Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3424
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2329 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
SedatMahmut AbitylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Emin
Guest
Emin

Mahmut abi dershaneden kız beğendim kilom var boyum uzun çok gostermiyorum diyete ve fitnessa başladım sence 2-3 ay sonra mı bu kıza yüriyim şimdimi kasiyomuşum gibi hissediyorum

Buse
Guest
Buse

Merhaba , sevgilimle ayrılalı 1.5 ay oldu bu süre zarfında ara ara iletişim kuruyorduk gel gitler yaşıyordu psikolojik sebeplerini öne sunuyordu karanlığımdan çıkmayı başarırsam sana geleceğim diyordu sosyal medyada ekliydik ve beni daha sonra mutlu bir şekilde görmeye başlayınca ayrılığın hüznünü atlatıyorsun gibi hissediyorum ve beni unutmamı istemiyorum ama istemem de lazım dedi. Daha sonra doğum günümde beni görmek için kapıma geldi elinde çiçekle son kez özel bi insan olduğumu göstermek istemiş üzüldü ağladı beni arkanda bırakmaya başlayabilirsin dedi ben de onu seni unutacağım önüme bakacağım dedim ve gitti bi kere ona istersen yanında olurum dedim zorlu zamanlarında bana sert… Read more »

Kaya
Guest
Kaya

Merhaba, siteni ayrılıkla ilgili arama yaparken buldum. Çalıştığım yer iflas ettiği için bir süredir işsizim. Bu süre zarfında bütün sosyal çevremle ilişkimi kestim. Evden zaruri ihtiyaçlar dışında çıkmıyorum. Normalde böyle biri değilim ama önemli olan şimdiki durumum. Nişanlımla ailem yüzünden aram açıldı. Kıza kötü davrandılar. Kendisi benden ayrıldı. Bu benim için yıkım oldu. Öyle bir hale geldim ki en son beni polise şikayet etti. Alkole başladım. Elimde avcumda ne kadar birikmiş varsa hepsini alkole verdim. Üstüne borçlar dağ gibi oldu. Hayatım boyunca hiç düşünmediğim bir şey yaptım. İntihara kalkıştım. Bütün kıyafetlerimi çöpe attım. Beni toparlamaya çalışan bütün arkadaşlarımı kendimden uzaklaştırdım.… Read more »

Doğan
Guest
Doğan

Merhaba Kaya, benim eski iş yerimdeki patronum yüzünde kalıcı bir iz bulunan bir insandı ancak konuşması, davranışı ve kültürüyle insanları etkilemesini daha doğrusu kaliteli biri olduğunu hissettirmesini biliyordu. Bi engel oluşturmadı yani. Yüzünde veya başka bir yerinde oluşan yara senin kaliteni belirlemez. Senin konuşman ve davranışların iş görüşmesinde (hayatın başka alanlarında da) görgü ve bilgi sahibi bir insan olduğunu anlatmaya yeterli olacaktır. Mahmut abinin dediği gibi, gerekirse kas işi de olsa yapıp bir süre para kazanmak hem senin psikolojik buhranından çıkmana cok yardımcı olacaktır her şeyden önce. Önce bu işi hallet bence. Bunu halledince gerisi zaten gelecektir. Spor tavsiyesi vermek… Read more »

Anonim
Guest
Anonim

Kaya, çok geçmiş olsun. Söylenecekler söylenmiş zaten, mutlaka evden çıkmalı ve meşgale bulmalısın. Düştüğüne inanamıyorsun ya, çıktığına da inanamayacağın günler gelecek. Ben 2. hamileliğimde çok derin bir depresyona yakalandım, lohusalıkta da sürdü. İntihara kalkışmadım ama çok sık geliyordu düşüncesi. Psikoterapi aldım, eft tekniği uyguladım, probiyotik beslendim, yürüyüşe çıktım, sonra spora başladım. Kendimi tamamen toparlamayı geçtim kadın olmama rağmen hayatımın zirvesini şimdi yaşıyorum diyebilirim. Beni bir süredir görmeyen tüm akrabalarım şaşkınlık belirtiyorlar, öyle estetik operasyon vesaire de yaptırmadım. Moral, bakım, spor… Benim geçirdiğim bir kaza yüzünden alnımda uzun bir dikiş var. Günümüzde yara izlerinin çok gelişmiş tedavi yöntemleri var, bence zaten… Read more »

Kaya
Guest
Kaya

Yorumlarınız için teşekkür ederim

ayca
Guest
ayca

Mahmut Bey bir adam neden defalarca kez aldattığı karısından boşanmak istemez? Düzeni bozulmasından korkuyordur diyor insanlar genelde.O zaman neden görüştüğü kadınlarla yeni düzen kurmaz? Anlaşmalı,zahmetsiz, kendisininde pek zarar görmeyeceği tarz bir boşanmayı neden kabul etmez?Böyle bir durumdaysak çocuğumuzu düşünüp yine de devam etmeli miyiz bilemiyorum.Sanal görüşme için uygun musunuz acaba?

Spartan
Guest
Spartan

Mahmut abi merhabalar bir ilişkideki heyecan ve arzunun bitmemesi ve monotonluğa bağlamamak için nasıl davranmalıyım neler yapmalıyım sence? Bunun en önemli maddeleri nelerdir? Biraz açıklarsan çok memnun olurum.

Ertürk
Guest
Ertürk

Mahmut abi her konuda bize yol gösteriyorsun teşekkür ederiz ben şunu merak ediyorum halen spor yapıyor musun ve geçmişe dönecek olsan spor konusunda neyi farklı yapardın ? soru biraz farklı oldu örnek vermem gerekirse ben dövüş sporlarını bırakıp fitness yapmayı düşünüyorum yoksa 40 lı yaşlarda ağır sakatlıklardan ödemden sıkıntı çekebilrim diye

Soul
Guest
Soul

Mahmut abi bende biraz asabiyet ve geçimsizlik var zor bir insanım. Aynı zamanda mert de bir insanım kendimi övmek için söylemiyorum abi. Belki bu anlattığım özelliklerimden gözünde bir karakter canlanır. Ama bu geçimsizlik, asabiyet halleri benim çevremi daraltıyor. Sadece insanlar benle geçinemedikleri için değil aynı zamanda ben insanlardan uzaklaştığım için. Hata gördüğüm zaman toleransım çok düşük ve tepkilerim de çok sert. Bunun sebebi de benim kimseye hata yapmıyor oluşum, başkası bana yapınca ben de bu sebepten dolayı dayanamıyorum ve çok sert tepki veriyorum. Ağır konuşuyorum veya direkt tek kalemde siliyorum. Mesele şu ki açık yüreklilikle bunu paylaşmak istedim ve teşhisi… Read more »

Khal Drogo
Guest
Khal Drogo

Mahmut abi merhaba 6 aylığına yurt dışına çalışmaya gidiyorum bu sürede sevgilim ile nasıl bir mesajlaşma yada arama süreci yaparsam daha sağlıklı olur bizim için? Aramızda mesafe olduğu için dahamı fazla mesajlaşıp araşmalıyım mesela? Bir akıl verir misin?

Ayrım
Guest
Ayrım

Mahmut abi sence 6/10 fiziksel güzellikte ama karakter ve huyu iyi olan kız mı yoksa 9/10 ama karakteri kötü (çok masraflı sürekli isteklerde bulunuyor, sıkıntı çıkartıyor hep vs) kız mı ?

Neden
Guest
Neden

Mahmut abi geçenlerde otobüste bir kadınla tanıştım saat gece 12 civarıydı. kadın 35-40 yaşında ben ise 24 yaşımdayım. güzel sohbet etti ve otobüsten inince beraber yürümeye devam ettik evinin önüne kadar bıraktım. yürürken benim telefon kapalı oldugu için ona numaramı verdim ama sohbetimiz o kadar güzel olmasına rağmen kadın bana yazmadı. neden abi sence? gayet keyif alıyor gibiydi sohbetten

Ollie
Guest
Ollie

Mahmut abi buluşma mekanlarının aynı olması (4-5 mekan) sence sıkıcı ve sıkıntılı bir durum mudur ?. Ayda 1-2 etkinliklere katılıyoruz bu arada. Ve sence buluşma sıklığı haftada 1-2 ideal midir ?

Fuat
Guest
Fuat

Mahmut Abi ciddi bir ruh sağlığına sahip ve bu ruh sağlığının ciddi fiziksel sağlık etkilerine maruz kalan bir kız arkadaşa sahibim. Onu bu şekilde kabul ettim. Geçmişinde sosyal hayatına çok etkisi olmuş ve halen oluyor. Hali ile bizim ilişkimize de etkisi oluyor. Ciddi profesyonel destek alması gerek fakat destek almamakta fazlasıyla inatçı. Ona gereken desteği yeterince verdim fakat iyileşme konusunda hiç adım atmıyor. Yeri geldiğinde bu konuda ilgi göstermediğim zaman ilgi göstermiyorsun diye olay çıkarıyor, başka zaman senin bir şey yapmanı istemiyorum deyip geçiştiriyor. Direkt olarak bırakmam mı doğru olur yoksa iyileşmeye adım atması halinde ilişkiyi devam mı ettirmeliyim?

Sepulcros
Guest
Sepulcros

Merhaba Mahmut abi. Gün içerisinde ders çalışıyorum(üniversite), spora gidiyorum arkadaşlarıml buluşuyorum ancak boş kaldığım zamanlar inanılmaz bir şekilde boşluğa ve strese giriyorum. Bu 7-8 yaşlarımdan beri var ancak o zamanlar hep aile evindeydim ancak şu an şehir dışındayım ve maddi imkanlarım kısıtlı. Boş zamanları en verimli şekilde nasıl doldurabilirim? O kadar boşluğa düşüyorum ki hayatı sorguluyor ve felsefi düşünüyorum.

Paramotor
Guest
Paramotor

Mahmut abi kız arkadaşımla yürürken bir kıza baktım kız arkadaşımda baktığımı yakaladı acayip trip atıyor önce inkar ettim şimdi de baktıysam özür dilerim hatırlamıyorum bile dedim. Eşşeklik yaptığımın farkındayım ama Sence ilişkimiz eskisi gibi olabilir mi bu saatten sonra yoksa ayrılmalı mıyız

Meloni
Guest
Meloni

Selam Mahmut abi. Sizinle ozel gorusme yapa bilirmiyiz?

1 51 52 53 54 55 73