Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3424
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2329 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
SedatMahmut AbitylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Defacto
Guest
Defacto

Mahmut abi üniversite yeni bitti şu an bazı işlerim var seneye askere gideceğim. Askerden dönünce hayatımı nerde kurayım sence abi benim aklımdan geçen İstanbul ama İstanbul’a gitme konusunda özellikle senin görüşünü istediğim bir karşı fikir var. “İstanbul’da artık sadece aylık 20-25 K kazananlar yaşayabilir 6 bin lira maaşla İstanbul’da yaşayamazsınız artık gelmeyin İstanbul size lüks “ diye bir görüş var benim meslekte yeni biri olarak alacağım para da 6 bini geçmez sen bu görüşe katılıyor musun ? İstanbul’da yaşamak istemenin sebebi nedir diye sorarsan hem İstanbul’u çok seviyorum hem de zamanı geldiğinde kendi işimi kuracağım zaman İstanbul’da düze çıkmak daha… Read more »

Oğuz
Guest
Oğuz

Az Önce satın aldım ancak nota yazmadım, skype adresini nasıl, ulaşabilirmisiniz skypten sadece beklemedeyim

Dleed
Guest
Dleed

Mahmut abi kız arkadaşım birden bire kendi üniversitesinin itiraf hesaplarını takip etmeye başlamış soyle izah edeyim genelde aynı üniversiteden kız bulmak isteyen elemanlar buradaki takipçilere istek vs atarlar bu durumu garipsedim ne yapmalıyım

Basarıcaz
Guest
Basarıcaz

Mahmut abi, dün sevgilimle uzun bir aradan sonra buluştuk otobüsle okuduğumuz şehire doğru yola çıktık yolda uyumak için kucağıma doğru uzanıp yattı, konuşup sohbet edip arada öpüyordum. Mola yerine gelirken muavin bize bir tonla laf etti + küfürde etti. Mola yerinde otobüsten indik başka bir otobüse bindik ve okuduğumuz şehre geldik. Adam otobüste üstüme elini kaldırmış vaziyette yürüdü ne yapıcam bilemedim bana laf söylerken kıza da imalı imalı “sen de şey gibi yatıyorsun” dedi kız buna çok bozuldu ve ben yanına gelip durumu çözmek için bir sonraki otobüse binicez gidicez önceliğimiz bu gibi şeyler derken git kalbini kırıcam dedi. Diğer… Read more »

jvitamini
Guest
jvitamini

Benim başıma gelseydi saldırırdım diye düşünüyorum. Okurken çok kötü oldum geçmiş olsun.

azra
Guest
azra

kendisini sürekli öven, insanların onu kıskandığını düşünen, çocuğu ile bile kendini kıyaslayıp çocuğunu ezen bir anne ile nasıl yaşayabilirim abi? artık illallah ettirdi. her konuda ” üstün” haklı olarak kendimi savunduğumda ona laf soktum sanıyor 😀 laf sokmak ne demek? çok çocukca. kadın 40ına gelmiş.. bunun için ne yapabilirim artık kafam patlayacak, cidden! ayrıca abi iradesizim, bir gün çok iyi ilerlesem ertesi gün salabiliyorum, ne tavsiye verirsen açığım. son olarak ; ) yazılarınızı, sitenizi seviyorum ve öğütlerinizi uyguluyorum bunların hepsi erkeklik felsefesi, kız olmama rağmen bana farklı etki etmez değil mi ? ( karakterimde) çünkü bildiğin redpillci erkekler gibi düşünmeye… Read more »

Ary
Guest
Ary

Mahmut Abi patreon üyeliği aldım yardım almak için, başarılı bir şekilde alıp almadığımı nasıl teyit edeceğim? Yani mesaj yollayacağım fakat görecek misin emin olamadım. Bir hata yapmadım umarım.

ZorbeyT
Guest
ZorbeyT

Mahmut abi merhaba. Sanal koçluk aldım bu gün ama henüz iletişime geçilmedi. Günü saati ne zaman öğrenebileceğim. Saygılar sevgiler 🙂

hidro
Guest
hidro

abi daha önce ilişkiye girmedim ve hep bunu değerli buldum şimdi bunu yapabilecek durumdayım sence istediğim şekilde olana kadar beklemek mi yoksa olum abarttığın kadar bir şey yok vur geç mi ne dersin?

Savaş
Guest
Savaş

Mahmut abi şu an ülke içinde misin ? Savaş Türkiye’ye de sıçrarsa sen de savaşır mısın ?

gizli24şubat
Guest
gizli24şubat

mahmut abi, uzun süreli ilişki içerisinde (2 yıl) artık karşı tarafın cinsel olarak çekici gelmemesi durumunda ne yapılmalı? diğer her şey dört dörtlük uygun bir ilişki ama böyle bir sorun var, ne yapmalıyım bilmiyorum tek aklıma gelen danışabileceğim kişi sensin. oneitis veya bluepill gibi bir mentaliteye sahip değilim ama çok iyi vakit geçirdiğim beni yormayan birini bu nedenle terk etmek istemiyorum, bunu belirtmem de fayda olur sanırım.

Usman
Guest
Usman

Mahmut abi selam. Hap konusunda yeniyim. Sorum: Benden büyük 1 kadın var 30+. Değer verdiğim bir arkadaşım. Bir konuda 1 kere saygısızlık yaptı normalde bitiririm bitirmedim sert uyardım, defalarca açıklama yaptı. Ara verelim dedim. Sonra devam ettik görüşmeye. Sonra ilk durumla alakalı 2. saygısızlık. İletişimi neredeyse kestim. Sonradan söyledim durumu ki farkında bile değildi çok unutkan biri hatırlamıyor da. Yalan söylemiyor ama problemi genel: Tutarsızlık ve empati yoksunluğu, biraz da toksiklik var. Ama olayı manipuleyle alingansin ve suçlusun gibi bir konuma getirdi kendince. Şu aşamada bir challange gibi buradan dondursem nasıl olur? Birakmali miyim? Bırakırsam nasıl bırakmalıyım? Kaybettiğini anlayacağı şekilde… Read more »

Mark
Guest
Mark

Mahmut abi diğer tüm elementleri görmezden gelirsek cinsel seçilimde; 1.75 70 kg vücut , yıllarını spora vermiş olduğu belli fizik mi daha çekici gelir kadınlara yoksa 1.81 70 kg hayatında hiçbir şekilde spor yapmamış şınav bile çekmemiş vücut mü daha çekici gelir

Göko
Guest
Göko

1.83 97 kiloluk bi makine olan ben

Puro
Guest
Puro

Mahmut abi benim puro ve viski keyfim var haftanın en az 3 günü mutlaka içerim yıllardır bunu devam ettiriyorum. şeker hastalıgım ve kilo problemim de var yaşım 26 bana ne önerirsin? cihaz çalışmamaya başlar mı ilerde?

Basarıcaz
Guest
Basarıcaz

Mahmut abi, kız arkadaşımla takılıyoruz mesela benim modum yüksek onunkisi benimki kadar değil biraz zaman geçiyor söylediklerime verdiği cevaplar olsun davranışlar olsun benim modumu düşürüyor ve canım sıkılıyor, konuşasım gelmiyor. Modumun düştüğünü fark ediyor çünkü baya modum yüksek , konuşurken eğlendiğimi fark ederken birden çok az konuşup hiçbir şeye gülmemeye eğlenceli cevaplar vermemeye vereceksemde kendimi tutmama neden oluyor. Örneğin dün ben sabah erken kalkmışım kahvaltımı sporumu yapmışım, antrenman çok güzel geçmiş , öğlen 3 te dersimiz var ona hazırlanıp bölüme çıkmışım bölümde de dersin iptal olduğunu duydum dedim bugün harika bir gün bir yere oturmaya gittik bu başladı yorgun gözüküyorsun,… Read more »

303
Guest
303

mahmut abi kız arkadaşım bana çok bağlandığını bunun da sınav sürecini olumsuz etkileyeceğinden falan bahsederek ayrılmak istediğini söyledi. arkadaş kalmak istemediğinden çünkü beni sevdiğinden falan bahsetti. keza ben de arkadaş kalmayacağımı söyledim. kız bunları söylerken baya duygusaldı samimiyetine de güvendim açıkçası ve kızı da seviyorum nasıl bi yol izlememi önerirsiniz. kız haklı mı acaba sınava kadar ayrı mı kalsak bu arada aynı dershanede aynı sınıftayız sınava kadar tanış değiliz gibi davransak aradaki çekim de biter mi nasıl olur

1 24 25 26 27 28 73