Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3424
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2329 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
SedatMahmut AbitylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Murat
Guest
Murat

Mahmut abi red pill ile tanıştıktan sonra içimde her şeye karşı yoğun bir nefret duygusu oluştu bu normal mi?

GoldenBoy
Guest
GoldenBoy

Mahmut abi merhaba çok uzun bi süredir siteyi takip ediyor teorik bilgileri pratik bilgilere döküyorum her şey tıkırında gidiyor kafama takılan bir şey var hep gittiğim küçük bi kahvecide çalışan bir kız var kızla ayaküstü sohbet ediyoruz oyunu oynamaya çalışıyorum kızla instagramdan takipleştik ama kıza tam olarak yürüme , adım atma konusunda tereddütteyim çalışan olduğu için ne yapmalıyım ?

Legend
Guest
Legend

Merhaba Mahmut abi uzun ilişki için ve belki evlilik için hb9 kız mı daha iyidir yoksa hb6 ama uzun ilişki materyaline sahip olan iyi bir kız mı

Fas
Guest
Fas

Mahmut abi ben istediğim bölümü devlette kazanamadığım için özel okulda okudum. devletten mezun olanların yanında aşağılık kompleksine giriyorum ÖSS de onlar kadar başarılı olamadığım için. Sence ne yapmalıyım bu konuda ne düşünüyorsun

tajitus
Guest
tajitus

Mahmut abi merhaba

25 yasında kumar bağımlısıyım. Yine kaybettim bırakamıyorum bu illeti. Her seferinde kendime ne kadar söz versemde elime para geçtiğinde oynuyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Babama nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum yine. Bu kacıncı artık bilmiyorum. Çok büyük çıkmazın içindeyim.

Slzng
Guest
Slzng

Mahmut abi 24 yaşında , erkek adam mentalitesine sahip , üniden yeni mezun olmuş bir erkeğe ne öneride bulunursun ? Zaman çok hızlı akıp gidiyor gibi hissediyorum abi , yarın uyandığımda 30 olacakmışım da geriye bakınca sanki bir şeylerden pişmanlık duyacakmışım gibi geliyor.

Murat
Guest
Murat

Ağırlık basmak. 30 olup ağırlık basmaya yeni başlayan biri olsaydım cok pişman hissederdim basmadığım günler için

Burç
Guest
Burç

Mahmut abi burç muhabbettinin doğruluk payı var mı bilimsel olarak, yoksa tamamen dümenden bir şey mi. Gerçekten bilmediğim için soruyorum

Evlenmeyin
Guest
Evlenmeyin

mahmut abi selam, çevremdeki yaşça büyük abilerimin hepsi sakın evlenme diyor, haklılar mı abi ?

Survivor
Guest
Survivor

Mahmut abi kız arkadaşım evlilik materyali bir kız ve ilerde benimle evlenmek istiyor ama ben en az 10 sene evlilik düşünmüyorum (yaşım 23) , evlenmeyeceğim için kızın zamanını çalmak yerine ayrılmak mantıklı olur gibi geliyor sen ne diyorsun

Rena
Guest
Rena

Merhaba. Birden fazla ilişkim beraber olduğum kadınların ilgisizliğimden ve beklentilerini karşılamadığım için sevgimi hissettiremeyişimden bir süre şikayet etmesi ve sonunda ayrılmaları ile sona erdi. Kırmızı hap hakkında bilgi sahibi değilken yaşadığım ilişkilerde yaptığım hataları anlamlandırabiliyorum ancak bu konuda kendimi geliştirdikten sonra ve bu sitede önerilenleri benimseyerek uygulamama rağmen aynı problemle karşı karşıya kaldığımdan problemin gerçekten de iddia edildiği üzere ilgisizliğimden kaynaklandığını düşünmeye başladım. Kızlarla tanışmakta, bir şeyler yaşamakta ve ilişkiye girmekte sıkıntım yok. Hem güzel hem de ilişki materyali olan kızlarla kayda değer süre sevgili olabilmeme karşın bunu sürdüremiyorum. Bahsettiğim kızların beni sevdiklerini ve bana saygı duyduklarını da biliyorum, tekrar… Read more »

Kırmızıdan Yana
Guest
Kırmızıdan Yana

4 aylik sevgililik sonunda kiz senden soğudum diyerek ayrildi. Ben bu süreçte fena halde yıkıldım. Nedenini bile sormadan no contact yaptim. Bu süreçte kırmızı hapla tanıştım. Ayrildiktan 2 hafta sonra kızın başka biriyle disarda gorustugunu yakin bi arkadasimdan duydum. Üzüldüm. Bu kadar çabuk olmasi beni aldatildim psikolijisine soktu. Fakat bir iki tane liseden kalma arkadaşı vardı onlarla ben de tanismistim. Çok nadir gorusuyolardi ve cocuklar saf temiz cocuklar oldugu için bisey demiyodum. Kendi kendime yanindaki cocuk onlardan olabilir hemen kizin günahini alma dedim. Dayanamadim aradim. Arayinca açmadi. Onun yasadigi mahallede dolasirken tesadufen karsima cikti. Meğer beni uzaktan gormus yanima gelmis.… Read more »

Teodor
Guest
Teodor

Mahmut abi 21 yaşındayım boktan bir üniversite bölümü bitirdim. Şu an boştayım ne tavsiye edersin? Tekrardan üni okumak mantıklı mı?

doktor
Guest
doktor

mahmut abi selamlar bugün 1.5 aylık ilişkimdeki kız, arkadaşlarımla olan ve onun hakkındaki konuşmaları görmüş ben de ondan gizlemiştim, elinden telefonu alıp, bu mesajı sana gösteremem demiştim. Çünkü mesajda kız hakkında ‘pompa mı düşünüyosun’ vs gibi cümleler geçmiş. Ben de görmesin diye silmiştim mesajları. Bir ara bu benim wp webime girip bazı konuşmaların ss ini almış. Ve bugün karşımda ağladı. Mesajda arkadaşım demiş ki bu kıza basarsın tarzı bir şey. Bunları görünce kız doğal olarak böyle mi düşünüyorsun benim hakkımda dedi evden çıktı ve yurduna gitti. Kızın güveni kırıldı ama gizli gizli girmesi de çok yanlış. Bir şeyler yapmalıyım yanılgısı… Read more »

Toybox
Guest
Toybox

Mahmut abi merhaba, bugün bir kıza buluşma teklif ettim, buluşma teklifimi birkaç hafta boyunca vizelerim ve yetiştirmem gereken ödevlerim var diyerek reddetti. Ben de anlayışla karşıladım ancak anlayamadığım bir nokta var bununla alakalı, tamam kız benden o kadar da haz etmiyor olabilir, o yüzden buluşmak istememiştir belki ama Red Pill hani seni arzulasaydı dağı deler yine seni görürdü diyor ya, yani burada beni arzulaması bütün işinden gücünden daha mı önemli? Gerçekten işi de olabilir, her kadının böyle beyaz yalanlar söylediğinin şüphesiyle mi yaşayacağız?

park
Guest
park

Mahmut Abi selam, kıskançlık başlığının altına yazmıştım ama sanırım alakasız görülerek yayınlanmadı o yüzden buraya yazma gereği duydum. Ben üniversite öğrencisiyim ve kızlarla olan ilişkilerime bakışımı negatif yönde etkileyen bir durum var. Örnek veremem gerekirse, kız arkadaşımız veya kız arkadaş materyali olduğunu düşündüğümüz birisi, iyi görünümlü birini gördüğünde veya bir ünlüden bahsederken (okuldaki kızlarda genel olarak gördüğüm bir şey ünlüleri ağzı sulanarak anlatmaları veya en kötü çekici hoş biri vs diye bahsetmeleri.) hoş biriymiş veya yakışıklıymış gibi tanımlamalar yaptığında açıkçası negatif yönde etkileniyorum ve uzaklaşmaya başlıyorum.(sanırım kıskançlık veya kızın odağındaki tek kişi olma arzusu.) Kızların yaptığında mı bir yanlışlık var… Read more »

1 26 27 28 29 30 73