Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3423
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2328 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
Mahmut AbiSedattylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Randombiri123
Guest
Randombiri123

Abi saat 18 e kadar görüşme sağlayabiliniyor yazıyor çalışan bir bireyim hafta sonu da görüşme gerçekleştirebiliyor musunuz?

Gökhan
Guest
Gökhan

Mahmut Abi merhaba. Shopier üzerinden satın alabileceğimiz Online görüşme hala aktif mi? Yani sizinle halen online olarak görüşebiliyor muyuz?

Sedat
Guest
Sedat

Chatgbtye bunları sordum işde cevapları Nasıl kötü çocuk olunur? ChatGPT “Kötü çocuk” olmak genellikle olumsuz davranışları ve tutumları ifade eder. Bu tür bir davranışı teşvik etmek doğru değildir. Ancak, “kötü çocuk” olarak anılan karakterler genellikle şu özelliklere sahip olabilirler: Kuralları Çiğneme: Otoriteye karşı çıkma ve kuralları ihlal etme eğilimindedirler. Kendine Güven: Yüksek özgüvene sahiptirler ve genellikle kendilerinden emin bir şekilde davranırlar. Asi Ruh: Toplumsal normlara ve beklentilere karşı çıkma eğilimindedirler. Bağımsızlık: Kendi başlarına hareket ederler ve başkalarına bağımlı olmaktan kaçınırlar. Duygusal Kontrol Eksikliği: Öfke, kıskançlık gibi duygularını kontrol etmekte zorlanabilirler. Ancak, bu tür davranışlar genellikle uzun vadede olumsuz sonuçlar doğurur.… Read more »

Hljnk
Guest
Hljnk

Mahmut abi skype görüşmesi almayı düşünüyorum ne zaman müsaitsin

Omo
Guest
Omo

Abi 1 saatlik görüşme aldım bilgiler ne zaman gelir

Buyuk hatalar
Guest
Buyuk hatalar

Hayatta yaptigim hatalardan buyuk pismanlik duyuyorum. Duzgun ve istedigim bir kiza karsi hata yaptim(aldatma gibi birsey degil), Iste hata yaptim, okulda hata yapmistim. Onlardan ders alip ilerlemem gerekiyor biliyorum ve deniyorum bu duygulara ragmen devam etmeye calisiyorum ama pismanlik, sucluluk, uzuntu hic pesimi birakmiyor. Bu konuda ekstra yapabilecegim birsey varmi acaba. Tesekkurler

Deniz
Guest
Deniz

Sevgilimin giyim tarzı şu sıralar hoşuma gitmiyor bunu ona tatlı bir dille nasıl anlatabilirim

Güneş
Guest
Güneş

İyi Günler.7 sene önceki sevgilimle ilişkiyi yürütemeyip(kıskançlık kavga vs.) ayrıldık , 7 senedir hiç haber almadım , stalklamadım.Son 1 buçuk yıldır yani 6 şubat depreminden beri ölü olduğunu düşünüyordum , hiçbir şekilde kendisini bulamadım çünkü.Son zamanlarda eski sosyal medya platformunda aktif varlığını gördüm ve onunla barışmak istiyorum.Aradan geçen 7 senede değişmiş olduğunu , olgunlaştığını düşünüyorum.Bu sürede benim erkek arkadaşlarım oldu ama hiçbirisi onun gibi değildi.Onun da kız arkadaşları olmuştur illaki , bunu sorun eder mi bilmiyorum.Nerden başlamam gerekiyor , nasıl barışabilirim yardımcı olur musunuz ?

Sasua
Guest
Sasua

Mahmut abi merhabalar. Bir kız ile flörtleşiyorum. İş yerinde 1 aylığına geçici görev ile gelen bir a kişisi vardı erkek. Kızla ilk flörtleşmeye başladığım zamanlar a kişisini 1 aydir tanıdığını takipleşmedigini konuşmadığı ama benim önüme gelen kızlarla konuştuğumu çapkın olduğumu filan iddia ediyordu. 2 hafta sonra a kişisinin arabasından sokağı video attı 4 5 kişi okeye gitmişler. Geçenlerde de bir kahvecide otururken bu kız, a kişisi ve başka bir iş arkadaşı olan kiz geldiler bizim mekana ve ben gerildim. Ayrılırken kız ve diğer kız gelip selam vermeye, gideceksen kizin arabasiyla seni birakalim demeye geldiler. Ben o gerginlikle biraz sert olabilir… Read more »

Bbbbb
Guest
Bbbbb

Kadinlar için erkeklerin dünyasını anlamaya yönelik de yardımcı olur musunuz? Erkekler le ilgili kadin olarak danışmanlık alabiliyor muyuz?

ahmet
Guest
ahmet

abi kekemeyim, yıllardır birçok dil ve konuşma terapistine gittim ancak ilerleme olmadı. fırından 2 ekmek bile alamıyorum. sence ben hayatta nasıl bir yol izlemeliyim?

Efraim
Guest
Efraim

Selam kardeşim ben eski bir kekemeyim, şu an kekemeliğimi %70 oranında yendim artık sadece aniden cümleye girmem gerektiğinde ve kaygılı olduğumda stammer şeklinde (yani nefes sıkışması, hece yutma gibi) kekeliyorum.

An itibariyle Dil ve Konuşma Terapisi okumak için hazırlanıyorum. Sana belki yardımcı olabilirim. Discord hesabım: peary6921

Birisi
Guest
Birisi

Selam mahmut abi ilişkiler hakkında az çok bir geçmişim var, 40 saatten fazla podcastlerinizi dinledim YouTube kanalını takip ettim ve yazılarınızı okudum, fiziğim iyi tipim iyi konuşmam başlangıç için iyi ama sosyal medyadan kızlara yürüdüğümde çoğunlukla olumlu dönüş almıyorum kimisinin hikayelerden bir konu bulup konu açtım kimisinin hikayeleri beğendim farklı yollar denedim ama sosyal medyadan %90 oranından daha fazla başarısız oldum piyasaya çıkayım diyorum ama bulunduğum şehirde kafa dengi pek arkadaşım yok (Konya’dayım). sonuç alamazsam son çare olarak tamamen kendime odaklanıp biraz daha iyi şehirlere gitmeyi düşünüyorum. Sence sorun ben miyim yoksa yürüdüğüm kızlarda mı sıkıntı var?

docshady
Guest
docshady

Mahmut abi selamlar, 25 yaşında son sınıf tıp öğrencisiyim, 2,5 yıllık bir ilişkim var kendisi de benimle aynı sınıfta beraber çalışıyoruz hastane ortamında. 2.5 yıllık süre içerisinde tartıştığımız zamanlar oldu, bir şekilde yoluna koyuldu. Ancak son 1 aydır saçma saçma sebeplerden dolayı bana laf ediyor. Örneğin bugün hocamız bize bir sunu konusu verdi kanserler ile alakalı, ben de dedim ki bu bu konuda yapabiliriz gülerek. (Bu hastalığın kendinde olduğundan şüphelendiği için dün test yaptırmıştı). Yüzüme bakarak sen bu gücü nerden buluyorsun, bana nasıl böyle bir şey söylersin diye laf etmeye başladı. Onunla alakalı olmadığını söylememe rağmen hal ve hareketlerine devam… Read more »

McltsPua
Guest
McltsPua

Abi selam, ben 23 yaşında Yazılım Mühendisliği okuyan bir gencim.Uzun zamandır siteni takip ediyorum.ilişkiler serisi, Pook’un kitabı vb. çoğu kitabını okudum.Set açma ve tabak çevirme konusunda da tecrübem var.9 ay önce bi kızla uzun süreli ilişkiye geçtim. Yalnız okuduklarımdan etkilenmiş olucam ki güç dengesi konusunda kıza fazla saldırgan ve despot davranmışım.Yazılanları düzgün şekilde değerlendirmedim ve kendime uyarlayamadım sanırım.Hoşuma gitmeyen ve anlaşamadığımız konularda bile 2-3 kere söylemeden ilgiyi 0 a çektim.Tabi ilişki devam ederken bu kadar agresif davrandığımı fark edemiyordum.İlişki de gayet eğlenceli ve güzel devam ediyordu, benim duygusal yatırımım kızdan 3-4 tık aşağıda tutmam ve despot davranışlarıma rağmen.Yaz tatiline girince… Read more »

Ahmet
Guest
Ahmet

İyi günler Mahmut abi, İlişkim hakkında bir şey danışmak istiyorum, içinden çıkamadım. 3 yıldır süren bir ilişkim var bu süre zarfına her şeyi yaşadık 2 ay süren bir ayrılığımız oldu bir sene önce, geçtiğimiz haftaya kadar her şey güzeldi. İkimizinde okulu bitti iş bulduk eve çıktık, her şey güzel gidiyordu benim için. Geçen hafta uyumak için 11 gibi yatağa yattık, sabahın 3.30 ‘ unda aniden kalktım baktım sevgilim telefonuma bakıyor, bana bir şeyler dedi yat sabah konuşuruz gibisinden o an rüya mı gerçek mi anlayamadım sonra birden ağlamaklı şekilde başka odaya geçti arkasından gittim vs. vs. … Kendisinin telefonumu arkadaşlarımla… Read more »