Podcast – Modern, iyi kocalar ve erkeğe psikolojik şiddet uygulayan kadınlar cehennemi

Modern, iyi kocalar ve erkeğe psikolojik şiddet uygulayan kadınlar cehennemi, bu cehennemin sebepleri üzerine podcast.

Kadınlar kendilerine kötü davranılmasından hoşlanmazlar ama gerekirse kendilerine yerlerini, sınırlarını bildirebilecek güçte, sertlikte davranılmasından hoşlanırlar. İyi çocuklar kadını “üzecek” her şeyi kötü sandıklarından bunlara kötü davranış derler. Kötü davranışlardan kurtulacağım diye, yanında güçten ve sertlikten de “kurtulurlar”.

Yayınları spotify kanalından da izleyebilirsiniz.

Youtube yayını aşağıda. Bu yayını beğenerek ve youtube kanalına üye olarak yayınların daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

9
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
3 Comment threads
6 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
erhanRedditcijvitaminiCentilmen KulübüMahmut Abi Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
hakan
Guest
hakan

bu kadar güzel yazıların mevcut olduğu sitede çok kötü podcast yayınları gerçekten, adamların özeleştiri yaptığı yoruma eleştiri yapmak ne arkadaş adam zaten hatalarının farkına varıp işin sonunda yazmiş podcast yapan arkadaşın önerisi ne çek git bu kadar yayın bunun için mi gerçekten itici bir yayın kadınlar dener sende diren demek mi çözüm bunun için yayın yapma her kimsen. mahmut abi olduğunu düşünmüyorum zaten.

jvitamini
Guest
jvitamini

Örneklerle çok güzel bir anlatım olmuş adamlar ilişkilerinin tabiri caizse bokunu çıkarmış bence kurtarılması da çok zor durumlar. En başından beri nasıl bir kişiliksen kırmızı çizgilerin olup o çizgi geçildiğinde olacak olanı düşündürmen lazım. Eğer o çizgi geçilirse, olacak olanı yapacak erkekliğinin olması lazım. Aksi durumu anlatmışsın abi

Redditci
Guest
Redditci

Small Engine Repair (2021 yapımı) ABD filmine bir göz atar mısınız? Maskülen erkek adamlar oynuyor filmde ama tamamen maskülenliği ve erkekliği karalama kampanyası. Gerçekten çok korkunç.