Çıkma teklifi nasıl edilir? Bir kıza nasıl açılınır?

Bu özellikle genç erkekler tarafından çok sorulan bir soru. Bir kıza nasıl çıkma teklifi yaparım? Sevdiğim bir kıza nasıl açılırım? Ona ilgimi nasıl belli ederim.

Aslında bu sorunun cevabı basit: Çıkma teklifi etmezsiniz ve etmemelisiniz. Bir kıza açılmazsınız ve bazı durumlar haricinde açılmamalısınız. Bunun yerine bir kız hoşunuza gidiyorsa onunla başbaşa buluşmaya, beraber iyi vakit geçirmeye ve beraber geçirdiğiniz bu iyi vakti pozitif cinsel gerilim ile tatlandırmaya odaklanırsınız. Bu sırada da fiziksele gidersiniz. Yani önce ufak dokunuşlar, sonra el ele tutuş ve öpücük gibi. Ve bu şekilde de eğer gelişecekse aranızdaki aşk hikayesi gelişir.

Burada ona ilgimi nasıl belli ederim sorusuna da değinelim. Bahsi geçen kızla muhabbetiniz olabilir ya da hiç muhabbetiniz olmayabilir. Eğer hiç muhabbetiniz yoksa bir fırsatını bulup “merhaba” diyerek tanışırsınız ve birkaç kere muhabbet ettiğinizde kız size karşı sıcaksa onu beraber bir şeyler yapmaya davet edersiniz. Bu durumda kız sizin ilk merhabanızdan itibaren niyetinizi az çok biliyordur. Gerçi tam emin değildir ama bu kötü değil iyi bir şey. Bir kadının başlangıçta erkeğin duygularından tam emin olmaması genellikle o erkeğe olan ilgisini arttırır.

Zaten şunu asla yapmayın: Kızla hiç muhabbetiniz yok ve uzaktan görüyorsunuz. Pat diye gidip direkt ya da bir aracı ile çıkma teklif etmeyin! Henüz kızın bilmediği birisiniz, uzaktan bakarak sizden hoşlanıyor bile olsa aranızda bir bağ ve çekim yok. Bu yok iken pat diye çıkma teklif ederseniz genellikle reddedilirsiniz.

Muhabbetiniz olan bir kız ise siz onu beraberce bir şeyler yapmaya ya da içmeye davet ettiğinizde niyetinizi, ilginizi anlamaya başlar zaten. Burada da yapacağınız hata, muhabbetiniz olsa bile tek bir kere bile buluşmadan pat diye çıkma teklif etmek veya açılmak.

Arkadaşlar çıkma teklifi denilen şeyin ergenlikte bile olmaması lazım. Nedeni de basit. Bir kadın ile aranızdaki ilişki buluşmalarda gelişir ve belli bir eşiği geçene kadar hamdır. Çıkma teklifinin çocukça olmasının yanında, o eşiği geçmiş kadına teklif etmeniz sorun olmayabilir ama eğer o eşiğe gelmemiş kadına yaparsanız genellikle reddedilirsiniz ve aranızdaki ilişki o seviyeye hiç gelemeyebilir. Açılmakla ilgili problem de aynıdır. Bir de çıkma teklifini ve açılmayı, genellikle bu buluşmaları hedefe doğru yönlendirmeyi bilmeyen erkekler yaparlar ve yönlendirmeyi bilmediklerinden kadınla aralarındaki ilişki ham iken yaparlar.

Tabii burada şöyle birkaç sorun var. Birincisi, defalarca buluşuyorsunuz ve buluşmalar bir yere gitmiyor. Sadece buluşuyorsunuz. Bu da sağlıklı değil zira eğer sadece buluşur, eğlenirseniz 4-5 buluşma içerisinde arkadaşa evrilebilirsiniz. İkincisi, birçok kadın ilgili olsa bile bu çıkma teklifi ve açılma konusunda da çoğu erkek gibi düşünüyorlar ve bunun sözel olarak gelmesi gerektiğini düşünüyorlar.

Şimdi birincisini aşmak için yapmanız gereken niyetinizi arkadaşlık maskesi altına saklamamak. Buluşmalarda pozitif cinsel gerilim yaratmanız gerekiyor. Pozitif cinsel gerilim ise en öncelikle doğru espri anlayışı ile olur. Kıza dalga geçmeden, aşağılamadan takılmak, esprili olmaktan korkmamak, saatlerce oturup sıkıcı şeylerden konuşmadan daha eğlenceli ve hafif konulara eğilmek, kızla konuşmanız sıcaksa yavaş yavaş dokunmak. Dokunmak derken mahrem yerlerine ya da saçlarına falan değil. Hafiften eline koluna dokunmak.

Peki bunları yaptınız ve yine bir yere gitmiyor. Bu aşamada size tavsiyem sizi hayal kırıklığına uğratacak ama ikiniz arasında bir çekim varsa ve siz arkadaşlık maskesi arkasına saklanmıyorsanız, yakınlaşırsınız. Yakınlaşmıyorsanız, büyük ihtimalle kız sizin ilginizden hoşlanıyordur, sizinle iyi vakit geçiriyordur ama size karşı ilişkisel bir ilgisi yoktur. Bu nedenle kızla buluşmayı bırakmanızı tavsiye ederim.

İkincisi, kadın çıkma teklifi bekliyorsa veya açılmanızı bekliyorsa. Burada da kadının yanılgısını sizin düzeltmenize gerek yok. Düşünsenize. Sürekli teke tek buluşuyorsunuz, sürekli pozitif cinsel gerilim yaratıyorsunuz. Bunun kendisi çıkmaktır, ilgini belli etmektir, kıza açılmaktır.

Fakat çoğu kadın işin aranızda fiziksele gitmesi için adım atmaz. Bu adımı, risk alarak siz atarsınız. Fiziksel dediğim illa seks değil. Dokunmalardan el eleye ve öpüşmeye gitmek. Bu ikisinden biri önce olabilir zaten biri oldu mu diğeri kendiliğinden oluyor. Risk alın ve abartmadan, saldıray moduna girmeden işi oraya götürün. Sabırlı ama kesin olun. Mesela eğer öpüşme anı gelmişse, yavaş ama kesin bir şekilde öpmeye eğilin. Yavaş zira istemiyorsa kaçabilsin ya da seni durdurabilsin, kesin zira sizin tereddütünüz zayıflık olur ve iticidir.

Bir ara ilk buluşmada neler yapılır, neler konuşulur konularına daha önce değinmiştik.

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

82
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
25 Comment threads
57 Thread replies
5 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
26 Comment authors
ArdaFokbalıgıAlpagoMuzafferİşiBatırdım Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
barneystinson
Guest
barneystinson

Okullar açıldığından beri 10-12 kişi ile buluştum ve ufak yakınlaşmalar,ileri seviye yakınlaşmalar ve bir tane sex oldu. Ama aynı kızla 2.buluşma 1 kere oldu. Genelde 1.buluşma sonunda hevesimi almış oluyorum ya da iki tarafta istekli olmuyor buluşmalara devam etmek için. Sorunu kendimde arıyorum sonuçta 10-12 kızdan hiçbiri mi benimle sevgili olmayı düşünmedi? Ben halimden memnunum onlardan sevgili olmayı isteyeceğim kız sayısı 1-2dir. Bu sayılar normal mi yoksa yanlış yaptığım bir şeyler mi var

Bruskk
Guest
Bruskk

Mahmut abi merhaba üniversitede aynı sınıfta olduğum aşık olduğum bir kız var bu sene üniversiteler açıldığı vakit sınıfta karşılaşmıştık onunla tabi kız başta benim ona karşı olan duygularımı bilmiyordu bir kaç hafta sonra meseleyi arkadaşlarıma açınca arkadaşım kıza durumu dolaylı yoldan anlattı ( anlatmadan önce herşey gayet normaldi) tabi kız benim niyeti anladı bunun sonucunda (aynı sınıftan kıza yürülmeyeceğini biliyordum ama sitenizi bilmiyordum) kız öğrendikten sonra benimle 2-3 hafta boyunca konuşmadı onu dışarıya bir şeyler içmeye çağırdığımda ise sıcak davranmadı ama başka arkadaşlarımla kafeye bir şeyler içmeye gidiyordu niyetimi anlamadan önce kantinde sınıfça oturduğumuz da yaptığım şakalara esprilere katılıyor ilgileniyordu… Read more »

Ali
Guest
Ali

Merhaba Mahmut abi ,sizi Azerbeycandan izliyorum be size bir sorum olucak cevaplarsanız çok sevinirim,Benim bir kız arkadaşım var (20 yaşımızdayız) , ve ilk defa sevgili olduğunu söylüyo , ve açıkcasıda bende onla uzun süreli düşünüyorum, dr red pill eğer yüksek değer ve sizin kıymetinizi gerçekten bilen biri varsa uzun süreli düşüne bileceğimi vurguluyo,Sizce yanlışmı yapıyorum ?

Kim olduğu önemli değil
Guest
Kim olduğu önemli değil

36 yaşındayım. Hayatımda ilk defa bir mekanda tanımadığım birine yürüdüm. Bardayım. Birini kestim. Çok tereddüt ettim. Gideyim mi gitmeyeyim mi? Tabi acemilik, vücut dili ses tonu tam sıçtım yani.
Afiyet olsun dedim, baş salladı. “Arkadaşınızı mı bekliyorsunuz” dedim “hayır” dedi. “Müsaitseniz buraya oturabilir miyim” dedim, “hayır” dedi, başımı sallayıp geri gittim. Kırmızı hap ve pua kurallarına göre kötü bir yürümeydi ama ben bunu ilk defa yapıyorum ve sonuç olarak rahatladım. Hiç yürümeseydim içimi kemirecektim. Deneyin çocuklar. Reddedilmek, pişman olmaktan iyidir.

Bruhh
Guest
Bruhh

Abi 3-4 yıl önceden ilgim olan bir kız vardı o dönem sevgili yaptı olmadı sonra benimde sevgililerim oldu derken biz arkadaş kaldık. Şuan bir boşluktayım gözüme tekrar hoş gelmeye başladı arkadaş olduğun bir kızla yakınlık kurmaya çalışmayı nasıl değerlendirirsin? Veya nasıl yapılmalı şimdi aramın açılması sosyal gruplarıda etkileyebilir o da tereddüte sokuyor beni.

Ecz2020
Guest
Ecz2020

Abi kızla 2 kere dışarda buluştuk. Sohbet muhabbet iyiydi kız arada mesajlıyodı beni 3e 2 kuralını da düzgün oynadım. En son şarap alıp evine gitme teklifi ettim ve kabul etti. Biraz gergindim kızın evinde olduğum için burda tedirginliğimi belli etmiş olabilirim. Dediğin gibi sohbet biraz sıkıcı yere gitti tam kontrolü sağlayamadım. Bi kere kedi elini tırmalamıştı onun yarasını anlatıyodu elinde uzandım ve biraz yaraya bakar gibi elini ni süre tuttum. Sonra da otururken hep benden uzak durdu ve anlattığı konulardan açıkçası sıkıldım çünkü hep ben soru soruyordum. Gece bi yere gitmedi tabi ki kız kahve yapıyım mı gidebilcek misin dedim… Read more »

İşiBatırdım
Guest
İşiBatırdım

Mahmut Abi selam, ben işi acayip batırdım. Kızın reddetmesinden çok bu hataları yaparak reddedilmek kendime olan saygını azalttı. Bilmiyorum uzun zamandır bir kızla flörtleşemediğim için alırı öneitiş yaptım. Kızla kampta tanışmıştım. Gece klübünde birlilte dans ediyorduk vs. O sıra istanbul’a döndüğümüzde kahve içelim dedim. Tamam dedi. Sonra doğum günü vardı organizasyon işine girdil kampta pasta vs aldık. Millet ona yürüdüğümü sezince müzisyen bi baktım kızı dansa kaldır falan diyor. Millet ismimi slogan yapmş iyice rezil olduk. Kız buna biraz bozulmuştu. Neyse o olayı çözdük. Sonra ben 2 gün sonra hafif çakırkeyfken kıza senden hoşlanıyorum dedim. Kız zaten kahve içicez demiştik… Read more »

Muzaffer
Guest
Muzaffer

Mahmut abi, kizlar ilgisini nasıl belli eder. Bulunduğum ortamda en iyisi benim diyebilirim ama hiç bir kiz yanıma gelmiyor kendiliğinden veya sosyal medya hesaplarından eklemiyorlar.
Kizlar teklif etmez mi ? Eğer sadece sinyal yolluyorlarsa bunlar nelerdir ?

Alpago
Guest
Alpago

Başkan dindar erkeğin biliyorsun dokunması haram nikahsız bir şekilde peki bu durumda cinsel gerilim nasıl anlaşılır? Dindar erkek nasıl cinsel çekim oluşturur?

Arda
Guest
Arda

Abi kızın erkeğin duygularından emin olmamasının iyi bir şey olduğunu söylemişsin, bende ise birinin laf taşıması sonucu kızın sevdiğimden haberdar olduğu bir durum var (böyle bir şeyi ben istemedim yaptığı tamamen karaktersizlik) , ilk başta bozuntuya vermeyeyim demiştim ama kendimi kandırmak yerine kendimi geri çekme kararı aldım sence buradan işi toparlamak mümkün mü? Ayrıca 1 defa buluşma isteğimi reddetti ben de ona kendisine daha sonra yazacağımı söyledim (yazmaya niyetim yok tabi ki)