Eski Sevgili Nasıl Geri Döner? – İletişimi Kes Kuralı (No Contact Rule)

115 Sayfa | Eski Sevgili Nasıl Geri Döner? | İletişimi Kes Kuralı (No Contact Rule)
(E-Kitap)

(Shopier’de sepete 225 TL ve üstü alışverişte %30 indirim var.)

Sevgilinizden/eşinizden ayrıldınız daha doğrusu terk edildiniz. Sizden önce sayısız insanın deneyimlediği bir şeyi yaşıyorsunuz ve hissettiği şeyi hissediyorsunuz.

Eski sevgiliniz size nasıl geri dönecek? Bu kitapta size bunun garantili yolunu yani yalan vaadetmiyoruz ama sayısız kere denenmiş ve başarıya ulaşmış bir yöntemi (İletişimi Kes Kuralı – No Contact Rule) kullanmayı öğretiyoruz.

Bu kitapta eski sevgilinizin ayrılık sonrasında sizi özlemesi ve daha sonra sizi araması için neler yapacağınızı, o aradıktan sonra nasıl buluşacağınızı ve buluşmada aranızdaki ilişkiyi yeniden alevlemek için neler yapacağınızı anlatıyoruz. Ama bunlar bu sürecin temel problemleri değiller.

Biz problemin kökenine ineceğiz. Ayrılığınız muhtemelen bir hastalık belirtisi idi, hastalığın kendisi değil. Hastalığın belirtisini değil kendisini iyileştirmeye odaklanarak hem eski sevgilinizin size dönme ihtimalini en üst seviyeye çıkaracağız hem de yeniden başlayan ilişkinizin daha sağlam temeller üzerine oturmasını sağlayacağız.

Bu kitapta öğrenecekleriniz cinsiyetinizden ve cinsel eğiliminizden bağımsız olarak işinize yarar. Yani eski kız arkadaş için de çalışır, eski erkek arkadaş için de. Heteroseksüel ilişki için de çalışır, homoseksüel ilişki için de. Ve yine bu kitapta öğrenecekleriniz eski sevgiliniz, eski nişanlınız ya da eski karınız için de çalışır.

Not: Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz.

Kitabın içeriği ile ilgili fikir edinmek istiyorsanız şu videolara ve yazılara bakabilirsiniz:

Eski Sevgili podcast serisi (Youtube)

Eski sevgili nasıl geri döner?

Beni engelledi ne yapmalıyım?

No Contact Kuralı Başarı Yüzdesi

Eski sevgili nasıl pişman edilir?

Bu öğrenecekleriniz uygulaması zor şeyler. Sabır ve disiplin kadar duygusal olarak güçlü olmanızı da gerektiriyor. Fakat bir kez neden böyle davranmanız gerektiğini anlarsanız, size gerekli olan sabır ve disiplin için gerekli motivasyonu da kazanacaksınız.

Hadi, daha fazla vakit kaybetmeden, siz daha fazla yanlış adım atmadan başlayalım ve çok geç olmadan eski sevgilinizi size döndürebilecek bu sürece başlayalım.

Eski Sevgili Nasıl Geri Döner? | İletişimi Kes Kuralı (No Contact Rule)
kitabını satın almak için tıklayın.

Kitabı Türkiye dışından satın almak için tıklayınız.

Kitabın içindekiler bölümü (pdf)

İçindekiler:

Terk edildim nasıl davranmalıyım?
İletişimi Kes Kuralı
Ayrılık Acısı Nasıl Atlatılır?
Ayrılık Süreci
Eski Sevgilim Mesajlarıma Cevap Vermiyor
Eski Sevgilim Beni Engelledi
Zihin Okuma (Eski Sevgilim Ne Düşünüyor?)
Gizli Ajan (Eski Sevgiliyi Stalklamak)
Eski Sevgili ile Arkadaş Kalmak
Eski Sevgili ve Özel Günler
Eski Sevgili ile Aynı Yerde Çalışmak
Eski Sevgili Nasıl Geri Döner?
Eski Sevgilinizi Sonsuza Kadar Kaybetmenize Neden Olacak Hatalar
İletişimi Kes Süreci
Eski Sevgilinin Geçtiği Aşamalar
Yüceltmek
Eski Sevgilim Beni Düşünüyor mu?
Eski Sevgilim Beni Arayacak mı?
Eski Sevgilim Yeni Limanlara Yelken Açar Mı?
Eski Sevgilinin Yeni Sevgili Yapması
Rebound İlişki, Kıskandırma İlişkisi, Daldan Dala Atlayan Maymun İlişkisi
Eski Sevgilinin Araması
Eski Sevgilinin Aramasına / Mesajına Cevap Vermemek
İletişimi Kes Sürecinde İlk Arama / Mesajlaşma
Buluşma Teklifinizin Reddedilmesi
Eski Sevgili İle Buluşma
Eski Sevgili ile Yeniden … Peki Şimdi Ne Yapacağım?

How to get your ex back? – No Contact Rule

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

1793
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
432 Comment threads
1361 Thread replies
105 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
473 Comment authors
Mahmut Abiatillabadem çilekFukuuruMert Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Mahmut Abi
Admin

Kitabın ismi biraz pazarlama stratejisi. Eski sevgiliyi çiçeklerle, şiirlerle geri getirme teknikleri gibi bir şeyden bahsetmiyor tabii ki. Aslına bakarsanız kitabın asıl konusu, eski sevgilinin terk etmesiyle ortaya çıkan duyguları, kendini olabileceğin en iyi versiyonuna nasıl çevirirsin gibi bir şey. Ben kitabı beğendim hatta kitaba benden bir katkı bile oldu. Hangi bölüm söylemeyeceğim 🙂

Bir de size ilginç gelecek ama bu kitabı özellikle sevgilisi olanlara tavsiye ederim. İş işten geçmeden ne yapacağınızı bilmeniz yararınıza. Acil durum planı gibi kafanızın bir tarafında durur.

bilinmezliklerden
Guest
bilinmezliklerden

bir nevi aşı etkisi gösteriyor, değil mi bu kitap?

Aurelius
Guest
Aurelius

Reklam kokusu alıyorum. Mahmut hocam. Ama göz atacağım, gelişim gelişimdir.

Bll
Guest
Bll

Keşke daha önce okusaymışım

Bigby Wolf
Guest
Bigby Wolf

Terkedip giden birisini geri kazanmaya çalışmak,bizi o an düşünmeyen/umursamayan birine yatırım yapmak kırmızı hapa aykırı değil midir ?

regerabias
Guest
regerabias

Kesinlikle sana katılıyorum terk eden ister kadın ister erkek,arkasını dönmeyip kendi işi gücü ile ilgilenen insan güçlüdür. 4 Yıllık ilişkisi biten birisi olarak söylüyorum onu geri kazanmak için yapacağınız en ufak şey sizi yıpratıp onun gözündeki değerinizi de daha çok düşürecektir siktir edin aptal aptal şeyler paylaşmayın sosyal medyada duygularınızı düşüncelerini belli etmeyin sadece kendinize yatırım yapın sizin kendinize verdiğiniz değer arttıkça onların da size verdiği değer artacaktır potansiyelinizin farkına varın. Korkmayın dışarıda bir sürü karşı cinsten insan var gidin tanışın konuşun ben arkama hiç bakmadım ona açık kapı bile bırakmadım kendi hayatım işim ailem ile ilgilendim kendisi çok geçmeden… Read more »

Tarı KAKAN
Guest
Tarı KAKAN

Bu yöntem erkeklere karşı da işe yarar diye açıkça söylemiş, yalnız kızdan ayrılan bir erkeğin bir süre sonra tekrardan kızı arayıp dönmesinin iyi yanı ne olabilir? Bunun asla olmaması gereken bişey olduğu konuşuldu çokça ?

Mahmut Abi
Admin

Meşhur “Tomassi’nin 7 Numaralı Demirden Kanunu”ndan bahsediyorsun:

“Yeni bir ilişki kurmak için zaman harcamak, eski ve bitmiş bir ilişkiyi yeniden canlandırmak için çaba harcamaktan her zaman çok daha iyidir.”

Kitapla ilgili spoiler vermek istemiyorum ama bu yöntemin hilesi, başlığındaki soru için çaba harcamama, çöp karıştırmama üzerine kurulu olması. O nedenle site ve şu ana kadar verdiğim tavsiyelerle büyük bir çelişkisi yok. 100% uyumlu değil tabii de biz burada kırmızı haplı at gözlüğü takmadan KH ile 100% uyumlu olmayan ama oldukça faydalı başka düşüncelere de yer verdik. Jordan Peterson, Robert Glover (No More Mr Nice Guy), Dr. Shawn Smith ilk aklıma gelenler.

Tarı KAKAN
Guest
Tarı KAKAN

Valla sırf o kısmı nasıl anlatmış diye satın aldım kitabı bakalım.

Mahmut Abi
Admin

Birader nerdesin yahu? Komple gittin sandım. Uzun süredir yoktun.

Tarı KAKAN
Guest
Tarı KAKAN

Sahalardaydım döndüm 🙂 Valla ne yalan söyleyeyim uzun bi süre siteye bakmaya ihtiyaç duymadım işini iyi yapmışın demek Mahmut 😀 kız tavlama olaylarından ziyade ilişki yürütmeye dair yazılar çoğalmış mı bakmaya geldim çünkü ne kadar bu tip yazıların çekiciliği daha az sindirmesi daha uzun olsa da asıl ihtiyacın bu olduğunu düşünüyorum.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Kırmızı hap penceresinden bakarsak, ben gerçekten “Eski” sevgilinin eski kalmasından yanayım. Ama, duygusal güç ile ilgili yanımızı geliştirmek için okunması elzem bir kitap gibi duruyor. Mavi haplı zamanlarımda hep düşündüğüm şey eski sevgilimle karşılaşırsam bunu kaldıramayacağım yönündeydi. Birgün aklıma gelen başıma geldi ama, hissettiğim şey safî rahatlıktı. demekki bunları sadece kafamızda kuruyoruz.

Ballack
Guest
Ballack

Tek solukta okudum kitabı zaten çok uzun değildi, ön söz olarak ben de kitabı başarılı bulduğumu belirteyim. Zaten Kırmızı Hap ve PUA Camiasında aşina olunan ortadan kaybolma/iletişimi kesme kavramını daha da ayrıntılı anlatarak, bu sürecin sadece bir iletişimsizlik süreci olmadığını, kendine ekstra değer katman gerektiğini iyi bence iyi bir şekilde işlemiş. Yazarın kitapta okuyucuya aşılamaya çalıştığı en önemli şey, terk edilenin/terk edenin ama sevgilisinin geri dönmesini isteyenin kendini bir ödül olarak görmesi ve buna göre davranmaya başlamasını sağlamak. Eski sevgilimin bana dönmesini isteyen bir insan olarak kitapta yazılanları gayet işe yarar ve mantıklı buldum. Bugün bu kitabı okuyana kadar geçen… Read more »

Alexander
Guest
Alexander

Kiz benden ayrildigi gun biraz tartismistik sonra bana agir bir laf edince her yerden engelledim. Bu haliyle kalsin mi bana ulasabilmesi icin engelini kaldirmali miyim.

Mahmut Abi
Admin

Ağır lafa bağlı. Laf kızın sana geri dönmesinin seni aşalamayacağı derecede bir şeyse evet engelleri kaldır ve bekle. Ama ne kadar oldu?

Alexander
Guest
Alexander

10 gunden fazla olmustur tam tarihi hatirlamiyorum.

Bu haliyle kalsin ulasmak isteyen bir yolunu bulur ben zamaninda engelliyim diye arkadasimin telefonundan mesaj atmistim. Hani kizlar reddedilmekten asiri korkar dendigi icin acik kapi birakilmali diye acaba kaldirsam mi diye dusundum de soyledigi sey gucume gitmisti. Aslinda onun da sinirle bikkinlikla soylediginin farkindayim o yuzden biraz da kaldirsam mi diye dusundum.

Wsaptan telegramdan engelli. Arasa veya sms atsa ulasabilir durumda. Ama her yerden engelliyim diye dusunuyordur muhtemelen de zaten onceden mail atip sovmuslugu bile var. Banka hesabima para bile gonderdi sovmek icin 😀

Alexander
Guest
Alexander

2 gundur tembellestigim icin kiz aklima girmeye basladi gene. Buradaki arkadasa tavsiye verdim kendim uygulamiyorum. Toparlanip kendime odaklaniyim tekrar.

Burada yazilan disiplin yazilarini uygulamaya baslamistim. Her seferinde 1 aliskanliga odaklanarak deniyordum ilk defa. Ise yariyordu. Sonra mukemmeliyetci davrandim fazla yuklendim kendime,patladik.

Mahmut Abi
Admin

Disiplinde kendine fazla yuklenmek gymde kendine fazla yuklenmeye benzer. Sakatlanir patlarsin.

Mahmut Abi
Admin

Bu haliyle kalsin ulasmak isteyen bir yolunu bulur Hayir. Bu haliyle bana ulasma, ulasirsan seni pisman ederim diyorsun. Cogu hatun reddedilmekten korktugu icin ulasmaz.

ben zamaninda engelliyim diye arkadasimin telefonundan mesaj atmistim. Bu da hata. Biri sizi engelliyorsa bana ulasma diyor. Ulasirsaniz kendinizi kucuk dusurursunuz. Eger sonucu istediginiz gibi olsa bile karsinizdakinin size saygisi azalacaktir.

Wsaptan telegramdan engelli. Arasa veya sms atsa ulasabilir durumda.
Bir kisi sizi bir yerden engelliyorsa bana hicbir sekilde ulasma demek. Ya da siz birini engelliyorsaniz. O nedenle yok buradan engelli ama oradan acik diye bir sey yok.

Alexander
Guest
Alexander

Şimdi çok kararsız kaldım engeli kaldırıp kaldırmama konusunda,engelleri kaldırıp no contact modunda devam edebilirim aslında ama kız da beni engelledi. Ya aslında bu kızı tamamen unutup önüme bakasım var da aklıma sürekli benim yaptığım çocukluklar geliyor. Harcanmış bir ilişki olarak görmem lazım, olan oldu,hatalar yaptım öğrendim,bir sonrakinde daha kaliteli ilişkim olacaktır.Ama ; Kız ilk defa benle birlikte olmuştu. Bu yüzden kızı harcamak istemiyorum,ilişkideki çocukluğu yapan taraf da çoğu zaman ben olduğum için vicdanım hep rahatsız ama aslında baktığımda kız da benden kurtulmak istiyor belki bekaretini falan düşünüp sürekli barıştı bilemem.Sonuçta şuan o da beni engellediyse ulaşmamı istemediği içindir. Engeli kaldırmaya… Read more »

Mahmut Abi
Admin

ama kız da beni engelledi. Sen kendi engellerini kaldır (kızın sosyal medya hesaplarını ekleme veya takip etme). O kendi engellerini kaldırıp ararsa arar. Genelde engeli kaldırırlar. Ya aslında bu kızı tamamen unutup önüme bakasım var da … Öyle yapmak zorundasın. Kızı unutmaya ve önüne bakmaya hemen başlamalısın. Bu bir süreçtir. O süreç içinde gelip seni durdurursa durdurur. Durdurmazsa kaybeder. aklıma sürekli benim yaptığım çocukluklar geliyor. Bununla bir sonraki ilişkinde ya da bir sonraki kızla ilişkinde tekrar yapmazsın. Kız ilk defa benle birlikte olmuştu. Bu yüzden kızı harcamak istemiyorum Manasız bahane. Hiçbir anlamı yok. Kız şu an seni istemiyor, sen nelerle… Read more »

Alexander
Guest
Alexander

Bugün beni telegramdan da engellemiş.Ara ara girip bakıyordum engelli değildim.Demek ki bugün bir şey yazacaktı girip engellediğimi görünce o da engelledi.Ya da her ne ise işte Engellemek çocukça farkındayım ama o an sinirle yapmıştım sonra da geri adım atmak niyeyse gurursuzluk gibi gelmişti.Kaldırdım engellerini sonuçta ben ona ulaşmadığım sürece bir gurursuzluk yapmış olmam.O ulaşacak olursa da ulaştığında değerlendiririm durumu. Sosyal medya konusunda da,sadece instagram kullanıyorum o da ayrılığımızın öncesinden beri donuk.Açınca takipleşiyor olacağız,takipten çıkarmama gerek var mı? Şimdilik hesabı açmıycam zaten,girip stalklama yıkıklığı yaparım falan 😀 Önüme bakmaya başlamıştım aslında,tüm gün kızı düşünüp acı çekmiyorum ama az yukarıda bahsettiğim disiplin… Read more »

Alexander
Guest
Alexander

Engeli kaldırınca mesaj atıp özür diledi,bir şey yazmadım.Sadece söylediği laf için özür diledi,ilişkiden bahsetmedi bu yüzden bir şey yazmadım.

Kitabı da alıp okuycam şimdi,bundan sonrası için ben yoluma bakarım,adım atarsa düşünürüm.

Mahmut Abi
Admin

Ilişkiden bahsetmedi bu yüzden bir şey yazmadımmış. Aferin sana. Bu kadar kız gibi duygusal, tripli, ilişki öncelikli olmaya utanma bir de gel buraya yaz. Şunları kızlar yazar anca. Kimse gelip de hemen kucağına hele de senin gibi zayıf bir erkeğin kucağına atlamaz. Kimse pat diye ilişkiden bahsetmez önden ayağını suya sokar böyle sıcaklığına bakar. Allahtan burayı okuyorsun da bir de üstüne atar yapıp her şeyi 100% sıçmamışsın. Kızı bırakmak istiyorsan görmezden gelmeye devam et. Itici bir zayıflıkla senden tiksinmesini istiyorsan böyle kız gibi ilişki konuşmadı cevap vermedim moduna gir ki her tarafından erkek olmamak aksın. Sen bak yoluna kim tutar… Read more »

Alexander
Guest
Alexander

Önce engelimi kaldırmışsın yazdı,ben de evet yazdım.Sonra özür diledi ben bir şey yazmadım.Yani ilk başta cevap verdim ,özrüne karşılık bir şey gelmedi aklıma. Peki ne yazabilirdim ki mahmut abi. Özür dileyen insana ne denir.Sorun değil mi yazacaktım. Ben aslında atarlandığımdan yazmadım değil,yazacak bir şey gelmedi aklıma.Sorun değil yazmak da istemedim.Açıkçası o an şöyle düşündüm.Bir şey yazma ihtiyacı hissettiğim için o an,bu duygusal zayıflık olur diyip yazmadım. “Itici bir zayıflıkla senden tiksinmesini istiyorsan böyle kız gibi ilişki konuşmadı cevap vermedim moduna gir ki her tarafından erkek olmamak aksın.” abi burayı anlamadım,neden yaptığım şey zayıflık sayılıyor,geri dön tülaaay aşkım modunda değilim,kızla atarlı… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Az önce yazdığından çark ediyorsun. Yazacak bir şeyin yoksa zaten bir ilişkin yokmuş. Ne kafayı takıyorsun ki?

Ha hiçbir şey olmamış gibi konuşurdun ama senin derdin belli. Sende ne ilişki için yeterli ilgi var ne de tecrübe. Bu kızla da muhtemelen kendinle başbaşa kalmaktan korktuğun için berabersin.

Sana ne yapacağını yazıyorum ama senin yapacağın yok. Benim de sana daha fazla harcayacak vaktim yok maalesef.

Alexander
Guest
Alexander

Vakit ayırdığın için teşekkür ederim mahmut abi.Ben bu sitedeki yazılanları elimden geldiğince hep uygulamaya çalıştım,söylediklerini de uygulamaya çalıştım.Anladığım noktada elimdem geleni yaptım.

Ama şimdi ne yapacağımı anlamadım gerçekten.Biz kızla çok içli dışlıydık-evli gibiydik ilişkinin suyunu çıkarmıştık-,şimdi ayrılınca hiçbir şey olmamış gibi konuşamam.Hani sen yukarıda dedin,lafın ağırlığına bağlı diye.Sinirle söylenmiş bir söz niyetle söylemediğine eminim ama gücendim.

Hem hiçbir şey olmamış gibi nasıl konuşulur ki.Kız özür dilerim yazdı,napıyorsun hayat nasıl gidiyor falan mı yazacağım.

Mahmut Abi
Admin

Neyse ben başkalarına ders olur diye yazayım. Bir kere sen bu özürü kabul ettin mi etmedin mi? Eğer basit bir özürü kabul edemiyorsan ya kabahati büyük ya da şu yazıdaki gibi ilişkiyi rehin almaya kalkan yani uzak durulası birisin. Kız ulaşmış, özür dilemiş. Şu anki davranışın bu kızın özürünü kabul etmediğin ve onu bir daha görmek istemediğin yönünde. Eğer olayın buysa eyvallah. Devam et. Gayet seçilebilir bir seçenek ama sonra sakın buraya gelip bu kız neden bana geri dönmedi ve beni geçmişe gömdü gibi abuk bir şey yazmaya kalkma. Kıza dediğin bu ve eğer biraz kendisine saygısı varsa şimdi seni… Read more »

Alexander
Guest
Alexander

Anladım abi,şimdi çok iyi anladım teşekkür ederim vakit ayırdığın için.

Rodero
Guest
Rodero

Babaa büyüksün 🙂

Haydar
Guest
Haydar

Mahmut abi,bundan daha da açık anlatamaz,artık anlaman lazım arkadaşım.

alper
Guest
alper

mahmut abi aynen denilen sekilde yaptim yani seni seviyorum ve ayrilmak istemiyorum ama ayrilmak istemiyorsan ayrilalim dedim ama mesajlasarak oldu bu olay malum korona. bir farklilik olur mu yuzyuze olmaktan ?

alper
Guest
alper

*istiyorsan

Ballack
Guest
Ballack

Eski sevgilimden yemleme tarzında bir olay geldi, tesadüftür diye düşündüm ama aynı gün içinde olması ilginç.

Sosyal medyayı aktif şekilde kullanıyorum, geçen gün instagrama yüklediğim bir fotoğrafımın altında tek tabağım bir yorum atmış bazı arkadaşlar sevgiliyiz zannetmiş hatta.

O günün akşamı eski sevgilim, bu tabağımın yorumuna net bir şekilde atıfta bulunan bir tweet atmış arkadaşlarım da bana gönderdi kanka bu net sana diye. Bu gerçekten banaysa olumlu bir sinyal olabilir mi abi?

Mahmut Abi
Admin

Olumlu bir sinyal olabilir ama yine de onun seni aramasını bekleyeceksin. Eğer gerçekten yemliyorsa bunu kaybetme korkusundan yapıyordur. Eğer sen ona ulaşırsan, tüm kaybetme korkusunu ve sana ulaşma motivasyonunu yıkarsın.

Tabağım dediğin (tek bir kız varsa o tabak değildir, hedefindeki tek kızdır) kıza ve hayatına odaklan, başka kızlar da bul. O ARAR MI DİYE BEKLEME. No Contact Rule’un asıl amacı seni ileri taşımaktır ve o arasın diye beklersen pek çalışmaz zira mutlaka bir hata yaparsın.

Ballack
Guest
Ballack

Bir hedef kızdan ziyade etrafımda kalmak için çabalıyor gibime geliyor muhabbetinden de keyif aldığım bir kız zaten, arkadaşım olan kızlar da var sürekli konuştuğum yani etrafımda pek bir kız sıkıntısı yok.

O arar mı diye bir beklentim var abi ister istemez içimde halletmeye çalışacağım, fakat herhangi bir şey yapmıyorum. Ne ona çağrışım yapacak sosyal medya paylaşımları, ne mesaj. Sadece sürecin daha 3. haftada bu kadar etki gösterdiğini görmek beni mutlu etti.

Kız yazarsa tavrımız nasıl olacak, direkt işi buluşmaya döküp ilk tanıştığımız dönemlerdeki gibi mi davranacağım?

Mahmut Abi
Admin

Sen beni yanlış anladın. Beklentin olmasın demiyorum, bekleme diyorum. Başka kızlara yürü, işine odaklan. Herhangi bir şekilde ileri doğru yürümekten ve bu kızı geride bırakmaktan çekinme.

Kız yazarsa tavrın ne olacak şu yazıda var. Reklam yapıyorum ama kitabı da okumanı tavsiye ederim.

Ballack
Guest
Ballack

Anladım abi. Karantina sürecinde olabildiği kadar işime odaklanmaya çalışıyorum. Geçen vizelerin ödevlerini hallettim, bir yandan ikinci bir yabancı dil öğrenmeye çalışıyorum ama insanın sürekli evde durdukça performansı düşüyor.

Elimden geldiğince kafamı başka şeylerle meşgul ediyorum, teşekkür ederim yardımların için.

Alexander
Guest
Alexander

Abi yorumları fazlaca işgal ediyorum belki ama bir şey daha sormak istiyorum.

Eski sevgili nasıl döner kısmını anladık da,eski sevgili neden döner? Yani biz no contact yaptıktan sonra diyelim ki kız 3-4 hafta sonra geri geldi,bu kızın başka erkeklerle konuşup red yiyip de gelmediğini nereden bilicez.Varsayımları sevmezsin ama bahsi artırıyorum,hatta kız başka erkekle yattı ama bizim tadımızı özledi (ahahaha :D) bu yüzden geldi,bunu bilemeyiz.Yani tamam hipergamimizi yanlış hesapladı da dönmüş olmuş oluyor ama başkasıyla düzüşüp geldi o nolcak 😀

O zaman tomassinin 7 numaralı demirden kanunu tek kurtarıcımız sanırım.

Mahmut Abi
Admin

O senin eski kız arkadaşının nasıl biri olduğuna bağlı. Uzun ve son zamanları hariç iyi bir ilişkin varsa no contact rule uyguladığında seni özlediği ve sensizliğin hiç de hoş bir şey olmadığını anlamasına izin verdiğin için dönme ihtimali çok yüksek. Artı sen ne sünepelik yaptıysan bu uygulama ile aslen sünepe olmadığını gösteriyorsun. Başka biri ihtimali tabii ki var bunu bilemezsin. Eğer kendinden ve kızdan pek emin değilsen evet bırak git. Ama 7 numaralı kanuna göre eski ilişkiyi canlandırmak için çaba harcamaya değmez. No Contact ile çaba harcamıyorsun ve aslında bırakıp gidiyorsun. Tek fark o geri döndüğünde o mu yoksa ilerdeki… Read more »

Alexander
Guest
Alexander

“Eğer kendinden ve kızdan pek emin değilsen evet bırak git.” abi burada kendinden emin değilsen derken ne demek istedin.

haylaz_prens
Guest
haylaz_prens

Yapma abi gözünü seveyim. Bağış yaparız biz reklamla para kazanmaya gerek yok . Bizim için burası baba hizmeti veren bir yer oldu eski düzeni bozma abi kaç kaliteli site böyle gitti güm oldu.. Bu işin sonu yok reklam, pazarlama bir kere girdi mi, sitenin inişi kademeli olarak o andan başlıyor.. İsterse pazarlamanın kral taktiği olsun, bu kitabı görüncü o cümleyi görünce buradan çıkasım geliyor.. Kitap iyi pazarlanıyor belki ama Erkekadam.org sitesi değerden düşecek böyle şeylerle.. Kitabı alırız veya almayız, pazarlanır veya pazarlanmaz; ama siteye hiçbir katkısı yok zararı var kısa vadede değil ama uzun vadede sitenin havasını bozuyor böyle şeyler… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Bağış yaparız diyor ya, gördük 2 senedir Patreonda bağışa boğdunuz siteyi 😀

Kitabın ismi pazarlama taktiği zira bu işi hiç bilmeyen adamları ve onların arama kelimelerini hedefliyor. İçeriği ise KH’ya uygun.

Bir de tabii şu var: Bu sitenin birincil amacı kırmızı haplı erkekler komunitesi yaratmak değil, bu işi hiç bilmeyenleri tedavi etmek. Hastane gibi. Eğer siz artık olduysanız çıkın gidin, hastaneyi meşgul etmeyin. Benim amacım ve önceliğim bu sitede her zaman yeni gelen mavi haplılar!

haylaz_prens
Guest
haylaz_prens

“Bu işi hiç bilmeyen adamlar” dediğin mavi haplılar bu kitabı alıp okuduktan sonra bir daha bu siteye uğramayacak, buna emin olabilirsin. Çünkü mavi haplı erkeğin en büyük özelliği hayallerde yaşamak ve sorunu hayal ettiği gibi çözmek. Kitabı okuyup bitirdikten sonra, kırmızı hap felsefesini benimsememiş, kırmızı hapı sindirmemiş bu mavi haplı erkeğimiz hayal kırıklığına uğrayacak. Okuduklarnın tamamen satsafa olduğunu düşünecek ve verdiği paraya yazık olduğunu düşünecek. Ama biz zamanında buraya gelip makaleleri okuyup sorular sorduk, para vermedik. İlk aylardaki o inkar dönemini yaşadığımız zaman, sana sorular sorduk, tartıştık, biraz da sohbet ettik. Yeni gelen mavi haplılar bunu yapamayacak. Adam parayı verip… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Güle güle.

benlark
Guest
benlark

doğru mu söylüyor acaba ? mahmut abi eğer sen gerçek mahmutsan ses ver lütfen aloo…

L1n
Guest
L1n

Eskisi gibi uyanma durumu çok zor olur.KH ilerde değişecektir,ben öyle düşünüyorum.Yumuşatan,eğip büken çok olacak.Mahmut abi gidince özellikle.Çünkü zaten adam ömür boyu kalmayacak. Adamın para kazanmasının hiçbir sorunu yok ve hakkı.Para olayı bana da ters,ama adam okadar emek verdi.Hiçbirimiz babasının oğlu değiliz. Eski KHyı özümseyen adamlar çok şanslı bende eskilerdenim.Yani site ilk 2 sene çok iyiydi.İkinci sene geldim, sağlam abiler,adamlar vardı.Keza yazılar dışında,yorumlarda geliştik,hazmettik,bildiklerimizi anlatıp,pekiştirdik. Ama en azından dinamiği öğrenen adamlar çıkarsa kardır. Zira benim arkadaşımın,arkadaşı kendini öldürmeye kalktı,2 hafta önce.6 yıllık ilişki,çocuk 23 yaşında kızla nişanlandı,borç harç girdi.Kız ayrılıp 1 ay sonra başkasıyla nişanlandı.Böyle durumları görünce daha çok erkeğin uyanmasını… Read more »

Alexander
Guest
Alexander

Acikcasi ben de su elemanin kitabini almadim. Sirf baskasi yazmis reklam vermis diye. Alasim var da adami tanimiyoruz ya ayar oldum niyeyse. Ama iliski sihirbazini aldim. Mahmut abi cevirmis kitabi. Hem kitabi merak ettigimden hem de parasi mahmut abiye gidecek heralde diyip cekinmeden odedim. Sonucta siteden faydalaniyoruz emek var. Ama bu elemani tanimiyoruz. Emek vermis yazmis eyvallah ama siteye reklam verip populer bir konuyla alakli baslik atip e kitap satmak bana ters geldi. Kitabi okuyunca ekstra seyler ogrenecegimi de zannetmiyorum. Eski sevgili konusunda burada yazilmasi gerekenler yazildi. Ne malum yazarin buradaki yazilari okuyup derleyip olusturmadigi,para kazanmak icin. Sanal gorusme konusunda… Read more »

Ballack
Guest
Ballack

Aklıma sonradan geldi, ilişkinin son dönemi pek bir yanlışım olmamasına rağmen artan dırdır ve shit test yüzünden ayrılmıştım (direkt her yerden engelleyip bir açıklama yapmamıştım.) 3 hafta sonra kız bana barışmak için mesaj attı, en sonunda seni seviyorum, en azından son kez söylemek istedim demişti. Verecek bir cevabım yoktu ve yalan söylemek de istemediğim için sadece görüldü atmıştım. Şimdi düşününce no contactın kralını da yapsam şansım biraz düşük gibi geldi gözüme abi sence sıçmış mıyım ? 😀

Mahmut Abi
Admin

Sen kızı terk etmişsin üstüne sonra takmayarak seninle işim olmaz demişsin. Şimdi geri mi istiyorsun?

Terk eden eğer pişman olduysa No Contact yapmaz. Terk eden arar, üzgünüm yedim bir halt görüşebilir miyiz der (karantinada nasıl görüşeceksen artık) ve eğer kız kabul etmezse benim istediğim bu fikrin değişirse beni ara der (soğuk değil içten bir şekilde) ve bir daha o arayana kadar aramaz.

Senin için no contact işlemez yani.

Ballack
Guest
Ballack

Yok abi ben zaten dönmeyi 3 kez denedim. Hadi ilki yaptım bir eşeklik tanımına girdiği için 2 diyelim.

Muhammed
Guest
Muhammed

2 kitabı da aldım gönderir misin?

Mahmut Abi
Admin

Geç gitmiş ama gelmiş olması lazım. İyi okumalar.

Muhammed
Guest
Muhammed

Gerekli olan 2 sayfa okudum çok hızlı işe yaradı, şaka yok reklam değil ahahahhahahaha. Alın arkadaşlar.

Abi nude konusunda ne düşünüyorsun? Her şeye evet dememi bekliyorsun diyor.
Her istediğim olması lazım değil mi ben köle mi arıyorum yoksa.
Gencim, siteyi hatim etmedim sıkıntıya düştükçe bakıyorum.

Mahmut Abi
Admin

Nude istemeyi saçma buluyorum. Gönderen hatun da aptaldır.

Onur
Guest
Onur

Kitabı bir solukta bitirdim sonra 2 kere yeniden okudum. Mahmut Abi’nin dediği gibi bu kitabı asıl şu an sevgilisi olanlar okumalı! Bu bilgiler ilişki içindeki bir insan için acil durum seti gibi kafasının bir köşesinde durmalı. Kitap,olgun bir insanın krizi nasıl yöneteceğini ve bu krizden nasıl daha güçlü çıkabileceğini anlatıyor. Aslına bakarsanız bu kitabı okuyan biri o krizi daha başa gelmeden de önleyebilir. İnsan diyorum zira bu kitap hem erkekler hem de kadınlar için kullanılabilir bilgiler içeriyor. Kitap içeriği 100% olmasa da site içeriği ile de uyumlu. Kitabın asıl konusu insanın kendisine odaklanıp kendisini geliştirmesi, terk edilmek gibi can sıkıcı… Read more »

Snake
Guest
Snake

Hocam sevgilim vardı bunun en yakın arkadasina yazmisdim o da mesajları göstermisdi kıza. Kız da beni vp ve instadan engelledi. Aralıklara 2 kere yazdim seni affedemem inamımı kırdın falan dedi. Sonra bi süredir yazmıyorum. Simdi napmalıyım?

Mahmut Abi
Admin

Fena yakalanmışsın. 2 kere yazdın hayır dedi. Umarım “yaptım bir eşeklik bir daha olmayacak affet Nalan” falan yazıp özür dilemişsindir. Buna rağmen 2 kere reddedildiysen NEXTleyeceksin. Önüne bakacaksın. Bunun yeniden olma ihtimali çok az zaten az ya da çok senin önüne bakman lazım. O seni ararsa – ki pek heveslenme – buluşmak istediğini varsay ve buluşma ayarla.

Hocam bunu nasıl kesin oldururum bir oldurun be diyorsan maalesef. Hem kesin yol yok hem de bu durumda ihtimal de az.

Snake
Guest
Snake

Hocam 2 kere benimle ilgili durum koymusdu affetmekle ilgili falan. Beni istedigini kesin biliyorum. Sadece gururu izin vermiyor.

Mahmut Abi
Admin

Kimsenin seni istediğini kesin bilemezsin. Kendi ilgini kıza yansıtıyorsun. Gururu izin vermiyor ise tamamen palavra bir bahanedir. (1) Seni kesin isteyen ve özleyen biri çok büyük ihtimalle sana döner. (2) Seni çok istediği halde gururunu aşamayan kişiyi hayatından çıkarmalısın. (3) Senin yaptığın şey pek affetmeye müsait bir şey değil. Yani sıçtığını kabul edip yoluna bak. Bir daha da dikkatli ol.

Nanza
Guest
Nanza

Mevcut durumda 3 tane tabağım var, hepsi ile fb modunda düzenli takılıyoruz. Dün içlerinden biri (2 aydır hep fuck close görüştüğüm) benden giderek hoşlandığını ve bunun onu kötü etkileyebileceğini, ya sadece onunla yattığımdan emin olabilecek bir ilişki türünü istediğini ya da artık görüşmek istemediğini söyledi. Ben de “bebeğim birbirimize bu konuda neden müdahale etme gereği duyuyoruz? İyi vakit geçirmek önemli olan değil mi?” diyince ters yaptı, “ya istediğim türden bir ilişki olur ya da hisler karşılıklı değilse görüşmeyelim” dedi. Ben de “fikrin değişirse irtibata geçeriz canım, iyi geceler” diyerek yolladım. Doğru mu yapmışım? Bundan sonra asıl yol izlemem gerekiyor? Düzenli… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Doğru yapmışsın. Beraber olduğun kız “biz neyiz” konuşması yaptığında eğer onunla sevgili olmak istemiyorsan “beraber çok güzel vakit geçiriyoruz, seninle birlikte olmak çok hoşuma gidiyor” vs. dersin. Israr ederse “ben buna bir isim koymak istemiyorum” gibi bir şey söylersin. Sen doğru şeyleri söylemişsin. Bu durumda kız ya kalır, ya gider. Birçoğu kalır ama çoğunluğu gider. Doğru yapmışsın, eğer gelirse gelir, gelmezse gelmez. Dediğim gibi, yarıdan çoğu ya gelmez ya da ayda yılda bir gelir. Tabak çevirmenin doğası bu. Bu aşamadan sonra erkeklerin genelde düştüğü hata kör ölür badem gözlü olur moduna girip normalde ciddiye almadıkları kıza sırf kendilerini bırakıp gitti… Read more »

Machiavelli
Guest
Machiavelli

Abi ben ne yapsam geçmişimdeki kızı unutamıyorum hayatıma giren insanlar 2,3 ay tamam iyi gidiyor diyorum pat kız aklıma geliyor ve o ilişkiden soğuyorum.Şöyle ki 2 sene kimseye yazmadım kabuğuma çekildim günlerimi yoğun geçirmeye çalıştım bazen 4 saatlik uykuya çok dediğim oluyordu her şey yoluna girdi artık bir ilişkiye başlamanın zamanı geldi dedim o keyfi alamıyorum, eskiye dair bazı anılar aklıma gelmesine rağmen ilişkiyi yürütmeye çalışıyordum kızın kendisi yazınca tüm dengem bozuldu ilerleyen zamanda hayatımdaki kızı da ilgisiz bırakmamak için yapamıyorum diyip ayrıldım şimdi ikiside hayatımda yok.Karantina öncesinde başka biriyle konuşmaya başladım 15 gün kadar konuştuk kızı 2 aydır tanıyorum… Read more »

ben
Guest
ben

Nickini aldığın adama ayıptır bu yaptığın… ayrıca siteyi okumadan bunu sorman ne kadar doğru ? Mavi haplı dertlerinin çok özel olduğunu sanman mesela ? Yazık….

1 2 3 29