Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3423
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2328 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
Mahmut AbiSedattylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
M.yüksel
Guest
M.yüksel

Mahmut abi merhaba, nişan da veya evlendikten sonra kadınların yüzük tak baskısına nasıl karşılık verilmeli

İsmail
Guest

Abi selam. Benim bir 3 aylık bir sevgilim var ve aramızda belli düzeyde cinsellik var. Belli düzeyde dememin sebebi ikimiz de öğrenciyiz ve tabiri caizse sevişme için yer bulmak sıkıntı ama istekli olduğunu görüyorum. Aynı üniversitede okuyoruz her gün neredeyse görüyoruz bir birimizi. Şu an sınavlar var ve görüşemiyoruz. Bu dönemde 2 kere sexting yaptık ama yaptığımın doğru olup olmadığından emin değilim tam olarak. O yüzden soruyorum sıkıntı varmı yoksa bir daha yapmayayım mı? Zararın neresinden dönersek kardır

Halit
Guest
Halit

Abi bu saatlerde konusmadığınızı okudum fakat 10 15 dk konuşma yapabilir miyiz?

Emir
Guest
Emir

Selamlar Mahmut abi ben 17 yaşında bir lise son sınıf öğrencisiyim geçen okulun katıldığı bir programda bulundum. Bu fuar tarzı bi yerdi ve bir çok okuldan öğrenci bulunuyordu ben day game yapmaya karar verdin ve bi kızın Instagram hesabını aldım. Arkadaşlarımla oturuyordum ve karşımızdaki kıza bakıyordum (3 lü bir kız grubuydu) ardından en sağdaki kıza bir çocuk yaklaştı ve instagramını istedi kız kibarca red etti sonra ben bu olayı izlerken en soldaki kız baktığımı fark etti ve hafifçe gülümsedi bana karşı ardından yanındaki arkadaşına bana bakara ve gülümseyerek bir şeyler fısıldadı . Ben de arkadaşlarıma bi dk ye geliyorum diyip… Read more »

isoaga
Guest
isoaga

Merhaba 3 yıl önceki sevgilimi unutamadım ve normalde bu 3 yıl içerisinde ara ara mesaj atıp kendimi hatırlatmaya çalışmama rağmen son iki ayda çok çabaladım istemiyorum dedi ısrarla neden istemediğini de söylemedi benimle saygısızca konuşmaya başladı ben de öyle yaptım her yerden engellendim ve ben de kendimi rezil ettim bana olan tüm saygısını kaybetti önceden hiç böyle bir imajım yoktu onun gözünde. En son kendisini dün numaramı gizleyerek aradım ve sonunda açtı çok kısa konuşalım dedim tamam dinliyorum dedi uzun süredir bakmadığı mesajlarına bir sürü ezikçe şey yazdığım için ne yapacağımı şaşırdım dondum kaldım kendisi de bana bağırarak çok sıkıldım… Read more »

Latif
Guest
Latif

Mahmut abi bir vaka gördüm de çok şaşırdım.
Yakın arkadaşım ve sevgilisi yeni ayrıldılar.
Kız aslında erkeği sevmiyormuş sadece erkeğin ona gösterdiği ilgiyi ve sevgiyi seviyormuş(onu çok önemsemesi, bol bol ilgi göstermesi, iyi çocukluk yapması) bu sebepten ötürü ilişkiyi bitirmiş ilişki boyunca hiç sevmemiş sadece ilgiden hoşlanmış.
Sorum ise
Bu gibi bir durumu ilişki içinde nasıl anlarız abi?

Kaan
Guest
Kaan

Yaşım 24, ciddi bir oneitis olduğum bir kız var, 2 ay sevgili kaldık ve ayrıldık bir şekil, zaten önceden de oneitisı baya bir geliştirmiştim bu kıza karşı. Bu kız bana geri dönerse muhtemelen kabul ederim, ama kesinlikle mantığıma göre ciddi düşünmüyorum. Çünkü kesinlikle doğru kişi değil bana karşı bazı tavırlarından dolayı. Ben her gün bu kızı görmek zorunda kalıyorum, 6 ay böyle devam edecek gibi, ve bunu flört ederken gördüğümde içimde fırtınalar kopuyor, beyinde istenmedik hormonlar salgılanıyor stress has safada her Allah’ın dksı bu strese maruz kalıyorum .elimde olan birşey yok Bilgisizlikten oneitisi geliştirdim artık dönüşü yok bunun. Bundan sonra… Read more »

yazılımcı
Guest
yazılımcı

Mahmut abi merhaba, 2 yıllık sevgilim yurtdışında sosyoloji ve göç alanında master yapıyor kendisi psikoloji mezunu, okuduğu bölümle ilgili iş olanakları az, geleceği belirsiz bundan dolayı sürekli mental sıkıntı yaşıyor, yalnızlık, parasızlık, gelecek belirsizliği… bunlardan dolayı da bu sıkıntılar kendi hayatına , ilişkimize yansıyor. gittiğinden beri kavgalar ediyoruz, konuşmak harici az zaman geçirebiliyoruz. tüm bunlar, gelecek belirsizlikleri kafamı yiyor. bu konuda ne yapabilirim

çuval
Guest
çuval

Mahmut abi merhaba. Uzun süreli bi ilişkim vardı ve 1 sene önce kadına ilgimi kaybettiğim için ve genel anlamda ilişkide yaşadığım sıkıntılar beni soğuttuğu için uzatmak istemeyip ayrıldım. Ayrıldığımdan beri ciddi bir ilişkiye yelken açmak istemedim ki halen daha öyle. 22 yaşındayım. Hayatımı kazanmak istiyorum ve bu yaşta ciddi ilişkiye ayıracak ne zamanım var ne de isteğim. Erkek arkadaşlarımla daha çok eğleniyorum. Fakat fırsat buldukça kadınlarla tanışmaya ve bir şeyler yaşamaya da çabalıyorum. Yazın daha olanaklı bir şehirdeyken ve tatildeyken barda bir iki defa bir şeyler yaşadım karşı cinsle. Sadece ciddi ilişkiyi rafa kaldırdım anlayacağın. Esas konumuza gelirsek. Kısmen muhafazakar… Read more »

ouz
Guest
ouz

Mahmut abi merhaba İki sene önce ankaradan erzuruma taşındım, giyiniş ve konuşma tarzım erzurumdaki insanlara göre farklı(saçımın uzun olması küpe vs.) bu yüzdende dışarda gezerken çoğu kişi dik dik bakıyo hatta bazılarıda top, travesti, satanist filan diyo. Bu tarz olaylarda umursamayıp geçmeyi tercih ediyorum fakat son zamanlarda bu fazlaca olmaya başladı ve belkide böyle bir olayı yanımda bir kız arkadaşım varkende yaşayabilirim.Bazen böyle bir durumda kavga etsem iyi olur diye düşünüyorum ama burada benim gibi dışardan gelen arkadaşlarım kavga edersem benim için sonrasında sıkıntı olucağını söylüyorlar (şehir küçük olduğu için sonrasında bulup kalabalık bi şekilde dövebilirler,bıçaklanabilirim,bir aşiret çocuğuna denk gelebilirim… Read more »

unknown
Guest

abi bir buçuk yıl antidepresan kullandım olumsuz duygular ve halisünasyonlarla başa çıkmak için, bir aydır ilaç kullanmayı bıraktım ve duygusal dalgalanmalarım çok yoğun ve şiddetli oluyor günlerce içinden çıkamıyorum, işime odaklanamıyor yeni bir şeyler yaşamak istemiyorum, sağlıklı bir ilişki için istek ve heves yokmuş gibi hissediyorum içimde ama düzeltmek gerek onun farkındayım,yaşadığım olumsuz ilişki tecrübeleri ve hayattaki başarısızlıklarım canımı sıkıyor, şuan malezyada ünideyim üç ay oldu ve geldiğimden beri kötü hiçbir şey yaşamadım hayatım yolunda ama nevrotizma çok yoğun ne yapayım ? siteyi okuyorum yanlışlarımı düzeltiyorum ama dalga vurunca eskiye dönüyor derbeder oluyorum yaş 20

Kaan
Guest
Kaan

2 aylık sevgili olduğum yoğun oneitis yaşadığım kızdan ayrıldım, sevgili olmadan öncede oneitisi çoktan geliştirmiştim, bir şekil ayrıldık, aynı iş yerinde çalıştığımızdan dolayı her gün görmek zorunda kalıyorum. Şuan bu kıza yoğun duygusallık söz konusu, ama mantık çerçevesinde kesinlikle doğru kız değil ve asla ciddi bir ilişki düşünmem geri dönse dahi. Başkalarıyla flört ederken içimde fırtınalar kopuyor ve her an onu düşünüyorum dolayısıyla stres has safada. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim, her gün görmek zorunda kalıyorum 6 ay öyle devam edecek gibi. Yada her şeyi bırakıp çekip gidiyim mi ? Yoksa katlanyım mı ?

Serhat
Guest

Abi iyi akşamlar senden fikir almam lazım çıkmazdayim abi yaklaşık 1 yıllık ilişkim var kız arkadaşım akrabam sayılıyor o yüzden sıkıntı ediyorum kendime kız beni çok seviyor ve başarılı bir kadın onu kaybetmek istemem ama akraba olması sıkıntı gibi geliyor bana ve kız benle ilişkiye girmek istiyor ama ben biraz ailevi yapıdan ve çevreden dolayı dindar yetişmiş biriyim kendimi geri çekiyorum hep sence napmaliyim? Kız tıp okuyor abi onu söylemeyi unuttum.

Anjiolog
Guest
Anjiolog

Abi merhaba geçenlerde görüşmüştük ,eski sevgilim aramıştı 4 saat konuştuğumdan bahsetmiştim.Senle görüşmemden 2 gün sonra yine aradı bu sefer buluşma teklif ettim görüşeceğiz aynı gün sınavı da var sınav sonrası gibi düşünüyorum ancak sınav sabahı yazmalı mıyım günaydın başarılar sınavdan çıkınca haber ver falan demeli miyim?

Mrsut
Guest
Mrsut

Merhaba mahmut abi ben kitap seti aldım fakat bana teslim edilmedi (shopier teslim edildi diyor)

1 58 59 60 61 62 73