Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3424
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2329 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
SedatMahmut AbitylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Theia
Guest
Theia

Mahmut abi merhaba. Yeni bir erkekle birbirimizi tanımaya çalışıyoruz gayet iyi gidiyor. Ben 24 o ise 29 yaşında. Dün onun evinde oyun konsolunu kurmaya çalışırken eski sevgilisiyle olan fotoğraf albümü ortaya çıktı. Aradan 5 yıl geçmiş olmasına rağmen neden bir erkek saklar bunu? Bu kız onu terketmiş. Sosyal medya hesaplarından da hala takipleşiyorlar, kız aktif kullanmıyor, iletişim olmadığını söyledi “ama görüşmek isterse görüşürüm sonuçta bir geçmişimiz var, 2022 yılındayız” cevabını aldım. Bu beni çok rahatsız etti. Hala içinde belki bana döner bu kız, her şeyden kurtulmayayım umudunda olabilir mi? Tanıma ve uyum evresinde erkeğin alarmlı durumlarından birisi midir?

RusOligark
Guest
RusOligark

Mahmut abi kız arkadaşım İnstagrama attığım fotoğraflara karışıyor yakışıklı çıktığım fotoğrafları attıktan sonra trip yapıyor veya gece saatlerinde yürüyüşe cıktıysam niye tek başına yürüyorsun diye trip atıyor kendimi kapana kasılmış gibi hissediyorum bazen. Bunları şaka yollu yaptığı için ciddi bir şekilde tepki koyamıyorum “ne var bunda” diye. Ben de şaka yollu cevap veriyorum geçiştiriyorum ama bazen kendimi çok baskı altında hissediyorum beni çok sevdiğini de biliyorum ne yapmam lazım

Jessie
Guest
Jessie

Merhaba. Yarım saatlik görüşme seçeneği kaldırılmış. Yeniden satışa sunulma ihtimali var mı? Daha hesaplı oluyor.

Aslan kaplan
Guest

Mahmut abi selam.ben 21 yaşındayım, kız arkadaşım 31 yaşında. Benden büyük olmasına rağmen çok ateşli bir ilişkimiz var. Benim asıl sorunum şu. Kız arkadaşım yanlız yaşıyor,ben evine gidiyorum sevişiyoruz birbirimizle çok ileriye gidiyoruz, fakat kız arkadaşım bakire ve korkuyor ilişkiye girmekten,parmaklıyorum vs. Herşeyi yaşıyoruz ama tam ilişkiye girecekken ağladı geçen. Biraz takıntılı ben gidince anne ve babasının resmini kaldırıyor, öyle girünmek istemiyor. Anne ve babama mahçup olurum evlenmeden kızlığımı alırsan diyor. Acaba bende mi bir sorun var bir betalık yaptığımıda hatırlamıyorum. Uzaktan bir ilişkisi vardı, 30 yaşında bir adam, buna habire para yolluyor sağlayıcı olarak kullanıyor sevgilim bunu, ben de… Read more »

Sraam
Guest
Sraam

Mahmut abi merhaba. Açıkçası ilk kez hoşlandığım bir kıza açıldım, direkt reddetmedi ama birbirimizi tanımıyoruz falan dedi. Şuan yakın arkadaşımla çok samimi oldular ve neredeyse sevgililer ki baştan beri gönlü ondaymış. Boşverip hayatıma devam etmeye çalışıyorum ama ilk kez böyle birşey yaşadığım için bu olay hala moralimi bozuyor biraz. İkisini ayırıp kızı tavlamaya çalışsam yanlış ve gereksiz olur diye düşünüyorum. Senden tavsiye almak istedim umarım cevaplarsın kafam çok karışık.

reiner
Guest
reiner

Mahmut abi merhaba, 19 yaşındayım ve iki gün önce kız arkadaşımla (2,5 yıllık yakın arkadaşlık 9 aylık da ilişkide bulunduğum) karşılıklı diyebileceğimiz şekilde ayrıldık. Ayrılırken onunla bir şekilde iletişimde kalmamı ve ortak arkadaş grubumuzdan kopmamamı istediğini söyledi, ben de buna biraz sinirlenip önce bu dediklerinin mümkün olmadığını sonra da (eski 1 günlük ayrıldığımızda yaptığım gibi) onunla bir daha görüşmeyeceğimi, sosyal medyadan takibi bırakacağımı vs. söyledim, üzülerek kabullendi, sen konuşmasan da ben yanına gelip konuşacağım gibi şeyler söyledi. Neden o an hışımla böyle böyle yapacağım diye açıkladığıma anlam veremiyorum ve “neden yaptım böyle bir şey?” diye düşünüp üzüyorum kendimi sürekli. İlk… Read more »

Bko
Guest
Bko

Mahmut abi selamlar, nispeten küçük bir ilçede yaşıyorum.Buradaki kadınlarla tanışma konusunda yüzyüze tanışma başta olmak üzere “adım çıkar”endişesiyle beni hep bir adım geriye atıyor.Bu konuda sadeece ilçeye yakın olan ile gidip birileriyle tanışmam mı tek seçenek yoksa bu küçük ilçede ne gibi bir tavsiyede bulunabilirsin?

Aspendos
Guest
Aspendos

Mahmut Abi merhaba. Uzun ilişkiye ve evliliğe uygun olduğunu düşündüğüm ve sevdiğim bir kızla sağlıklı bir ilişki içindeyim. Ancak cinsel açıdan tek eşliliğe geçme fikriyle barışamıyorum. Zihnimdeki, kalmak istediğim erkek adam figürü ile sadakat mefhumu ciddi çatışma halinde ve bir sonuca varamadım. Bu, ilişkideki cinsel tatminsizliğimden de kaynaklanmıyor. Daha çok kısıtlanma ve bir şeylerden vazgeçmiş olmak rahatsız ediyor beni düşününce. Sitedeki çeviri kitapların da çoğunu okudum ancak bu konuyla alakalı sadece, “uzun ilişkiye girince de erkek adam olmayı bırakmayın” tavsiyesi var ancak bahsettiğim durum için yeterince aydınlatıcı değil. Bu sorunun uzantısı olarak diğer meselem ise şu; bu konuda ilişkimin dışında… Read more »

arkadaş
Guest
arkadaş

mahmut abi benim bir arkadaşım var, kendisi kızlarla çok iyi dostluk kuruyor. kızlar bu arkadaşımın fotoğrafının altına onu öven yorumlar yazıyorlar, kızlarla dışarı çıkıyor ortamlar giriyor falan. Ben kızlarla en fazla asgari düzeyde arkadaşlık kurabiliyorum abi. şuan sevgilim var ama bekarken de böyleydi, dostluk kuramazdım ya kıza yürürdüm ya da o kızla hiçbir şey olmazdım. nasıl aynı bu arkadaşımn yaptıgı gibi kızlarla arkadaş olabilirim abi ?

Narnoswarch
Guest
Narnoswarch

Mahmut abi kız arkadaşım ile evde baş başa kaldığımızda banyoya girerken mutfağa giderken vs telefonunu hep yanına alıyor Bi kaç kere kurcaladim bir şey çıkmadı ama bu hareketleri bu siteyide bildikten sonra şüpheli gelmeye başladı şuan gözüme batan sadece telefonunu benimle baş başa bırakmaması bu konuyu nasıl aşarım?

Furkan
Guest
Furkan

Kızlara yürüyor muhabbeti açıyor tanışıyorum Mahmut Abi. Fakat tam konuştuğum anda sevgilisi çıkıyor geliyor. Çoğunlukta böyle olmuştur. Hatayı nerede yapıyorum ? Ne yapmalıyım bu durumlarda ?

Miran
Guest
Miran

Abi merhaba ödemeyi gerçekleştirdim sanal görüşme için tarafıma dönüş sağlanmadı

Basarıcaz
Guest
Basarıcaz

Mahmut abi merhaba, bir konu hakkında çok geç olmadan danışmak istiyorum. Bir buçuk yıllık dibine kadar oneitis olduğum bir kızdan sonra kendime ”ne yapıyorum ben” diyip oneitisimden kurtulup yeni bir kızla devam ettirdiğim güzel bir ilişkim var. Sorunum şu ki bu bir zamanlar oneitis olduğum kızla şuanki sevgilimin arkadaş grupları farklı olmasına rağmen bu iki grup yakınlaşıyor buluşuyorlar. İlişkimin başında kız arkadaşım geçmisin önemli değil demişti ve hiç sormadı ben de bu durumu açıklamadım. Beni bir zamanlar oneitis olduğum kızla şimdiki kız arkadaşımın buluşması rahatsız ediyor. Oneitis olduğum kişi bir buluşmada kız arkadaşımın telefonundan bir şey gösterirken mesaj atmışım ve… Read more »

Emre
Guest
Emre

Merhaba Mahmut abi benim başıma bela olan sürekli sosyal medyada benimle konuşan kadınlar oldu aslında bakarsanız neredeyse ben bu sorunları 2 yıldır yaşıyorum ve bu zaman çerçevesinde sürekli olarak her gün başka bir problemle karşı karşıya geldim hatta şuan bile sanal ortamda o kadar az takılmama rağmen sırf kızın gönderisini beğendim diye mesaj attı teşekkür ederim dedi bende ne için diye sorunca gönderimi beğendiğin için dedi sonra başıma bela oldu hayır hoşlandığından da değil yani sırf benimle uğraşmak için ayrıca bütün sosyal medya hesaplarım anonimdir yüzümü bile görmedi ama benimle uğraşıyorlar sürekli olaraktan bu tür olaylara maruz kalıp sonra kendilerine… Read more »

Kırmızıdan Yana
Guest
Kırmızıdan Yana

Mahmut abi 7 aylik bi ilişkim var. Oldugumuz sehirde kızın sosyal çevresi yok veya çok az, benim biraz da olsa var. Son zamanlarda inanilmaz bi boyuta geldi ilişki. Kız bana çok baglandi. Her şeyi birlikte yapmaya basladik. Gtumden hicbir an ayrilmiyor. Dün bi erkek arkadasimla disarda bulusacaktim ben de geliyim dedi geldi. Gecen hafta dis randevum vardi dersi olmasina ragmen geldi, sali gunu bidaha gitcem hastaneye ona da gelecegim diyo. Canim benim dersin var dersine gir diyorum hayir seninle gelmek istiyorum diyor. Sevmek sevilmek benim de hoşuma gidiyor fakat birlikte oldugumuz her an tabiki de ilgi istiyor bekliyor. Bu kizi… Read more »

1 27 28 29 30 31 73