ben de öyle olmadığımı kendi hayatima yogunlasirken fark etmeden ilgimin azaldığını söyledim. Tamam falan dedi modu düştü şimdi de aradığım zaman telefonu suratıma kapatıyor trip atıyor salak saçma davranıyor sorun nedir anlayamadım

Noname
Guest
Noname

Bu arada ben de en sonda sinirlendim büyük harflerle salak salak davranma kaç yaşındasın vs şeyler yazdım

MADANTEG01
Guest
MADANTEG01

mahmut abi merhaba sana bir sorum var bu sene sınav senem ve mezuna kalmış bir öğrenciyim dolayısı ile param da kısıtlı ve az.Yani bir gelirim yok. Dershanede bir kız var biraz konuşuyoruz bildiğim kadarıyla sevgilisi yok ama o okula gittiği için okulda sevdiği veya hoşlandığı birisi varmı yok mu bilmiyorum ama benden 1 yıl küçük go karta götürmek istiyorum ama şuana kadar karşıma hiç kendi kafamda kız çıkmadı ama bu kız kafamla aynı.Ben güzelliğe değil mantığa bakıyorum o yüzden yıllardır yalnızım.Şimdi sizce ben bu kıza ilk buluşmada süpriz go karta götüreyim mi yoksa klasik bi cafede falan mı buluşma ayarlayayım… Read more »

Mustafa
Guest
Mustafa

Size bi soru sorabilirmiyim kiz arkadasim var 5 senelik cok bulasamiyoz bulusmak istedim kabul etmedi kendisi okadar guzelde degil simdi ayrilmak istiyom kizdan sogudum kiza gore ben yakisikliyim zaten bulusamiyoz o yuzden tiksindim artik sorum ise vucud yapip iyi mi instgrama guzel postlar atip degisip ulasamayacgi bir erkek olup mu ayriliyim yoksa direkmi pisamn olsun istiyom

Betadegilim
Guest

Mahmut abi biliyorum bu soru sana saçma gelicek sonuçta bizi ilgilendirmiyor ama meraktan soruyorum günlük hayatta ne gibi bi hobilerin var artı araban var mı varsa markası ne? kendim arabayla ilgilendiğim için bunuda nedense merak ettim dalga geçmezsiniz umarım😄

Recep
Guest
Recep

Mahmut abi merhaba hakimlik sınavına hazırlanıyorum ama aşırı bir kaygı içerisindeyim. Kazanamazsam ne olacak tüm emekler boşa gidecek diye cok endişe ediyorum bana ne önerirsin abi

Hollywood
Guest
Hollywood

Mahmut abi sevgilim bana benden çok kolay vazgeçebileceğini hissediyorum dedi bunu hissetmesi benim açımdan olumlu bir şey mi

Sepulcros
Guest
Sepulcros

Mahmut abi üniversiteye geldiğimden beri(3 ay oldu) gözümü para hırsı bürüdü biryerlerde çalışıyorum fakat bir türlü tatmin olmuyorum hep daha fazlasını istiyorum(aldığım para aslında hemen hemen geçinmeye yeter) ama koyduğum hedefler için vs. çok para lazım ve muhtemelen mezun olana kadar bu rezilliği çekeceğim ama içsel olarak bir şeylerin rahatsız gittiğin farkındayım bu da gün içerisindeki modumun düşmesine sebep oluyor. Psikolojik olarak yapabileceğim bir şey var mı?

Furkan
Guest
Furkan

Mahmut Abi sevdiğim kıza sevdiğimi söyledim. Verdiğin sinyalleri farkettim. Fakat ben seni arkadaş olarak görüyorum dedi. Bende keskin net şekilde arkadaşım olarak görmediğimi söyledim. Konuşmaya devam edecek miyiz sorusunu yanıtsız bıraktım. İsteklerimiz farklı olduğu için yollarımızı ayiracagiz dedi. Bende saygı duymak düşer banada dedim. Baya bir belirti vermesine rağmen bu shit test olabilir mi ?

bugatti
Guest
bugatti

Mahmut abi etrafımdaki çoğu insandan daha atletik biriyim geçenlerde eski profesyonel futbolcu arkadaşlarım bir futbol macına adam eksik diye beni çağırdılar sahada en cok koşan ve yorulmayan adam bendim , eski kickbokscuyum şu an ise hobi olarak Mma yapıyorum ve spor salonunda hiç dinlenmeden sürekli rakip değiştirerek 7-8 raund üstüste yüksek kondisyonda dövüşüyorum antrenman partnerlerim nefes nefese kalıyor hatta raundlar bitince enerjim bitmediği için raundların üstüne dumbelları alıp ağırlık calısyorum. Böyle atletik olmanın bana gerçek hayatta elle tutulur avantajı var mıdır varsa nedir ?

Enigmatic
Guest
Enigmatic

Bu nasıl soru dostum 🙂 Avantajı tabi ki var. Birincisi sağlıklı olursun ikincisi olağan üstü durumlarda kondisyon açısından daha avantajlı olursun. Bu kavga olabilir, doğal felaket sonrası yardım tahliyeleri için olabilir vb. Sen doldur buraları.

Fatih
Guest
Fatih

Abi diyelim ki sevgili olmak istediğimiz kızla gezmek, tozmak piknik vs hayalimiz var. Kizlar sevgililiğe pek yanaşmadigi için bazı arkadaşlarım bu tarz şeylerin arkadaşlık adı altında yapılabileceğini sonrasında zamanla sevgililiğe terfi edebileceğimizi (kız alışacağı için) söylüyorlar. Bu konu hakkında düşüncen nedir ? Yani ben sevgili olmak istediğim kızla mutluysam ve teklif yapınca bu bozulacaksa mutluluğum için arkadaşlık adı altında götürmeyi tercih etmeli miyim düşüncen nedir Veya riskli mi bu durum ?

Enigmatic
Guest
Enigmatic

“Kizlar sevgililiğe pek yanaşmadigi için bazı arkadaşlarım bu tarz şeylerin arkadaşlık adı altında yapılabileceğini sonrasında zamanla sevgililiğe terfi edebileceğimizi”

Terfi etmek ne demek? 🤦‍♂️ Kadınların askerisin, nökerisin yani?

“Kizlar sevgililiğe pek yanaşmadigi için” hayır böyle bir şey yok.

Eğer bu dediklerinin içinde (yani kızla gezmek, tozmak, piknik) cinsel gerilim olacaksa, olur dediğin. Bu etkinliklerde kızla temasın gittikçe artar, öpüşürsün, belki de sex yaparsınız ve kızdan “biz neyiz” sorusunu alırsın.

Sen siteyi aşağıdan yukarıya okumaya başla bence. Ortadan girmişsin derse 🙂

Rio
Guest
Rio

Abi selam. Sosyal medya ve Tinder gibi uygulamalar için bi başarı oranı vardı. Birkaç yorumda yazmıştın. Bazı yazılara ve yorumlara baktım, bulamadım. Burdan o oranı yazabilir misin?

qwerty
Guest
qwerty

Mahmut abi, rica etsem haz verici şeylerden sonra neden boşlukta hissettiğimizle alakalı biraz bilgi verebilir misin? Çok fazla bilgisayar oynadıktan sonra veya masturbasyondan sonra niye canımız sıkılır? Bunun, yerine getirmemiz gereken fakat can sıkan sorumluluklar varken bir anda kopup, gidip haz verici şeylerle uğraştığımız için pişmanlık duyduğumuzu düşünüyorum fakat senden de bu konuyla alakalı bilgi alabilir miyim? Fark ediyorum, önce ders yapıp sonra bilgisayar oynasam sıkıntı kalmayacak fakat gene eskisi kalıp davranışa devam ediyorum. Bu önce ders-sonra bilgisayar fikri aklımda var ama çok sönük. Bu fikri yakabilsem davranışımı bırakabileceğim ama beceremedim. Bu sitede “önce davranın, düşünceleriniz buna göre şekil alacaktır”… Read more »

1 21 22 23 24 25 73