Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3421
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1094 Comment threads
2327 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
tylerrMahmut AbiFerhatVatandaşın biriHkn Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
slm
Guest
slm

https://www.instagram.com/reel/C7MxFM2N7Pc/?igsh=MTRyeTBhbDE5bXY5MQ== kadınlar için potansiyele yatırım yapmak sizce yanlış mı?belirli bir çekicilikteki kadın,bu riski almayıp hayatı oturmuş,başarısı ortada erkeklere mi yönelmeli yoksa?

Sedat
Guest
Sedat

Mahmut abi 25 yaşındayım babam beni küçüklüğümden beri hor görerek büyüttü senden adam olmaz senden hiçbirşey olmaz sen askerliği yapamazsın sen üniversiteyi okuyamazsın sen aile kuramazsın gibi askerliği yaptım hemde f-16 pilotlarının yanında hv. İkm. Er olarak 6 ay f16 SOLOTÜRK pilotlarının imzalı posterleri ve üstün başarı belgesiyle geldim kendisine bunu gösterdiğim zaman bu futbolcuların imzası sanki diye dalga geçti yanımda küçükken anneme vurmuşluğu var bir keresinde ablanı senden daha erkek yetiştirdim diye bir söz söyledi niye öyle yaptığını sorduğumda söylemedi işin gerçeği lavuğu haklı çıkarıyorum üniversite terkim hiç kız arkadaşım olmadı hiçbir cinsel birlikteliğinden olmadı şuanda bir kafede asgari… Read more »

Yusuf
Guest
Yusuf

Abi oyun e kitabını satın aldım ama gelmedi bir bakarmısın

Aqo
Guest
Aqo

Abi merhabalar sanal görüşmeni satın aldım açıklamada aynı gün ya da ertesi gün yazmış 6 ya kadar. Sen mi ulaşıyorsun yoksa bizim sana ulaşmamız gereken bir kanal mı var?

Serkan
Guest
Serkan

hocam merhaba Şimdi ilk başta ben kız arkadaşımı almaya gittim oturduğu yer bana 15 km uzaklıkta aldım arabaya bindi arabaya bindikten 3 4 dakka son dedi ki son 1.02 aydır senin arabana binince mutsuz oluyorum dedi mutsuzlaşıyorum dedi ben hiçbir şey demedim takmadım sonra bir yere gittik orada biraz şezlonglarda oturduk sahil kenarında neyse işte sonra dedi ki burada rahat edemedim arabaya geçelim dedi arabaya geçtik saat gece 11:30 tamam mı ailesi biraz sıkıntılı babası gece onda eve geldi diye dövmüştü bunu saate baktım 23.30 dedim eve dağılırız herhalde artık eve bırakırım dedim eve doğru gidiyorum içimden düşünüyorum ama bunları… Read more »

Enigmatic
Guest
Enigmatic

“arabaya bindi arabaya bindikten 3 4 dakka son dedi ki son 1.02 aydır senin arabana binince mutsuz oluyorum dedi mutsuzlaşıyorum dedi”

Detayları tabi ki tam bilemiyorum ama ilişkide senin yaptığın hatalardan çok kız toksik bir kızmış. Ayrılmaya doğru gelmiş senden de bunu bekliyormuş. İyi olmuş.

Anonim
Guest
Anonim

Noktalama kullanmayı öğrenin. Ne yazdığınız anlaşılmıyor.

Vatandaşın biri
Guest
Vatandaşın biri

Serkan içini döktün de sen ne istiyorsun? Kız defteri dürümüş eline vermiş, defteri ya birşeyler yapacaksın yada atacaksın çöpe, amaç ne yani abi nasıl intikam alınır mı diye sorsan daha açıklayıcı olur.

isimsiz
Guest
isimsiz

ağabey kız arkadasımdan ayırlmak istiyorum bi hatası bi yanlısı yok ama eskisi gibi hissetmiyorum nedenini bilmiyorum 2 aydır beraberiz ama konusmayı nasıl yaparım nasıl ederim bir türlü yapamıyorum 1 haftadır böyle düsünüyorum ama hala eyleme gecemedim üzmeden kırmadan nasıl yapabilirim

Erhan Mert
Guest
Erhan Mert

Mahmut abi merhaba ben ürünü aldım ancak msil gelmesi sanırım mailimi yanlış yazdım

Emre
Guest
Emre

Abi bugün musaitsen görüşmek isterim discord vb. Hemen satın alayım shopierdan?

selam
Guest
selam

mahmut abi selamlar görüşme satın aldım herhangi bir cevap gelmedi yardımcı olabilir misin

hsyn
Guest
hsyn

Abi görüşme satın aldım geri dönüş olmadı bakabilir misin

merkezortasaha
Guest
merkezortasaha

Merhaba Mahmut abi , ben 8 kere yazdıysam kız 2 kere yazdı, konuştuğu zaman gayet samimi ve sürekli uzun yazıyor ama o konuşma başlatmadığı için nezaketen konuştuğunu düşünüp uzak durmam gerektiğini düşünüyorum , ne yapmalıyım ? Ayrıca kız gelir olarak da benden fazla kazanıyor bu nasıl sorunlar oluşturur.

İLKER
Guest
İLKER

Mahmut Abi selam , 23.09.2024 dün ve 21.09.2024 Cumartesi günü senden 2 adet özel görüşme satın aldım , açıklamada aynı gün ya da ertesi gün görüşme gerçekleşir yazıyor fakat ilk alımı yapalı 3 gün oldu ve 2. alımı içinde 2. gün, ilk aldığım da skype de sorun oluştu ondan aranmadım sanıp pazartesi tekrar almıştım , iletişim bilgilerimi de yazmıştım . Acaba bir sorun mu oldu ?

Hkn
Guest
Hkn

Abi ödeme yaptıktan sonra görüşme linkini nerden alcaz

Ferhat
Guest
Ferhat

Merhaba Mahmut bey yeni keşfettim seni geç oldu biraz 2.5 yıl önce 38 yaşlarında bir kadınla tanıştım instagram vasıtasıyla aynı yaştayız bu arada ilk başlarda sevgiye aç bir kadın gibi çekti üstüne beni tanıştığımız ilk gece sexs sohbeti yaptık zorluk çıkarmadı evlenmiş boşanmış bir kadındı ailesiyle birlikte yaşıyordu çalışmıyor ve ailesi içinde sevilmeyen biriydi ve tanışmadan 2 sonra çıplak resimler videolar atmaya başladı ilk başlarda ciddi düşüncem yoktu takılmak istedim ve ilerleyen zamanlarda aramızda duygusal bağ oluştu 1 ay sonra yanına gittim cinsel birlikteliğimiz oldu cinsel birleşmeden sonra yogun ilgi duymaya başladı kadın ve ben gitmek bırakmak istedim ağladı sızladı… Read more »

1 71 72 73