Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3424
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2329 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
SedatMahmut AbitylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Utku
Guest
Utku

Merhaba mahmut abi görüşme için talebim olmuştu ama bir cevap gelmedi henüz. Ne zaman gelir

Rıfat
Guest
Rıfat

Mahmut abi harcama yönetimi yapma konusunda bir tavsiyen var mı özellikle de biz üniversite öğrencilerine ? Neye para harcanır heye harcanmaz , neye ne kadar harcamak gerekir gibi.

Furkan
Guest
Furkan

İlgi duyduğum kızı kenara çekip bizden olur mu ? Diye sorup olumsuz cevap alırsam sen bilirsin diyerek tabak çevirmeye devam etmek işe yarar mı Mahmut Abi ? (Olursa akşam wpden yaz bana diyerek tabiki ) Yoksa çok riskli bir hareket mi ?

almondmilk
Guest
almondmilk

Mahmut abi selam. Siteyi daha çok yeni keşfettim. Birkaç gün içinde içeriklerinizin tamamını okudum. Burada belirtmem gereken en önemli şey benim bir kadın olduğum. Liseden itibaren ilişkilerim olmaya başladı 2 tane beni derinden sarsan ilişkim oldu. İki kişi de tam olmasa da neredeyse dark triad kişilik yapısına sahip insanlardı. Yazılarınızda kadınların psikolojisiyle ilgili tespitlerinizin büyük çoğunluğuna kendi açımdan bakınca katılıyorum. Beta dediğiniz erkekler hiçbir zaman ilgimi çekmedi, hiçbirine bir şey hissetmedim ve cinsel ilişki de yaşamadım. Burada özellikle değineceğim nokta bu bahsettiğim iki ilişkimde de öngörülebileceği üzere manipülasyona sürekli uğrayan kişi ben oldum. Onlar bunu yaptıkça ben daha çok bağlandım.… Read more »

Noname
Guest
Noname

Merhaba, uygunluk durumunuza göre görüşme satın almak istiyorum; size nasıl ulaşabilirim?

Morin Huur
Guest
Morin Huur

Merhaba yazılarınızı okudum ve farkında olmadan bazı şeyleri doğru bazı şeyleri yanlış yaptığımı fark ettim mesela hiç bir zaman ilk buluşmamda bir kızı elini tutmaya ve öpmeye çalışmadım bunu yapmak kızı soğutmaz mı?
Ya da kızın elini ilk buluşmada nasıl tutabilirim mesela yan yana yürürken ya da sinemadayken baya elini tutup elini çekmezse tutmaya devam etmek gibi mi yoksa kısa bir süreliğine sadece dokunmak gibi bu kısmı tam anlayamadım?

DüzelicezAbi
Guest
DüzelicezAbi

Mahmut abi ve değerli hocalarımsize bir şey danışmak istiyorum ben üniversiteye başladım ve bir kızla tanıştım kız tabi ki ilk andan beri hoşuma gitti üniversitelerin başlamasından bu yana iki ya da iki buçuk ay geçmiştir neyse ben bu kızla okulun ilk günü tanıştım daha sonraki günlerde etkileşimde bulunmaya başladım buraya kadar her şey okey ama davranışları mesajlaşmaları kısa kesmeye yönelik konuşuyoruz konuşma sarpa sarıyor yeni bir konu açılabilir bu random ya da emoji atıp geçiyor sonrasında ben tekrar bir şey soruyorum böyle birçok kez oldu genelde ben sorular sorup tanımaya çalışıyorum o arada benle ilgili bir şeyleri merak edip soruyor… Read more »

Emircan
Guest
Emircan

Mahmut abi Aynı anda 5 kızla sevgiliyim resmen program belirledim herhafta içi buse, melike, aybuke haftasonlari sude ve naz diye bulușurdum. para yedirmem aksine kendimi tatmin eder geçerim Yalnız aralarından biriyle bile ciddi yola girmeye çalışıp öbürlerini sildiğimde ciddi yola girmeye çalıştığım kız benden kaçar hep ve sap gibi kalirim sana sorum ben neden uzun süreli bir ilișki yapmaya çalıştığımda hüsrana uğruyorum? (p+ç firlama acik sözlü eglenceli umursamaz ve sert yeri geldiğinde ciddi biriyim) En son ayrıldığım kizla ciddi yoldaydim buyuzden bitti 5 ay ilişki benj deli gibi sever kapimda aglardi ben nezaman sevgimi tam hissettirip onun icin herkesi sildim… Read more »

Erkan
Guest
Erkan

Mahmut abi 23 yaşındayım skorum 2. Sence yaşıma göre eksik mi kalmışım yoksa normal mi ?

neyse
Guest
neyse

abi kızın buluşmada benim arkadaşlarım hep erkek demesi, eski sevgilisinden bahsetmesi neye işaret . en son da buluşmayı savurdu. böyle tipler ilgi çekip bırakıyor mu. bidaha da yazmadım.

Dleed
Guest
Dleed

Mahmut abi kız arkadaşımın instagram hesabında bazen yeni erkek takipçiler görüyorum ve bunlarla ortak bağlantısı olduğunu bile sanmıyorum farklı şehirler vs bu konuyu dile getirsem muhtaç vs mi gozukurum sosyal medya olaylarını çok onemsemedigini biliyorum ama günümüzde işler artık böyle yürüyor sence takipçi sayısının artması bir sorun mu ?

Anıl
Guest
Anıl

Mahmut abi birsürü dövmesi bulunan , bir sürü erkek kankası olan , fazlasıyla dışa dönük hb9 kız mı yoksa utangaç, iyi huylu , feminen, dövmesi vs bulunmayan hb 7 kız mı ?

Noname
Guest
Noname

Mahmut abi selam sitedeki yazıları 11 aydır okuyorum ve çok sevdiğim bir kadınla 9 aylık harika bir birlikteliğim var. Ancak kadın kişi son 2 haftadır sen çok değiştin eskisi gibi senle konuşamıyorum gibj laflar ediyor. Olayın buraya gelmesi ona daha az ilgi vermem gereken bir süreçten sonra böyle konuşmaya başladı. Onunla sadece sex için buluştuğumu bir seyler paylaşmak ve konuşmak için ona vakit ayırmadığımı söyledi. Dolayısıyla aramızda 2 haftadır soğukluk var. Bu soğuk süreçte ona verdiğim ilgi seviyesi değişmedi. Bana soğuk yapsa da dediklerine espri yapıp gülüyordum. Ama hiçbir şey değişmiyordu onun soğukluğu dışında. kadın kişinin yaklaşmakta olan bir sınavı… Read more »

Muhammed
Guest
Muhammed

Merhabalar Mahmut Abi. Öncelikle erkek olma yolunda bize kattıkların için binlerce kez teşekkür ederim. Siteyi uzun zamandır takip etmeme rağmen kızlara yeni yeni yürümeye başladım. Kütüphanedeki kafede daha önce iki üç kez kesiştiğim kızin masasına gidip merhaba diyerek oturdum. Sonrasında ortamdan muhabbet açmak ve kafamdaki onlarca açılış cümlesi yerine istemsizce seni birkaç kez gördüm ve tanışmak istedim falan dedim. Kız da ama ben istemiyorum, teşekkürler dedi. Ben de peki, sen bilirsin diyip kalktım. Şimdi denk geliyoruz, görmezden mi geleyim ne yapayım bilmiyorum. Bir de ilk sorudan bağımsız olarak bir şeyler içmek için eşlik edebilirsin dediğim kiza ikinci kez davet için… Read more »

Fatih
Guest
Fatih

Mahmut Abi bugün ilgi duyduğum kızla muhabbet kurdum. Sonrasında birşeyler içelim mi teklifi yaptım.” Bir arkadaşım gelecek ayrıca işlerim var.” Yaptı. Sonrasındaysa, Sonraya Sözün olsun dediğimde hayırlısı dedi. İşin vardır seninde falan yaptı. Benim ne yapmam gerek ? (Bakışı duruşu ilgili gibiydi ama) Next mi yoksa bekleme mi ?

1 17 18 19 20 21 73