Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3424
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2329 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
SedatMahmut AbitylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
hakaret edilen genç
Guest
hakaret edilen genç

Mahmut abi selam, benleyken saygıda kusur etmeyen kız, özelde annesiyle konuşurken benim için piç vb. kelimeler kullanmış. taktığım bileklik için ibne demiş. yaşlar 25, 6 aylık ilişki. ne yapmak lazım? kıza direkt bu mesajları okuduğumu söyleyip ayrılmayı düşünüyorum.

Zafer
Guest
Zafer

Bence çok saygısızca. Hem senin arkandan konuşuması hem de annesiyle böyle tarzda konuşması doğru değil. Sen dikkatli ol. Arkandan öyle konuşan başka işler de çevirir. O bilekliği çıkar bence kolundan. Çöpe at. Sorarsa da bana yakışmadı de. Hiç zevkin yok.

Göktürk
Guest

Abi kız ottan boktan sebeplere alınıyor, güceniyor ve intikam almaya çalışıyor, hatta alıyorda. Bu tür kızlarla hiç tecrüben oldu mu?

bayram
Guest
bayram

Abi merhaba bugün sanal görüşme için çok ihtiyaç duyuyorum sana ama ödeme ekranında hangi saatler olacağı görünmüyor. Bu konuda bilgi alabilir miyim? Sağlık personeli olduğumdan çalışma sistemim çok karışık, eğer bugün müsaitseniz bilgi verebilir misiniz? Görüşmeye kaydolayım

diabolik
Guest
diabolik

Mahmut abi iyi akşamlar özel görüşme için müsait olmadığından senden ve diğer arkadaşlardan tavsiye almak istiyorum. Benim 1 ay önce bir ilişkim başladı anne vefatı sonrası başladığından kızı çok benimsedim çok içselleştirdim fakat kız hitaplarında olsun buluşma isteklerinde olsun sürekli bi soğuk bi sıcak yaptı bi hata yapıp bu durumun beni rahatsız ettiğini söyledim bahane olarak daha önce hiç ciddi ilişkisinin olmamasını nasıl davranacağını bilmemesine bağladı. instagramda eski sevgilisini benle tanıştıktan sonra yeni çıkardı sanal bir oyunda tanıştığı bir erkekle 5 yıllık bir arkadaşlığı var ve çocuk hergün yazıyor, konuşuyorlar hiç buluşmadıklarını söyledi ama inanmak istemedim. Dün buluşmayı son anda… Read more »

::::
Guest
::::

Abi merhaba.Görüşme randevusu almayı düşünüyorum biraz uzun konuşmaya değer bir konu mu yoksa karar vermeli miyim onun için yazıyorum.Çok kısa yazıcam geçmişinde 10-15 kişiyle cinsellik yaşamış 20 yaşındaki kızdan olur mu ? İlişki kızın geçmişi ve benim retroaktif ataklarım hariç gayet iyi(yazıyı okudum) Seks de güzel her gün oluyor kız en iyisinin benim olduğunu söylüyor.Bir sürü zayıflığıma (retroaktife bağlı) sorun çıkmasına rağmen benden soğumadı.Kız geçmişi hariç iyi bir insan gibi duruyor.
Teşekkür ederim

rise
Guest
rise

Merhaba abi site sayesinde hayatım çok büyük ölçüde değişti bunun için teşekkür ederim. 170 kilodan 115’e düştüm, spora başladım, bıraktığım okuluma devam etme karadı aldım. Seninle okul, kariyer ve kişisel tavsiye hakkında görüşmede bulunabilir miyim?

Ege
Guest
Ege

Mahmut abi, kişisel gelişim konusunda danışmak için görüşme almayı düşünüyorum. Kadınlar hakkında falan değil, psikolojik olarak çok kötü durumdayım. Sana hikayemi anlatmak ve en azından biraz tavsiye almak istiyorum.

poatan
Guest
poatan

Öncelikle selamlar .Yardımınızı isteyeceğim bir konu var . Benim suan da konuştuğum bir kız var ve aramızdaki ilişkide ipler benim elimde , bu çok net . Sevmediğim bir şey olsa söylüyorum ve beni dinliyor iste eğlenceliyim, espirituel,yakışıklı falan neyse.Biz belli bir zaman konuştuktan sonra konuyu kendisi sekse getirdi ve ben o tarz bir erkek olmadığımı eğlenceli bir dille söyledim hatta basit bulduğumu ve kendimi sikteki kafa ile yönetmedigimi falan söyledim. Şimdi asıl olay şu kız beni seviyor buna çok eminim fakat olay benim sekse daha önce ulasmis olmamam.Istersem uygun koşulları sağlayıp birlikte olabilcem kendisiyle fakat beni biraz baskilayan bir şey… Read more »

dincy
Guest
dincy

Selam Mahmut Abi.İlk buluşmada el ele tutuşan sarılan ama yüzüme bakmaktan çekinen bi kız var.Bu sebepten dolayı ilk buluşmadan öpmek istemedim.Eğer olursa 2.buluşmada yapacağım ama bir sorum olacak.Bu kızın yüzüme bakamama çekinme sebebi nedir? Bir de şöyle bi muhabbet döndü “ben ilişkiye hazır değilim” sen benden çok daha iyisin bu ilişki konularında benim senin elini tutmam bile mucize sayılır dedi.Seninle arkadaş da kalamıyoruz gibisinden şeyler söyledi ben de benim için ya varsın ya yoksun dedim.Arkadaş kalamayacağımızı söyledim evine bırakırken sarılmak istedi tekrardan sarıldım ama sarılmanın arkadaşça olduğundan dolayı çok istekli değildim hiç istekli sarılmadın diyip tekrar sarıldı.Yorumun nedir?

Hüseyin
Guest
Hüseyin

Abi benim 4 5 senedir ayda 1 2 defa sanaldan konuştuğum bi arkadaşım vardı hız yüz yüze gelmedik ama ben ondan hoşlanmaya başladım son zamanlarda bu yaz ilk defa buluşacağız arkadaştan flört ve sevgiliye çevirmeye çalışacağım bunu yapmam mantıklı olur mu zaten arkadaş kalmak isterse salcam kızı konuşmam daha

Mehmet
Guest
Mehmet

Mahmut abimerhaba, ben bı konu yüzünden muzdaripim. Ben aşırı savurgan birisiyim harcamalarımi kontrol edemiyorum ki bu harcamalarim kendi param olsa yine sorun olmaz kredi kartlarina bulasiyorum ve aşırı borçlu oluyorum bu borcu kapatmak içinde aylarim boşa gidiyor ve ben geçen sene söz vermistim hakim olucam kendime diye yine olamadim ve sınav donemimdeyim yine kredi borclarim oluştu bı şekil yaza kadar ertelicem odeyemicem sınavdan sonra yine zamanimi bu borçları kapatmaya çalışmakla boşa gidicek bı önerin varmı gençlerde bu problem aşırı oluyor ve yaşım 21. Kız arkadaşım sınav psikolojimi bu borçların etkilicegini söylüyor yardimci olmak istiyor ben ise hayır diyorum almıyorum ondan… Read more »

Simurg
Guest
Simurg

İyi akşamlar Mahmut abi. Son zamanlarda aynı dershanede hoşlandığım kız ile dershane çıkışında otobüs durağında tesadüfen karşılaştık. Birkaç dakika beraber bekledikten sonra otobüs gelmeyince kıza, otobüsün bu saatte geleceği yok gel beraber biraz seninle yürüyüş yapalım dedim. Birlikte yürüyüş yaparken otobüs gelmediği için yanımda küfür etmeye başladıktan sonra ağzını bozmaması gerektiğini söyledim. Daha sonra bana neden tek başına yürümüyorsun? Tarzında sormaya başlayınca ben de ona tek başıma yürüyüş yapmaktan sıkıldığımı seninle beraber yürümek istiyorum dedim. Daha sonra yanımda konuşmayınca ona: neden suskun duruyorsun? Kadınlar genelde konuşkan olur dedim. Bu sözümden sonra bana cinsiyetçilik yaptığımı söyledi. Ben de ona sana söylediğim… Read more »

Soru sormak isteyen
Guest
Soru sormak isteyen

mahmut abi iyi günler bir kızla ben aralık sonu gibi tanıştık. kızın hareketlerinden samimi buldum ve buluşup vakit geçirip genelde arabada öpüşüyoruz. Araya okul girdi Deprem filan girdi 2 ay civarı görüşemedik. mesafe ve zamanda girdi. Ben bu kızla uzaktan görüşmeye devam ettim. Kız üniversiteli. Bir ara yanıma gelmesine az bir zaman kala bana soğuk yaptığı (sanki başkası var gibiydi) için ben buna mesafe koydum bitirdim gibi bişi oldu. Bu sonra benle konuşmak istedi geçen buluştuk felan gene devam ediyoruz. Biz başından beri bu kızla öpüşüyoruz ama bu kız benle ilerisine gitmek istemiyor utanıyorum diyor. Eve filan gelmiyor . Kendisiyle… Read more »

Anonim
Guest

Selamlar Mahmut abi. Başarmışlar gibi bir seri başlatabilir misin ?
Belki başkalarının başarıları kişilere motivasyon olur. Siteyi okuyup hayatını değiştirmiş çok kişi vardır.

rise
Guest
rise

Olursa kilo verme hakkında yardımcı olmak isterim

erzeydo
Guest
erzeydo

Mahmut abi merhaba. 19 yaşındayım daha önce sevgilim olmadı. Dönem dönem talep gördüğüm oldu, reddettiğim kız da oldu ama ilişki toplarına girmedim hiç. Bunu pişman olduğum veya eziklendiğim için anlatmıyorum, hatta iyi ki böyle yapmışım diyorum bakınca. Benim endişem daha ziyade ortamlarda tecrübesiz olduğumu dile getirdiğimde bunun benim özgüvenimi düşürebilecek olması. Ortamlarda veya kızla birebir görüşürken geçmişimden ne düzeyde bahsetmeliyim? Yalan mı söylemeliyim daha önce kız arkadaşım olmuştu diye? Çünkü biliyorum tecrübesizlik insanların kulağında iyi tınlayan bir şey değil. Bu konuda tavsiye verebilir misin?

1 38 39 40 41 42 73