Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3424
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2329 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
SedatMahmut AbitylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Alex de souza
Guest
Alex de souza

Abi merhaba ben haklı sebepten terk ettim kızı. Ama bir gün sonra arayıp oturup konuşmak istediğimi söylediğimde sen bu ilişkiyi bitirmeyi göze almışsın ben seninle bir daha düşünmüyorum gibi şeyler söyledi. Ve bir daha onu aramamı söyledi. Bu kızı istiyosam ve terk eden bensem de no contact uygulamalı mıyım ?

afterwards
Guest
afterwards

Mahmut abi sevgilimle 1.5 yıl oldu ayrılmayı düşünüyorum çünkü ilişkiye başlarkenki heyecanımın olduğunu düşünmüyorum yola biraz tek başıma devam etmek istiyorum. Fakat kıza karşı ayıp edeceğimi düşünüyorum, empati yaptığım zaman kız dese ki madem yarı yolda sebepsiz yere bırakacaktın, neden ilişkiye başladın ? dese bence haklı. Sence de haklı mı ? Eşeklik mi benimkisi sence abi ?

Skullgrager
Guest
Skullgrager

Abi 30 dklik gorusme temelli kalkti mi?

goaty
Guest
goaty

Mahmut abi selamlar. 2 ay önce ilişkiye başladığım bir kız arkadaşım var. Şu zamana kadar çerçevemi korumuş ve duygusal yatırımı en alt seviyede tutmuştum . Geçen hafta kızla balkonda otururken bana eski sevgilisinin ismiyle seslendi ve dedi ki ‘’a pardon o nerden çıktı eski en yakın arkadaşımdı o dedi’’ hiç bozuntuya vermedim güldüm eğlendim geçtim. Ama bugün kızın telefonunda dolaşırken gözüme bir yer ilişti tıklayım dedim ve eski sevgilisiyle olan bir sürü fotoğraf karşıma çıktı. Yazın tatile gitmişler vsvs. Bunları görünce otomatik afalladım ve direkt şu moda girdim. Benim bu kız eskiyi unutamamış ki fotoğrafları gizli klasöründe duruyor. Sen ne… Read more »

Narnoswarch
Guest
Narnoswarch

Mahmut abi anlamlandiramadigim bir olay var kısaca özet geçeyim bir kız var çok fazla yazismiyoruz ama buluştuk güzel vakit geçirdik temas vs oldu dans etme muhabbetine ama ilerisi gelmedi neyse o günden sonra kız mesaj atmadı 10 gün geçti ben de yazmadım açıkçası, sınav zamanı yazdı ben de kütüphaneye gidelim birlikte diye adım attım gittik dönüşünde bana gel kahve içelim dedim başta hayır dedi daha sonra yolda hadi gidelim dedi evde oturduk eve gelmesini olumlu sayıp fiziksele gidecektim ama mantıklı bir oyun bulamadım normal ufak kinolar oldu kız bana ilişki hakkında sorular sordu işte sevgilinin hep dışarı çıkmasına kızar mısın… Read more »

Tick tick boom
Guest
Tick tick boom

Mahmut abi merhaba, 21 yaşında bir tıp öğrencisiyim, artı olarak 3 yıldır yazılımla uğraşıyorum ve bağımsız yazılımcı olarak çalışıyorum bir oyun şirketinde birkaç aydır, ortalama ayda bursla beraber 6000 tl gibi bir meblağa sahibim. Date hayatım var, 3 kızla tabak çeviriyorum, fit bir vücuda sahibim (six pack yok ama kötü bir görünüme de sahip değilim, 185 boya 85 kiloyum ve spor geçmişim var). Arkadaş çevrem gayet iyi üniversitede, her gün birkaç tanıdıkla mutlaka karşılaşıyorum. Bu sahip olduklarım beni 18-25 yaş arasındaki erkeklerin içerisinde yüzde 20’ye sokar mı?

Simurg
Guest
Simurg

Mahmut abi iyi akşamlar, instagrama hikayemi paylaştığım vakit aynı okuldan olduğumuz fakat tanımadığım bir kızla konuştum bana seni çok beğendim falan dedi sonra bende arkadaşıma kızı tanıyıp tanımadığını soracakken yanlışlıkla essek gibi kıza talanı tanıyor musun gibisinden yazdım sonrasında kız dediki benim gibisinden fazla uzatmadan söyleyeyim arkadaşıma da anlattım durumu. Mahmut abi şimdi ne yapmalıyım? Kız beni görse okulda rezil oldum ona karşı ama yapacak birşey yok sanırım şimdiden teşekkürler abi.

Flagger
Guest
Flagger

Mahmutabi selam.Bu ara mentaliteyi oturtmak için kendimi geliştiriyorum tabi bunun yanında bir yandan da set açıyorum.Şu son 2 3 setimin sonunda set gayet eğlenceli de geçse telefonu ya da herhangi bi iletişim platform adresini alamıyorum.Kız ya erkek arkadaşım var diyor ya da gerek yok diyor ben de salıyorum haliyle.Önerilerini bekliyorum mahmutabi.

Evoss
Guest
Evoss

Mahmut abi merhaba şimdiden söyleyim biraz uzun olacak çünkü en doğru yorumu vermeni istiyorum kusura bakma uğraştıracağım , 22 yaşındayım. Hemen hemen 2 aylık bir ilişkim var. Bu kızla 5 sene önce lise sondayken yine 2 aylık bir ilişkimiz olmuştu, o zaman ayrılmamızın sebebi eski sevgilisiyle barışmıştı. Bana muhtemelen soracaksın zamanında eski sevgilisiyle barışıp seni terk eden kızla neden tekrar birlikte oluyorsun diye şöyle diyim aradan çok zaman geçti büyüdük olgunlaştık diye denemek istedim, 5 sene sonra ilk takip atan bendim ilk yazan ise oydu. Bugün kız arkadaşım bana şunu dedi kopyala yapıştır yapacağım, direkt konuya giriyorum. Kız: “İlişki hakkında… Read more »

oxxo
Guest
oxxo

Merhaba mahmut abim, Yaklaşık 7 ay önce 1.5 yıllık ilişkim bitti. Ayrıldığımız günden sonra 1 hafta çabaladım fakat asla fikrini değiştiremedim çok önceden bitirmiş kendi kafasında. Daha sonra bir arkadaşımın tavsiyesi ile siteyi okumaya discord ortamına katılmaya başladım. 7 aydır no concact uyguluyorum. arada stalklamalarımı saymazsak bozmadım diyebilirim asla iletişim kurmadım veya onu beklediğimi gösteren bir belirti. yokmuş gibi baktım hayatıma. kendime yatırım yaptım. sosyal anlamda arkadaş ilişkilerim gelişti, yeni insanlar tanıdım. kurslara yazıldım. spora başladım. derken ama bu 7 aylık sürede onunla birlikteyken mutlu olduğum kadar hayatımdaki mutluluk yok şuan. geçen gün aklıma geldi. ramazan dolayısıyla kurslarım ara verdi… Read more »

Longjuan
Guest
Longjuan

Mahmutabi selam.Bugün arkadaşımla geziyorduk.Karşıdan gelen iki kız gördük ben hazırlandım ve klasik bi açılış yaparak girdim ancak hedef kız gereğinden fazla agresifti.İlk başta merhaba dedi gayet iyiydi daha sonra siz burdan geçen her kıza yapışıyor musunuz tarzında konuştu ben de sadece tatlı bulduğum kızlara diyerek cevap verdim saha sonra kız sinirlenip o tatlı kızın içindeki canavar ortaya çıkabilir diye bağırmaya başladı daha sonra arkadaşım kolumdan çekerek beni uzaklaştırdı ancak bu durum beni çok etkiledi,moralim bozuldu bayağı bir hevesim kaçtı bu gibi durumlarda ne yapmalıyım abi.

lestat
Guest
lestat

4 senelik universite iliskim tam her sey rayina oturup, cok iyi bir ise sahip oldugumda kiz tarafindan bitti. Biteli yaklasik 4 ay oldu birkac kez telefonda ve 1 kez de yuz yuze gorustuk kendisi bir daha bizden olmayacagini olmayacagini ve bana olan heyecanini kaybettigini belirtti. Bu bende buyuk yikima sebep oldu. Gercekten ruhsal acidan coktum. Baslangicta Oneitis gelistirmistim baslangicta ama sizi tanidiktan sonra bu olay azaldi. Ayrildiktan sonra kizlarla tabak cevirmeyi ogrendim bir iki kizla konusuyorum birisi sevgilim olacak gibi ancak bu kizlarin hepsinin beni statumle degerlendirdigini dusunuyorum. Benim problemimin eski sevgilimle olmadigini yavas yavas anliyorum. Akraba evliligi sonucunda vucudumda… Read more »

Officer
Guest
Officer

Erasmusa giden 4 yıllık sevgilim 1 hafta sonra duygularından emin olmadığını ve cinsellik olmadan arkadaştan farkımız olmadığını yazmıştı abi ben de senin dediğin gibi nocontact uyguladım. Dün 13.gün 4 kere aradı ve böyle mi devam edecek diye yazdı artık açmak zorunda kaldım ve bana değer verdiğini sadece hislerini söylediğini, dediği şeylerin erasmusla alakalı olmayıp heyecanı kaybettiğimiz ve ilişkilerde hoşuna giden şeyin heyecan olduğunu , gemide kaptan olduğumdan bir var bir yok olduğum için olduğunu, beni sevmese benim ruhum bile duymadan orada her şeyi rahatça yapabileceğini söyledi sonra da benim o olaydan sonra Instagramdaki fotografımızı silmemden dolayı ( biliyorum yanlış bir… Read more »

Homeostasis
Guest
Homeostasis

Mahmutabi, iyi akşamlar size kısaca kendimden bahsedip takılıp kaldığım bi konu hakkında görüşünüzü almak isterim. Ben bi kaç ay sonra 19 olacağım sizin tavsiyelerinizle spora gitmeye , daha fazla sosyallesmeye , daha disiplinli olmaya başladım son bir yıl içinde buraya kadar güzel lakin ergenlik dönemlerimden itibaren sürekli kendimi diş görünüşüm hakkında düşünürken buluyorum sürekli acaba güzel görünüyor muyum veya insanlar beni nasıl görüyor vs lakin bunu kafaya takmanın o dönemler kilolu olmakla ilgisi olabilir ama son zamanlarda sanki yeterince iyi olmadigim ya da kendimi kötü hissetiğim her şeyin nedeni yeterince güzel olmamam gibi geliyor ve kendimi sürekli başkaları ile karsilastiriyorum… Read more »

Sanskritçe Metin
Guest
Sanskritçe Metin

Mahmut abi merhaba, geçen iki farklı kızla tabak çevirdim, bir tanesi siyasal bilimler öğrencisi, bir tanesi de kamu yönetimi öğrencisi, bense bilgisayar mühendisliğinde okuyorum. Siyasal bilimler öğrencisi ile siyaset konuşuyorduk, ondan birkaç kitap önerisi istedim, sonrasında bana dünya siyaset tarihinden birkaç isim sordu, iki tanesini bilmiyorum dedim, üçüncüde canıma tak etti, dedim: “Siyasal bilimler öğrencisi olan sensin, bana neden soruyorsun?”. Siyaset bilgimin azlığından ötürü bana shit test uyguladı sanırım. Kamu yönetimi öğrencisi bana okulumda şenlik olacak, gel, takılırız, hem bana bir şeyler ısmarlarsın dedi. Ben de umursamamazlıktan geldim. Bunun shit test olduğundan eminim. Bu yaşanan iki olayda nasıl bir tavır… Read more »

1 30 31 32 33 34 73