Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3424
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2329 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
SedatMahmut AbitylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Sedat
Guest
Sedat

Mahmut abi selamlar 23 yaşındayım lise mezunuyum askerliğimi yaptım bir yeteneğim ve ustaliğım yok migros asıl fırın simit sarayı otel fotorafçılık hepsini denedim o işlerde yükselemiyorum üniversite terkim yks 5 defa girdim okuyacak kafada değilim şimdi bir iş öğreneyim diyorum ailem bir süre beni geçindirse bu 23 yaşındaki bir erkek için sorumsuzca mı?

Ekrem
Guest
Ekrem

Mahmut abi merhabalar Farklı şehirde yaşayan kız benim olduğum şehire bir iş için geleceğini ve benimle buluşmak istediğini söyledi. Ben de şu anşehirler arası yoldayım ancak 3 saat sonra orda olurum dedim ve 22 saattir araba kullandığımı çok yorgun olduğumu ama buraya kadar gelmişken görüşüşebileceğimizi söyledim. Buluştuk 1-2 saat sohbet ettik shit testleri savuşturdum sonra kız en az 7-8 defa benimle cinsellik istediğini ima etti ama ben oralı olmadım çünkü yorgunluktan bırak seksi eve nasıl kendimi atarım diye düşünüyordum. Neyse kalkalım artık yoksa buraya bayılacam birazdan dedim ve kalktık kızı gönderirken baya soğuktu ve bir kaç gün sonra mesaj attığımda… Read more »

Semih
Guest
Semih

Mahmut abi. Eski kiz arkadaşımin hikayesini senle paylaşmak istiyorum. Ilk sex deneyimi kiz 16 yaşındayken barda tecavüze uğrayarak olmuş. Bir iliskisinden de şiddet görmüş. iki hafta once benimle konuşmak istedi ve Benle beraber olduğu Ağustos ayında is yerinden evli bir adamla(adamı tanıyorum) icmeye gitmişler. Kiz sarhos oldugunu söylüyor , adam arabada kizi evine birakicagina baska bi yere çekip kizi elleyip boynunu öpüyor. Sonra da iki saniye blowjob muhabbeti donuyor. Sonra durmalıyız falan diyor ve bu sahne Boyle bitiyor. Bunlar dakikalar icinde gerçekleşiyor. Kizin dediğine gore Boyle bir sey oluyor. Sonraki günlerde adam tekrar aynisini yapmak istiyor ama kiz istemiyor. Hatta… Read more »

yılmaz
Guest
yılmaz

run semih run!

Labirentten Çıkan Adam
Guest
Labirentten Çıkan Adam

Sen bi doktora görün.

Kaan
Guest
Kaan

Mahmut abi merhaba. 3 aydır bir ilişkim var. Dün bir berbere gittim ve saçımı farklı bir şekilde yaptım sohbet ederken konu berbere geldi ve anlattım şu şu berber falan diye. Daha sonra direkt onu tanıdı ve 4 yıl önce kafede tanıştıklarını söyledi. Kafama takıldı çünkü 4 yıl öncesini sadece isminden hatırlayıp okuduğu üniversite ve yaşına kadar biliyordu. O beni hatırlamaz bile sadece tanıştık biraz telefondan konuştuk o kadar dedi. Sizce o berbere gidip erkekçe gerçekten ne zaman tanıştığını sormalı mıyım? Konunun üstüne gitmeli miyim yoksa bırakmalı mıyım?

Night
Guest
Night

Merhaba Mahmut abi.Bence şu durumda tavsiye alabileceğim bana yol gösterecek birisi var o da sensin Deprem nedeniyle evimizi kaybettik 20 yaşındayım ve nerdeyse 5 6 gündür istasyonda banklarda uyuyorum.Yemek ihtiyacımı verilen yardımlardan karşılıyorum.Sorun şu ki burda benim gibi çok insan var , çadırlarda dışarda yatan.Dışarda kalmadan önce dayımın köydeki evinde az hasar vardı yıkılmamıştı ve annem babam ben orda kaldık.Tabi o sırada dayımlar yoktu başka şehire gitmişlerdi korktukları için.Onlar yokken ben her gün 10 km yürüyüp yardım getirdim eve siz düşünün , ben olmasam annem getirirdi ama babam evden çıkmazdı buna eminim.Bana da yardıma gitme boşver diye söyledi ama dinlemedim… Read more »

Mert
Guest
Mert

Mahmut abi merhaba. Sevgilim Hatay’lı. Geçen hafta Ankara’ya ablasının yanına getirdik. 1 hafta yanında kaldım evi falan kurduk sonra eve döndüm. Bana gitmeden seninle gelecek düşünüyorum çocuğumuz senin gibi sarışın olsun falan dedi. Oradayken kafasını dağıtıyordum yanında olmam yetiyordu. 2 gün önce eve geldim bir daha deprem oldu. Psikolojisi bozuldu. Ailemin telefonda beni eve çağırmasını falan duymuş . Seni çok yoruyorum, ailenle tartışmanı istemiyorum ara verelim biraz dedi. Evdeki herkese de patlamış, kardeşine falan da bağırıyormuş. Başka biri yok çünkü telefonundaki mesajları falan hep ben cevapladım. Ben yanından gidince ve yine deprem olunca böyle oldu. Yük olmadığını, ona isteyerek destek… Read more »

Yuzoko
Guest
Yuzoko

mahmut abi saygılar ilk defa bir sorum olucak kafamın bir kenarında kaldı abi çünkü abi şimdi ben üniden bir kızla tanıştım 2 3 kez aynı ortamlara girdik birebirde konuştuk aramızda bi enerji vardı bende kızı arayıp buluşmaya cagırdım direk aynı günde 😀 sonra kız gelebilme ihtimalininin oldugunu söyledi ama gelmedi bi işi çıkmış bende tamam dedim 3 gün sonra bana yazdı buluşalım bugün diye bende gittim buluşmaya güzel bir buluşmaydı first kiss olmadı ama yanagından öptüm 2 3 kez birbirimize çok yakınız zaten kino da var her şey tıkırında bir sonra ki gün wpde konuşurken bana mesaj arasında knk dedi… Read more »

Gokhan
Guest
Gokhan

Merhaba, bir kizla flort donemindeyiz ve son bulusmamizda neden oldugunu sonradan anladigim eski sevgilisi yuzunden aglamaya basladi ve sadece 1 kere ne oldu diye sordum anlatirsam daha cok aglamaya baslarim dedi ve yanimizdaki obur ciftteki kiz arkadasiyla sarildilar , daha sonra bir masada 4 lu konusurken arkadasi kizin beni cok sevdigini ima etti ama kiz o da birakip gidicek gibi bir sey soyledi bu durum karsisinda ne yapacagimi bilmiyorum ( bu arada yasimiz 22 alkol yuzunden boyle konusmalar geciyor diye dusunuyorum )retroaktif kıskançlıgim yok sadece nasil davranacagimi bilmiyorum su anlik gecmisine ilgisizim , guven verirsem iliskimiz nasil etkilenir bilmiyorum, sizce… Read more »

gerizekalı
Guest
gerizekalı

abi selamlar, mevzu biraz uzun ama detay anlatmanın manasız olduğunu düşündüm. 4 sene kadar tamamen saf sevgi olduğunu düşündüğüm bir ilişkim oldu. Bu zamanda hem benim hem kızın sevgilileri oldu ama hep buluşuyor birbirimiz çok seviyorduk cinsellik falan yoktu. Çok eğleniyordum sadece sohbet ederken bile, ya da sarılınca huzur doluyordum bilmiyorum. Adımdan da anlamışsındır… Neyse sonra bir gün farklı davrandım hata yaptım kız beni anılarından silmemek için hayatından çıkardı. Ha benden beklemediği bir hareketmiş, üzülmüş hak da veririm ama tek celsede beni silmesi bile benim için “red flag” ve hayatımda kimseye eyvallah etmedim nedense bu ayrıydı 3 senede toplam 4-5… Read more »

Hüseyin
Guest
Hüseyin

Merhaba abi ben bir kızı seviyorum kızla iyi anlaşıyoruz beraber gülüyoruz eğleniyoruz bunu oda söylüyor beraber olalım konusunda bana psikolojik sorunlarım var biraz zamanla her şey olur dedi. Sınıfta kaç kere ağladı falan neden ağlıyorsun dediğim zaman bir şey yok dedi ben aşk acısı çektiğini düşünüyorum eğer böyle bir durum varsa nextlemem mi gerekir yoksa beklersem olabilir mi ? Ve bir hikaye paylaşmış WhatsApp ta başka birinin telefonundan gördüm ama hikayeyi goremedim bana gizlemiş tavsiyen nedir ?

Muhammed
Guest
Muhammed

Merhaba mahmut abi Bugün hastaneye gittiğimde bi kızla karşılıklı göz göze geldim. Baktığımda gözünü önüne çevirerek gülümsedi. Ben bu yürüme davetiyesi sinyalini aldım. Biraz sonra 2.denk gelmemde biraz konuştum nereli olduğunu hangi pozisyonda çalıştığını vs sordum. Biraz sonra denk geldiğimde gözüne tebessüm ederek bakınca yine gülerek başını önüne eğdi. Bunun ardından asansör yanında beklerken yanına gittim adını sordum. Söyledi o da adımı sordu hemen ardından telefonunu versene dedim o da o kadar değil minvalinde reddeti. Ben de instagramını sordum kullanmadığını söyledi. Dumanla haberleşemiyeceğimize göre vs dedim o da tebessüm etti sonra hiçbir şey demeden yanından ayrıldım. Birkaç gün sonra gene… Read more »

kjx
Guest
kjx

selam abi,şöyle bi sorum olacak bir kızla tanıştım 1 hafta gibi bir süre konuştuk bazı günler gecelere kadar konuşuyorduk,her gün kendisini görüyorum buluşacaktık fakat buluşmadan 1 gün önce bana bağlandığını daha fazla konuşmak istemediğini kendi deyimi ile (daha fazla bağlanmak istemediğini) hislerinden emin olmadığını arkadaş olarak devam edebileceğimizi söyledi ben de arkadaş olarak kalamayacağımızı söyleyip kendisiyle tartışmadan saldım fakat sonrasında tekrar yazdı kötü bitmesin vs diye buradan ne anlam çıkarmalıyım amacı ne?

Limonkafa
Guest
Limonkafa

Mahmut abi selam benden ayrılıp eski sevgilisine dönen kız arkadaşım benden ayrıldıktan sonra onunla 1 ay görüşüp komple bitirmişler ilişkilerini bizim ilişkimiz bitelide 3 ay oluyor ve son 1 aydır en az 10 defa engelleyip engelimi geri açtı ne yapmaya çalışıyor ben ayrıldıktan sonra en ufak bir iletişime geçmedim sürekli stalklıyor beni son 1 aydır ilişkimiz 4 ay ve çok güzel geçmişti geri dönmek istiyor olabilirmi bana sence. Saygılar…

Limonkafa
Guest
Limonkafa

Abi geri almayı zaten düşünmüyorum ortada bir neden yokken güzel bir ilişkiyi senin deyiminle çöpe attı bunu yaparken de benim egom çok kırıldı özdeğer kaybı yaşadım sebep bulamadım çünkü bunu onada sormadım iletişim kurmadığım için ve üstüne eski sevgilisiyle görüşmesi beni daha çok yaraladı. Sanki bana ulaşıp pişmanım derse bu yaranın kapanacağını düşünüyorum sırf bu yüzden merak ettim.

Hüseyin
Guest
Hüseyin

Merhaba aabi bir kız bana çıkma teklifleri ettiler elicem birini seccem derse ne yapmak gerekir rekabet mi etmek gerekir geri mi çekilmek gerekir tavsiyen nedir ?

Order
Guest
Order

Mahmut Abi merhaba. Yeni bir ilişkiye başladım. 4 aylık bir süreç oldu. Kız arkadaşım ilişkide feminen, sınırları biliyor ve en önemlisi saygılı. Sağlıklı ve güzel bir ilişkimiz var. Kendisi erasmus programıyla önümüzdeki eğitim döneminde avrupaya gitmek istiyor. Ben bundan rahatsızım ama eğitim hayatına müdahele etmek istemiyorum. Ben de özel bir üniversitede bilgisayar mühendisliği ve yönetim bilişim sistemleri okuyorum.
Saygılarıma

1 37 38 39 40 41 73