Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3424
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2329 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
SedatMahmut AbitylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Beyaz yakalı ılık
Guest
Beyaz yakalı ılık

Mahmut abi selam. Belki 1000. soru olacak ama şu şartlarda cevap istiyorum. 20lerimde başarılı bir işi olan birisiyim. Genç yaşta babama harçlık verir oldum, ama işimi yapa yapa sosyal hayatı boş verdim. Şu yaşıma kadar okul dışında ilişki yapmadım. Taa ki internette bir iş ağında (abazalık her yerde) bir kızı görene kadar. 5 milyon kız görmüşümdür ama bu nedense beni çekmeyi başardı. Ancak kız başka şehirde ve ortak arkadaşımız yok. Sitede ki bazı oyunları okudum ancak bu kızda işleyeceğini sanmıyorum. Böyle birisine nasıl yazarım?

dr sağbırakmayan
Guest
dr sağbırakmayan

Abi esenlikler. Kız arkadaşımla belki 7 yıldır falan tanışıyoruz ancak 3 yıl önce sevgili olduk, 3 yıldır sevgiliyiz. Aksilikler olduğunda çabuk sinirleniyorum ve bu yüzüme de yansıyor, kız da çok pozitif birisi. Neyse kız beni çok uyardı böyle yapma benim de moralimi çok bozuyorsun falan diye, ben de yapmayacağım diyorum ama fark etmeden yapıyorum(onu bu kadar etkilediğini de fark edememişim).Kıza karşı bir agresiflik sergilemiyorum, mesela arabanın tekerleği patlamasının moralimi bozması gibi durumlar. En son bir daha yaptım ve o biraz konuşmayalım dedi 2 hafta gibi bir süre konuşmadık. Kızı da bu hareketim bıktırmış ki bu gece telefondan konuşarak ayrıldık, kendisi… Read more »

ttfunStar
Guest
ttfunStar

Mahmut abi merhaba.Yaklaşık 1 aydan beri makalelerini okuyorum çok özenle ve güzel yazılmış bana da cok şey kattı ama hala atlatamadığım bir durumum var.Yaklaşık 4-5 aylık bir ilişkim var başlarda daha sallamayan taraf bendim haliyle karşı taraf daha çok istiyordu sonra bu durum değişti daha cok kıskanmaya ve hayatımı ona göre düzenlemeye başladım sonrasında kavgalarımız arttı ve bana daha şimdi böyleyse ileride ne olur dedi ayrılmak istedi bende kabul ettim ama daha sonra tekrardan konuştuk fakat hep dışardayken uzun süre mesaj yazmıyordu arıyordum açmıyordu sonra görmediğini söylüyordu bu durum ise beni hep daha cok sinirlendiriyordu sonra bir daha konuşmayı bıraktım… Read more »

Eşeğin Gözüne Kaçan Sabun
Guest
Eşeğin Gözüne Kaçan Sabun

Mahmut abi merhaba, bir aydır kursa gidiyorum ve kurstaki sınıfımda ben hariç herkes kız. Kızlarla muhabbetim güzel, iki-üç kız bana göz kırpıyor falan. Bir tanesiyle ancak daha yakınım, kurs çıkışı iki kez yemek yedik beraber, herhangi bir flört niyetim yoktu. Fena bir ilişkimiz yok. Kendisine farklı bir şeyler yapmayı teklif edeceğim ama kurstaki başka kızlarla da takılmayı planlıyorum, tabak çevirme tekniği uygulayacağım. Aynı yerden birden fazla kızla takılmak başıma sorun açar mı? İçlerinden en uygununu bulmaya çalışıyorum.

namS
Guest
namS

Kardeşim bu ne kursu tam olarak? Bir arkadas soruyor da.

Furkan
Guest
Furkan

Kızla dediğin gibi baya bakıştık Yd geldi Mahmut Abi. Gittim tanıştım Arkadaşlarıda vardı. 1-2 konuşmadan sonra eğitimim olduğunu söyleyip İnstagram istedim.(Gerçekten var) Fakat teşekkür ederek reddetti. Yanındaki kızda gülmeye başladı. Bende kolay gelsin (Ders çalışıyorlardı) deyip çıktım oradan. Neden böyle oldu sence ?

Haydar
Guest
Haydar

James Marshall izle daygame için Youtube dan,ili okuma ve zamanlama çok önemli daygame de..numarayı hiç çekim yaratmadan isteyemezsin

Basarıcaz
Guest
Basarıcaz

Mahmut abi, kız arkadaşımla bu öğlen kütüphanede ders çalışıyorduk akşama bir planımız yoktu. Kız arkadaşları aradı dışarı çıktı her neyse geldi nolmuş neden aramışlar dedim bana yemek yemeye çağırıyorlar şimdi reddettim , akşama burdan çıkıp onlarla yemek yemeye gidicem dedi o an sinirlendim dedim ben bu ilişkinin neyiyim bana neden danışmıyorsun akşam belki beraber bir yere gidicez, bir şeyler yapıcaz bana sormadan akşam gelirim ne dedim . Konuşma en sonunda arkadaşları ile geçirdiği zamana saygı duymamama bana aramızda saygı kalmadı sevgi var hatta bana sokuluyor vaziyette konuşuyorduk bana eski güzel günlerin hürmetine şuan böyle oturuyoruza geldi. Ben bir erkek olarak… Read more »

Kloe
Guest
Kloe

Abi aradan 3 yıl geçmiş geriye gelip yazan eski sevgiliye bir şey hissetmediğini sadece cinsellik istediğini söylemek kötü bir şey mi herhangi bir duygusal yatırım yapmadan sadece birlikte olmak istediğini söylemek ters mi teper ?

Rabskidon
Guest
Rabskidon

Hocam merhaba.Bende son 2 aydır aşırı hevessizlik ve paranoyaklık var.Geçmişte kızlarla yakınlaşıp zaman geçirip sevgili olma aşamasında soğuk yapıp reddetmişliğim de var , tipimi uzaktan görüp tanışmak isteyen ilerletmek isteyenleri reddetmişliğim de var ama bunların yanında ilk ilişkilerimde betalık yapıp aldatılmışlığım da var.Genel olarak seçici davranıp reddettim ve sevgili olduklarımla da hep kızlar adımı atmıştı ben ilerletmiştim.Bunların yanında beta hareketlerim de fazlaydı.Sorum şu: Tipi ortalama fiziği kısa boylu şişman bir kız var aynı bölüm aynı sınıfta olduğumuz.Bu kızın olduğu 5 li kız grubu var ve benim de arada bir takıldığım bi erkek grubu var 6 7 kişilik.Bunlar bazen kantinde falan… Read more »

dir
Guest
dir

Reis selamlar sevgilim buluşmaya gelecekti 2. Defa elim boş döndüm kalbim kırıldı bunun konusunu bile açmadım kardeşi korona olmuş ne tasadüf ki okuldan çıktıktan hemen sonra öğreniyor madem korona onun da karantinaya girmesi gerekiyordu ama girmedi hala devam ediyor bugün 2. Gün olacak hala yazmıyor sence ben mi yazmalıyım onun yazmasını mı beklemeliyim

Nobody
Guest
Nobody

Mahmut abi merhaba, Geçmişi travma dolu, dolayısıyla günümüzde psikolojik sıkıntılara ki dengesizlik gibi belirtilere sahip,senden hoşlandığını bildiğin ama iliskiye baslamaktan korkan kıza nasıl yaklaşılmalıdır?Dipnot: Kız konusunda kıtlık çeken biri değilim.Aksine 20 li yaşların başlarında birçok emsalimin hayalini kurduğu yaşantıya sahip biriyim.

Kruschev
Guest
Kruschev

Selamlar.Eski sevgilimle 2 yıllık ilişkinin ardından büyük bir hatası yüzünden ayrıldım 1 ay oldu her yerden çıkardım iletişimimi kestim.Üniversitede sınıftaki erkek grubuyla takılıyorum ve onların takıldığı bi kız grubu var bazen hep beraber kantine falan gidiyorlar geziyorlar vs.Ben bu ortama 3 4 defa girdim. Bir kız var yani biraz ortalama altı bir kız. Ben ortamda hiç konuşmuyorum dinliyorum sadece çok nadir konuşuyorum.Bu kız bana sen niye hiç konuşmuyorsun dedi her ortama girişimde.Ben de gülümseyerek kaçamak cevaplar verdim her seferinde, o da her seferinde ooo tarzı tepkiler verdi.Kıza yürümek gibi bir plan da var kafamda ama işte aynı bölüm aynı sınıftayız… Read more »

Parker
Guest
Parker

Tanıştığımız kıza sosyal medya kullanmıyorum demek eksi mi?

Alex de souza
Guest
Alex de souza

Abi bundan bir hafta önce kız arkadaşımla vakit geçirebilmek için okuduğum şehre geldim o da bir hafta burda olucaktı. Sonrasında istanbula dönmesi gerektiğini ve online dersi olduğunu söyledi bende bunu olumlu karşıladım ve ona bu konuda yüklenmedim. Onun için buraya gelip ramazanı makarna ve kolayla sahur yaparak geçirmeme rağmen. Her neyse ondan sonra bir kaç kere bana benimde onla dönmemi istediğini söyledi bende bir hafta sonra vizelerin başlayacağını, oruç tuttuğumu, aileme gelmek için bahaneler uydurduğumu söylememe rağmen ısrarla gelmemi istiyordu. Ona uzun bir açıklama yapmama rağmen bana bunların bi bahane olduğunu söyledi. Benimde gerçekten bu olay zoruma gitti ve sana… Read more »

Gemiadamı
Guest
Gemiadamı

Mahmut abi bir gemiye girip çalışmayı planlıyorum bunun için imkan oluşturdum sayılır, gidince uzun bir süre vatana geri dönemeyeceğim açık denizde de uzun bir zaman geçireceğiz. Bana bir tavsiyen var mı tanıdığın denizcilerden duyduğun olur , senin bildiklerin olur. Her türlü tavsiyene açığım

Warsaw Pact
Guest
Warsaw Pact

Mahmut abi selam.İlkokul 1.sınıftan beri tanıdığım bir kızla 2 3 sene sevgiliydik.Kızı yaptığı hata yüzünden terk ettim ama ona karşı oneitis durumdayım. Biz aynı üniversitedeyiz bu arada.Yaptığı hata şu : Üniversiteye geçtiğimizde kendi bölümünden 2 kızla samimi oldu ve beni de onlarla tanıştırdı zaman geçirdik.Bizim aramızda bazen ufak tartışmalar olurdu ama çözerdik bir şekilde.Sonra zamanla değişmeye başladı ve bir gün beni kavga etmem için tahrik edip başarılı olamayınca ben derdin ne gibisinden tepkiler verince bahane edip ayrıldı her yerden engelledi direkt çıktı hayatımdan.No contact yaptım tam 1 ay sonra gece aradı barışmak istediğini söyledi.Barıştım ve bir sürü şey anlattı.Bu bölümde… Read more »

1 28 29 30 31 32 73