Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3424
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2329 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
SedatMahmut AbitylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Hüseyin
Guest
Hüseyin

Abi iyi günler Yaşım 21 ve 22 yaşında bir kızla 6 aydır beraberdik önce beni reddetmişti sonra bende peki tamm dedim ve 1 yıl sonra geri kendi yazdı ve sevgili olduk ilişkiyi o başlatı herşey güzeldi hergün seni seviyorum diyordu sonra instgramımdaki takipleştiğim kızlara laf etti hepsini çıkart dedi bende yapamam dedim sonra iyi yapma dedi bu arada kendisi hiçbir erkeği takip etmiyor sonra ben kızları çıkartmıyorum diye kendi kapalı instgramını açtı bende pek umursamadım herşeyi yapmakta özgürsün dedim ve fazla mesaj atmamaya başladım işte sonra yanlış yaptığını fark etti ve kapadı geri ilişki düzeldi sonra abi üçüncü aydan sonra… Read more »

Conserta
Guest
Conserta

Mehmet abi merhaba. Doktorun 35 yaşındayım iş yerinde 40 yaşlarında özel sektörde çalışan bir kasın var. Hareketli gezgin takılan sürekli etkinlikten etkinliğe koşan bir tip. Sarışın ve küçük dövmeler var. Ofislerimiz çok yakın. Beraber çalıştığım arkadaştan hoşlanıyor ve ciddi ilişki istiyor. Ama benimle de çok samimi kendimi bazen arkadaşım ile zaman geçirmek için bir araç gibi hissediyorum. O yüzden kadınl arkadaşlığımı bitireceğim. Onunla pek şansım olduğunu düşünmüyorum. İletişimi tamamen kesip önüme mi bakmalıyım yoksa adaba karşı tarafın fikri değişir diye arkadaşlığı devam mı ettirmeliyim.

Conserta
Guest
Conserta

Abi merhaba. Ofisimde benden küçük 20 li yaşlarında bir sekreter kız var. Yaz boyu haftada bir kaç gece klüplerde dolaştı bazen kendisinden beklemeyeceğim tiplerle yeni nesil meyhane ve klüplerde dolaştı. Ağustos başında ciddi bir ilişkisi vardı 1 ay sürdü Instagram da ciddi bir ilişkisi biten kadından korkun herşeyi yapabilir diye paylaşım yaptı. Bende dm den yazıp kahve içme teklifinde bulundum. Kendisi ilişkiyi arkasında bıraktığını farklı şeylerden konuşabileceğimizi söyledi. Bende ne zaman hazır hissederse kahve içebileceğimizi söyledim. O günden beri mesajlaşma olmadı. Beni görünce selam veriyor ama herhangibi uzun muhabbete girmiyor benden teklif mi bekliyor. Birde benimle geçici bir şeyler mi… Read more »

Fatih aykır
Guest

Mahmut abi merhaba, 5 yıllık sevgilim var be 2 yıldırda birlikte yaşıyorduk, hatta evliligimi onunla tanışınca bitirdim,çok sevdim,1-2 yalan konuşmam oldu,onları yakaladı affetti,sonra geçen sene eski eşime gece özlem mesaji yazdım, eski eşimde ekran resimlerini sevgilime atti,sevgilim ayrıldık dedi biraz yazma çizmeyle barıştım, devaminda 1-2 yalanımı yakaladi(yalan dedigim bir konu hakkında) devam ediyorduk ma iyiyken çok iyi kötüyken çok kötüydü, en son 2 ay önce eşli eşime yine özlem ve sevgi mesajları attım, devaminda eski eşim sevgilime ekran resimlerini atinca ayrildik. 15 gündür ne yapsam geri döndüremiyorum, ama 15 gün icinde evine girip birseyler icip arkadasta kaldim, 2-3 defada buluşup… Read more »

explosive
Guest
explosive

mahmut abi uzun süreli ilişkimde kız arkadaşım bana bir hata yaptı,ayrılmalık bir hata değil bu fakat canımı sıktı. rütbesini bi aşama aşağıya düşürmek uzun süreli ilişkiler için de geçerli mi? geçerliyse uzun süreli ilişkide nasıl rütbe düşürebiliriz

Sportiveman
Guest
Sportiveman

Selam Mahmut abi. Konuya gireyim, abi ben örneğin instagramda bir hikaye paylaşacağım veya paylaştım diyelim bende hemen millet “paylaştığı şeye bak mal lan bu” , “kendini bi bok sanıyor herhalde” veya bu minvalde şeyler düşünecek/diyecek diye düşünüyorum ve bu sebeple de paylaşım yapamıyorum veya çok nadiren yapıyorum. Paylaştığın veya paylaşmayı düşündüğün şeyler nelerdir dersen boks antrenmanından sonra arkadaşımın beni çektiği foto, tatilde çektiğim selfie gibi şeyler yani içinde kendimin bulunduğu fotolar. bunu göz önünde bulundurunca millet bana mal/salak diyecek şeklindeki düşüncem doğru mu sence abi? Eğer doğru değilse bu millet bu hikayeyi görünce bana ne diyecek / düşünecek sorunu sence… Read more »

Hüseyin
Guest
Hüseyin

Mahmut abi İlk önce hangi kitabı satın almalıyım?

SenechauX
Guest
SenechauX

Selam Mahmut abi,sorum yıllar önce yaşadığım bir olayla ilgili. Olay şu,aynı yerde çalıştığım güzel bir kızı gözüme kestirmiştim amacım sadece cinsellikti uzun süreli ilişki düşünebileceğim biri degildi.(ister istemez bu gibi durumlarda daha rahat oluyorum) Harekete geçmeden önce kızı iki üç ay gözlemledim bu sürede selamlaşmalar,hal hatır sormalar vs gibi yüz yüze muhabbetlerimiz de oldu.Hatta bana iş yerinde birkaç defa kahve yapacağım sizde ister misiniz diye sormuşluğu vardır.(başka erkeklere sorduğunu görmedim) Bunları işaret olarak yorumladım kızı Instagramdan ekledikten birkaç gün sonra akşam üzeri”merhaba” yazdım.(iş yerinde baş başa kalamadığımız için) 5 dakika geçmeden “merhaba” diye cevapladı.Akabinde hemen konuya girerek “Müsaitseniz yarın iş… Read more »

Yasin
Guest
Yasin

Mahmut abi merhaba 35 yaşındayım hayatıma bir çık kişi girdi çıktı gelen herkesi kabul ettim ama reddedildim de abi bnm olay şöyle ; Bir kadın arkadaş ile muhabbet sohbet arkadaş olduk aramız da ilişki yok sonra hoşlanmaua başladım ve mala bağladım aramız da birşey olsun diyorum ama bunu söz ile değil yakınlaşarak yapmaya çalışıuorum ama sürekli kaçıyor benden vazgeç sen bnm arkadaşımsın falan gibi yakın zaman da bu en yakın kız arkadaşı ile arası açıldı konuşmuyorlar biz öyle denk geldik dedim arkadaşınla biz neden olamadık diye sorunca deidki siz birbirinizin herşeyini biliyorsunuz kınuşmussunuz geçmişleri falan diye sana güvenmiyormuş ama sürekli… Read more »

Dilruba
Guest
Dilruba

Mahmut abi merhaba, kadın bir takipçinim. 3 yıllık ilişkimde evlilik hazırlığı yaparken sevgilimin okuduğu bölümü ve mesleğini ilişkimizin başından beri yalan söylediğini öğrendim. Kendisi 3 ay önce devlet memuru olmuş, geliri ortalama ama mesleğini yalan söylemiş olması hayal kırıklığına uğrattı. Ben aileme ve arkadaşlarıma mesleğini bana söylediği şekilde söyledim. Böyle bir konuda yalan atmış olması her zaman yalan atabileceği düşüncesini getirdi aklıma. Sence böyle bir durumda ayrılmalı mıyım?

Broccoli
Guest
Broccoli

Abi hangi günler müsaitsin acaba?

Kimmik
Guest
Kimmik

Mahmut abi, şikayet etmek gibi olucak belki oyle bilmiyorum kiz arkadasim ben ilgi alaka istiyor normal buluyorum tabii ama ben yazmadan yazmiyor, bos zamaninda ariyor bunu ise normal bulmuyorum. Belki inanmayacaksin zirt pirt aramasini tabii istemiyorum. Araamasinda yazmamasinda bana arzu yok bu nedenle buraya yaziyorum. Ne onerirsin? Nasil bi yol cizmemimi onerirsin? Bu arada sesin bilgeliyinle adama meditasiya gibi hocam.

Sungur
Guest
Sungur

Abi İyi günler Ben 24 kız 22 yaşinda 1 ay sadece telefonda konuştuk mesajlaştik o kadar 1 ayın sonunda ben buluşma ayarladım kız uzaktay di atladım otobüse gittim yanına buluştuk konuştuk muhabbet ettik gezdik vs… bı sıkıntı yok 1tanede kullanmasi için hediye aldiydim verdim ona her şey çok güzel Dedim gitmem lazım ayrıldık eve geldim beni aradı hediyeler için çok teşekkür ettiğini dedi Sonrada bir daha gorusmeyelim beni rahatsız etme dedi mantiken bende neden dedim fazla üsteleme istersen dedi. Neden böyle yapmış olabilir bı anlam veremedim psikolojisi bozuk sandım Sonra whatsaptan mesaj yazdım biraz duygusaal mesaj bı daha seni rahatsız… Read more »

Esat
Guest
Esat

66 sayfa blackpill manifestosu yazan ODTÜ’lüyü gördün mü Mahmut Abi? Yazıda sana da bir iki laf atmış. EE okurken akıl sağlığından oldu heralde.

Murat
Guest
Murat

Mahmut abi selam. Friendzone diyarından selamlar daha doğrusu. Bugün daha önce yürüdüğüm kızla uzun sürenin ardından okul ortamında görüştüm. Kız çok samimi ve hoş muhabbet davrandı. Zaten acayip bir beklentim yoktu ancak bu sebepten ötürü %90 friendzone diyarında olduğumu düşünüyorum. İlk bulusma reddinin ardından okullar kapanmıştı. Arada uzun mesafe ve zaman olduğu için ben ehh diyip önüme baktım. Kız nadiren de olsa yoklama mesajları attı ancak muhabbeti kısa kesmeyi tercih ettim. Sana iki farklı sorum olacak. Bu soruları “bu maç nasıl döner?” babında merak etmiyorum. Kendi özdeğerimi koruyabilmek için soruyorum. 1- İkinci buluşma teklifini yapmak kendim için zararlı mı? 2-… Read more »

1 48 49 50 51 52 73