Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3424
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2329 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
SedatMahmut AbitylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Flamier
Guest
Flamier

Mahmut abi selam. Düzenli olarak spora gidiyorum, para kazanıyorum aynı zamanda okuyorum yani kendime baya bakıyorum. Boş zamanlarımda ise daygame’e çıkıyorum ancak nerdeyse hiç sonuç alamadım ve bu durum artık canımı çok sıkmaya başladı. Sosyal ortamım ise hiç yok, tek tük arkadaşlarım var sadece. Sence sosyal ortam kurup kadın ihtiyacımı bu şekilde halletmek daha mı iyi olur? Ayriyeten ne gibi sosyal faaliyetlere katılabilirim? 21 yaşındayım, İzmir’deyim.

Semih
Guest
Semih

Mahmut abicim. Oncelikle kirmizi hapla tanistirdigin icin cok tesekkur ederim. Sana bir soru sormak istiyorum. Ingilterede bubble teacide calisiyorum. Sahibi tayvanli disiplinli bir kadin. Orda taylandli bir kizi begendim. Facebooktan yazdim, ilgimi gosterdim bulusma ayarladim. Kiza yazmadan once de calisan baska bir kiza Benim taylandlinin sevgilisi var mi diye sordum. O da saolsun yanlislikla cafe sahibine soyluyor. Sonra mudurlerden biri ilk kizla konusuyor Sonra benle konusuyor. Facebooktan kimseye mesaj atamazsin, bulusamazsin kimseyle cart curt. Kizla olan hevesim 0landi abi. Kizla ne konustular bilmiyorum ama Sanirim taylandli kiz, Benim Facebooktan yazdigimi soylemis. Bi alfalik yapip isten cikip kiza oyle tekrar yazmayi… Read more »

dtych22
Guest
dtych22

Merhaba. 4 senelik son 1 senesi de nişanlı olarak geçirdiğim ilişkim bitti. 2 senedir bizimle olan ortak bir köpeğimiz var. O ailesiyle kalıyor şu an ve mesafe 150 metre evlerimiz arasında. Köpeği sabahları ben işe gittiğimde çıkarmak ve görmek istiyor bunun için evin anahtarını ona vermem gerekiyor. Bu durum no contact kuralını nasıl etkiler ?

Ayrıca kendisini instagramdan takipten çıktım ve karşılıklı fotolar silindi. Annesi ise storylerime bakıyor. Bu durum da no contacti etkiler mi ?

Son olarak ihtiyacım oldugu için sizden koçluk satın alacağım. Satın almadan sonraki süreç nasıl işliyor ?

Halil Can
Guest
Halil Can

Mahmut Abi selamlar. Bakire olmamak kırmızı bayrakmıdır? Ve Aynı yaş kadınla çıkıp birlikte olmak problem olur mu?

Kazimzade
Guest
Kazimzade

Mahmut abi merhaba,Azerbaycandan yazıyorum 25 yaşındayım,nerdeyse 7-8 aydır redpille tanıştım(Alfa olduğum bir ilişkide betarize edildiğimi fark ettiğimde redpilli bilmeden ilişkimi anında bitirdim).Spora gidiyorum ve düzenli bir işim var şu anki hedefim işimde iyi bir promosyon yakalamak eğer olmazsa iş yerimi değiştiricem ve bu riski göze alıcam bizim ülkede durumlar biraz zor iş bulmak açısından.Redpilli tam olarak alamadığımın farkındayım ve siteden yazıları okuyarak her gün kendime bir şeyler katıyorum.Benim şuanki durumum şöyle bir kız var bizim iş yerinde ve eski geleneklere bağlı biri erkeğin dominant olmasını ve alfa olmasını bu kavramları bilmeden söylüyor.İlk buluşmamızda bana sen de benim gibi eski geleneklere… Read more »

Samed
Guest
Samed

Aşağıda işten çıkınca sevgilisi terk eden kişinin pozisyonuna benzer bişey yaşıyorum. 30 yaşındayım ailemle yaşıyorum bu zamana kadar hep çalıştım ama birşeye sahip değilim aileme verdim babamı sgk pirimlerini ödeyerek emekli yaptık ailecek oturduğumuz evi aldık üstüne abime ev aldık evlendirdik vs son kız arkadaşımla evlenmek istedim itiraf etmese de bence bunları dert ederek terk etti. Çünkü değişik yorumlar yaptı senin de kendi hayatın var vs gibi

Samed
Guest
Samed

Kızı yarı yolda bırakmakla suçladım. Bir hayat kuracaksak beraber olduğum kişiyle beraber yapmak istediğimi söyledim. Yanlış mı yaptım sence Mahmut Abi?

Gain
Guest
Gain

İyi günler Mahmut abi.Benim sorum biraz farklı. 25 yaşında bir doktorum, henüz yeni mezun oldum ve çalışıyorum. Şöyle bir sorunum var ki annem beni evlendirmeye çalışıyor. Henüz daha mezun olmadan önce intern dönemimde başladı kafamın etini yiyor 2 senedir. Ben evlilik düşünmüyorum, 3 yıllık uzun ilişkim vardı onun dışında 1 2 aylık ilişkilerde bulundum, bakir de değilim ama kadınları sevmiyorum hepsi hipergamik ve hiçbirisi baba güven vermiyor. Bundan 4 5 ay kadar önce ramazanda iftarda annemin kuzeni evine davet etti, gittik. Gittiğimizde kadının benle yaşıt bir kızı vardı ve benle baya sohbet etmeye çalıştı, dokunmalar falan, sevgilimin olup olmadığını sordu.… Read more »

Aykut
Guest
Aykut

Hocam nereden başlayacağımı bilmiyorum benim hikayem filmlere dizilere konu olacak bir hikaye ben 27 yaşındayım konuştuğum bir şeyler yaşadığım yakınlık kurduğum kadın 40 yaşında buluştuğumuz da çok yakın davranıyor daha sonra whatsapp da ise neden yazmıyorsun diye sorduğum da ne yazmamı bekliyorsun ne biz neyiz aykut nasıl bir ilgi bekliyorsun gibisinden konuşuyor 1 buçuk yıldır konuşuyoruz bende psikoloji kalmadı hocam hastaneye yatıracağım artık kendimi saçlarını sevdirten onu sevmeme izin veren kadın bana sürekli bir soğuk bir sıcak davranıyor çok yoruldum

Murat
Guest
Murat

Selamlar Mahmut Abi. Öncelikle seni keşfettiğim ilk günden beri kendime çok şey kattım, verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Yaşadığım bir durum hakkında tavsiyene ihtiyacım var. Üniversite çevremden bir kız hoşuma gitti. Kızla yüz yüze ilk muhabbeti açtıktan sonra ısıtıp buluşmaya davet etmek için sosyal medyadan chat yapmaya başladım (tatile denk geldiği için mecburen). Mesajlarıma bayağı geç cevaplar almaya başladıktan sonra bu durum hoşuma gitmediği için görüldü attım. Aradan geçen 2-3 günün ardından kız etkileşimi yeniden kurdu. Aradan geçen kısa sürenin ardından kız 1-2 günlüğüne şehre geri dönmek durumunda oldu. Fırsat bu fırsat diyip bir buluşma teklif ettim. Kız arkadaşlarıyla… Read more »

gizem
Guest
gizem

Merhaba.Kadın takipçinizim ve çıkmazın içindeyim , ne yapacağımı bilmediğim bir durumla karşı karşıyayım bu yüzden sizden fikir almak istiyorum.Eski sevgilimle 6 şubat depreminden kısa süre öncesinde tartışmalı şekilde ayrıldık.Daha doğrusu o benden ayrılmıştı tartışırken.Sonra deprem oldu ve anne babasını kaybetti kendisi yaralı da olsa kurtuldu ama tek başına kalmıştı kardeşi yoktu tek çocuktu.Birbirimizi sorduk deprem zamanında derken , aradan 1 ay geçti Mart ayının sonlarına kadar hiç iletişime geçmedik.Sonrasında bir gün nasılsın diye mesaj attı ve konuşmaya başladık ama ayrıldığımızdaki mesele açıldı yeniden tartıştık.Sonra konuşmayı kestik birkaç gün konuşmadık, kendisinin sokakta yaşadığını biliyordum ve durumunu sormak istiyordum.Bir gün iyice psikolojisi… Read more »

Ekrem
Guest
Ekrem

Mahmut abi ödemeyi yaptım da sonraki prosedür nasıl işliyor çok açıklama yapılmamış o konuyla ilgili

yahazehal
Guest
yahazehal

selamlar Mahmut abi. bu hafta içinde 2 tane kızla instagtam üzerinden tanıştım; birinci kızla tanıştık konuştuk muhabbet gelişti. kızla Fenerbahçe hakkında konuşurken ” sen fenerbahçe en son şampiyon olduğunda var mıydın hahahaha” yazdım( kız 18 yaşında ) kız da bunun üzerine bana görüldü attı. tekrardan yazmadım sonraki 5 saat içinde de engel attı. (arsız komik bir espri yapmak istemiştim. sanırım ters tepti) ikinci kızla da tanıştık konuştuk. muhabbet gelişti, anladığım kadarıyla bana ilgiliydi , numarasını istedim vermedi -shit testtir dedim geçtim- bana görüldü attı. görüldü attıktan 6 saat sonra ben tekrardan sohbet başlattım ve kendimi geri çekerek beni merak etmesini… Read more »

Eren
Guest
Eren

Merhaba 2 senedir görüştüğüm bir kız arkadaşım var ilk zamanlar da çok yakın hafta da 3-4 gün buluşuyorduk yaş 36 arkadaşımın 28. Neyse efendim biz tabi çok yakın davranıyoruz ama hayatım da ilk defa çok yakın kız arkadaşım olsun flörtleşmeyeyim diye düşündüm beraber yiyoruz içiyoruz hesabı bir ben bi o ödüyor bu konuda sıkımtımız yok geceleri görüntülü arar vs. Bu şahıs daha sonrası kendine sevgili yaptı ve hafta da 3 gün onunla buluşmaya başladı biz daha az buluşmaya başladık ama yine çok yakınız birbirmizden ayrılamıyoruz tavi bunu benden 2 ay boyunca sakladı ama biz hala görüşüyoruz. Mahmut abim şimdi ben… Read more »

Ekrem35
Guest
Ekrem35

Merhaba, 4 senelik ilişkim tam 1 ay önce bitti. Daha önce yıllardır gittiğim ve bir süre ara verdiğim spor salonuna 4-5 aydır gidiyor kendisi. Benim de hem iş dönüşü yolumun üzeri olması hem de yeni bir hayat kurma planlarıyla bu spor salonuna tekrar üye oldum dün. Bir arkadaşı beni salonda görüp kendisine haber uçurmuş orda olduguma dair. Benim salona geleceğim saat onun salondan çıkacağı saat yani toplasan beni göreceği 10 dakika. O da beni arayarak, bu yaptığımın kendisini taciz etmek olduğunu, onun alanını işgal ettiğimi, bu davranışımla kendimi küçük düşürdüğümü, salona geldiği kız arkadaşlarının benim bu davranışım yüzünden sayko ve… Read more »

1 45 46 47 48 49 73