Kadınlar Kötü Erkeklerden mi Hoşlanıyor?

Psikolog yazar Emrullah Umudum erkekadam.org sitesinin ana mesajını 7 maddede özetlemiş. İlişki sihirbazı kitabını ilk okuduğumda (2004 civarı) anladığım şey buydu ve bu bilgiyi sindirmek, benim kadınlarla ilişkilerimde devrim yapmıştı. Hank Moody ile 6 sene önce siteyi açıp yaymak istediğimiz mesaj buydu. Bu bilgiyi doğru bir şekilde sindirirseniz, zihin yapısı açısından kadın erkek ilişkilerinde olabileceğiniz en iyi durum neyse, onun 60-70%ini olursunuz zaten.

(Aşağıdaki yazı özneldir ve herkesi kapsamak zorunda değildir.)

✅1) En sonda söyleyeceğimizi başta söyleyelim yine . Onlar kötü değil. Ve daha acısı sen de iyi biri değilsin.

✅2) Hemen öfkelenme. Efendi bir erkek olarak böyle bir itham karşısında kızmakta haklısın kendince.

✅ 3) Bu konuda Dr. Robert Glover’a kulak verelim istersen. Dr. Glover “No More Mr. Nice Guy” kitabında; efendi erkeği, istediğini alabilmek için karşı tarafla gizli anlaşma yapan, kendini ifade edemeyen silik kişi olarak tanımlar. Kitaba göre efendi erkekler, kadınlarla yatmak için niyetlerini gizlerler, onlara iyilik yaparlar ve hatta bunu yaptıklarını bile kabullenmezler. İstediklerini alamadıklarında ise pasif agresif davranış sergilerler ve kadınları suçlarlar. (Tanıdık geldi mi biraz ?)

✅4) Bu konularda bir kafa karışıklığı yaşıyorsun çünkü bilinçaltın bir kadın gibi düşünmeye kodlandı sen daha çocukken. Dövüş Kulübü filminde geçen tek cümle aslında bütün sorunların anahtarı niteliğinde: “Biz kadınlar tarafından yetiştirilmiş bir erkek nesliyiz.”

✅5) Uslu ve terbiyeli bir erkek çocuk yetiştirdiğini sanan annelerin, erkekliği öcü gibi göstermeye çalışan medyanın ve gerçek hayatla hiçbir alakası olmayan romantik dizi-filmlerin etkisiyle sağlıklı düşünemeyen bir erkek nesli ortaya çıktı son 30 yılda.

✅6)Özetle kötü diye tabir edilen erkekler; özgüvenli,cesur, eğlenceli, maskülen enerjisini bastırmayan ve kadınlara niyetini doğrudan belli eden erkekler çoğunlukla.

✅7)Kendine efendi diyen erkekler ise utangaç, çekingen ve niyetini gizlemeye çalışarak kadınlara yaklaşan erkekler aslında.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

38
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
14 Comment threads
24 Thread replies
5 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
cengizCengizBlacknurrBastiat Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
faten
Guest
faten

Ne derece kibar olmalıyız? Fazla kibar olmak duyarlı gözükmeye yol açabiliyor bazen.

Evlilik arifesinde
Guest
Evlilik arifesinde

Yazıda bahsi geçen Fight Club ( Dövüş Kulübü) filmi çok kilit bir öneme sahip. Filmdeki Tyler Durden karakteri gerçek hayatta olamayacak kadar etkileyici ve karizmatik. Tıpkı Matrix filmi ve Neo karakteri gibi Red Pill (Kırmızı Hap) açısından asli öneme sahip böylesine başarılı filmler, kitaplar, şarkılar ve sanat eserleri ile bir külliyat oluşturup bu şekilde bir erkek çocuk yetiştirmek ne kadar başarılı olur? Kadın öğretmen ile olduğu gibi anneyle ve kadınlarla fazla münasebet de feminenleşmeye yol açıyor. Maskülen erkeklerle aynı ortamda bulunmak, aktiviteler ve sohbetler yapmak, ortaklıklar kurmak da bir o kadar faydalı. Önerilerinizi okumaya, siteyi takip etmeye memnuniyetle devam ediyorum.

Sedat
Guest
Sedat

-Kadınların neredeyse tamamı, oyunu kuralına göre oynayan erkeklerin peşindedir. Aksini iddia etseler de bu adamlara vakit harcar, onlarla beraber olurlar. Oyunun dışında kalan erkeklere de bu adamlar gibi olmamalarını tembihlerler. -Anlaşılan o ki; iyilik ve kötülük, cinsel çekim bağlamında etkisiz elemanlardır. Melek gibi kızların, senin kahvaltı masana bile oturtmayacağın serserilerle beraber olması tam da bu yüzdendir. -Bu demek değil ki “Erkekler kötü olmalı.”. Hayır! Kötü insanlar erken bilinçlendikleri için sinsilik konusunda daha avantajlıdırlar. Onlar yüzünden tüm kazananlar kötüymüş gibi algılarız. Kazanmak için kötü olmamız gerektiğini düşünmek büyük bir yanılgıdır. -“Oyun”un dışında kalan erkekler 18-30 yaş aralığını bilgisayar oyunları ve mastürbasyon… Read more »

adamın teki
Guest
adamın teki

Abi merhaba,
Danışmanlık olaylarına bir son vermişsin sanırım, sadece yorumlara cevap veriyorsun galiba. Başka bir yerden (özel anlamda) soru sorabiliyor muyuz? Yazarak veya sesli bir şekilde?

SivaslıRomeo
Guest
SivaslıRomeo

Mahmut abi eskiden lise yıllarında ben de efendi, nazik, kibar bir erkek iken 18 19 yaşlarında kırmızı hapla tanışmamdan itibaren oldukça kötü çocuğu yani piçi oynamaya başladım şuan 20 yaşındayım yakında 21e gireceğim. Kötü çocuk olmaya çalıştığım için ukala egoist ya da her şeyi dalgaya alan reddedilme teklifini bile dalgaya vuran birisi oldum. Güçlü ve umursamaz bir piç olduğumu göstermek için .Bu kötü çocuk ve efendi çocuk dengesi nasıl kurulur .Piç çocuğu fazla oynadığımdan biraz güvenilmez ve cıvık olduğumu fark ettim yani daha doğrusu kızlar öyle düşünüyor ve bana şans vermiyor. Bir diğer aklıma takılan bir şey daha var. Ben… Read more »

mraç
Guest
mraç

Abi galiba oneitis oluyorum kendimi diğer kızlardan soyutladığım için birini gözümde tanrıya çevirdim maddi imkanım yeterse bulunduğum kütüphaneyi değiştirecem ama yetmezse geçen seneki gibi olmasından korkuyorum geçen sene bi kız yüzünden mezuna kaldım okumamı tavsiye ettiğin bi başlık varsa dalıyım

Samet
Guest
Samet

Mahmut Abi selam, yaklaşık 6-7 aydır üniversite sınavına hazırlanıyorum ve bu süreçte istikrarlı bı şekilde devam ediyorum.2 ay önce bı kursta ders almaya başladım.bu kursta bana karşı hislerini belli eden bı kız vardı, ben sınav dolayısıyla ilişki yapmak istemediğinden kıza soğuk davraniyodum bazen mesajlarına farketmeden görüldü atıyodum,her neyse bu süreç 2-3 hafta devam etti. Daha sonra kızla biraz yakınlaşmaya başladık 1-2 kere date e çıktık.bi ara yalnız kaldığımizda öpüşmeye başladık, o günden itibaren sevgiliydik artık(ilk sevgilimdi). Birbirimizi çok fazla tanımadan iyice vakit geçirmeden sevgili olmamız tuhaf olmuştu tabii.kiz ilk başlarda her ne kadar istekliyse 1-2 hafta sonra o kadar isteksiz… Read more »

hatice
Guest
hatice

merhabalar, yaklaşık bir aydır redpill tarzı şeylere bakıyorum. uzun yazacağım umarım sıkmam. 20’lerinin başında dini hassasiyetleri olan biriyim. ruh sağlığı alanı ile ilgili güzel bir bölümden yeni mezun oldum, çalışıyorum, hiç ilişkim de olmadı. en fazla 10 15 gün sosyal medyadan konuştuğum kişiler oldu. buralarda da saygı korundu diyebilirim. ailemle olan ilişkilerim de iyi problem yok, sosyal biriyim arkadaş çevrem var, kendimden memnunum anlayacağınız. kendimi elimden geldiğince yetiştirmeye çalışıyorum, ileride bir ilişki sahibi olursam eğer en sağlıklı şekilde sürdürmek istiyorum. sizin bakış açınızı diğer kanala göre daha çok beğendiğim için sormak istedim, dr. redpill kanalında kadınlar alfa erkek ister ama… Read more »

Black
Guest
Black

Mahmut abi merhaba. Abi sosyal medya uygulamaları veya day game ile tanıştığım kızlara date çıktığımda kızlar ben seni friend olarak görüyorum demesin diye date esnasında genelde aklımda hemen french kiss e gitmek oluyor yada kıza arada tatlısın vb. iltifat ediyorum. Bu davranışlar beni date de betalaştırıyor, abi kızlarla date esnasında kızların seni friend olarak görüyorum dememisi için benim yaptığım yukarıda ifade ettiğim beta davranışlar yerine ne yapmam gerekiyor

Lyku
Guest
Lyku

“Onlar kötü değil. Ve daha acısı sen de iyi biri değilsin.”

İşte asıl mesele de bu. Bu olayı anlayıp kabul ettikten sonra kendinize acımıyorsunuz. Bunu sanırım lise yıllarımda fark etmiştim. Gerçekten iyi miyiz kötü müyüz olayını ancak elimize güç geçince öğrenebiliyoruz. Yeterli gücün (paran/statün vs) yoksa da gerçekten güçsüz olduğun için mi iyisin yoksa güçsüz olduğun ve köşeye sıkıştığın için mi kötüsün bilemiyorsun.

Ben genelde şunu gördüm; insanların büyük çoğunluğu gri bölgede takılıyor. Çünkü gerçekten biz iyi miyiz kötü müyüz bilecek gücümüz ve imkanımız yok. Çok küçük bir azınlık bu imkana sahip.

Cem
Guest
Cem

Ben 20 gündür bir kızla çıkıyordum, bu kızın gay bir arkadaşı vardı, fiziksel olarak çok yakın abuk sabuk bir stori yayınladı ,sorumsuz ca davrandığı zamanlarda olmuştu bu sürede kendisi ni uyardigimda daha yolun çok başındayız gibi şeyler dedi ,bende bu stori olayına dayanamayıp yolları ayırmamiz gerektiğini farkli insanlar oldugumuzu söyledim ama niyetim ayrılmak değildi sadece uyarı vermek istedim bir daha yapmaması için kendisi ama sen nasıl istersen dedi ,3 4 gündür konuşmuyoruz ig sildim sanırım bu iş bitti ,bu tür durumlarda nasıl davranmaliyiz bu tür olaylar başıma çok geliyor ,bu gibi durumlarda nasıl başa çıkmak gerek?

Bastiat
Guest
Bastiat

Mahmut abi selam, umarım iyisindir.

Şirkette kısmen yeni sayılabilecek bir kız başladı. İşi öğretmem nedeniyle muhattap olmam gerekiyor. Bugün beni arkadaşlarımın (kız erkek karışık grup) yanında gördükten sonra “sen biraz çapkınsın galiba” diyip güldü. Benim kız arkadaşım olduğunu biliyor. Ancak şirkette birebir sohbet ettiğim bir kadın arkadaşım yok. Sadece devrelerimle grup halinde takılıyoruz, genellikle erkek arkadaşlarımla takılırım. Ve bir yamuk hareketimi görmediğine de eminim bu kızın çünkü grup olarak takıldığımız arkadaş ortamında da resmiyiz. Kızın böyle söylemesindeki sebep ne olabilir sence tam anlayamadım?

Cengiz
Guest

24 yaşındayım 5 yıldır bu işleri kovalıyorum. 5 yılın sonunda anladığım şey şu, sosyal IQ/yetenek sahibi değilsen ne tipin ne paranın ne statunun bir önemi yok. Bunların hiç birinde sorunum yok, çevremdeki çoğu kişi tarafından yakışıklı bulunan biriyim. Ama bir sosyal ortamda ne diyeceğimi, nasıl konuşacağını, nasıl davranacağını bile bilmiyorum. Ortamı ısıtan eğlenceli biri değil tam tersine geren ve sıkan birisi oluyorum haliyle kadınlar da sorunlu bu heralde diye uzak duruyorlar. Bırakın sevgili olmayı normal kız arkadaş bile edinemiyorum. Başkasıyla saatlerce gülüp eğlenen kız ben ağzımı açınca suratını asarak bakıyor 🙂 Hiç bir zaman ağzı iyi laf yapan, girdiği ortama… Read more »

cengiz
Guest
cengiz

Sosyal Iq yani ağzı laf yapma olarak bilinen durum yoksa paranın, tipin, fiziğin hiçbir önemi kalmıyor, ancak biraz daha ilgi görmene neden olur bunlar potansiyelini hiçbir zaman tam olarak kullanamazsın. Sosyal ortamlarda konuşmayı, espri yapmayı, konu açmayı bilmiyorum, insanlar yanımda sıkılıyor, uzaklaşıyor, hatta çoğu kadın sessizliğimden dolayı sorunlu bir tip olarak görüp muhattap bile olmamaya çalışıyor. Bunu nasıl aşarım bilmiyorum ama karakterim bu şekilde babam sağolsun 🙁