Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3423
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2328 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
Mahmut AbiSedattylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Mehmet Furkan Efe
Guest
Mehmet Furkan Efe

Sosyal medya üzerinden day game yapmak mümkün mü ? Çünkü ben düşündüğümde çoğu şeyin sosyal medyaya kaydığı bu dönemde bir kıza day gamein ilk safhasında bilinçaltı oyunlarını sosyal medyaya yuklenecek düzgün resimlerle sağlayıp sanal konuşmada da aynı kuralları izlersek olabileceğini düşündüm. Senin fikrini de merak ettim

KırmızıMavi
Guest
KırmızıMavi

İlk buluşmada direkt fiziksele gitmedigim fakat iyi çocuk olmamaya çalıştığım kız hatta okullar açılınca bana gelirsin vs diye konusuyorduk bugün kız bana whatsapptan ” keske kız olsaydın senle eve çıkardık iyi anlaşıyoruz “dedi öyle çokta konusmamaya çalışıyorum sanaldan ama cevap verip kız halim sarmaz ya ama bi de böylesini deneyelim diye karşılık verdim öyle muhabbet geçti ben şuan direkt pipisiz kız arkadaş moduna mı düştüm? Nextlemeli miyim yoksa olurda okullar açılırsa evime çağırıp fiziksele mi odaklanmalıyım shit test mi arada kaldım abi yardım eder misin?

coffeeanddeadlift
Guest
coffeeanddeadlift

” keske kız olsaydın senle eve çıkardık iyi anlaşıyoruz “
Bro şu cümleden sonra herhangi bir cinsel gerilim oluşabilir mi sence? NEXT

spartacus
Guest
spartacus

kızla birlikteyken birden eski sevgilimin arabası vardı ne güzel onla geziyorduk dedi. bu kırmızı alarm mı?ne yapmak lazım?

Pleb
Guest
Pleb

Mahmut abi öncelikle cevabın için teşekkürler sanal seks yapan kırmızı alarm mıdır demiştim sen de evet öyledir başkalarınada atar atıyordur yazmıştın ama kafama takılan bir şey var o zaman bizimle cinsel ilişkiye giren kadında kırmızı alarmdır bizden sonra başkaları ile yatıyor yatacaktır gibi düsünemez miyiz? Ve bu devirde nude atmayan kadın kaldı mı onu da bilmiyorum.

mesut
Guest
mesut

Mahmut abi selam benim amcam alfa bir adam hep manken gibi kadınlarla takıldı , zengin oldu iflas etti battı çıktı, bir çok kez düştü kalktı vs. Fakat abi, amcamla sohbet ettiğimizde kendisi alfa bir adam olduğu için onun dediklerini dikkate alsam da uzun zamandır farkettiğim bir şey var ; sanki kendisi beni ben ne yaparsam yapayım beni beğenmemeye programlanmış gibi. Bu sebepten dolayı sohbetlerimizde rencide oluyorum ve artık kendisiyle sohbeti ve görüşmeyi azaltmayı bahane uydurmayı düşünüyorum çünkü bu rencide olmalara karşı hakkımı yedigini düşünsem de cevap vermiyor oluşum içsel erkek adam kimliğime zarar veriyor gibi geliyor. Sence kendisiyle sohbeti ve… Read more »

Lawyer
Guest
Lawyer

Merhabalar kafamı çok kurcalayan bir konu var. Geçen günlerde sevgilimle bir daha görüşmemek üzere yolları ayırdım lakin sabah kalktığımda yatağımın baş ucunda oturuyordu. Ailemle v.s arası çok iyi lakin henüz gencim üniversite okuyorum ve fazlasıyla daraldım. İlişkiyi bitirdiğim için türlü toplumsal baskı üzerime yüklenmeye başladı. Bunlara bir noktaya kadar direnebildim lakin direncimi kırdılar. Sevgilimle ayrılma sebepim ilişkide kendisi dört dörtlük lakin bu durum benim paslanmama ve avcı mentalisinden çıkıp rehavete kapılmama sebep oluyor. En temel nedense geçmişten gelen taşıdığı yükü benim kaldıramamam veya kaldırmak istememem. Kendimi eskisi kadar maskülen hissedemiyorum. Beni erkek adam yapan tüm ideallerimi ertelemiş gibiyim lakin bu… Read more »

Flawless
Guest
Flawless

Merhaba, 24 yaşındayım. Yazılım firmasında çalışıyordum eem okuyorum. Pandemi nedeniyle ücretsiz izine ayrılmıştım ve şirket beni geri çağırdı. Normalde patron beni işten çıkaracağını söyledi ancak fikrinin değiştiğini sıfırdan farklı bir alanda çalışabileceğini söyledi. Askerliğim de duruyor muhtemelen bedelliyi de ödemem zor olur. Çok fazla tecrübem de yok yazılım ile ilgili mezun olup iş bulmam zor olur. Sence abi işe devam edip kendimi geliştireyim mi yoksa istifa edip askere mı gideyim? Cidden karar veremedim cevaplarsan sevinirim.

Caner
Guest
Caner

Merhaba Mahmut abi. Bi sorum olacaktı. Bir süre önce kızın biriyle sosyal medyada tanıştım ama kızı arkadaş olarak görüyorum yani çok beğendiğim biri değil. O bi bahane bulup numaramı aldı wp’den vs falan konuştuk işte bi kaç kere. Sonra bi kaç gün konuştuktan sonra bana mesaj attı, “neden yazmadın” diye. Ben de “rahatsız etmemek için” dedim. O da “ben sana yazınca rahatsız oluyor musun” dedi. Ben de “yok” dedim. O da “ee bundan sonra yaz” dedi. Neyse arada bi yazmaya devam ettim sırf o istediği için dediğim gibi kızı çok beğenmiyorum zaten ama arkadaş olmak istiyorum. Sonra bir gün konuşurken… Read more »

enes
Guest
enes

selamlar mahmut ağabey. maskulenite yalnızca kızlara karşı olması gereken bi şey midir, yoksa hayatin her alaninda mı olmalidir? yalnizca kızlara karsı maskulen olmak(ya da olmaya calismak) rol yapmak demek değil midir? kizlar gercek maskulenle rol yapanı kolayca ayirt edemez mi? neden bunlari soruyorum? cünkü bu konularda kendini gelistirmeye calisan bir arkadasim var ve sahip oldugu eksiklikleri kabullenmekte zorlandigini düsünüyorum, beni dinlemiyor ama seni dinleyeceginden eminim. yanlis dusunen bensem de ben de seni dinler yanlis düsüncemi düzeltirim. düsüncem su sekilde: duygusal güc hayatin her alaninda olmalidir, kopek gorunce yolunu degistiren, bocek gorunce korkan, serseri tipli erkeklerle konusurken titreyen bi erkek aslinda… Read more »

Ruklim
Guest
Ruklim

Selam abi. Çalıştığım staj bölümüne bi kız kankam ve onun bir kız arkadaşı yanıma gelmişti 1 ay oldu sanırım. Bu kızla bayağı az konuştum şu 1 ay içinde ve ilk tanıştığım zamanlar kıza istersen ekle beni sosyal medyadan falan demiştim ama o ara muhabbet olsun diye dedim bunu yani yoksa başka bi sebebi yok. O da beni ekledi işte birkaç saat sonra. Neyse bu her zaman paylaştıklarımı beğeniyordu, işte o bahsettiğim kızla benim çalıştığım yere geliyordu. O kız kankam da bu sıralar iyi çocuk falan demiş ona övmüş yani. Sonra bir süre önce okula gitmek zorunda kaldık stajla alakalı işlemler… Read more »

ahmet
Guest
ahmet

Bi kızdan nasıl çıkma teklifi alıyorsunuz anlamıyorum ya daha önce hiç bi kızdan çıkma teklifi almadım ya kim nerde ediyor. Bir kız neden teklif eder onuda bilmiyorum. Mahmut Abicim sen hiç aldın mı bir teklif bir kızdan? Almışsındır herhalde bana neden eden yok ne yapayım sence. Her zaman ben çaba sarf ediyorum bi kere biri benim için uğraşsın nasıl olur bu?

Misafir28
Guest
Misafir28

Şimdi derdin bu ama ileride keşke derdim sadece bu kalsa diyeceksin :)) kızlar da çıkma ve tanışma teklifi ediyorlar. Ama toplumda kolay lokma görünmemek için çoğu kız yapmaz. Itibar kaybetme korkusu. Bu senin değersiz olduğun anlamına gelmez sen kızlara yürü

Burak
Guest
Burak

Mahmut abi merhaba dün akşam 1 saatlik skype görüşmesi satın aldım ne zaman görüşme gerçekleşir acaba ?

Tajitus
Guest
Tajitus

Mahmut abi merhaba işim gereği genelde evden çalışıyorum ve boş zamanlarımda sürekli online oyun oynuyorum. 24 yaşındayım diyeceksin kaç yaşına gelmişssin hala oyun oynuyorsun 🙂 oynamayı bıraktım ancak oluşan boş vaktimde ne yapacağımı bilemedim şimdi borsa ile ilgili eğitim aldım udemyden mesela. ancak çabucak dikkatim dağılıyor ve sıkılıyorum bu süreci nasıl atlatabilirim .

cihangir
Guest
cihangir

merhaba mahmut abi. Kız arkadaşımın da benim de 2 hafta sonra vizelerimiz var ve ben sınav zamanları evde tam focus ders çalışırım. abi kız arkadaşım buluşalım diye tutturdu beraber bi kahveciye gidip ders çalışacağız.görüşmeyi kabul etmesem onu sevmediğimi düşünecek, kabul ettim bu sefer de ben öyle dışarda ders çalışmayı falan sevmem evde çalışma ortamımı iyi sağlıyorum. her yerde kitap vs. şimdi saçma sapan iki kahveye hem para harcayıp hem de adam gibi ders çalışamayacağım o gün. sevgilim olmadığı günleri daha çok arıyorum böyle zamanlarda. sence ayrılmalı mıyım? nasıl bir çözüm yolu önerirsin ? bu konu hakkında düşüncelerini paylaşır mısın? (not… Read more »

3n1gm4t1c
Guest
3n1gm4t1c

Niye ayrılasın kızdan? O günde çık dışarı biraz beynini boşalt. Dersle ilgili hiçbir şey yapmayın, oturun 1-2 saat geri dönün. Bi şey kaybetmezsin herhalde?

Çok çalışmak değil, verimli çalışmak.

SkullGrager
Guest
SkullGrager

Mahmut abi selamlar. Musautsen bayramdan sonra sınav süreci disiplin ve diğer sıkıntılar hakkında konuşabilir miyiz?

Pablo
Guest
Pablo

Mahmut abi bugün görüştüğüm hatun bana az önce bir erkekle tanıştım anlatayım yorumun lazim dedi gülücük attı daha sonra ben çevrimici olunca erkek yorumlamak ilgi alanıma girmiyor dedim o da hmm tmm anlatmıyım o zaman dedi.

Sence bu bir shit test mi yoksa bana karşı cinsel çekimi sıfır mı? Haftaya cumt buluşma yapacaktık o buluşmayı sormadan yazmayayim mi bana bir yol gösterir misin?

3n1gm4t1c
Guest
3n1gm4t1c

Ben bu zamana dek bana ilgi duyan herhangi bi kızın böyle bi şey dediğini hatırlamıyorum, demezler çok büyük ihimalle. O yüzden shit test değil, bana kalırsa sana karşı ilgisi yok. Ya da bunu sen bozmuş olabilirsin. Mahmut Abi’nin dediği gibi eğer başka bir kız yoksa bu kızla bi buluş tekrar, orada net anlarsın. Öyleyse vakit kaybetmeden, next.

Pablo
Guest
Pablo

İlk buluşmada her şey çok iyiydi belinden vs tutmuştum güzel kinolar vardı o da bana karşılık veriyordu ama en büyük sorun kendimi aşamamak oldu normalde 2.buluşmada daha çok fiziksele giderek olayı tatlıya bağlarım ama bu hatun sanırım iyi çocuk olduğuma karar verdi zaten az aksiyon yaparak öyle izlenimler verdim ama yine de çok saçma geliyor ne yani bir buluşmada direkt aksiyona girmedik diye bu kadar yapılır mı 😀 neyse dersimi aldım artık diğer kadınlara bu hatayı yapmam ona daha yazmayacağım niyeti varsa buluşmayı kendi hatırlatır o zaman giderim kadınlar gerçekten çok acımasız ya da en azından o kadın benden önceki… Read more »

1 7 8 9 10 11 73