Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3423
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2328 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
Mahmut AbiSedattylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Justice
Guest
Justice

Mahmut abi sana teşekkür etmek istiyorum. Senin yıllardır bu blogda, Twitter’da, yayınlarda vs bizlere yaptığın abiliği ve yardımı başkası yapsa egosundan kibrinden geçilmezdi. Hatta kendini över ben sizin şeyhinizim kafasına bile girerdi. Sen ise aldığın görgüden olsa gerek bize sadece abilik yaptın yol gösterdin, ego yapmadın. Her şey için teşekkür ederim abi zorlu zamanlarımı bu blogun yardımı olmasa atlatabilir miydim bilmiyorum, ihtiyacım kalmadığını hissettiğim için siteyi okumayı bayağı önce bıraktım ama Twitter’dan her zaman takipteyim yorumlarını okumak için.

furkan
Guest
furkan

Mahmut Abi kitaplarını satın alıyorum sitede sürekli vakit geçiriyorum fakat şu konuda inanılmaz sorun çekiyorum dün 19 yaşıma girdim sevgilim var defalarca eve atıp güzel spor yaptık fakat doğum günüme pahalı bir hediye almış ve onunda doğum günü 10 gün sonra. Ben ayrılmak istiyorum sınavıma odaklanmam lazım içimde gram sevgi yok o beni çok seviyor nasıl ayrılacağım? Senelerdir ilişkiye girdiğim kızlardan adam akıllı ayrılamadım hep başıma sorunlar geldi beceremiyorum ayrılma işini pat diye ayrılıyorum ve şok geçiriyorlar evime gelip sorun çıkarıyorlar. Ona hediye alıp 2-3 hafta soğuk yapıp mı ayrılsam? Düşünmekten kafayı yiyeceğim sayısal 19 bin sıralamadan mezuna bıraktım mezun… Read more »

anonn
Guest
anonn

kızı resmen kullanıyorsun.daha da çok travma bırakmadan ayrıl bence.sevmedigin kızı da sırf seks için sevgilin yapmamalisin.

Marry
Guest
Marry

Mahmut abi selamlar. 2 senedir güzel giden ara sıra dalgalanan bir ilişkimiz vardı. Birbirimizi gerçekten çok seviyorduk fakat ne olduysa benden ayrılamayan adam bir anda 2 yıl içinde kötü anları unutamadığını,düşünmek istediğini söyleyerek 2 ay önce uzaklaştı. Konuşmaya devam ettik ama eskisi gibi değildik. 2 hafta önce de yüzüme ilişki istemediğini söyledi. Ben de peki o zaman diyerek kabul ettim. 2 ay boyunca düzelsin diye uğraştım ama yüzüme bu şekilde söyleyince artık kabul ettim. 2 haftadır hiçbir iletişimimiz yok.Sosyal medyasını herkese açtı ve fazlaca olmasa da yeni kişileri takip ediyor. 2 yıl boyunca bu ilişkiden çok tereddüt ettiğim zamanlar oldu… Read more »

Aleyna
Guest
Aleyna

Ben kızım ve bir konuda danışmak istiyorum sevgilim sosyal medyada resim paylaşmamı istemiyor ben böyle sürekli post atan birisi değilim ama başka erkeklerin görmesini istemiyorum diyor

tylerr
Guest
tylerr

https://x.com/IsabellaMDeLuca/status/1727072594078437413?s=20
abi bu konu hakkında ne düşünüyorsun?rollo da son zamanlarda hep bunun üstüne konuşuyor.konu kadın-erkek aldatması farklılığından artık “erkekler eşlerini aldatabilir sorun yok” a geldi.bilemiyorum biraz onursuzca geliyor bana.

Meux
Guest
Meux

Selamlar abi. Almanya’da oturan 2 yıl süren inişli çıkışlı bir ilişkim var. Bir kaç kere Türkiye’ye geldi, görüştük güzel zamanlar geçirdik. Sürekli ilgi istiyor yeterli ilgiyi gösterdiğimi düşünüyorum ama daha fazlasını bekliyor. Genelde görüntülü konuşmak istiyor ama ben sürekli müsait olamıyorum. Ciddi düşündüğüm biri, yoktan sebepler yüzünden sürekli kavga edip barışıyoruz. Genelde özür dileyen hatasını kabul eden taraf o oluyor, bende her seferinde özrünü kabul ediyordum. Yanına gitmek için kendi imkanlarımla vize başvurusunda bulundum ama red yedim. Arkadaşları da böyle gitmeyeceğini düşünüp çocuğun biriyle date çıkarmışlar(aynı masada baş başa bırakıp ortadan kaybolmuşlar). Sözde ayıp olmasın diye kalkmadığı masadan çocuğun hareketleri… Read more »

Ömer
Guest
Ömer

Hocam merhabalar. Ben 16 yaşındayım. Kızlarla doğru dürüst konuşamıyorum, utanıyorum. Tipime güvenemiyorum. Bu sene ilk defa birisine aşık oldum. Bugün onunla bir şekilde konuşmaya çalıştım. Ama karşısında tutuldum kaldım, konu bulamadım. Ben tip önemlidir diye cesaret edemedim. Kendisi için tip değil cesaret ve özgüven önemliymiş. Sanırım kendisini kaçırdım. Spora da gidiyorum. Ben ne yapacağım?

Bruce Wayne
Guest
Bruce Wayne

Abi bakire olduğunu düşündüğüm ve aynı zamanda ciddi düşündüğüm bir kız bana “senin karşında kendime hakim olamazsam diye korkuyorum” dedi gülerek.(ayrıntıya girmedim daha başka şeyler de var.)
Bakirelik benim için bir kriter ama kız benle böyle konuşmaya başlayınca paradoksa girdim.
Bu bana arzu duyduğunu gösteriyor bu yönden iyi ama bir yandan da bu ve buna benzer şehvet dolu ifadeler beklemediğim bir kız olduğu için acaba önceki ilişkisinde birşey yaşadı mı kuşkusu düştü içime, gereksiz fazla mı düşünüyorum abi? Eğer böyle birşey varsa ileriye giden bir yakınlaşma da tepkilerinden ve davranışlarından bunu anlayabilir miyim? (Önceki buluşmalarda ben ileriye gitmedim)

Mehmet
Guest
Mehmet

5 yıllık ilişkim ortak karar sonucu bitmişti. Kendisine 1 ay sonra ulaştım ve neredeyse 2 3 ay çabaladım birlikte olmak için fakat kendisi istemedi. Soğuduğunu söyledi. Daha sonra no contact uyguladım ve kendisi sadece benim bildiğim twitter hesabından göndermeli şeyler atmaya başladı. Birlikte olduğumuz resimleri koydu fakat bana hiçbir şekilde yazmıyor aramıyordu. Bu süreçte sadece 1 kere watsapta paylaştığı duruma bakmıştım. Daha sonra bu hareketlerine karşılık vermediğimden sinirlenmiş olsa gerek. Beni her yerden engelledi. Ne yapmam lazım?

Ertan
Guest
Ertan

Merhaba Mahmut abi, ilgi sinyalleri aldığım kıza dışarıda bir şeyler içmeyi teklif ettim fakat o mesajımı görmezden gelip başka bir konuya geçti. Sonrasında yine gayet ilgili hızlı ve güzel bir sohbet ettik. Bundan sonra o yazana kadar beklemeli miyim? Yazarsa da tekrar konuyu buluşmaya getirmeli miyim?

Avcı
Guest
Avcı

Hocam kızla ilk konuştuğumda hoşlandığımı söyledim. Ben hata yapıp kendimi biraz özgüvensiz tanıttım. Kız hep tebessüm etti ama, bu konularda kendini tanımadığını ve hazır olmadığını söyledi. Kızla arada bir konuşmaya çalışırsam rahatsız olur mu? (Bu sefer kendimden emin bir şekilde)

Memmed
Guest
Memmed

Sanal gorusme sadece istedigimiz konular hakkindami oluyor bulusma yoksa kendin konulari seciyorsun

Yaman abi
Guest
Yaman abi

Kitabını satın aldım para kesilip onaylandı ama PDF e postama gelmedi yardımcı olucakmısın 2 Instagram hesabından yazdım cevap alamadım ?

ustgmn.f16pilot
Guest
ustgmn.f16pilot

Merhaba Mahmut abi 15 yaşında lise 2 öğrencisiyim belki beni elestirebilirsin bu yaşta ne işin var bunlarla diye neyse. Yazdığın şeyleri okuyorum ve çok yararlı buluyorum özellikle yürüme davetini bunları uyguluyorum da ama bazı günler oluyor kendimi çok berbat hissediyorum herşey i salasım geliyor sporumu dersimi bunun çözümü nedir ne yapabilirim

M.yuksel
Guest
M.yuksel

Selam mahmut abi, iyi çalışmalar dilerim.
Benim sorum aslında basit gibi gözükse de bir çok erkeğin yaşadığı bir durum.
Kız arkadaşın instagram veya diğer hesapların şifresini isteyip bazı kızları çıkartmak istemesi. Böyle bir durumda uzun ilişkide veya evlilik vaad eden ilişkide ne yapmalıyız. Şimdiden teşekkür ederim

1 54 55 56 57 58 73