Kızlarla tanışırken çerçeveyi kurmak

Kızla muhabbet yüzeyde eğlendirici ve ikna edici olabilirken alt katmandaki çerçevemiz zayıfsa yüzeyde yapacağımız şeyler boşa gidecektir. Ayaküstü neredeyse stand-up yaptığım ve kızın aşırı eğlendiği birkaç tanışma girişimimi hatırlıyorum. Normalde öyle espriler düşünsem aklıma gelmezdi. Ancak çerçevemde sorun vardı. Çünkü çerçevem genel olarak daha istekli olan ve çabalayan tarafın ben olarak göründüğü şekildeydi.

Öncelikle “kızla tanışmaya giden sensin, bu durumda daha istekli taraf olanın senin olman normal değil mi?” diye sorulacaktır. Evet öyle ama zaten tanımadığın bir kızla tanışacaksan bu var olan bir dezavantaj. Eğer kızlar bizle muhabbete başlasalardı bunu yaşamazdık 🙂

Yabancı pua kaynaklarında hep tanımadığın bir kızla tanışmaya gidiyorsan, böyle bir özgüven gösterdiğin için 1-0 önde başlıyorsun gibi şeyler söyleyebiliyorlar. Bu tamamen yanlış. Gerçekte olan onunla konuşmayı talep eden sen olduğun için 0-1 geride başladığın (Bu söylemin nedeni bence işin biraz pazarlama yönü biraz da erkekleri şevklendirmektir). Ancak o kadar da dezavantajlı değiliz, sadece birazcık ve bu aşılıyor.

Tüm bu yüzeydeki oyunun altında bir çerçeve var. Tabi ki oyununla bu çerçeveye etki ediyor ve onu değiştiriyorsun, zaten tüm olayda burada. Daygame yaparken kadınla ilk başta konuşmak isteyen benim, sonrasında ondan numara talep eden benim. Bunlar çerçevemi zayıflatan şeyler. Ama bunu oyun ile dengeliyorum. Muhabbetim güzelse ilk baştaki dezavantajlı durumumu dengeledim bile. Çoktan 1-1 olmuşumdur.

Ancak bazı durumlarda erkekler bu çerçeveyi çok kötü kuruyorlar. Tüm bunlarla skoru dengelemeden önce kendi kalesine çok gol yiyorlar. Erkeklerin en fazla gol yedikleri 4 yer şunlar:

  • Daha istekli taraf olmaları
  • Kızdan çok daha fazla çabalamaları
  • Kızı ikna etmeye çalışmaları
  • Talepkar olmaları

Bunları yaparken yüzeyde iyi oynasanızda skor olarak öne geçemezsiniz. Çünkü çerçeveni mahvetmiş oluyorsun. Olay da burada 1-0 geride başlığının bilincinde olmak ve çok fazla negatif olarak içeri kaçmadan başlayabilmek (erkekler çabalayarak, fazla istekli olarak, ikna etmeye çalışarak iyice içeri kaçıyorlar). Öncelikle şunu söyleyeyim bir kadını ikna etmeye çalışmanın hiçbir mantığı yok. Bir kadını ikna ederek numarasını almak, ikna ederek buluşmaya çağırmak kendi topuğuna sıkmaktır. Bir kere kadını ikna etme sarmalının içine düştüğünde işin çok zorlaşır. Çünkü çerçeven kötüleşir. Ne seninle 1 dakika daha fazla konuşması için, ne telefonunu vermesi için, ne de seninle buluşması için bunu yapmalısın. (Eğer kız sadece göstermelik bir direnç göstermiyor ve shit test atmıyorsa-bunu da kızın genel tavrından anlarsın). Çünkü arzuyu kızla pazarlık ederek uyandıramazsın. Bunun yerine kadının ikna olacağı bir görüntü sergilemelisin ve teklif ettiğinde kadının “evet” diyebilmek için nedeni olmalı.

İkna ederek buluşmaya getirdiğin kıza karşı 3-0 geriden başlıyor olacaksın, kız muhtemelen senden bir şeyler bekleyecektir, ona pahalı bir yemek ısmarlaman gibi. Öyle olmasa bile “çok fazla peşimde koştu, böyle devam edip egomu beslesin bakalım” diye düşünecektir. Burada ödül kadın, sense kendini tercih edilmeyen bir ürün olarak konumlandırdın. Çerçeve olarak hiç olmak istemeyeceğin bir yerdesin.

Kızı ikna ederek telefon numarası aldıysan da, kız aslında ikna olmadı. Burada kızın sana telefon numarası vermesinin senin için bir ödül olduğu düşüncesini vurguladın, yani çerçeveni mahvettin. Kız sana cevap vermeyecek, cevap verse bile muhabbete yatırım yapmayacak, buluşma sözü verse bile ekecek, ekmese bile mutlaka başka bir şey olacak.

Peki burada ne yapılabilir? Yapman gereken şey, ikna etmenin, orantısız çabalamanın kıyısından geçmeden kendini pazarda tercih edilen bir ürün şeklinde konumlandırmaktır. Bu aslında bu sitede ödül olmak dedikleri şey. Bunu yapmak için özgüven göstermeli, eğlenceli muhabbet yapmalı ama bu tarz çerçevelere dikkat etmelisin. Kız bolca shit test atarak ve genel tavrıyla seni o çerçeveye sokmak isteyecektir. Ne de olsa burada kızın hipargamik filtresi çalışıyor. Kızın sunduğu bu kötü çerçevelere girmemen gerekir. Shit testleri zaten mümkün mertebe geçmek gerekiyor. Ona burada değinmeyeceğim.

Şimdi sana tanımadığın bir kıza tanışırken çerçeveni güçlendirmek için birkaç tavsiye vereceğim. Şu çok önemli bir detay: Kızı çabalamaya iten her türlü hareket çerçevemizi güçlendirir. Yabancılar bu yüzden “kıza işini tahmin ettir, yaşını tahmin ettir” vb. diyorlar. Burada amaç kızın bilişsel olarak enerji harcaması, senin hakkında bir şey bulmaya çalışırken çaba harcaması çünkü kızın enerji harcadığı şey zihninde değerli hale gelir.

Mesela yapabiliyorsan kız sorduğu halde hakkındaki bazı şeyleri söylememek ve gizemli bir şekilde bırakmak bu çerçeve için etkilidir. Diğer türlü sorguda bildiği her şeyi dökülen acemi bir suçluya benzeyebilirsin. Gerçekten kızın sana soracağı sorular karşından yüksek değer göstergesi bir bilgi vermeyeceksen bildiğin her şeyi kıza anlatmak sana toplamda faydası “0” olacak bir şey. Hatta eksisi olan bir şey.

Buraya tanıştığım bir kızla olan örnek bir yazışma bırakıyorum. Yüz yüze tanıştığımız zaman sorduğu halde ona mesleğimi söylememiştim:

Kız: Hala işinden bahsetmedin
Ben: Buluşmada son derecede şeffaf olacağıma emin olabilirsin 🙂
Kız: Zaten beni durdurup tanışmak istedin 1.gizem burada başladı. Kime çalışıyorsun 🙂
Ben:Bir ipucu olsun. X’e :))
Kız:Tatmin olmadım pek. Başıma ilk kez geliyor. O kadar gezdim dolaştım tek başıma.
Ben:Şaşırmadım buna. Herhalde kafaya martı pislemesi gibi bir şey benim de 2 hafta önce başıma gelmişti. Şans demek ki.
Kız:Hayır, daha bilimsel ve gerçekçi bir neden olmalı. Benim genel izlenimim dışardan burnu havadadır.
Ben:Demek ki bazı erkekler benim gibi bunu meydan okuma olarak görebiliyorlar.
Kız:Sevdim bunu.

Tanıştığım bu kıza işimi söylememiştim, hala söylemiyorum. İşin güzel tarafı da şurada: Merak ediyor, tahmin etmeye çalışıyor, kendini anlatmaya çalışıyor, bunları yaparken aslında bana değer katıyor, çerçevem daha iyi hale geliyor.

Bunun tersi kızın çabalamadığı ama senin ondan daha fazla çabaladığın, kızın çabalamadığı içinde ikna edilmeyi beklediği, adeta bir mülakatta sana sorular soran, senin de doğru cevapları vermek için çabalar halde olduğun durum bulunabileceğin en kötü durumdur.

Tanımadığın bir kızla konuşurken çerçeveni iyileştiren şeyler:

  • Kıza istediği her bilgiyi vermeme, eksik verme (bunu susarak değil, kızla dalga geçerek, bir yandan eğlendirerek yapmak)
  • Kızın kendini sana anlatması (kız kendini anlatarak bir çaba gösteriyor-kendi reklamını iyi yapmaya çalışıyorsa çok daha iyi)
  • Kıza ancak kahve ısmarlarsa gelebileceğini söylemek (bu aslında oyuncu bir şey, kahveye paran olmadığı için değil – ama bunu öncesinde oyuncu bir tavır sergilemediysen söyleme)

Tanımadığın bir kızla konuşurken çerçeveni kötüleştiren şeyler:

  • Shit testlerden kalmak (bu shit testler daha çok davranışsaldır, kızın peş peşe sana 3 soru sorması ve seni gayret ederek bu sorulara cevap verir hale sokması da shit testtir-çerçeveni bozar)
  • İkna etmek (numara almak için, buluşmak için)
  • Pazarlık yapmak
  • Komik olsa bile kendini küçülten, kendini komik duruma sokan espriler yapmak
  • Tek taraflı olarak konuşman (konuşmak çabalamaktır ve efor sarf etmektir, bir şey satmak isteyen satıcılar çok konuşur. Bunu tek taraflı yapman sana kötü bir çerçeve kurar)
  • Soruları kızın sorması ve senin sürekli cevap vermen (“Ne güzel kız bana soru soruyor, demek ki ilgili” diye sevinme, kız burada soruları soran taraf olarak patronluk taslıyor, sen de bir mülakata girmişsin ve mülakatı geçmeye çalışan kişi konumunda kalıyorsun)
  • Kızın dümdüz sorularına, dümdüz doğru yanıtları vermen (Bazı normal sorulara normal yanıtlar ver ama bunlardan yarısı için esprili yanıtları kullan – unutma kızın o soruların doğru cevabını alması sana hiçbir artı kazandırmayacak, kaçırdığın şey ise dalga geçme, espri yaparak kızı zorlama şansı)
  • Kızın şüpheyle seni sorguladığı durumlarda önüne çıkan çukurlardan zıplamaya çalışan Mario gibi tepki vermen (Mario olma, ispat etmeye çalışma, dalga geç)

Son olarak kızlarla tanışma girişiminde bulunmuş “KÜÇÜKÇEKMECELİ KEİRAN LEE” nickli okuyucunun yorumuna cevap vermiştim, konuyla bağlantılı olduğu için buraya da taşıyorum.

Yorum şuydu:

“Abi bugün bir tane kıza yürüdüm. Selam tanışabilir miyiz? Ile girdim. Tabi dedi sonra sevgilim var dedi kız. Bende bozuntuya vermeden heeee yaptım. Ve kız dedi “ben bu tür yurumeleri doğru bulmuyorum. Işte karşındakinin yaşını bilmeden yürüyorsun falan dedi. Bende “yaşın kaçtı?” dedim. Benden 3 yaş büyükmüş. Sonra bende dedim “çok güzel bakıyordun bende yürüdüm” dedim. Oda” öyle… normal bakıyordum” dedi. Sonra benim yaşımı sordu bende söyleyince “iste bak yaşın küçükmus benden”dedi. Bende” ne olmuş yani insanlık hali değilmi, ama tabi sevgilin olunca olay daha farklı gelisiyor” dedim. Oda bana ” yinede ben böyle insanları kötü karsilamam dedi . Bende ” teşekkür ederim :)))) ” dedim .sonra bozusmadan ayrıldık oradan. Kız tamamen sosyal ortamımda olmayan bir kızdı ve onun negatif cevaplarına karşı çok rahat ve dik başlı konuşdum. Onun redlerine güzel cevap verdim rahat olunca. Oda benim rahatligimdan yararlandı ve bozmadan beni konuyu kapattık. Abi boyle sevgilim var diyenlere karşı nasıl tepki vermeliyiz.?Bazen de abi red aldıktan sonra sabah oyunu motivasyonum düşüyor. Böyle zamanlarda ne yapmalıyım. Teşekkürler.”

Cevabım şöyleydi:

1-Kıza asla “tanışabilir miyiz” deme, bu kıza çok fazla insiyatif yüklüyor ve kız normalde tanışmak istese bile özgüvenli bir kız olsa bile buna hayır der.
2-Kızlar “doğru bulmuyorum” gibi şeyler derlerken aslında betalara kural koyuyorlar senin bu kuralları yiyen bir beta olup olmadığını anlamak istiyor.
3-Kızın sana yaşının küçük ve bu yüzden aranızda bir şeyin zaten olmayacağıyla ilgili ifadesine karşı verdiğin “ikna etme” çabası o kadar yanlış ki. Burada kızı ikna etmeye asla çalışmamalısın, dünyanın en mantıklı argümanını masaya koysan da kendini çerçeve olarak kızdan aşağı bir yere çekmiş oluyorsun! Karşındakini ikna etmeye çalışan değeri düşük bir ürün olarak konumlandırmışsın kendini. Kendine harakiri yapmışsın.
4-“Sevgilim var” diyen kızlara cevap vermek konusunda da şunu söyleyeyim: bu bir reddetme cümlesi, baştan kendini reddettirmeyecek şekilde oynayacaksın. Bazı nadir durumlarda da shit testtir ve dalga geçerek 1 kez şansını deneyebilirsin bu soruya mantıklı bir cevap vermeden.
Kolay gelsin.

Yazar: Secret

Bu arada tanımadığın kızlarla etkili bir şekilde tanışma ve muhabbeti ilerletme konusunda kendini iyi bir şekilde geliştirmek istiyorsan bu yazıdakine benzer ve çok daha kapsamlı bilgileri eğitim setimden öğrenebilirsin.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Centilmen Kulübü

Secret kendini daygame ve kadınlarla ilişkiler konusunda kişisel gelişime adamış bir kişidir. www.centilmenkulubu.com sitesinin sahibi ve kendine bu konuda bir misyon edinerek tüm tecrübeleri ışığında yazdığı iki kitabını da bu site üzerinden okuyuculara sunmaktadır.

87
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
33 Comment threads
54 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
42 Comment authors
FelixKül TablasıZamanının gelmesini bekleyen biriMertİlyas Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Zelda
Guest
Zelda

Cok guzel yazi olmus. “Arzunun pazarligi olmaz” lafi redpill’in kosetaslarindan biri bence.

Haydar
Guest
Haydar

Slm Secret,diyelim ki,ilk buluşmayı ayarladın,ilk buluşmada çerceveni korudun, karşılıklı güzel bir sohbet geciyor.
Sonrasında ilk buluşmada işi fiziksele götürmeye çalışmak,kinolar,elini tutmak,öpmek ve yatağa gitmek vb seni daha istekli,daha çok cabalayan,talepkar olan taraf konumuna sokmaz mı?burada doğal olarak çerçevenin dengesini bozdun,bu dengeyi bozmadan nasıl fiziksele götürülür?
Bu konuyla ilgili,nasıl kino yapılır,pozitif cinsel gerilim nasıl kurulur,çoklu mekan vb pua teknikleri nasıl kullanılır ilgili bir çok yazı var ama yinede doyurucu, detaylı bir yazı yok.bu konuyla ilgili de bir yazı yazarsan sevinirim.

25 duran
Guest
25 duran

Kızlar “doğru bulmuyorum” gibi şeyler derlerken aslında betalara kural koyuyorlar senin bu kuralları yiyen bir beta olup olmadığını anlamak istiyor.

Burada ne yapmamız lazım

Mert
Guest
Mert

Cevap gelmemiş okurken bende bunu düşündüm ve aklıma “bende bir çok şeyi doğru bulmuyorum ama onlar varlar ve yaşanıyorlar” derdim diye düşündüm..

Mahmut Abi
Admin

Kızlar beta ya da alfa fark etmez erkeklere bunu söyleyebilir. Beta erkek bu lafı duyunca kendisinin öyle kaka erkek değil de efendi erkek olduğunu kanıtlamaya çalışır, alfa erkek “yemişim senin doğru bulmanı” der ve eğlenen ustalıkla devam eder.

Yine de siz ne kadar çekici iseniz böyle şeyler duyma ihtimaliniz o kadar azalır. O nedenle cinsel pazar değerinizi arttırmaya bakın.

Alphasculine
Guest
Alphasculine

Bi sorum var mahmut abi. Yazışırken işler buluşma ayarlayacak kıvama geldiğinde önce buluşmayı ayarlayıp sonra numarayı mı almalıyız yoksa numarayı alıp mı buluşma ayarlamalıyız? Ben genelde ilk numara sonra buluşma şeklinde gidiyorum ama son 1 2 sefer ilk buluşmayı ayarladım sonra kendi numaramı atınca o da numarasını attı çok daha kolay oldu. Genelde numaran girince mırın kırın ediyorlar (ikna etmiyorum ya eğlenen ustalıkla cevap verip alıyorum numarayı yine gelmediyse düz konuşmaya devam ediyorum). Ama dediğim gibi son bi iki sefer buluşmadan söz açıp numara alınca hiç mırın kırınsız oldu bitti. Denk mi gelmiş, kızların ilgisi mi yüksekmiş yoksa gerçekten direkt… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Bi sorum var mahmut abi. Yazışırken işler buluşma ayarlayacak kıvama geldiğinde önce buluşmayı ayarlayıp sonra numarayı mı almalıyız yoksa numarayı alıp mı buluşma ayarlamalıyız? Fark etmez. Gereksiz ayrıntı bu. Kızların ilgisini böyle kıytırık şeyler etkilemez.

barney stinson
Guest
barney stinson

Mahmut abi instagram takipleştiğim güzel bulduğum kızlar var. Aslında bunları tavlayabileceğimi düşünüyorum ama bugün rastgele bir kaç tanesinin takip ettiği kişilere baktım gerçekten yakışıklı diyebileceğimiz adamlar. Biraz da olsa moralim bozuldu tabiki bozulmaması gerekiyor ama ne önerirsin. Gayet de yakışıklı olduğumu düşünüyorum bu arada.

Dex
Guest
Dex

Daha sevgilin bile olmayan kızların kimleri takip ettiğini stalklamanın mantığı nedir?

Senin özgüven problemlerin var çünkü gerçekten yakışıklı olduğunu düşünen biri çevresinde olabilecek ya da görebileceği yakışıklı adamları görüp moral bozmaz. Ayrıca dışarıda senden daha yakışıklı binlerce adam var onları düşünüp de moral mi bozuyorsun napıyorsun? Sen büyük ihtimal söylediğin kadar yakışıklı biri değilsin ve ”bu kızlara yürürsem çevresinde yakışıklı adamlar var onlara bakarlar.” mantığıyla aşağılık kompleksine giriyorsun.

Mahmut Abi
Admin

Birkaç kuralı çiğniyorsun. Birincisi stalklama ki Dex yazmış: http://erkekadam.org/2017/08/28/yeni-baslayanlara-tavsiyeler/comment-page-1/#comment-791

İkincisi ise kızın neden seninle yatmayacağını kız için düşünme: Tomassi demirden kanunları

Tomassi’nin 8 Numaralı Demirden Kanunu

Bir kadının seninle niye yatmayacağını anlamasını HER ZAMAN kadına bırak, asla bunu onun için yapma.

Bunları yapman seni düşürür. Yapmayacaksın. Bakmayacaksın. Kendini kız için eleme fedakarlığı yapmayacaksın.

Ottoman
Guest
Ottoman

Mahmut abi bizim de maddi durumumuz çok iyi değil üni öğrecisiyim ha ek gelir kazanıyorum ama biryere kadar ailemin arabası var alıyorum ama gerçekten eski bir araba. ben de bazen kızlardan elektrik olsa bile bu kız bu arabaya binmez bu kıza param yetmez gibi kendimi eliyorum aslında. Bu da yanlış mıdır?

Mahmut Abi
Admin

Yanlistir. Uni ogrencisinin arabasi bile olmasina gerek yok, kulusturu olmasi asiri normal.

barneystinson
Guest
barneystinson

Tamamdır asla stalk yok. Bir anlık gaflete düştüm rakiplerime baktım. Bundan sonra ölsem bile bakmıyorum…

dame
Guest
dame

mahmut abi bir kız arkadaşım beni yakın bir arkadaşıyla tanıştırmak istiyor,ikiniz de uzun ilişkiden çıktınız ben sizi yüz-göz edeyim sizden olur falan dedi. daha önce hiç konuşmadık ve üçümüz birlikte buluşacağız.arada birisi de varken bunu normal bir tanışma olarak görüp kızla teke tek kalmayı mı beklemeliyim yoksa klasik bir ilk buluşma gibi mi davranmalıyım (ilgiyi belli etme,dokunma vsvs) daha önce hiç bu şekilde buluşmadığım için sormak istedim.

Dex
Guest
Dex

Üç kişi buluşuyorsan kızla nasıl teke tek kalacaksın? Teke tek kalmanın en iyi yolu kızla teke tek buluşmaktır. Üç kişi buluşmalarda ilgiyi belli etme, dokunma vs. çok absurd kaçar. Sen nötr kalıp eğlencene bakacaksın. Güzel bir muhabbet dönsün. Baktın aranızdaki muhabbet ilerliyor, kızın bir şekilde numarasını alırsın ve daha sonradan birebir buluşmaya davet edersin. Genelde bu tarz izdivaç usulü buluşmalar bana kalırsa çok sırıtabiliyor. Ya da sizi tanıştıran arkadaşın gevşek ağızlı bir insansa senin hakkında olur olmadık şeyleri kıza söyleyebilir. Kıza karşı seni övmesi ve senin hakkında konuşması bile sanki senin arkadaşını itekleyip aranızı yapması için uğraşmışsın gibi gösterebilir. Özgüvensiz… Read more »

dame
Guest
dame

hocam tam da bahsettiğin kaygılarla sormuştum.teke tek kalmaktan kastım da o buluşmayı standart eğlenceli bir tanışma gibi geçirip daha sonra teke tek buluşmaya davet etmek ve oyunu orada oynamaktı.

Dex
Guest
Dex

Benim bu şekilde arkadaş vasıtası ile tanıştığım ve arayı ilerlettiğim kızlar oldu fakat hepsiyle aynı ortamda herhangi bir ayarlama olmadan tesadüf eseri denk geldim. Ya da bir arkadaşımla çıkarken o diğer bir arkadaşını da aradan cıkartmak için toplu bir bulusma ayarlıyordu o şekilde denk getirip tanışıyorduk. Güzel ve farklı bir muhabbet dönüyordu fakat hiçbirinin de Dex ile Merve’yi bir araya getireyim kafasıyla bunu yaptığını zannetmiyorum. O amaçla yapılıyorsa bence tehlikeli ve genelde çok sırıtıyor, aşırı kasıntı bir hal alabiliyor o buluşmalar o yüzden pek tavsiye etmiyorum. Söylediğin gibi eğlenceli ve farklı bir muhabbet olsun diye yaparsın ama daha sonradan kızı… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Kızların kız yapmaya çalışması pek işe yaramaz ama sonuçta karşına çıkmışsan değerlendirebilirsin. İlk buluşmada bir şey davranamazsın o nedenle 3 şey yapman lazım: (1) Buluşma 1 – 2 saati geçmesin, (2) bir bahaneyle kızın telini al. (3) Kızın telini aldıktan sonra sizi tanıştıran arkadaşını asla bu işe bulaştırma. Onunla kızı konuşma, araya koyma, vs. Zira her dediğin kıza gidecek.

dame
Guest
dame

valla mahmut abi ben de 1-2 saatlik normal bi buluşmadan sonra numarasını istemeyi planlıyorum pek de bir bahane yok direkt isteyeceğim yani biz seninle sonra da görüşürüz gibisinden konuşarak

dame
Guest
dame

abiler buluşma çok iyiydi kız kurulmuş bi şekilde geldi çok ilgili ve kolaylaştırıcı davrandı numarasını da aldım teke tekte oynarım artık oyunumu

Kagan
Guest
Kagan

Merhabalar Mahmut abi sevgilimle yürürken babası arabayla önümüzde durdu sevgilimde kaç babam geldi diye tutturunca soğukkanlı bir şekilde oradan uzaklaştım.O durumda ne yapmam gerekirdi kırmızı hapı cignedim mı orada durmam mı gerekirdi?

Mahmut Abi
Admin

Orada kalıp alfayım lan beeeen alfa diye göğsünü yumruklamalıydın ama kırmızı hapa ihanet etmişsin. Bittin sen.

Bunu 2021’in en aptalca soruları listesine aldık.

Kgn
Guest
Kgn

Evet Mahmut abi dusununce saçma olduğuna kanaat getirdim yorumu silebilirsiniz boşuna kirletmesin sayfayı

Bir soruyum
Guest
Bir soruyum

Ben bulundugum iş yerinde güzel bir kızla ilk sefer bakisiyorum hafif gülümsüyorum, kız da ilgi belirtisi gösteriyor. Telefon filan isteme yok ilk seferde. Ama hep ilgi yüksek. Tam telefon isteyip ilerleyecem diyorum, içimde kipirti tatlı heyecan yok oluyor, heyecan yok, kekeleme yok düz herhengi biri ile konuşur gibiyim kendime hayret ediyorum kızdan uzun ilişki beklentim yok olursa takılacam o yani , o arada 1 2 kızla da bakismaya florte devam , biri gidince diğerine devam ediyorum o bolluk zihniyeti sanırım olustu niye bu kız olmadı derdim olmuyor Soracağım şu bir kızla ilerlemeye devam edecekken takılacam yani için de kipirti yok… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Muhtemelen reddedilme korkusu yüzünden kilitlenmenden kaynaklanıyor. Tabii sen ego kurtarmak için bunu kilitlenme değil “aman canım, istesem yapacağım ama birden istemiyorum” diye rasyonelleştiriyorsun.

Diğerlerinden farkın yok. Reddedilme korkun var.

Bir soruyum
Guest
Bir soruyum

uzaktan her şey tamam 3 4 kez güzelce devam, kararımı veriyorum yani karar verirken coşku heyecan yerinde bu arada, (Bir de gerçekten o ara 2 ya da 3 kız var böyle durumda uzaktan iyiyiz, ben içlerinden en çok hoşuma gidene gideyim diyorum. Bolluk zihniyeti de var bu arada), giderken heyecanım yok flortoz hava yok, diğerleri yani telefon istemeyeceklerim ile ama o kipirti valla aynen devam ediyor. İnşallah bu kilitlenme konusunu aşacam. Sağolasın

barneystinson
Guest
barneystinson

Bir kızla konuşuyorum daha doğrusu 3 ama diğer ikisinin ilgisi bu kıza göre daha az o yüzden bununla sohbet daha çok ilerliyor. Ama şöyle bir sorun var bu kızın en yakın arkadaşı ile ben geçen sene çok az bi konuşmuşum buluşma falanda yok. Şimdi kız diyor ki o yüzden kafam karışık falan ama konuşmaya da devam ediyor tabi hatta yasak kalkınca buluşma da olacak henüz tarihi kafamda netleştirmedim kalkmasını bekliyorum. Bu kıza aynen devam mı edeyim yani sonuçta benim problemim değil onun problemi eğer benimle vakit geçirmek istiyorsa arkadaşıyla kendi arasında halletmeli diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Mahmut Abi
Admin

Bir kızla konuşuyorum daha doğrusu 3 ama diğer ikisinin ilgisi bu kıza göre daha az o yüzden bununla sohbet daha çok ilerliyor. Diğer ikisini, bu kıza yakın ilgili başka iki kızla değiştirmen lazım. Bu bahaneyle bu kıza fazla zaman ayırırsan kısa sürede konuştuğun tek kız bu olur. Şimdi kız diyor ki o yüzden kafam karışık falan … Birincisi, buluşmadan ilişki moduna girmişsiniz. Kafam karışık ne demek? Eğer sen de daha buluşmadan ilişki modundaysan, sen onun çerçevesindesin şu an. Senin amacın buluşup iyi vakit geçirmek. Bu kıza aynen devam mı edeyim? Evet ama daha ilgili iki kız bul. Diğer iki kız… Read more »

barneystinson
Guest
barneystinson

Tamamdır abi. Buluşma için kızı arabayla deniz kenarı bir yere götürmek istiyorum daha çok seviyorum öyle yerleri.

barneystinson
Guest
barneystinson

Mahmut abi kız arkadaşıyla daha detaylı konuşmuş cart curt salı günkü buluşmayı iptal etti ben yakın arkadaşımın konuştuğu birisiyle buluşamam beni rahatsız eder dedi. Ben konuşmaya devam etmek istediğimi fikri değişirse yazmasını istedim. Diğer tabaklara yöneliyorum ve bu kıza no contact uyguluyorum geri dönüş ihtimali çok mu düşük?

Mahmut Abi
Admin

Aranızda bir ilişki yok, bir tarihçe ya da özlenecek bir şey yok. Eski kız arkadaşa göre ihtimali çok daha düşüktür evet. Ama peşinden koşarsan ondan da düşük olur.

Bu konuda stratejin next ve bunun yerine konuşacak birini bulmak. Bir daha bu kıza bu kız sana ulaşmadan asla ulaşma. Ulaştığında ise fikrinin değiştiğini varsay ve buluşmaya çağır.

mete
Guest
mete

Kızlarla sanaldan tanısıyorum muhabbet güzel ilerliyor ancak ne zaman buluşmak istesem hepsi farklı bahaneler buldu nextledikçe bulusamıyorum anlamıyorum

Mahmut Abi
Admin

Nextlemesen sanki buluşabileceksin ya.

haylaz_prens
Guest
haylaz_prens

Set açıp bir iki muhabbet ettikten sonra, sonda kız bana “Akıllı kızlar öyle ilk baştan numara vermez ama” deyip güldü. Bu cümlenin asıl sebebi ve ona karşı (bence bu bir shit test) cevap ne olabilir sizce?

Mahmut Abi
Admin

Tamam sen de ikinci buluşmamızda verirsin numaranı der ve ayak üstü buluşma teklif edersin.

Emre
Guest
Emre

Peki set açarken sosyal çevre sorunsa nasıl düşünüp aşabilirim ya da set açan birisinin çevreye karşı düşüncesi nedir?

Mahmut Abi
Admin

Sosyal çevrende yaptığına set açmak değil.

Yahazehal
Guest
Yahazehal

Mahmut abi selamlar sana dün akşam yaşadığım “yaş”mevzusunu anlatmak istiyorum. Snapchatten hb 7 8 arası bir kıza yazdım. . Derken derken kızla muhabbeti geliştirdim benim yaşımı sorunca 1350 dedim ben renkarne bir varlığım dedim çok yaşlıyım ben dedim. Bunun üzerine kız bana defalarca yaşımı (5 6 defa kadar) sordu ve en sonunda söyledim . Çok daha büyük bekliyordum dedi. (19 yaşındayım 24 27 arası bekliyormuş çok olgunsun dedi) Kız da bu arada 16 yaşında abi. Neyse kıza şaka yollu falan reenkarne olduğuma inandırdım(gibi). -Tarihim iyi olduğu için- ben çoğu tarihi olayı yaşadım falan dedim kız tarihi olayları sordu ben anlattım… Read more »

Mahmut Abi
Admin

1350 olayını çok uzatmışsın, sulu olmuş.
Kız reşit değil sen reşitsin. Aranızda 3 yaş büyük fark değil ama senin için büyük fark olmalıydı.
Kızın reşit olmaması durumunu bir kenara koyarsak – ki koymasak aslında daha iyi ama örnek olsun diye – ben devam ettirmek isterim, fikrin değişirse görüşelim deyip orada bitirecektin. Kısa bir parafraf kendini açıklamaya çalışmaktan çok daha karizmatik bir hareket olurdu.
Kızın çerçevesine gireceğim korkusu ile oldukça sulu davranmışsın.

İlyas
Guest
İlyas

Benim instagramdan konuştuğum bi kız vardı bi 20 dakikalık sanal tolkshow dan sonra sevgilim var demişti shit test sayıp ooo yakalanmazsak çok eğlenceli olur demiştim kız gülmüştü baya ama sonrasında buluşamadık 🙂

Haydar
Guest
Haydar

Slm Mahmut Abi, Sanaldan tanıştığım kızla, 1 haftadır WhatsApp üzerinden yazısıyoruz .ilk 2-3 konuşmayı ben baslatım,daha sonra 1 kere o, 1 kere de ben ,başlattık…konuşma genel anlamda sıcak gidiyordu…sonra sıra onda diye yazmadım ,o da 3 gün boyunca yazmadı…. sonrasında bir yoklama çekmek için ben yazdım,ama baktım soğuk yazıyor,bende uzatmadan kolay gelsin deyip,konuşmayı bitirdim. Burda sormak istediğim şu; sorunun ne olduğunu bilmiyorum,belki sorun benimle ilgili değil,belki son konuşmamızda birşeye alındı. Çerçeveyi bozmadan neden soğuk yapıyorsun diye sormanın bir yolu var mı? Mesela ; keyfin yok ,bir sorun mu var? Yada ulaşma sırası ondayken,3 gun boyunca yazmıyor,tekrar ulasmama rağmen soğuk davranıyorsa,ilgisi… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Çerçeveyi bozmadan neden soğuk yapıyorsun diye sormanın bir yolu var mı? Yok. Kızın sana ilgisi olsa yazardı. Bu bir o bir ben şeyini matematik bir kesinlik almayın uzun sürede öyle olmalı diyorum sıklıkla. Sen arada bir iki yazarsın, sonra o iki yazar. Böyle sosyal hayat özürlü inekler gibi davranmanıza gerek yok. Mesela ; keyfin yok ,bir sorun mu var? Yalvarmaya girer. Kendini komik duruma düşürmek istiyorsan yap. Yada ulaşma sırası ondayken,3 gun boyunca yazmıyor,tekrar ulasmama rağmen soğuk davranıyorsa,ilgisi yok farzedip next yapmak mı gerekir? Next evet. Muhtemelen başkasıyla daha ileri gitti. Bu durumda doğru hareket nedir? Next 1 hafta çok… Read more »

Haydar
Guest
Haydar

Benim tahminim son konuşmamızdaki bir şeyi sevmedi ya da 3 gün yazmadıgım için trip atıyor.
Nedenini direk olarak sorarsak,çerçeve bozulacagından,ben ona ulaşıp,ne haber,nasıl gidiyor o bahsettiğin is ne oldu filan dedim..baktım soğuk,ve beni sormuyor,biraz da meşgul ..tamam kolay gelsin,görüşürüz dedim.
Tekrar ulaşarak ilgisinin düştüğünü anlamış oldum,ama nedenini anlayamadım(belki düzelteceğim bir durumdur)
Bu durumda çerçeveyi bozmadan üstü kapalı sorulabilir mi?Mesela kayıplara karıştın,yazmıyorum,sonunda o sahil kasabasına yerleştin mi gibi? ya da başka espirili bir şekilde?

Mahmut Abi
Admin

Tekrar ulaşarak sadece ilgisinin düştüğünü anlamış olmadın. Onu zaten biliyordun. Aynı zamanda kızın sana ilgini çekince yeniden ilgi duyma ihtimalini de oldukça azalttın.

Tekrar ulaşarak ilgisinin düştüğünü anlamış oldum,ama nedenini anlayamadım(belki düzelteceğim bir durumdur) Bu muhtaç kafayla engellenene ya da açıkça git denilene kadar kızın kapısını çalarsın.

Bu durumda çerçeveyi bozmadan üstü kapalı sorulabilir mi? Hocam sen ne desek dinlemeyeceksin zaten, neden gelip bize soru sorarak vaktimizi boşa harcıyorsun. Kaç zamandır buradasın, bu bahaneleri seni kızın peşinde koşturup maymun edecek tarafın üretiyor hala anlayamıyor musun?

Git peşinde koş tamam da buralarda niye takılırsın. Bu yazdıklarını zerre erkekadam okumamış adamlar da yapıyor zaten.

Haydar
Guest
Haydar

Evet haklısın, nerdeyse 3 yıldır bu siteyi takip ediyorum,ve halen takıldıgım konular oluyor.
Bu kıza ,bir daha o ulaşana kadar,ulasmayacağim, biliyorum kapattım bu konuyu.
Sadece sormak istediğim son kez ulaştığımda,üstü kapalı,espirili şekilde yoklama cekilebilirmiydi.
Çünkü geçen ay 2 konuşmamın birinde,kız yazmıyormus benden bekliyormus,ben ondan bekliyormusum.digerinde ise çok uzakta yaşadığımı dusunup yazmamış.