Neden Eski sevgili nasıl geri döner – iletişimi kes kuralı?

Sitede en çok tavsiye edilen duruşlardan biri olan iletişimi kes kuralını (no contact rule), gerektiği durumlarda neden uygulamanız gerektiğiyle ilgili yazacağım bugün. Özellikle şu an iletişimi kes kuralı uyguluyorsanız okumaya devam edin.

İletişimi kes kuralının tek amacı, eski sevgilide özlem ve pişmanlık yaratmak değil. Evet, iletişimi kes kuralı, eski sevgilinizin sizi özlemesini ve pişmanlık duymasını sağlayabilir ya da en azından bunları kolaylaştıracaktır. Ama iletişimi kes kuralının bunlar kadar önemli bir işlevleri de var. Bunlardan birincisi, eski sevgilinizin size karşı duvar örmesini, size karşı savunmaya geçmesini önlemek.

Eğer ayrılık sonrası eski sevgilinize ulaşarak onunla yeniden birlikte olmaya çalışırsanız, daha da kötüsü bunu sözel olarak ikna etme ya da yalvarma şeklinde yaparsanız, bunun başarılı olma ihtimali çok düşüktür. Zira bir insan bir şeyi istemiyorsa, onu konuşarak o şeyi ister hale getirmeniz çok zordur. Bu pozisyon aynı zamanda sizin için çok zayıf bir pozisyondur zira terk edildiğinizde bu pozisyona düşerseniz, eski sevgiliniz ile aranızdaki durumda, elinizde hiçbir kart, avantaj yoktur. Gerçekten bir avantajınız, bir kartınız olması için, iletişimi kesmeniz ve eski sevgilinizi sizin de terk etmeniz gereklidir. Ona size verdiği gibi ayrılığı vermeniz, ona sizi özleme imkanı sağlayacak zamanı ve boşluğu hediye etmeniz gereklidir.

Ama aynı zamanda ayrılık sonrası, eski sevgilinizin size karşı oldukça hazırlıklı, güçlü ve kararından emin olduğu zamandır. Tamam, eğer aldatma, şiddet gibi ağır problemler yoksa, ayrılık hiçbir zaman bir insanın %100 emin olduğu bir karar değildir. Genellikle eski sevgilinizin %60’ı ayrılığa emin ve %40’ı emin değil gibi bir durum söz konusudur. Fakat ayrılık zor bir karar olduğundan, terk eden bir süredir düşündüğü bu anı atlatmış olması nedeniyle, ayrılık sonrası rahatlamıştır da.

Tam bu aşamada eski sevgilinizle iletişimde bulunmanız ve onu tekrar bir araya gelmeye ikna etmeye çalışmanız, onun size kararını savunmak zorunda kalmasına neden olur. Bu şekilde de siz onu yanlışlıkla kendi kararını defalarca savunmaya itersiniz ve böylece kararının kafasında güçlenmesine neden olursunuz. Onu resmen sizi defalarca reddetmeye itersiniz ve o da buna alışır ve sizi reddetmek onun için daha kolay olmaya başlar. Bu güçlenmeye tabii ki sadece tekrarlama katkıda bulunmaz. Sizin eski sevgilinizin peşinde koşarak onu sizden daha değerli hissetmeye itmeniz de katkıda bulunur.

Bu şekilde davranırsanız, eski sevgilinizin size karşı gelişen savunmasını güçlendirip durursunuz. No contact ile iletişimi tamamen kesip kendi hayatınıza odaklandığınızda, onun bu tür bir savunma geliştirmesine neden olmazsınız.

No contact kuralının diğer bir işlevi de, eski sevgiliniz pişmeden ona ulaşarak, pişmemiş ilgiyi de yok etmeniz. İlişki Koçu Corey Wayne bunu, alarm çalmadan acaba pişti mi diye sürekli olarak fırının kapağını açıp bakmaya benzetiyor.

Çoğu insan Hollywood aşk masallarının ve onun parçası olduğu popüler kültür hayal dünyasının etkisi ile, biriyle birliktelikte ilgiyi / sevgiyi ya da popüler deyişle aşkı, var – yok şeklinde bir şey sanıyor. Sıklıkla duyduğum, “sevgilim geçen hafta çocuklarımız olsun istiyorum diyordu ama dün terk etti” gibi şaşkınlıkların sebebi bu. Bunu diyen, eski sevgilisi geçen hafta onu seviyordu (100 üzerinden 100 seviyordu), şimdi sevmiyor (100 üzerinden 0) sanıyor. Oysa sevgi 0 – 100 arasında bir skalada sürekli iner çıkar. Geçen hafta sevgilin muhtemelen 55 – 60 idi, şimdi ise 40-45. Belki daha düşük ama ayrılık anında sıfır değil. Bu iş, aç kapa düğmesi şeklinde çalışmıyor. Daha çok ısının düşüp çıkması gibi çalışıyor.

Eski sevgilim beni ne zaman arayacak diye kendini yiyip bitiren biri, kendi kafasına ve çok yüksek olmayan sabır / kaygı toleransına göre ona ulaştığında, asıl amacı eski sevgilisinin kendisini hala sevip sevmediğini anlamak, sevmiyorsa sevmesini sağlamaya çalışmak. Oysa eski sevgilinin 30’a düşen ilgisi 50 ve üzerine çıkmışsa, online engel de yoksa, eski sevgili %90 büyük ihtimalle ona ulaşacaktır.

Fakat sorun şu ki siz onu aradığınızda bu ilgi henüz 45 ise, reddedilirsiniz. Reddedilmeniz, onun sizi reddetme sebebini tekrarlamasına ve genellikle ilginin yeniden 30’a düşmesine neden olur.

Merak etmeyin. Karşınızdaki manipülatif, aşırı inatçı veya psikopat değilse, sizi yeterince özlediğinde size ulaşacaktır. Manipülatif, inatçı ve psikopat ise? Bu kişiyle birlikte olmamanız lazım.

Peki 3 ay geçtiyse, 6 ay geçti ise? Şimdi burada gri bir alan var. Ben yine de ulaşmamanız gerektiğini ve iletişimi kes kuralının o size ulaşana ya da sonsuza kadar olduğunu söylüyorum. 30 gün, 60 gün iletişimi les kuralı çeşitlerinin kötü fikirler olduğunu düşünüyorum. Ama 3-4 ay geçtiyse? Ulaşsanız ne kaybedersiniz?

Siz bu soruyu sorarken şunu kastediyorsunuz. Zaten 4 ay ulaşmamışım. Görünen o ki onun da özlediği ya da pişman olduğu yok. Ulaşsam, bir denesem orada pişen bir yemeği erkenden fırından çekmek gibi bir şey olma ihtimali düşük. İş soğuduğu için kalkanlarının kalkma ihtimali de düşük. Ama belki buluşsak, yeni bir şeyler olur.

Şimdi şunu kabul ediyorum. 4 ay iletişimi kesip sonra ulaşmanız tabii ki bir ay boyunca dön diye yalvarmadığınız için fazla kalkan kaldırmayacaktır. Ayrıca 4 ay, karşınızdakinin sizin de onu terk ettiğinizi anlaması için yeter de artar. Siz hem kendinize hem de ona çoktan ona ihtiyaç duymadığınızı, onsuz da yaşayabileceğinizi gösterdiniz. Sizi yedekte görmesi mümkün değil. Size istediğinde dönebileceğini düşünmesi de artık mümkün değil. Yani siz 3-4 ay sonra aradığınızda, sizin de onu bıraktığınız fikrine, sizi özlemesinin ön koşuluna pek zarar gelmez.

Ayrıca eğer iletişimi kes kuralını uyguladıysanız, 3-4 ay sonra aradığınızda eğer buluşma olursa, daha rahat ve güçlü olursunuz. Ayrılığın şoku ve acısı, onunla yeniden bir arada olmak için bir şeyler yapmanız gerektiğini düşünmenizin kaygısı ile eğer ayrılıktan sonraki haftalarda ya da ilk aylarda buluşursanız, o kaygı ve duygusal durum ile, o buluşmada çok itici şeyler yapma ve itici olma riskiniz çok yüksek. Eğer ayrılıktan iyileşirseniz, böyle bir probleminiz yok.

Peki o zaman no contact neden süresiz olmalı?

Ama burada asıl problem sizin ruhen başa dönme riskiniz. 4 aylık iletişimi kes, gerçekten üç ayağıyla da yapılırsa (asla ulaşma, ondan asla bilgi alma ve kendine odaklan) oldukça iyileştirici bir süreç ve 4 aylık iyileşmenizi, eski sevgilinizle belki olur ihtimali için riske atmanıza değmez. Bunu söyleme nedenim, şahit olduğum durumlar. Adam 5 ay sonra artık gayet rahatım diye kadını arıyor, buluşuyorlar ama buluşmada kızın erkek arkadaşı olduğunu öğreniyor. Orada yaşadığı şok ve acı önemli değil ama 5 aylık iyileşmesinde en az 2-3 ay geriye düşüyor.

Ya da kız yalnız bile olsa yeniden birlikte olmak istemiyor. Ama bu iletişim birden fazla buluşmaya yayılıyor ve eğer bir sonuç olmazsa erkek yine 2-3 ay geriye düşüyor.

Ama dediğim gibi burada farklı düşünceler de var. Bazı danışmanlar, bunun her zaman uygun olduğunu düşünmüyor. Bazen karşınızdakinin sizi özlemesine rağmen sizin nasıl tepki vereceğinizi bilemeyeceklerinden, aramaya korkabileceğini söylüyorlar. Ben tavsiye etmem ama illa ben tamamen aştım, iyileştim diyorsanız, kaybedecek bir şeyiniz gerçekten yok. Ama aştıysanız, iyileştiyseniz neden 4-6 ay önce ayrıldığınız insana kaldınız, neden onunla zorlayacaksınız diye sorarım ve aynı zamanda da insanın kendini kandırma kapasitesini küçümsememenizi tavsiye ederim. Ama eğer buluşmaya parmağında yüzükle gelse umrumda değil diyorsanız, bir şey diyemeyeceğim.

Neyse, yukarıda ufak da olsa değindim ama iletişimi kes kuralının en önemli işlevlerinden birisi ki bence en önemlisi, sizin ayrılıktan iyileşmenizi sağlar.

İletişimi kes kuralı uyguladığınız her gün, biraz daha iyileşirsiniz.

Sizin ayrılıktan iyileşmeniz, sizin ayrılık sonrası yeni bir ilişkiye başlayabilmenizin ve bu ilişkinin sağlıklı olabilmesinin en önemli ön koşullarından birisidir. Bu yeni ilişki, sizin şu an istediğiniz gibi eski sevgilinizle yeniden başlamak da olabilir, yeni biriyle başlamak da. İki durumda da, ayrılıktan iyileşmeniz gereklidir.

Eski sevgilinizle ayrılıktan iyileşmeden buluşursanız, ayrılık acısının kaygı, depresyon, kendini aşağı hissetme, vs. gibi tüm negatif yönleri ile o buluşmaya gideceksiniz. Bu negatif duyguların hepsi sizi itici yapacak. Bunu istemezsiniz. Daha da kötüsü, siz iletişimi kesmeden eski sevgiliniz ile görüştüğünüz hergün, iyileşmeniz gecikecek ya da daha kötü olacaksınız. Bu nedenle iletişimi kes kuralı sizin hem daha kötüye gitmemenizi, hem de iyileşmenizi sağlayacak. İletişimi kes kuralı, sizin iyileşene kadar ayrı kalmanız için gerekli süreyi size sağlayacak ya da en azından sağlama ihtimalinizi arttıracak.

Aslına bakarsanız sıklıkla dediğim bir şey var: Eski sevgiliniz sizi arayacaksa, 4 hafta sonra araması, 4 gün sonra aramasından çok daha iyi. Eğer ayrılık size yoğun bir acı getirdiyse, onun sizi 1 hafta sonra aramasını istemezsiniz. Siz de iyileşip güçlendiğinizde aramasını istersiniz.

İlişkilerin temel kuralını unutmayın:

Bir ilişkide daha güçlü olan taraf, diğerine daha az ihtiyaç duyan taraftır.

Sağlıklı bir ilişkide iki tarafın birbirine ihtiyacı hemen hemen aynı orandadır. Bir taraf diğer tarafa daha fazla ihtiyaç duyar hale geldiğinde, ilişki bozulmaya başlar. Ayrılık sonrası genellikle terk edilen, terk edene daha fazla ihtiyaç duyduğundan, bu iki kişinin sağlıklı bir ilişki kurması çok zordur. Bu iki kişinin sağlıklı bir ilişki kurabilme ihtimalinin olması için, terk edilen yeterince iyileşmelidir ve terk eden de bir miktar özleme, pişmanlık ve kaybetme korkusu ile daha az güçlü bir pozisyona gelmelidir.

Sonuç olarak iletişimi kes kuralı, opsiyonları olan, kendi ayakları üzerinde durabilen, özdeğerleri ve saygıları yüksek insanların duruşudur. Siz bu duruşu, ilk başlarda zerre öyle hissetmeseniz de, uygulamayı başarırsanız, böyle bir insan olma yönünde önemli bir sıçrama yaparsınız. O nedenle ayrılıklar aslında insanın duygusal olarak gelişmesi için büyük sıçrama şansıdır.

Bitirmeden şunu da ekleyeyim: Birçok insan bu kuralı keşke daha önce görseydim, bilseydim, geç olmadan uygulasaydım diyor. Onlara aslında şu an bir sonraki ilişkilerinden önce kuralı biliyor olduklarını hatırlatsam da, bu konu ile ilgili kitabı, ilişki içinde olanların okumasını tavsiye ediyorum. İlişkilerde daha başarılı olmak istiyorsanız, kriz hallerine de hakim olmanız gerekli.

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da ilişkiler setimize bakabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

808
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
217 Comment threads
591 Thread replies
47 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
227 Comment authors
Mahmut AbiNevafanAta BerkZehra Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
cxaslan
Guest
cxaslan

şimdi no contact uyguladığımızda eski sevgilinin 2-3 ay içerisinde döndüğünü varsayalım. bu süre içerisinde kucaktan kucağa atlayıp veya kendini rahatlatmak amacıyla bir erkekle beraber olup olmadığını nasıl anlayacağız? sonuçta tüm iletişimi kesiyoruz değil mi? gerçi bunu sosyal medyadan da duyurmayabilir gizlice de yapabilir fakat sosyal medyadan örneğin instagramdan story atarak bunu duyurursa ve biz de no contactte olduğumuza göre bundan haberdar olmayacağız. peki bu konuda ne yapılması gerekir?

Hkn
Guest
Hkn

Reddeden kıza bile uyguladığınızda etkili bir yöntem ancak erkek adam bunu geri döndürmek için uygulamaz.
1.Reddden kadın eğer sizin özsaygınız varsa hata yapmıştır.Bu sizin sorununuz değil
2.Rededen kadın eğer sizi arzuluyor olsaydı bunu göze alamazdı.Reddemeninin telefisi olamaz.
3.Diyelim ki sorun sizde,
Yinede opsiyonu olan erkek farklı kadınlara yönelir özel kadın olmadığından reddedeni yedeğe bile almaz.
4.İletişimi kes kuralı erkeğin yarasını sarmak için kadına da çeki düzen vermek için yapılır.

Marko
Guest
Marko

Abi peki biz kızı temel noktalarda yetersiz bulup terkettiysek, yine bu süreçleri uygulamak kızın hatasını görmesini sağlar mı ?

Ex-x
Guest
Ex-x

Merak ettiğim bir şey var: başarılı bir no-contact sürecinden aylar ve aylar sonra hatun kişi amacını açıkça belli etmeden iletişime geçip hal-hatır sorup konuşmak istediğini söylüyor ama nasıl oluyorsa yabancı gibi davrandığımı söyleyerek kısa kesiyor ve iletişimsizlik kaldığı yerden devam ediyor… mu yoksa no-contact bitmiş, gaye hasıl olmuş mu oluyor? ‘Daha sonra görüşürüz’ diye bitirdiğim bir mesajlaşmanın ardından iki ay geçti ve aramak istemiyorum. Yani bu yeni bir no-contact mı? Sonuçta ben hâlâ terkedilen tarafım…

Bicion
Guest
Bicion

O kadar kötü seviyede yapışkanlık yaptım ki artık kızın beni özlemesini ya da pişman olmasını sağlama maddesini no contact şeyinden çıkartmış bulundum şuan bunu yapmanın tek yararı bu ayrılık sürecini atlatıp yeni bir ilişkiye hazır olabilecek olmam. O kadar kötü yapıştım Mahmut abi sen anla… Yapacak bir şey yok.. bir daha tekrarlamam dersimi aldım.

Bicion
Guest
Bicion

13 gün “sözde” no contact uyguladım hiçbir şey olmadı ama adam akıllı üç ayağı ile no contact uyguladığım zaman 3 4 günde etkisini çok hızlı gösterdi şimdi de 4 5 hafta falan oldu galiba neredeyse geçti gibi.. O yüzden üç ayağı ile uygulamak aşırı kritik bir şey. Bu kızın da beni geri arama ihtimali %1 galiba.. Keşke bu kuralı daha önce öğrenseydim diyeceğim de aslında çok geç olmayan bir vakit öğrendim ve ona rağmen kuralı uygulayacak duygusal gücü göstermedim. Yaptığım davranışları şimdi düşününce gerçekten de rahatsız edici..

Bicion
Guest
Bicion

Mahmut abi bu zayıf pozisyon durumuna düşersek ne olur? Sözlü yalvarma olmadı ikna etme çalışması da olmadı sadece yanına gittim neden gittim hiç bir mantıklı açıklaması yok evinin etrafında döndüm dolaştım bazen kapıları çaldım açılmadı fazla bile zorladım rahatsız edici ve yanlış bir davranıştı. Kız her yerden engelledi arkadaşları araya dahil oldu en son babası aradı tehdit etti. Kısacası böyle bir pozisyona kendim düşmeyi seçtim ve hatalar yaptım olaydan neredeyse bir ay geçti. Tam anlamıyla bu sefer doğru no contacti uyguluyorum ve devam ediyor neredeyse geçti sayılır. Ama kendi saygınlığımı zedeledim hem kıza, arkadaşlarına ve ailesine karşı hem de kendime… Read more »

Grienovic
Guest
Grienovic

Abi sınıfta bir kız var ( tabi bize her ne kadar sınıf gibi sahalardan pek denememizi önermesende kız benim için uygun ) ara ara kısa kısa sohbet ediyoruz kızın bana bir ilgisi var gibi düşünüyorum ( yan yana dururken bana doğru epey yaklaşıyor gelip nasıl olduğumu sordu sanıyorum muhabbet açmaya çalışıyordu tabi ilgi ve denemelerinde yada yd karşılıksız kalmadım) şimdi bana yeni saçının nasıl olduğunu sordu bende öncekinden daha güzel olduğunu söyledim ( iltifat etmek maksat) akabinde azcık diyalogtan sonra buluşma teklif ettim zaman belirtmedi ama ” vaktim yok” dedi düşüncelerini alabilir miyim Mahmud abi 🙂

Hkn
Guest
Hkn

Buna benzer bir olay bende yaşamıştım ancak yanlış cevap verdiğini düşünüyorum.Mesela eski tanıdık bir kız benden yaşça küçük o zaman 15 yaşındaydı aradan 4 yıl geçtikten sonra minibüste karşılaştık yanıma çağırdım sıcak davrandı muhabbet esnasında değişmişmiyim diye sordu .(Aslında öğrenmek istediği onu ilişki materyali olarak görüp görmediğim).Muhtemelen bu kızın ilk başta Şana ilgisi vardı ancak senin tecrübesiz olduğuna karar verdi.Saçım nasıl olmuş sorusunu shist test kabul edip takılıp eğlenen ustalık ile kızı birşeyler içmeye davet edebilirdim belki buna gerek kalmadan kız bunu ima ederdi.Ancak sen tecrübesiz olduğundan uygun anda uygun cevapları verip işi üst aşamaya taşıyamamışsın.

Burak
Guest
Burak

Abi yaklaşık olarak 3 önce konuşmayı kestiğim kız geçen hafta mesaj attı. Yazma sebebi ise ben onu eski sevgilisine sormuşum, halbuki ben böyle bir şey yapmadım. Sence amacı ne olabilir? Cevaplarsan çok sevinirim…

Hkn
Guest
Hkn

Sen beni mossad felan zannettin herhalde diye takılsaydın..😃

Burak
Guest
Burak

Cevabı çoktan verdim reis, artık bir dahaki sefere 😀

Zyzz
Guest
Zyzz

Öncelikle Mahmut abiye çok teşekkür etmek istiyorum. Kendisine çok şey borçluyum.bugünkü ben olma konusunda hiç bir maddi çıkar beklemeden yol gösterdiği için kendisine minnettarım.Şimdi ben de bu konuyla ilgili diğer arkadaşlara da örnek olması açısından kendi hikayemi anlatacağım. 1 yıllık bir ilişkim vardı ikimizde birbirimizi çok seviyorduk (ya da sadece ben seviyordum diyelim) kızla aramız genel anlamda iyiydi ama artık ilişkinin son zamanları buluşma sıklığı gittikçe düştü. Kızın bana ilgisi giderek azaldı. Yalan söylemeye ve bahanelerle kendini benden uzak tutmaya başladı. Ne kadar mavi kafalı da olsam bazı şeyler gün gibi ortadaydı. Buluştuğumuzda gözlerinin içi gülen heyecandan dizleri titreyen kız… Read more »

he1sen
Guest

Hikayelerimiz o kadar benziyor ki. Yazdıklarının hepsini okudum. Bende benzer hikayemi şu şekilde anlatayım ve sonucumu diğer arkadaşlarla paylaşayım. Üniversite 4. sınıfta okullar yeni başladığı zamanda daha önce gördüğüm dikkatimi çekmeyen ama yaz tatilinden sonra kendisinde hafif değişimle okula gelen bir kızdan hoşlanmaya başladım. Daha önce hiç ciddi ilişkim yoktu artık her ne kadar pek birbirimizi tanımasakta ben bu kıza açılmayı kafaya koymuştum. Sosyal medyadan ekledim son fotoğraflarını filan beğendim ve whatsappdan (okul grubundan aldım numarasını) tanışmak için textinge giriştim sonra buluşmak birşeyler içmek için yaptığım teklifi vaktim yok yada müsait zamanım yok gibisinden reddetti. Sonra sosyal medyadan filan çıkardı… Read more »

Thresh Abi
Guest
Thresh Abi

Mahmut abi gerçekten anlamıyorum. Kıyafet falan gibi şeyler yüzünden terk edildim. İlk başlarda çok iyi saygı içinde bir ilişkimiz vardı. Ancak bir kaç konuda gurur yaptığını dusunuyorum. Terk etti (hala sevdigini soyleyerek) sonrasında bır postumu beğendi 2 ay sonra. Ondan 3 ay sonra yazdı. Numrasını sılıp sılmedıgımı sordu bende hıc bır sey olmamıs gibi ‘selam nasılsın’ tarzında konusma yaptım orada bitti. Ondan bir kac gun sonra hayatımda bırının olup olmadıgını sordu. Bende benımle bir şey cozmek ıstemeyen bır ınsan neden bunları merak eder dedım. Oda bana aklımı bır seyler karıştırıyor net olmasını ısıtoyurm dedım. Hem terk edip hemde hayatımı aylar… Read more »

emre
Guest
emre

Selamlar Mahmut abi, 4 ay önce ilişkim bitti, onunla asla iletişime geçmedim fakat stalkın dibine vurmuştum, neyse onu da bıraktım epey oldu. benim sorum şu: eski kız arkadaşımın birkaç arkadaşı ekli bende. ilişki sürecinde birkaç defa gördüğüm insanlar bunlar bir muhabbetim samimiyetim yok. arada eski kız arkadaşımı da görüyorum bu kişilerin storylerinde. Açıkçası ben de stalklasın o da beni görsün diye silmedim bu arkadaşları ama artık gereksiz olduklarını düşünüyorum. Şimdi onları silmeli miyim yoksa kalsın mı

Ineedanger
Guest
Ineedanger

Selam. “Eski sevgiliyle olmaz” lafının kanıtı olarak geldim. İletişmi kes kuralı uyguladım ve eski sevgilim 3 ay sonra geri döndü ve ben salaklık edip konuşmaya devam ettim ve elbette sevgi-aşk v.b yoktu. Bugün de bana, benden ayrıldıktan kısa bir süre sonra bir çocukla yaşadığı cinsel ilişkiyi (birkaç kez) ve çocukla ayrılmışlar ve bana ağlayarak telefonda anlattı. Tabii ben anlayamadım ne olduğunu sonra öfke doldum v.b.. Sadece içimi döktüm ve bana ulaşamayacağından eminim artık.

Nix
Guest
Nix

No Contact hatunu geri döndürür mü bilmiyorum ama iyileştirdiği kesin. Birkaç kere bu aralar rüyalarıma girdi ve biraz da sigarayı arttırmama yol açıyor ama onun dışında pek bir şey kalmadı. Artık başka biriyle olma fikrine o kadar da yabancı değilim. Yeni kızlarla da aynı şeyleri yaşayabileceğimi biliyorum ve bu iyi hissettiriyor. Tabi ki de onu özlüyorum ve geri dönerse mutlu olurum ama geri dönmezse de onu bundan sonrası için güzel hatırlarım ve bir kızgınlığım da yok.

Holyfun
Guest
Holyfun

Abi uzak mesafe ilişkisine döneceği için ayrılma kararı verdik yani ben istemiyorum ama kabul ediyorum dedim bitti kızla no contact uyguluyorum. 4 ay oldu bugüne kadar yazar diye dusundum yazmadi bugün arkadaşlarina gizlicen sordum yeni biri var miymis hayatinda diye kimseyle beraber olmamış. Ben de artık yazmıyor nasılsa diye numarası dahil her şeyi sildim bugün. Yaza bu uzak mesafe dönemi bitiyor. Kızla buluşma ayarlayabilirim demek mi oluyor bu?

Dleed
Guest
Dleed

Mahmut abi zorlada olsa oneities yapılan kadını geçmişe gömmek önemli bir yol ilerlemeyi sağlamaz mi ? İlk kırmızı hap ile tanışmadan önce bidaha nasıl kız bulacağım diyordum onun gibi şimdi bana daha çok değer vereni buldum ama onun fiziğinde bir kadın nasıl bulacağım diyorum beynim adeta geçmişe dönmek için hep saçma sebepler veriyor ayrılalı 7 8 ay oldu suan sağlam no contact yapalı ise 3 ay bu saçma duygular beynimden komple ne zaman silinecek her şeye rağmen ona ulaşmamaya direnmek istiyorum bi kere olan olmuş zaten ne kaybederim diye yazdığımda kendimi daha kötü hissetmeme sebep olmuştu

1 2 3 15