Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3424
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2329 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
SedatMahmut AbitylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
halısaha
Guest
halısaha

Mahmut abi aynı meslek grubundan olduğum insanlarla bir halısaha grubu kurduk her hafta maç yapıyoruz. Bu ekipte bizden cok daha tecrübeli meslek büyüğü abilerimiz de var gençler olarak biz de varız. Abi meslek büyüklerimiz bize halısahada pas hatası vs yaptığımızda kızıyor bu konuda bir sorun yok fakat geçen yaptığım bir hata sonucu bir abim bana bakarak muhtemelen küfür etti. Ne dediğini bilmiyorum çünkü sessiz bir biçimde söyledi yani dudaklarını okuduğum kadarıyla küfür ettiğini tahmin edebiliyorum. Sorum şu abi, bu durumda ne yapmalıyım? Gidip niye küfür ediyorsun abi desem ne küfrü kardeşim ne alaka diye salağa yatabilir demesem de benim ağrıma… Read more »

barnabas
Guest
barnabas

Mahmut abi hizmeti satın aldım ne zaman geri dönüş yaparsınız?

Seyf
Guest
Seyf

mahmut abi bir erkek için hayatın en güzel dönemi hangi dönemdir ? üniversite dönemi mi , askerlik mi, üniversite sonrası işe girdiğin dönem mi, 40 lı yaşlar mı vs.

Mavera
Guest
Mavera

Mahmut abi sanal görüşme kalktımı? Satın alıcaktım ürün tükendi dedi.

Mehmet
Guest
Mehmet

abi sence aylık 10k maaşı olan bir memur olmak mantıklı mı bu devirdeki şartları düşünürsek

Göko
Guest
Göko

Abi eski sevgiliyi
Tak diye arasak nolur 6-7 ay geçti o bırakmıştı üstelemedim fikrin değişirse ara dedim , alman kız işin ucunda yurtdışı var

Alex de souza
Guest
Alex de souza

Abi selam kız arkadaşımla haklı sebepten dolayı ayrıldım. 1-2 hafta sonra buluştuk ve yanımda hüngür hüngür ağladı. Nasıl bırakabildin bizi nasıl kıydın bize, ben evde mafolurkan sen bu 2 haftada hiç umursamadın vs dedi. Sonrasında bu kararın anlık olduğunu onu hala çok sevdiğimi ve tekrar olmak istediğimi söyledim. Ve bana ona biraz zaman tanımamı istediğini söyledi. Beni çok sevdiğini Bir gün bana tekrar geleceğini biraz kafasını toplaması gerektiğini söyledi. Biraz ısrar ettim ama bu kararından dönmedi. Abi ağlaması ve dedikleri olsun ben bu kızın beni sevdiğini düşünüyorum ve hissediyorum. Ama ben sana bir gün gelicem diyip gitmeye karşı ne yapılır?… Read more »

Gokhan
Guest

Anlatacağım çok sey var ama Skype icin anlatacaktim. Bundan sonra hiç mi yeni danisan alinmayacak yoksa bu aralar devam eden yogunluktan dolayi mi ara verildi.

Furkan
Guest
Furkan

mahmut abi diyalog kurarken hep kendi anlatmak istediği şeyleri anlatıp karşı tarafı dinlemeyen ve çok fazla laf kesen insanlara karşı ne yapabiliriz

Svensson
Guest
Svensson

Abi eski sevgilimle ortak bir arkadaşımız var ( kız ) 13 14 yıldır ortak arkadaşımız.Eski sevgilimle arası bana nazaran daha iyi.Eski sevgilimle 1 kez daha ayrılmıştık no contact yapmıştım geri döndüğünde bana ortak arkadaşımızı tembihlediğini itiraf etmişti.Kız benim instagram üzerinden attığım hikayelerin, gönderilerin ekran görüntüsünü alıp eski sevgilime atıyormuş , bunu yapması için tembihlemiş.2 ay önce yaptığı büyük bir hata yüzünden terk ettim her yerden engelledim bir daha ulaşmasın diye , benim geri dönmeye de hiç niyetim yok.Sorum şöyle , ortak arkadaşımız sosyal medyadaki hareketlerimi eski sevgilime ekran görüntüsü şeklinde atıyor olabilir diye şüpheleniyorum doğal olarak.Bunun hakkında ne yapmalıyım, kızla… Read more »

flae
Guest
flae

Mahmutabi selam.Geçenlerde üniden tanıdığım bir kıza yazmıştım gayet güzel bir mesaj oyunuyla kızı date çektim.İlk buluşma tecrübem olmuştu.Buluşma gayet iyi geçti mentalitenin biraz oturduğunu fark ettim.Kinolar falan gayet yerindeydi ve kissclose ile buluşmayı bitirdim kızın ilgisi baya iyiydi buluşmada.Buluşmadan sonra eve döndüğümde direkt mesaj attı zaten biraz konuştum sonra saldım.2gün hiç mesaj atmadım ve o 2.günün akşamı biraz muhabbet ettikten sonra 2.date için teklif yaptım.Kız bayramda memlekete gideceğim yogunum vs. Dedi ben de okey işi olabilir dedim.Konuşmadan sonra 3 gün geçti hala mesaj atmadım sence yoklamalı mıyım daha önce pek tecrübem olmadığı için nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum kız da mesaj… Read more »

Honduras
Guest
Honduras

https://www.youtube.com/watch?v=Hyjju59EUzQ
Videodaki kişi hiçbir redpill communitysini takip etmediği halde (yaşarken) son derece doğru tespitlerde bulunuyor. Neden çoğu kişi yapay kadın – erkek ilişkileri beyin yıkamasına kapılırken bazıları aradan sıyrılıp tamamen doğal bir biçimde kendi gerçek erkek formunu alıyor?

Guest
Guest
Guest

Mahmut abi, sınav için bir aydan biraz fazla zamanım kaldı ve videolarda geriyim baya.(kurs online) ben günde maksimum ne kadar çalışabileceğimi sormak istiyorum sana. Mesela 6-7 saat video izleyip (1.5x hızda) 2-3 saat de tekrar ve soru çözümü yapabilir miyim? Yoksa yetişmeyecek çünkü. 8-10 saatlik bir süre yapıyor. Odaklanma sorunu da yaşıyorum ne diyorsun?

Çanta
Guest
Çanta

Ne sınavı bu üniversite sınavı mı

Cpet
Guest
Cpet

Abi Eski sevgilinin geçmişini sorarak öğrenmek ve bununla ilgili laf söylemek soğumasına neden olur mu ?

Zinedine Zidane
Guest
Zinedine Zidane

Abi yapım gereği çok kıskancım ve baskıcıyım.Kendi cinsimden birini gördüğümde hiç olmaz.Ama karşı cinsle flört veya sevgili durumlarında değişik bir kıskançlık başlıyor bende.Bu istemeden oluyor,mesela erkek arkadaşı falan varsa çevresinde direkt hayatından çıkartıyorum.Hatta bir tanesinde kız ayıp olur demişti ben kızdan arkadaşının numarasını alıp arayıp arkadaşını tehdit edip zorla sildirmiştim.Bu kadar kıskançlık var ve biliyorum benim için de karşımdaki kişi için de çok zararlı,yıpratıcı.Değişik bir sahiplenme içerisine giriyorum.Bu beni çok yıpratıyor.Bütün sevgililerimde de oldu bu kıskançlıklarım.Hatta erkek kanka olayında silmedi diye ayrıldığım bir sevgilim bile var,sonrasında geri barışmak istese de kıskançlığım yüzünden reddetmiştim.Ama tuhaf olan da şu:Giyimine,dışarı çıkmasına ve kendi… Read more »

1 31 32 33 34 35 73