Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3424
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2329 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
SedatMahmut AbitylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Samuray
Guest
Samuray

Mahmut abi kızlar neden tas traşlı (sıfır bir dizisi cio karakteri gibi) elemanları beğeniyor ?

Teoman
Guest
Teoman

mahmut abi toman, nejat işler modeli karizmayı bilirsin eskilerdensin. bu ülkede nejat işlerin kadınlar tarafından bu kadar seksi bulunmasının sebebi nedir ? karanlık, umursamaz, alkolik adam çekiciliği diye bir şey mi var ?

AsabiyimBen
Guest
AsabiyimBen

Mahmut abi ben asabi bir insanım. Kız arkadaşıma bazı meselelerde bazen yükseldiğim oluyor o da üzülüyor nadiren de ağlıyor. Bu benim karakter özelliğim ille de değişmek zorunda mıyım yoksa bu asabilik beni çekici yapıyor olabilir mi ? (Asla fiziksel şiddet yok)

TTT
Guest
TTT

Mahmut abi,2 yıllık ilişkim bitti ve bu kız bittiği gibi 1 hafta içinde flört edindi.Daha sonra durmadı flörtler edinmeye devam etti (bunları göstererek yapmadı bi şekilde öğrendim).Ayrılığın üzerinden 1 ay geçti.Uni nedeniyle farklı şehirlerde yaşıyoruz ve 2 gün önce yaşadığım şehirde akşam saatlerinde küçük bi deprem oldu.Sabah erken saatlerde beni aradı ve “annem söyledi deprem olmuş sizin orda nasılsın” bahanesiyle aradı ve 10 dakikalık konuşmamız oldu. Bu konuşma içerisinde covid belirtilerinin olduğunu ve hastaneye test için gideceğini söyledi.Ben de insanlık gereği beni aramasının üzerinden bi kaç gün geçtikten sonra test sonucu ve nasıl olduğunu sormak için aradım.Test sonucunu nasıl olduğunu… Read more »

Yolcu
Guest
Yolcu

Mahmut abi üniversite öğrencisiyim benim okuldan bir sevgilim var. Bizim sınıftaki kızlar da biz el ele gezerken bizi görüyorlar. Şimdi ben mezun olmadan önce bizim sınıftaki kızları İnstagramdan eklemek istiyorum ama sevgilisi var bu çocuğun hala bize yazıyor gibi anlamazlar değil mi? Ve sence hiç muhabbetim(hiç konuşmuşluğumuz yok) olmayan insanı eklemem normal olur mu?

Cristiano
Guest
Cristiano

Mahmut bey bir kızın çok tatlısın demesi iltifat mıdır yoksa bizi çekici bulmadığı anlamına mı gelir

LewAshby
Guest
LewAshby

Merhabalar mahmut hocam. Ben sitenizi yeni kesfedenlerdenim. Bugüne kadar karşı cinsten uzak geçen hayatımı artık değiştirmek istiyorum ancak nereden başlayacağımı bilmiyorum. Bu konuda bir iki kelam ederseniz sevinirim.

Ayaz
Guest
Ayaz

Mahmut abi diline piercing taktıran kız red flag midir

Spain
Guest
Spain

Abi üniversite bitiyor diye bir hüzün çöktü ya. hem sosyal olarak pek aktif olamadım (çok ders çalıştığım için) hem de corona yüzünden kapalı kaldı uzun bir süre vs. Biraz boşa geçmiş gibi hissediyorum. Üniversiteden mezun olup iş hayatına geçince her şey daha güzel olacak değil mi?

Bu arada ben okulu üstten ders alıp olması gerekenden bir dönem erken bitiriyorum sence iyi mi yapıyorum? Mühendislik öğrencisiyim konuştuğum mühendis abiler “zaten 40 yıl çalışacaksın keşke erken bitirmeseydin” gibi şeyler söyledi de

Ahmet
Guest
Ahmet

Mahmut abi merhaba. Bu işlerde biraz yeni yeni tecrübe kazanıyorum birkaç sorum olacak merak ettiğim. Bir kızla tanıştım biraz yüz yüze konuştuk sonra mesaj yoluyla buluşmaya çağırdım. Buluşmada işi fiziksele pek taşıyamadım ama sohbet iyiydi kızı konuşturdum arada konular kapandığında o da konu açmaya çalıştı falan iyi gibiydi. Kız buluşmada ben insanlara güvenmiyorum dedi bir de dağılırken nerede kaldığımı sordu ben net cevap vermedim, eski sevgilim de o civarda kalıyordu dedi. Burada ne demek istediğini pek anlamadım önce onu soracağım. Diğeri de kızla buluşma ayarlamak harici mesajlaşma başlatmalı mıyım?

messi
Guest
messi

Mahmut abi ben samimi arkadaşlarımla olduğum zamanlar hariç genel olarak az konuşan biriyim bu bana kız konusunda birebir buluşmalarımda fayda sağladı. Ama bi ortamda az konuşuyor olmak beni silikleştiriyor ben de boş konuşmak yerine hiç konuşmama taraftarı biriyim nasıl çözücem bu silikleşme konusunu

Savas
Guest
Savas

Mahmut abi gönül isterdi ki yüzyüze konuşayım bu konuyu senle ama bir kaç aydır maddi olarak sıkışığım. Biraz uzun yazacağım umarım yanıtlarsın çünkü ben bu işin içinden çıkamıyorum. Fiziğim yerinde spor yapan. Çok prestijli bir firmada çalışan bir kişiyim. Bulunduğum mevki de iyi. Kadınlar konusunda hiç sorunum yoktu. Sadece bu kadın karşıma çıkana kadar. Kadınlara karşı kaçan kovalanır oynarım. Anlık bir saat sonra şurdayım gel derim gelirler. Para harcamam kadına hep alman usulü yaparım. Keyfim tıkırındaydı yani. Fuck bodym var. Genelde ikinci buluşmayı kadınlar ister. falan fistan. Bu kız iş yerine geleli 3 ay oldu. ( biraz özet geçeceğim yoksa… Read more »

HÜSEYİN ŞAHİN
Guest
HÜSEYİN ŞAHİN

İyi akşam bi kız var 1 yıl önce flörtleştik ,1 yıldır konuşmuyordum 8 aydır bi çocuğu sevdiğini onu hep düşündüğünü öğrendim çocuk umursamıyor, bende gittim mesajla açıldım sana söyle aşığım vs vs 1 yıldır görüşmediğim kıza böyle dedim :(,beni red etti, seni seviyorum arkadaş kalalım dedi,bende gerek yok dedim seni uzaktan sevmeye devam ederim dedim falan, bide bunun üstüne evinin oraya gittim konuşmak için gelmesi babam evde dedi ama telefonda 15-20 dk espirili sohbetli konuştuk, arkadaşıma başkasını seviyorum o sevdiği çocuğu unutmaya çalışıyorum dedi ve benin için ise bana acıdığını söyledi beni eziklemiş falan benle olmaz demiş yakışıklı çocuk ama… Read more »

Skullgrager
Guest
Skullgrager

Mahmut Abı basari yolunda yururken depresif hissetmek normal mi?

merkezbankası
Guest
merkezbankası

mahmut abi benim bir arkadaşım instadan tanıştığı 19 yaşında bir kızla (kız 19 olmasına rağmen rahat 3-4 estetik ve dolgu var) 1.5 yıldır cıkıyor. oğlan kızla evlenmek istiyor aileleri de tanıştırmış en erken biçimde evliliği bitirmek istiyor çünkü ilişki işi uzadıkça boka sarar bu yüzden boka sarmadan evleneyim diyor. (onceki tecrubelerınden dolayı) sence cocugun yaptıgı doğru mu ? yanlışsa sebeplerini yazar mısın.
not : arkadaşın yas 23

Asdfg
Guest
Asdfg

3 4 estetikinin olmasını neden yazdınızki. Her kandın güzel görünmek istoyor ve güzel görünmek için maddi durumuda iyiyse estetik yapdıra bilir

1 14 15 16 17 18 73