Kızlarla tanışırken çerçeveyi kurmak

Kızla muhabbet yüzeyde eğlendirici ve ikna edici olabilirken alt katmandaki çerçevemiz zayıfsa yüzeyde yapacağımız şeyler boşa gidecektir. Ayaküstü neredeyse stand-up yaptığım ve kızın aşırı eğlendiği birkaç tanışma girişimimi hatırlıyorum. Normalde öyle espriler düşünsem aklıma gelmezdi. Ancak çerçevemde sorun vardı. Çünkü çerçevem genel olarak daha istekli olan ve çabalayan tarafın ben olarak göründüğü şekildeydi.

Öncelikle “kızla tanışmaya giden sensin, bu durumda daha istekli taraf olanın senin olman normal değil mi?” diye sorulacaktır. Evet öyle ama zaten tanımadığın bir kızla tanışacaksan bu var olan bir dezavantaj. Eğer kızlar bizle muhabbete başlasalardı bunu yaşamazdık 🙂

Yabancı pua kaynaklarında hep tanımadığın bir kızla tanışmaya gidiyorsan, böyle bir özgüven gösterdiğin için 1-0 önde başlıyorsun gibi şeyler söyleyebiliyorlar. Bu tamamen yanlış. Gerçekte olan onunla konuşmayı talep eden sen olduğun için 0-1 geride başladığın (Bu söylemin nedeni bence işin biraz pazarlama yönü biraz da erkekleri şevklendirmektir). Ancak o kadar da dezavantajlı değiliz, sadece birazcık ve bu aşılıyor.

Tüm bu yüzeydeki oyunun altında bir çerçeve var. Tabi ki oyununla bu çerçeveye etki ediyor ve onu değiştiriyorsun, zaten tüm olayda burada. Daygame yaparken kadınla ilk başta konuşmak isteyen benim, sonrasında ondan numara talep eden benim. Bunlar çerçevemi zayıflatan şeyler. Ama bunu oyun ile dengeliyorum. Muhabbetim güzelse ilk baştaki dezavantajlı durumumu dengeledim bile. Çoktan 1-1 olmuşumdur.

Ancak bazı durumlarda erkekler bu çerçeveyi çok kötü kuruyorlar. Tüm bunlarla skoru dengelemeden önce kendi kalesine çok gol yiyorlar. Erkeklerin en fazla gol yedikleri 4 yer şunlar:

  • Daha istekli taraf olmaları
  • Kızdan çok daha fazla çabalamaları
  • Kızı ikna etmeye çalışmaları
  • Talepkar olmaları

Bunları yaparken yüzeyde iyi oynasanızda skor olarak öne geçemezsiniz. Çünkü çerçeveni mahvetmiş oluyorsun. Olay da burada 1-0 geride başlığının bilincinde olmak ve çok fazla negatif olarak içeri kaçmadan başlayabilmek (erkekler çabalayarak, fazla istekli olarak, ikna etmeye çalışarak iyice içeri kaçıyorlar). Öncelikle şunu söyleyeyim bir kadını ikna etmeye çalışmanın hiçbir mantığı yok. Bir kadını ikna ederek numarasını almak, ikna ederek buluşmaya çağırmak kendi topuğuna sıkmaktır. Bir kere kadını ikna etme sarmalının içine düştüğünde işin çok zorlaşır. Çünkü çerçeven kötüleşir. Ne seninle 1 dakika daha fazla konuşması için, ne telefonunu vermesi için, ne de seninle buluşması için bunu yapmalısın. (Eğer kız sadece göstermelik bir direnç göstermiyor ve shit test atmıyorsa-bunu da kızın genel tavrından anlarsın). Çünkü arzuyu kızla pazarlık ederek uyandıramazsın. Bunun yerine kadının ikna olacağı bir görüntü sergilemelisin ve teklif ettiğinde kadının “evet” diyebilmek için nedeni olmalı.

İkna ederek buluşmaya getirdiğin kıza karşı 3-0 geriden başlıyor olacaksın, kız muhtemelen senden bir şeyler bekleyecektir, ona pahalı bir yemek ısmarlaman gibi. Öyle olmasa bile “çok fazla peşimde koştu, böyle devam edip egomu beslesin bakalım” diye düşünecektir. Burada ödül kadın, sense kendini tercih edilmeyen bir ürün olarak konumlandırdın. Çerçeve olarak hiç olmak istemeyeceğin bir yerdesin.

Kızı ikna ederek telefon numarası aldıysan da, kız aslında ikna olmadı. Burada kızın sana telefon numarası vermesinin senin için bir ödül olduğu düşüncesini vurguladın, yani çerçeveni mahvettin. Kız sana cevap vermeyecek, cevap verse bile muhabbete yatırım yapmayacak, buluşma sözü verse bile ekecek, ekmese bile mutlaka başka bir şey olacak.

Peki burada ne yapılabilir? Yapman gereken şey, ikna etmenin, orantısız çabalamanın kıyısından geçmeden kendini pazarda tercih edilen bir ürün şeklinde konumlandırmaktır. Bu aslında bu sitede ödül olmak dedikleri şey. Bunu yapmak için özgüven göstermeli, eğlenceli muhabbet yapmalı ama bu tarz çerçevelere dikkat etmelisin. Kız bolca shit test atarak ve genel tavrıyla seni o çerçeveye sokmak isteyecektir. Ne de olsa burada kızın hipargamik filtresi çalışıyor. Kızın sunduğu bu kötü çerçevelere girmemen gerekir. Shit testleri zaten mümkün mertebe geçmek gerekiyor. Ona burada değinmeyeceğim.

Şimdi sana tanımadığın bir kıza tanışırken çerçeveni güçlendirmek için birkaç tavsiye vereceğim. Şu çok önemli bir detay: Kızı çabalamaya iten her türlü hareket çerçevemizi güçlendirir. Yabancılar bu yüzden “kıza işini tahmin ettir, yaşını tahmin ettir” vb. diyorlar. Burada amaç kızın bilişsel olarak enerji harcaması, senin hakkında bir şey bulmaya çalışırken çaba harcaması çünkü kızın enerji harcadığı şey zihninde değerli hale gelir.

Mesela yapabiliyorsan kız sorduğu halde hakkındaki bazı şeyleri söylememek ve gizemli bir şekilde bırakmak bu çerçeve için etkilidir. Diğer türlü sorguda bildiği her şeyi dökülen acemi bir suçluya benzeyebilirsin. Gerçekten kızın sana soracağı sorular karşından yüksek değer göstergesi bir bilgi vermeyeceksen bildiğin her şeyi kıza anlatmak sana toplamda faydası “0” olacak bir şey. Hatta eksisi olan bir şey.

Buraya tanıştığım bir kızla olan örnek bir yazışma bırakıyorum. Yüz yüze tanıştığımız zaman sorduğu halde ona mesleğimi söylememiştim:

Kız: Hala işinden bahsetmedin
Ben: Buluşmada son derecede şeffaf olacağıma emin olabilirsin 🙂
Kız: Zaten beni durdurup tanışmak istedin 1.gizem burada başladı. Kime çalışıyorsun 🙂
Ben:Bir ipucu olsun. X’e :))
Kız:Tatmin olmadım pek. Başıma ilk kez geliyor. O kadar gezdim dolaştım tek başıma.
Ben:Şaşırmadım buna. Herhalde kafaya martı pislemesi gibi bir şey benim de 2 hafta önce başıma gelmişti. Şans demek ki.
Kız:Hayır, daha bilimsel ve gerçekçi bir neden olmalı. Benim genel izlenimim dışardan burnu havadadır.
Ben:Demek ki bazı erkekler benim gibi bunu meydan okuma olarak görebiliyorlar.
Kız:Sevdim bunu.

Tanıştığım bu kıza işimi söylememiştim, hala söylemiyorum. İşin güzel tarafı da şurada: Merak ediyor, tahmin etmeye çalışıyor, kendini anlatmaya çalışıyor, bunları yaparken aslında bana değer katıyor, çerçevem daha iyi hale geliyor.

Bunun tersi kızın çabalamadığı ama senin ondan daha fazla çabaladığın, kızın çabalamadığı içinde ikna edilmeyi beklediği, adeta bir mülakatta sana sorular soran, senin de doğru cevapları vermek için çabalar halde olduğun durum bulunabileceğin en kötü durumdur.

Tanımadığın bir kızla konuşurken çerçeveni iyileştiren şeyler:

  • Kıza istediği her bilgiyi vermeme, eksik verme (bunu susarak değil, kızla dalga geçerek, bir yandan eğlendirerek yapmak)
  • Kızın kendini sana anlatması (kız kendini anlatarak bir çaba gösteriyor-kendi reklamını iyi yapmaya çalışıyorsa çok daha iyi)
  • Kıza ancak kahve ısmarlarsa gelebileceğini söylemek (bu aslında oyuncu bir şey, kahveye paran olmadığı için değil – ama bunu öncesinde oyuncu bir tavır sergilemediysen söyleme)

Tanımadığın bir kızla konuşurken çerçeveni kötüleştiren şeyler:

  • Shit testlerden kalmak (bu shit testler daha çok davranışsaldır, kızın peş peşe sana 3 soru sorması ve seni gayret ederek bu sorulara cevap verir hale sokması da shit testtir-çerçeveni bozar)
  • İkna etmek (numara almak için, buluşmak için)
  • Pazarlık yapmak
  • Komik olsa bile kendini küçülten, kendini komik duruma sokan espriler yapmak
  • Tek taraflı olarak konuşman (konuşmak çabalamaktır ve efor sarf etmektir, bir şey satmak isteyen satıcılar çok konuşur. Bunu tek taraflı yapman sana kötü bir çerçeve kurar)
  • Soruları kızın sorması ve senin sürekli cevap vermen (“Ne güzel kız bana soru soruyor, demek ki ilgili” diye sevinme, kız burada soruları soran taraf olarak patronluk taslıyor, sen de bir mülakata girmişsin ve mülakatı geçmeye çalışan kişi konumunda kalıyorsun)
  • Kızın dümdüz sorularına, dümdüz doğru yanıtları vermen (Bazı normal sorulara normal yanıtlar ver ama bunlardan yarısı için esprili yanıtları kullan – unutma kızın o soruların doğru cevabını alması sana hiçbir artı kazandırmayacak, kaçırdığın şey ise dalga geçme, espri yaparak kızı zorlama şansı)
  • Kızın şüpheyle seni sorguladığı durumlarda önüne çıkan çukurlardan zıplamaya çalışan Mario gibi tepki vermen (Mario olma, ispat etmeye çalışma, dalga geç)

Son olarak kızlarla tanışma girişiminde bulunmuş “KÜÇÜKÇEKMECELİ KEİRAN LEE” nickli okuyucunun yorumuna cevap vermiştim, konuyla bağlantılı olduğu için buraya da taşıyorum.

Yorum şuydu:

“Abi bugün bir tane kıza yürüdüm. Selam tanışabilir miyiz? Ile girdim. Tabi dedi sonra sevgilim var dedi kız. Bende bozuntuya vermeden heeee yaptım. Ve kız dedi “ben bu tür yurumeleri doğru bulmuyorum. Işte karşındakinin yaşını bilmeden yürüyorsun falan dedi. Bende “yaşın kaçtı?” dedim. Benden 3 yaş büyükmüş. Sonra bende dedim “çok güzel bakıyordun bende yürüdüm” dedim. Oda” öyle… normal bakıyordum” dedi. Sonra benim yaşımı sordu bende söyleyince “iste bak yaşın küçükmus benden”dedi. Bende” ne olmuş yani insanlık hali değilmi, ama tabi sevgilin olunca olay daha farklı gelisiyor” dedim. Oda bana ” yinede ben böyle insanları kötü karsilamam dedi . Bende ” teşekkür ederim :)))) ” dedim .sonra bozusmadan ayrıldık oradan. Kız tamamen sosyal ortamımda olmayan bir kızdı ve onun negatif cevaplarına karşı çok rahat ve dik başlı konuşdum. Onun redlerine güzel cevap verdim rahat olunca. Oda benim rahatligimdan yararlandı ve bozmadan beni konuyu kapattık. Abi boyle sevgilim var diyenlere karşı nasıl tepki vermeliyiz.?Bazen de abi red aldıktan sonra sabah oyunu motivasyonum düşüyor. Böyle zamanlarda ne yapmalıyım. Teşekkürler.”

Cevabım şöyleydi:

1-Kıza asla “tanışabilir miyiz” deme, bu kıza çok fazla insiyatif yüklüyor ve kız normalde tanışmak istese bile özgüvenli bir kız olsa bile buna hayır der.
2-Kızlar “doğru bulmuyorum” gibi şeyler derlerken aslında betalara kural koyuyorlar senin bu kuralları yiyen bir beta olup olmadığını anlamak istiyor.
3-Kızın sana yaşının küçük ve bu yüzden aranızda bir şeyin zaten olmayacağıyla ilgili ifadesine karşı verdiğin “ikna etme” çabası o kadar yanlış ki. Burada kızı ikna etmeye asla çalışmamalısın, dünyanın en mantıklı argümanını masaya koysan da kendini çerçeve olarak kızdan aşağı bir yere çekmiş oluyorsun! Karşındakini ikna etmeye çalışan değeri düşük bir ürün olarak konumlandırmışsın kendini. Kendine harakiri yapmışsın.
4-“Sevgilim var” diyen kızlara cevap vermek konusunda da şunu söyleyeyim: bu bir reddetme cümlesi, baştan kendini reddettirmeyecek şekilde oynayacaksın. Bazı nadir durumlarda da shit testtir ve dalga geçerek 1 kez şansını deneyebilirsin bu soruya mantıklı bir cevap vermeden.
Kolay gelsin.

Yazar: Secret

Bu arada tanımadığın kızlarla etkili bir şekilde tanışma ve muhabbeti ilerletme konusunda kendini iyi bir şekilde geliştirmek istiyorsan bu yazıdakine benzer ve çok daha kapsamlı bilgileri eğitim setimden öğrenebilirsin.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Centilmen Kulübü

Secret kendini daygame ve kadınlarla ilişkiler konusunda kişisel gelişime adamış bir kişidir. www.centilmenkulubu.com sitesinin sahibi ve kendine bu konuda bir misyon edinerek tüm tecrübeleri ışığında yazdığı iki kitabını da bu site üzerinden okuyuculara sunmaktadır.

87
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
33 Comment threads
54 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
42 Comment authors
FelixKül TablasıZamanının gelmesini bekleyen biriMertİlyas Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Tunight
Guest
Tunight

Set açtığımız kızın bizi anketör sanması durumunda ne yapmamızı önerirsiniz?

Kaç defa set açarken anketör zannedildim ve kendimi anketör diyerek açıkladım bu sebepten başından çerçeveyi kaybettim nasıl bir yol izlenmeli?

(Mahmut abi 59 saniye Richard Wiseman’ın kitabının önemli bölümlerini makale olarak paylaşmak ister misin diye sana mail attım eğer uyarsa mailden dönüş sağlarsan aldığım notları makale halinde sana mailleyebilirim)

Hell
Guest
Hell

secret…iyi yazi 🙂

Darkwolf
Guest
Darkwolf

Bizzat başıma gelen ve çevremden de gördüğüm olay ne kadar çok çabalayıp ikna etmeye çalışırsan,peşinden koşarsan o kadar cepte yedekte değersiz görülüyorsun. Mümkün olduğunca üstüne düşmemek,gizem uyandırmak,umursamaz olmak gerekiyor. Kafada ikilem oluşturmak çok iyi işe yarıyor. Kendini ne kadar açıklarsan işin cılkı o kadar çıkıyor. Birebir hayatta yaşanmış görülmüş şeyler.

Mahmut Abi
Admin

cepte yedekte değersiz olmayan neden o kadar çabalayıp ikna etmeye çalışsın ki? Bence olduğu gibi görünüyor.

Darkwolf
Guest
Darkwolf

Evet abi orası da doğru. Hem de her şey alternatifsizlikten kaynaklanıyor sitede de üstüne basa basa belirttiğin üzere. Aptal saçma romantik çocuk kafa yapısı da diğer tarafı işin. Hatta en sıkıntılı tarafı da burası. Her şey kafada bitiyor. Mantığın yerine duyguları kullanırsan öpüyorlar. Olabildiğince aklı kullanmak, davranışları değiştirmek ve ne yaparsan yap olmuyorsa da akışına bırakmak gerekiyor galiba. Alternatifi olan adam benim de eskiden yaptığım ve sıkıntısını çokça yaşadığım gibi tek birine saplanıp 5 yılını, gençliğini heba etmez.

Kenzou
Guest
Kenzou

“Kız:Hayır, daha bilimsel ve gerçekçi bir neden olmalı. Benim genel izlenimim dışardan burnu havadadır.
Ben:Demek ki bazı erkekler benim gibi bunu meydan okuma olarak görebiliyorlar.
Kız:Sevdim bunu.”

Uuuuu sevmiş bunu. Bak sen.

Anakin
Guest
Anakin

Çok güzel bir yazı. Bu işte tecrübe kazandıkca, aslında neredeyse her şeyin maskülen çerçeveden başladığını ve tamamen bunun üstünde kurulduğunu görüyorsun

Anakin
Guest
Anakin

Mahmut abi, bir sorum olacak. Arkadaş “Komik olsa bile kendini küçülten, kendini komik duruma sokan espriler yapmak” çerçivemizi küçültür dedi. Peki, buna boyumuz kısaysa ve ya kel isek, ve ya her hangi bir dezavantajımız varsa, bununla ilgili yaptığımız espiriler dahil mi?

Pan
Guest

Buyna Mahmut hoca mutlaka cevap verecektir. Kendi adıma şunu söyleyeyim, dezavantajlı olduğun bir konuyu rahatça ifade edebilmek, kendiyle dalga geçebilmek başka, Metin Şentürk gibi aynı düzeyde saçmasapan espriler yapmak başka. Mesela, bak aksine Ata Demirer’e yakışıyor kendi şişmanlığıyla dalga geçmek. Çünkü bunu karakterine ve işine yansıtabiliyor.

Mahmut Abi
Admin

Dahil. Shit test onayla abart hariç kendinizi küçülten espri yapmanız sizi küçültür.

Anakin
Guest
Anakin

teşekkür ederim !

Marki de Franco
Guest
Marki de Franco

Mahmut abi kafelerde otururken ya da sokakta kızlara nasıl yürünür? Starbucksta otururken ya da sokakta yürürken arkadaşlarımın sürekli olarak şu kız sana iş atıyor dediği kızlar oluyor, kaldı ki cidden iş atıyorlar ama ben nasıl yüründüğünü bilmediğim için, açıkçası biraz da çekindiğim için pek yürüyemiyorum o yüzden yalnızım 😀

Bu konuda kendimi geliştirmek istiyorum.

Ced
Guest
Ced

Sitede pek çok saha raporu var onları okumadıysan okuyabilirsin.Ek olarak doğrudan ve dolaylı girişler vardır.Doğrudan girişte isminden anlaşılacağı gibi direkt niyetini belli edersin.Seni gördüm tarzın hoşuma gitti selam vermek istedim gibi.Dolaylı girişte ise ortamdan bir muhabbet açabilirsin,adres sorabilirsin(eskidi biraz kabul ama),herhangi bir konuda fikir isteyebilirsin.Yani kızla dolaylı olarak muhabbeti başlatıp konuşmanın gidişatına göre daha tanımaya yönelik sorular,konular konuşup muhabbet akıyorsa numara istersin ama pek bir formulü de yok benim açılışım sende başarılı olmayabilir o yüzden senaryo okur gibi değil de kendin bulmalısın.Korkunu yenmenin tek yolu aşamalı olarak üzerine gitmek.Yanılmıyorsam sitede böyle de bir yazı bulunuyor.Bu arada yürümeden iş attığına emin… Read more »

Küçükçekmeceli keiran lee
Guest
Küçükçekmeceli keiran lee

Dostum “yürüme davetiyesi” yazısına bak tüm sorunun cevabı orada.

Yarı Kırmızı
Guest
Yarı Kırmızı

Sitede bununla ilgili tonla yazı var daygame veya saha raporu başlığı altında o yazıları bulabilirsin

Furky
Guest

Soruları kızın sorması ve senin sürekli cevap vermen (“Ne güzel kız bana soru soruyor, demek ki ilgili” diye sevinme, kız burada soruları soran taraf olarak patronluk taslıyor, sen de bir mülakata girmişsin ve mülakatı geçmeye çalışan kişi konumunda kalıyorsun)
Mahmut Abi yorum yapar mısın ?

007
Guest
007

Yuksek değer içeren cevaplar neler olabilir ?

ONEMEGAS
Guest
ONEMEGAS

Yüksek değer içeren cevaplar değil sen olmalısın böyle olunca zaten yaptığın çoğu şey yüksek değerli oluyor

Raging Bull
Guest
Raging Bull

Bu sitede öğrendiğim en güzel en öğretici sözlerden biri “Arzunun pazarlığı olmaz.”

Jojo884
Guest
Jojo884

Hocam hal ve hareketlerden bahsettiniz, peki karakter, konuşulacak konu ve konuşma tarzı?
Mesela bilgili olduğun konular hakkında konuşmak kızı etkiler mi yoksa küçük düştüğünü hissettiği için sizden soğur mu?
Ya da hep yazılarında özgüven diyorsun, bir süre sonra birkaç kızdan aşırı özgüvenlisin şeklinde geri dönüşler aldım. Hatta geçen bir kız “Sen anca kendini öv” diye ekledi. Ben olumsuz algıladım bu geri dönüşleri.

The Çoban
Guest
The Çoban

Ben farklı yönden değerlendireceğim öncelikle burda hissetmeniz gerekiyor ,yada öğretide olduğu gibi amaç hatun olmamalı mesela gidip parkta oturup bir kıza gidip teklifte bulunmak , kesişme veya kadın için orda olmak bu çok zorlayıcı Mesela daha net. Olayım futbol gibi düşünün gol arayan ve bulması gereken taraf sizsiniz karşı takım defans yapıp kontra arayacaktır, şartlar eşit olmaması normaldir Ama herhangi bir işinizi hallederken , yada orada kadın için bulunmadığınız anlarda şartlar daha eşit oluyor , Daygame yapmak maksatlı kadın aramak daha dezavantajli olmaz demiyorum Tabii Yeni geçen bir olayı anlatayım hemen Mesela veterinerde işim vardı, o sırada orada bulunan bir… Read more »

Çölde Kutup Ayısına Yakalanan
Guest
Çölde Kutup Ayısına Yakalanan

Geçen hafta yemek yemek için bir mekana oturdum yemeğin gelmesini bekliyorum o arada da dışarıdan geçen insanları izliyorum sonra bir eleman dikkatimi çekti, 19-20 yaşlarında genç bir çocuk caddede durup random şekilde kızlara yürüyor ama her hareketi faul diyebilirim. Yahu beyler oyun falan önemli ama sizin tipiniz de önemli 50 kğ iseniz ya da obez iseniz sizin ilk yapmanız gereken vücudunuzu düzeltmek olsun (bahsettiğim genç arkadaş 175 boylarında 45 kğ falandı kaburgaları sayılıyordu çocuğun) saç sakalınıza önem verin ense traşınızı aksatmayın, cilt bakımı yapın, güzel bir parfüm kullanın asla ve asla kötü kokmayın, bedeninize uygun ve kaliteli giyinin (sokakta dikkat… Read more »

Cenk Moody
Guest
Cenk Moody

Mahmut abi bir sorum olacak, kızla 4. buluşmadayız yan yanayken dudaktan öpmeye çalışınca kız kafasını çevirdi gergin bir tavır aldı kendimi geri çektim hiç bişey olmamış gibi tekrar yanaklardan dudaklara geçmeyi denedim sakin ol dedim kız :ilk defa biri beni öpüyor birinin beni öpmesine alışık değilim dedi . next mi eylemeliyim ne yapmalıyım abi.

Don Draper
Guest
Don Draper

Yakın zamanda bir kızla tanıştım. Bu yazıda bahsettiğinin aksine, kızın ayağına giderek 1-0 geriden başladığım bir durum olmadı aslında Kızın starbucksta attığı İLİlere karşılık verdim, kız da tuvalete gitme bahanesiyle yerinden kalktı. Tuvalet çıkışı laf olsun diye bir soru sordum, ki o da bunu bekliyormus daha sonra söylediğine göre. Tanıştık, instant date yaptık, ertesi gün buluşmada kiss close, ikinci buluşmada da evime geldi direkt. Şimdi bu kızla etkilesimimde kafama takilan bir sey var, ben mi abartıyorum yoksa kızın cercevesine mi giriyorum anlamak istiyorum. Bu kızla bulusmalarimizda güzel bir etkilesimimiz olmasina ragmen bulusmadigimiz zamanlardaki iletisimde bir kopukluk oluyor. Sürekli mesajlasmaktan bahsetmiyorum… Read more »

Alexander
Guest
Alexander

Ben mi farklıyım yoksa sizin düşünce yapınız mı farklı anlamıyorum. Mesaj atmıyorsa atmıyordur daha ne diye bu konunun üzerine düşünüyorsun ki ? Evine gelip cinsellik yaşıyorsa o şekilde devam et ama ayrıca başka kızlara da yürümeye devam et eğer sana uygun bir kız bulursan ilişkiye başlayıp diğer kızlarla iletişimi kesersin. Telefon başında mesaj beklemek çok ezikçe bir davranış bence bundan kurtulmalısın

Mahmut Abi
Admin

Bu genellikle kız seninle iyi vakit geçiriyor ama şu an ilişki istemiyor demektir. AMA sen hergün mesaj atıp kıza mesaj atacak zaman bile bırakmıyorsun ki! Seni aramayan kızı hergün aramana gerek yok, böyle bir beklentisi de yoktur muhtemelen (kendi aramazken senin aramamanı dert eden kız arızadır, onları saymıyorum).

Henüz yeni buluşmaya başladığın kızla buluşup beraber oluyorsanız ve henüz ilişki istemiyorsa (belki de hiç istemeyecek) o kız tabak olarak kalır ve sen paralel yürümeye devam edersin. Sorun değil. Neden aramıyor diye hergün arayan sensen, ilişki öncelikli erkek modu bu.

1 2 3