Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3423
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2328 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
Mahmut AbiSedattylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Kolon kanseri
Guest
Kolon kanseri

Hacı senin mastrübasyon bırakma rehberin zaten internette yayınlanmış bir çevirinin aynısı? Kitabın sahibi anon bir internet kullanıcısı yıllar önce paylaşmış hatta türk takipçiler türkçe çevirisi bile eklemiş sen de konup paketlemişsin parayla satıyorsun ne iş?

ELessar
Guest
ELessar

Vakaya geçmeden önce belirtmem gerekli ben ilişkilere kaygılı bağlanan biriymişim bunu da videolarını izleyerek öğrendim.

— 500 kelimeyi geçen yorum sorulara bakamıyorum. Daha kısa yazman lazım. — Mahmut Abi

ELessar
Guest
ELessar

Mahmut Ağabey, meseleyi detaylıca anlattığım bir mail gönderdim sana dilersen olayı vaka incelemesi olarak da değerlendirip sayfanızda kullanabilirsin teşekkürler.

Cabir
Guest
Cabir

Mahmut abi kız arkadaşımla ilişkimizin 3’üncü ayındayken instada bir erkeğin arkadaş isteğini kabul etmişti ben de bu durumu ona hiç belli etmeden durumu takip etmiştim fakat o instadan hiç takip etmemişti. Yaklaşık olarak 1 ay gibi bir süre instasında kaldıktan sonra çıkarmıştı. Çıkardıktan sonra bu konuyla alakalı soru sorduğumda verdiği cevap üniden arkadaşımdı herhangi birşeyde instadan konuşmadık. Herhangi birşey yazmamıştı instadan dedi. en son 4 sene önce görüşmüştük öyle aramızda herhangi bir flört şu bu dahi olmamış zıpır, hızlı bir takılan tipti üni zamanı ortamdan olan bir çocuktu dedi. Niye isteğini kabul ettin o zaman dediğimde ya işte sevgili yaptı… Read more »

boğaziçili genç
Guest
boğaziçili genç

Abi selamlar 2 yıllık ilişkim bitti yüksek değer bir erkeğim ve yaşım 23. ben ilişkide alfa başlayıp çerçevemden ödün vererek betaya dönüşmüştüm. Benden ayrıldıktan birkaç gün sonra yeni bir çocukla çıkmaya başladı ama hala onunla olan fotoğarflarımızı ve konuşmalarımızı tuttuğunu biliyorum. Ona bunuları silmemen o çocuğa saygısızlık olmuyor mu neden silmiyosun bitirdiysen silsene dedim . O da saygısızlık oluyor evet dedi ama silmedi. Silemiyorum dedi. ben silersem sen de silecek misin diye sordu. benim silip silmemem neden onun umrunda ki abi.

boğaziçili genç
Guest
boğaziçili genç

Abi 2 yıllık ilişkim bitti. 23 yaşında yüsek değer bir erkeğim. Benden sonra yeni biriyle çıkmaya başladı ve ben bize ait fotoğrafları ve mesajları tuttuğunu biliyorum. Ona çıktığın insana saygısızlık olmuyor mu neden hala silmiyorsun herşey diye sorduğumda evet saygısızlık oluyor ama saklamak istiyorum.silemiyorum dedi sonrasında ben silersem sen de silecek misin diye sordu. bende cevap vermedim
Bir insan sevgilisine saygısızlık olduğunu kabul ettiği halde hala neden fotoğrafları silemez ve tutmak ister Mahmut abi?
Eski sevgilisinin fotoğraflarını silememiş bir kadın kırmızı bayraklı bir kadın mıdır?

Furki
Guest
Furki

Merhaba mahmut abi. Yaklaşık 3 aydır sizi takip ediyorum. 22 yaşındayım, tıp fakültesi 5. sınıf öğrencisiyim. Okulda hoşlandığım bir kız var fakat bundan önce biraz kendimden bahsetmek istiyorum. Şimdiye kadar hiç kız arkadaşım olmadı. Dış görünüşüm ile ilgili bir sorunum olduğunu düşünmüyorum. Fakat kızlarla ilişkilerimde sorun yaşıyorum. Genel olarak okul çevrem var ve buradaki kızlarla iletişim kurmaya çalışıyorum. Yapabildiğimin en iyisi birkaç gün konuşabilmek fakat sonrası olmuyor. Bana karşı mesafe koymaya başlıyorlar. ‘’iyi çocuk’’ da olsam ‘’oyun oynamaya’’ da çalışsam başarılı olamadım. Muhtaçlık görüntüsü de vermemeye çalışıyorum. Bu zor oluyor çünkü tek sorunum kızlar değil. Çünkü sürekli takılabileceğim bir yakın… Read more »

Lethe
Guest
Lethe

Mahmut abi merhaba. İşyerinde beraber çalıştığımız bir kıza aşık oldum. Olmamam gerekirdi biliyorum ama insan duygularını kontrol edemiyor maalesef. Kendisi de bana ilgi gösterince bir gece kendisine açıldım. Bana çok şaşırdığını, aramızdaki samimiyetin sebebinin gayet belli olduğunu ve ilişki düşünmediğini söyledi. Ben de kendisini anladığımı belirttim ve teşekkür ettim. Sonrasında yaklaşık 2 hafta süre boyunca iş harici kendisiyle en ufak konuşmam olmadı. Aramız sonrasında yavaş yavaş düzeldi ama ilk adımları hep kız attı. Ona soğuk davranmamın çocukça ve kendisini hala umursama işareti olacağını düşündüğüm için eskisi gibi davranmaya devam ettim. Ama 6 aylık süre içerisinde kendisi ile iş dışında başka… Read more »

namS
Guest
namS

Mahmut abi iyi günler. Yeni yılın mutlu, huzurlu geçsin. Ne kadar teşekkür etsek az, okyanus kepçe misali. 1 hafta önce en yakın arkadaşımla konuşmayı bıraktım ve daha da görüşmeyi düşünmüyorum sence yaptığım biraz abartı miydi? Bu arkadaşımın SKB ve türlü türlü psikolojik hastalıkları olan bir kiz arkadaşı vardı. (Buraya da yazdırtmıştım hatta zorla https://erkekadam.org/2023/03/27/podcast-borderline-sinirda-kisilik-bozuklugu-olan-kadinla-evlilik/#comment-118579 ) Kiz, bana aileme, çocuğunun ailesine dil uzattı küfürler etti ama takmadım sonuçta sorunluydu ve ayrılmışlardı. 1 hafta önce tekrar yazışıp buluşmuş bu aptal arkadaşım. O yüzden bana yazmaması gerektiğini söyledim. Yazıp aramaya devam edince engelledim. Çok mu abarttım yoksa yerinde bir karar miydi? (Arkadaşlığımız 6-7… Read more »

Tolga
Guest
Tolga

Hocam selamlar,

Kız arkadaşım ile 1 ay önce ayrıldık, sizin belirttiğiniz iletişimi kes kuralı aslında benim de yaptığım bir şeydi, 1 aydır hiç bir şekilde işetime geçmedim. Bugünde doğum günüydü kutlamadım. Acaba ne hissetmiştir? Sadece doğum gününü kutlamadığım için ne hissettiğini merak ediyorum açıkçası. Kötü bir şekilde ayrılmadık. Ayrılan kendisiydi, tabii ki bende durumu kabullenip iletişimi kestim. Sadece doğum gününü kutlamadığım için ne hissetmiş olabileceğini ve sonrasında ne olacağını merak ediyorum.

Anonymous
Guest
Anonymous

Merhaba. Öncelikle, bu e-postadaki zayıf dilbilgisi nedeniyle özür dileyerek başlamak istiyorum. Araştırmamın genel amacının anlaşılmasını umarak bu e-postanın taslağını hazırlamak için Google çeviriyi kullanıyorum. Sizinle bir konsültasyon ayarlamak isterim, ancak merak ediyorum: a) kadınlarla ilişki koçluğuna danışıyor musunuz / onlarla ilişki koçluğu yapıyor musunuz ve b) konsültasyonları İngilizce mi yürütüyorsunuz? Zaman ayırdığın için teşekkürler.

Flamier
Guest
Flamier

Selam, bugün alsam haftasonu içerisinde sesliye müsait misiniz? Ona göre bugün alayım hemen. Ya da en yakın ne zaman müsaitsiniz

Uygar
Guest
Uygar

Satın almadan önce, koçluk içeriği ile ilgili özel birkaç soru sormam gerekiyor, hangi kanaldan iletişim kurabiliriz?

Uygar
Guest
Uygar

30 dakikalık paketi şimdi satın alacağım. En erken ne zaman müsait? Skype üzerinden görüntü olmadan sadece sesli görüşme mi yapacağız? Randevu zamanını belirlerken soracak mısınız, benim de her anım müsait olmayabiliyor. İletişim skype adresini mail olarak mı gönderiyorsunuz sonradan, sistemi tam anlayamadım da; o nedenle sormak istedim.

ghost hunter
Guest
ghost hunter

Mahmut abi selamlar 20 yaşındayım.Kız arkadaşımla 6 aydır sevgiliyiz o da 19 yaşında üniversitede sınıfta tanıştık ve kız arkadaşım eski erkek arkadaşından ayrılır ayrılmaz benimle flört etmeye başladı.Öncesinde de 2 yıllık ilişkisi var.Kız arkadaşım eski erkek arkadaşından kalan fotoğrafı, videoları, ve hala tuttuğunu öğrendim ve ara ara da görüşüyorlar. Tamamen kafasında bitirememiş yani erkek arkadaşı hayatından tamamen çıkmamış bunu farkedebiliyorum.Bu kadar şeye rağmen o çocuğa aldığı atkıyı başka bir kızın boynunda gördü diye karşılaştıklarında atkıyıı niye o kız takıyor ben sana almıştım demiş arkadaşlarından duydum.Bunları duyunca tabiki ayrıldım kız ayrıldığım için ağladı zırladı. ama bu kızla eğleniyorduk benim fotoğrafımı ekran… Read more »

Anonim
Guest
Anonim

Mahmut Abi bir erkek olarak hayatımızda karşı cins eksikliği yüzünden sıkkın, üzüntülü hissetmek güçsüzlük müdür? Yoksa normal bir his midir?

1 57 58 59 60 61 73